Homepagina » Gezondheid » Heeft een tetanusvaccin 500.000 vrouwen en meisjes onvruchtbaar gemaakt? Dit filmpje werpt licht op de zaak
Heeft een tetanusvaccin 500.000 vrouwen en meisjes onvruchtbaar gemaakt? Dit filmpje werpt licht op de zaak

Heeft een tetanusvaccin 500.000 vrouwen en meisjes onvruchtbaar gemaakt? Dit filmpje werpt licht op de zaak

Vaccins die in Kenia waren toegediend in een campagne van de overheid, de Wereldgezondheidsorganisatie en UNICEF, raakten in opspraak nadat Keniaanse bisschoppen aan de bel trokken.

Volgens hen bevatte het tetanusvaccin het zwangerschapshormoon hCG, waardoor het een steriliserende werking zou hebben.

De bisschoppen hadden vernomen dat in Mexico, Nicaragua en de Filipijnen soortgelijke campagnes liepen om meisjes en vrouwen onvruchtbaar te maken.

Testresultaten

De bal werd aan het rollen gebracht door Agriq-Quest, dat een rechtszaak had aangespannen tegen de overheid, die volgens het farmaceutische bedrijf geweigerd had te betalen voor tests waaruit bleek dat de vaccinaties vervuild waren.

In onderstaand filmpje verwijst Joe Joseph van The Daily Sheeple naar testresultaten die volgens de Keniaanse oud-president Railia Odinga aantonen dat de vaccins van Agriq-Quest het hormoon bevatten.

Odinga zei dat meisjes en vrouwen geen kinderen meer kunnen krijgen vanwege een door de overheid gesponsord sterilisatieprogramma dat werd aangeprezen als tetanusvaccinatie, meldde persbureau APA.

Manipuleren

Nadat de Keniaanse overheid de vergunningen van Agriq-Quest had ingetrokken, wees de farmaceut al snel met de beschuldigende vinger naar overheidsfunctionarissen.

Het bedrijf vertelde aan journalisten dat de vergunningen waren ingetrokken omdat Agriq-Quest weigerde de tests te manipuleren, niet omdat de vaccins gevaarlijk waren.

Veranderd

“Uit de tests was gebleken dat de vaccins vervuild waren,” meldde Business Daily Africa.

“De katholieke kerk en Agriq-Quest claimden dat de overheid wilde dat de resultaten veranderd zouden worden zodat het zou lijken alsof ze veilig waren,” klonk het.

Bekijk de video hieronder:

[Natural News]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gea Breuker
Gea Breuker
3 jaren geleden

Allen die betrokken zijn, publiekelijk maken, oppakken en in een grote kuil gooien, zand erover, weg, niet meer naar omkijken.

michel de la rie
michel de la rie
3 jaren geleden

Als de vaccinaties daadwerkelijk leiden tot steriliteit is dat niet erg netjes. Dan is er sprake van opzettelijk aanbrengen van lichamelijk letsel. En maakt deze overheid zich schuldig aan een misdrijf. Aan de andere kant als de Keniaanse overheid dit (opzettelijk) heeft bedoeld als bevolkingsbeperking, dan is er, hoewel laakbaar in de ogen van velen, wel wat voor te zeggen. Veel vrouwen in Afrika worden jong zwanger en krijgen veel kinderen. Meestal kunnen zij niet eens voor deze kinderen zorgen omdat er gewoonweg te weinig middelen beschikbaar zijn. Dit leidt er toe dat velen eindigen in de criminaliteit of als kindsoldaat met alle gevolgen van dien. Deze roepende bisschoppen zijn verantwoordelijk voor het stijgende aantal kanslozen in dit land. Door geboortebeperkingen als een zonde weg te zetten, veroorzaken deze eunuchen een geboortegolf die niet te handelen is. Met uiteindelijk gevolgen voor West Europa; toename van criminele migranten.

TACP
TACP
3 jaren geleden

Gadverdamme, ook dit is weer zo´n verhaal waar de rillingen van over je rug lopen wanneer je het leest. Net zoals het verschrikkelijke verhaal in Georgië, valt dit in dezelfde categorie van “pure evil”. Nu weet ik dat weinig mensen om Afrika geven (inclusief velen in de zogenaamde “truth movement”), maar het is echt beestachtig hoe dat continent, haar bevolking en trotse en rijke geschiedenis al eeuwen misbruikt/gebruikt worden op een niveau wat eigenlijk niet te omschrijven is.

eksegese
eksegese
3 jaren geleden

Bangmakerij en vaccins als (nep) oplossing geven ook kwaadwillenden onverwijld toegang tot nagenoeg ieders lijf en leden. Dit zouden meer mensen moeten beseffen. Ze kunnen nagenoeg doen met je wat ze maar willen, dat blijkt maar weer.

Een van de eerste verplichtingen van een arts is de menigte te onderwijzen geen medicijnen te nemen :

https://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/zijn-deze-medische-experts-dan-anti-vaccinatie-gekkies/

x

Check Also

radioloog

Deze radioloog zegt dat de vaccins voor meer coronavarianten zorgen

In zuidelijk Afrika is een nieuwe variant ...

baby

2620 dode baby’s na vaccinatie en berichten over vreselijke bijwerkingen

Tot 12 november zijn er 2620 miskramen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

10
0
We lezen graag je reactie!x