Homepagina » Gezondheid » Heeft een tetanusvaccin 500.000 vrouwen en meisjes onvruchtbaar gemaakt? Dit filmpje werpt licht op de zaak
Heeft een tetanusvaccin 500.000 vrouwen en meisjes onvruchtbaar gemaakt? Dit filmpje werpt licht op de zaak

Heeft een tetanusvaccin 500.000 vrouwen en meisjes onvruchtbaar gemaakt? Dit filmpje werpt licht op de zaak

Vaccins die in Kenia waren toegediend in een campagne van de overheid, de Wereldgezondheidsorganisatie en UNICEF, raakten in opspraak nadat Keniaanse bisschoppen aan de bel trokken.

Volgens hen bevatte het tetanusvaccin het zwangerschapshormoon hCG, waardoor het een steriliserende werking zou hebben.

De bisschoppen hadden vernomen dat in Mexico, Nicaragua en de Filipijnen soortgelijke campagnes liepen om meisjes en vrouwen onvruchtbaar te maken.

Testresultaten

De bal werd aan het rollen gebracht door Agriq-Quest, dat een rechtszaak had aangespannen tegen de overheid, die volgens het farmaceutische bedrijf geweigerd had te betalen voor tests waaruit bleek dat de vaccinaties vervuild waren.

In onderstaand filmpje verwijst Joe Joseph van The Daily Sheeple naar testresultaten die volgens de Keniaanse oud-president Railia Odinga aantonen dat de vaccins van Agriq-Quest het hormoon bevatten.

Odinga zei dat meisjes en vrouwen geen kinderen meer kunnen krijgen vanwege een door de overheid gesponsord sterilisatieprogramma dat werd aangeprezen als tetanusvaccinatie, meldde persbureau APA.

Manipuleren

Nadat de Keniaanse overheid de vergunningen van Agriq-Quest had ingetrokken, wees de farmaceut al snel met de beschuldigende vinger naar overheidsfunctionarissen.

Het bedrijf vertelde aan journalisten dat de vergunningen waren ingetrokken omdat Agriq-Quest weigerde de tests te manipuleren, niet omdat de vaccins gevaarlijk waren.

Veranderd

“Uit de tests was gebleken dat de vaccins vervuild waren,” meldde Business Daily Africa.

“De katholieke kerk en Agriq-Quest claimden dat de overheid wilde dat de resultaten veranderd zouden worden zodat het zou lijken alsof ze veilig waren,” klonk het.

Bekijk de video hieronder:

[Natural News]


Vond je dit goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. Gadverdamme, ook dit is weer zo´n verhaal waar de rillingen van over je rug lopen wanneer je het leest. Net zoals het verschrikkelijke verhaal in Georgië, valt dit in dezelfde categorie van “pure evil”. Nu weet ik dat weinig mensen om Afrika geven (inclusief velen in de zogenaamde “truth movement”), maar het is echt beestachtig hoe dat continent, haar bevolking en trotse en rijke geschiedenis al eeuwen misbruikt/gebruikt worden op een niveau wat eigenlijk niet te omschrijven is.

  12 likes
 2. Als de vaccinaties daadwerkelijk leiden tot steriliteit is dat niet erg netjes. Dan is er sprake van opzettelijk aanbrengen van lichamelijk letsel. En maakt deze overheid zich schuldig aan een misdrijf. Aan de andere kant als de Keniaanse overheid dit (opzettelijk) heeft bedoeld als bevolkingsbeperking, dan is er, hoewel laakbaar in de ogen van velen, wel wat voor te zeggen. Veel vrouwen in Afrika worden jong zwanger en krijgen veel kinderen. Meestal kunnen zij niet eens voor deze kinderen zorgen omdat er gewoonweg te weinig middelen beschikbaar zijn. Dit leidt er toe dat velen eindigen in de criminaliteit of als kindsoldaat met alle gevolgen van dien. Deze roepende bisschoppen zijn verantwoordelijk voor het stijgende aantal kanslozen in dit land. Door geboortebeperkingen als een zonde weg te zetten, veroorzaken deze eunuchen een geboortegolf die niet te handelen is. Met uiteindelijk gevolgen voor West Europa; toename van criminele migranten.

  4 likes
  • Jouw reactie duidt erop dat je bij het uitschot der aarde behoort.

   3 likes
  • Geboorte beperking kan ook gewoon overal gegeven worden en dit doen zonder dat de vrouwen hiervan af weten is misdadig. Tuurlijk is het beter dat men daar minder kinderen krijgt als er geen eten voor de hand ligt enz. Maar voorlichting en voorbehoeds middelen moet je ook gratis te krijgen zijn daar, ook dat kan helpen. Want op deze manier durft straks niemand meer een vaccins te gaan halen en dat zal denk ik ook niet de bedoeling zijn.

   0 likes
 3. Allen die betrokken zijn, publiekelijk maken, oppakken en in een grote kuil gooien, zand erover, weg, niet meer naar omkijken.

  4 likes
 4. Bangmakerij en vaccins als (nep) oplossing geven ook kwaadwillenden onverwijld toegang tot nagenoeg ieders lijf en leden. Dit zouden meer mensen moeten beseffen. Ze kunnen nagenoeg doen met je wat ze maar willen, dat blijkt maar weer.

  Een van de eerste verplichtingen van een arts is de menigte te onderwijzen geen medicijnen te nemen :

  https://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/zijn-deze-medische-experts-dan-anti-vaccinatie-gekkies/

  7 likes
 5. Vervuild hallo wie geloofd dat?

  2 likes
  • Ik tuurlijk Ik IK de ster geloof dat,, Men wil de bevolking naar een half miljard hebben dus,, is dit 1 van de oplossingen.
   Als ik door en door rot was zou ik dit ook flikken en er zijn wel andere ideeen om de bevolking uit te dunnen als dat zou moeten.
   Men is er al mee bezig in de EU.

   2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Ex-chiropractor krijgt boete van een ton wegens 'anti-vaccinatie' standpunten. Dit schreef ze op social media

Ex-chiropractor krijgt boete van een ton wegens ‘anti-vaccinatie’ standpunten. Dit schreef ze op social media

Een Canadese ex-chiropractor moet een boete van ...

Pro-prikker en medisch specialist van de overheid geeft toe dat er een verband is tussen vaccins en autisme. Gaat de doofpot open?

Pro-prikker en medisch specialist van de overheid geeft toe dat er een verband is tussen vaccins en autisme. Gaat de doofpot open?

In het nieuwsprogramma Full Measure werd onlangs ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.