Homepagina » Gezondheid » Heeft een tetanusvaccin 500.000 vrouwen en meisjes onvruchtbaar gemaakt? Dit filmpje werpt licht op de zaak
Heeft een tetanusvaccin 500.000 vrouwen en meisjes onvruchtbaar gemaakt? Dit filmpje werpt licht op de zaak

Heeft een tetanusvaccin 500.000 vrouwen en meisjes onvruchtbaar gemaakt? Dit filmpje werpt licht op de zaak

Vaccins die in Kenia waren toegediend in een campagne van de overheid, de Wereldgezondheidsorganisatie en UNICEF, raakten in opspraak nadat Keniaanse bisschoppen aan de bel trokken.

Volgens hen bevatte het tetanusvaccin het zwangerschapshormoon hCG, waardoor het een steriliserende werking zou hebben.

De bisschoppen hadden vernomen dat in Mexico, Nicaragua en de Filipijnen soortgelijke campagnes liepen om meisjes en vrouwen onvruchtbaar te maken.

Testresultaten

De bal werd aan het rollen gebracht door Agriq-Quest, dat een rechtszaak had aangespannen tegen de overheid, die volgens het farmaceutische bedrijf geweigerd had te betalen voor tests waaruit bleek dat de vaccinaties vervuild waren.

In onderstaand filmpje verwijst Joe Joseph van The Daily Sheeple naar testresultaten die volgens de Keniaanse oud-president Railia Odinga aantonen dat de vaccins van Agriq-Quest het hormoon bevatten.

Odinga zei dat meisjes en vrouwen geen kinderen meer kunnen krijgen vanwege een door de overheid gesponsord sterilisatieprogramma dat werd aangeprezen als tetanusvaccinatie, meldde persbureau APA.

Manipuleren

Nadat de Keniaanse overheid de vergunningen van Agriq-Quest had ingetrokken, wees de farmaceut al snel met de beschuldigende vinger naar overheidsfunctionarissen.

Het bedrijf vertelde aan journalisten dat de vergunningen waren ingetrokken omdat Agriq-Quest weigerde de tests te manipuleren, niet omdat de vaccins gevaarlijk waren.

Veranderd

“Uit de tests was gebleken dat de vaccins vervuild waren,” meldde Business Daily Africa.

“De katholieke kerk en Agriq-Quest claimden dat de overheid wilde dat de resultaten veranderd zouden worden zodat het zou lijken alsof ze veilig waren,” klonk het.

Bekijk de video hieronder:

[Natural News]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • TACP schreef:

  Gadverdamme, ook dit is weer zo´n verhaal waar de rillingen van over je rug lopen wanneer je het leest. Net zoals het verschrikkelijke verhaal in Georgië, valt dit in dezelfde categorie van “pure evil”. Nu weet ik dat weinig mensen om Afrika geven (inclusief velen in de zogenaamde “truth movement”), maar het is echt beestachtig hoe dat continent, haar bevolking en trotse en rijke geschiedenis al eeuwen misbruikt/gebruikt worden op een niveau wat eigenlijk niet te omschrijven is.

  12 likes
 • michel de la rie schreef:

  Als de vaccinaties daadwerkelijk leiden tot steriliteit is dat niet erg netjes. Dan is er sprake van opzettelijk aanbrengen van lichamelijk letsel. En maakt deze overheid zich schuldig aan een misdrijf. Aan de andere kant als de Keniaanse overheid dit (opzettelijk) heeft bedoeld als bevolkingsbeperking, dan is er, hoewel laakbaar in de ogen van velen, wel wat voor te zeggen. Veel vrouwen in Afrika worden jong zwanger en krijgen veel kinderen. Meestal kunnen zij niet eens voor deze kinderen zorgen omdat er gewoonweg te weinig middelen beschikbaar zijn. Dit leidt er toe dat velen eindigen in de criminaliteit of als kindsoldaat met alle gevolgen van dien. Deze roepende bisschoppen zijn verantwoordelijk voor het stijgende aantal kanslozen in dit land. Door geboortebeperkingen als een zonde weg te zetten, veroorzaken deze eunuchen een geboortegolf die niet te handelen is. Met uiteindelijk gevolgen voor West Europa; toename van criminele migranten.

  4 likes
  • Djayden schreef:

   Jouw reactie duidt erop dat je bij het uitschot der aarde behoort.

   3 likes
  • ster schreef:

   Geboorte beperking kan ook gewoon overal gegeven worden en dit doen zonder dat de vrouwen hiervan af weten is misdadig. Tuurlijk is het beter dat men daar minder kinderen krijgt als er geen eten voor de hand ligt enz. Maar voorlichting en voorbehoeds middelen moet je ook gratis te krijgen zijn daar, ook dat kan helpen. Want op deze manier durft straks niemand meer een vaccins te gaan halen en dat zal denk ik ook niet de bedoeling zijn.

   0 likes
 • Gea Breuker schreef:

  Allen die betrokken zijn, publiekelijk maken, oppakken en in een grote kuil gooien, zand erover, weg, niet meer naar omkijken.

  4 likes
 • eksegese schreef:

  Bangmakerij en vaccins als (nep) oplossing geven ook kwaadwillenden onverwijld toegang tot nagenoeg ieders lijf en leden. Dit zouden meer mensen moeten beseffen. Ze kunnen nagenoeg doen met je wat ze maar willen, dat blijkt maar weer.

  Een van de eerste verplichtingen van een arts is de menigte te onderwijzen geen medicijnen te nemen :

  https://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/zijn-deze-medische-experts-dan-anti-vaccinatie-gekkies/

  7 likes
 • Ron schreef:

  Vervuild hallo wie geloofd dat?

  2 likes
  • ster schreef:

   Ik tuurlijk Ik IK de ster geloof dat,, Men wil de bevolking naar een half miljard hebben dus,, is dit 1 van de oplossingen.
   Als ik door en door rot was zou ik dit ook flikken en er zijn wel andere ideeen om de bevolking uit te dunnen als dat zou moeten.
   Men is er al mee bezig in de EU.

   2 likes
 • x

  Check Also

  italiaanse

  Italiaanse professor: Coronavirus gemaakt in Chinees lab, reken niet op effectief vaccin

  Het nieuwe coronavirus is gemaakt in een ...

  arts

  Arts legt in 2 minuten uit waarom bestaande coronabehandelingen verboden zijn: ‘Dit is ongelooflijk bizar’

  Afgelopen maand hield een groep artsen een ...

  >