Homepagina » Buitenland » Hoe een pater gelijk kreeg over Nederlandse steun aan jihadisten in Syrië (en Timmermans ervan wist)
Hoe een pater gelijk kreeg over Nederlandse steun aan jihadisten in Syrië (en Timmermans ervan wist)

Hoe een pater gelijk kreeg over Nederlandse steun aan jihadisten in Syrië (en Timmermans ervan wist)

Toen bleek dat Nederland jarenlang een terreurbeweging in Syrië had geholpen, werd de steun aan Syrische ‘rebellen’ plotseling stopgezet.

In kampen van de terroristen die zijn ingenomen door de legers van Syrië en Rusland werden Duitse, Israëlische en Amerikaanse wapens gevonden, samen met Nederlandse uitrustingen en trucks.

In jihadistenkampen zijn eerder al ‘adviseurs’ van westerse regeringen opgepakt.

Oorlogsmisdadigers

Filosoof Tom Zwitser merkt op dat oorlogsgetuige en pater Daniël Maes tijdens een gesprek met onder andere oud-minister Frans Timmermans in Den Haag zei dat hij oorlogsmisdadigers steunt.

Maes, die zelf in Syrië woonachtig is en de oorlog van dichtbij meemaakte, werd door de media vaak weggezet als een ongeloofwaardige pro-Assad figuur, aluhoedje of samenzweringstheoreticus, aldus Zwitser.

De oorlogsdagboeken van Maes kregen in NRC welgeteld één ster, terwijl de oorlogsstemmen die de terroristen steunden er vier of vijf kregen.

Logistieke onmogelijkheden

Een rapport van Amnesty International over een ‘martelgevangenis’ haalde alle massamedia, ook al bleek dat onder meer logistieke onmogelijkheden te bevatten.

Toch krijgt Maes al jarenlang keer op keer gelijk. “Hij zet onze volksvertegenwoordigers in haar hemd,” zegt Zwitser. “Ze wisten het al die tijd.”

‘Onze’ belangen

De oorlog in Syrië is een proxy-oorlog en al die jihadisten vechten voor ‘onze’ belangen, benadrukt hij.

De oorlogsdagboeken van Maes zijn hier te bestellen. Tweede Kamerlid Pieter Omtzigt (CDA) zei over zijn boeken: “Indrukwekkend werk.”

[De Blauwe Tijger]


Vond je dit interessant? Deel het dan met anderen op Facebook/Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

12 reacties

 1. Toch krijgt Maes al jarenlang keer op keer gelijk. “Hij zet onze volksvertegenwoordigers in haar hemd,” zegt Zwitser. “Ze wisten het al die tijd.”

  We worden geregeerd door smerige leugenaars en meedogenloze bedriegers> Dat zou moeten stoppen. Dat zou kunnen stoppen met het oprichten van een republiek. Er zijn mensen die daar goede ideeën over hebben :

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2018/09/25/revolutie/

  Dus als je actie wilt @Gladiator en anderen die dolgraag aan de slag willen, sluit je aan bij @Administrator van bovenstaande link. De man timmert al jaren aan de weg en heeft verregaande plannen uitgewerkt. hij heeft net als jullie dringend behoeft aan daadkracht.

  32 likes
  • Ik kan hem/haar niet (geen info) en dan haak ik af. Wanneer je ergens voor staat, dan met open vizier.
   Om stappen te maken zeg ik; Thierry Baudet etc.

   2 likes
   • @Johan,

    Met open vizier……..oh ja……mooi dat u dit zegt.

    Vele open vizier oproepen van mij zijn telkens afgeketst omdat velen eerst schreeuwden om actie, om bij elkaar te komen en van gedachten te wisselen enz enz …..en toen ik tot ik denk wel een keer of 5-6 opriep om BIJ MIJ THUIS met open mind en vooral met OPEN VIZIER bij elkaar te komen viel nagenoeg iedereen af…..en waarom…..nou ja, het lag net aan dat open vizier hoewel ik dat niet zie eigenlijk want het risico liep én loop ik, of zie ik dat nu fout. Dan zou namelijk in no time de AIVD (laat me aub niet lachen!!!) ook zo van iedereen alles weten, oh ja, maar wel driftig op social media zaken blijven opgeven waar je uitgaat, wie je vrienden zijn compleet met foto enz enz…dus dom dom dom!!!

    Nee beste, Neanderland, althans de AUTOCHTONE bevolking wil een flink pak slaag hebben, elke maand opnieuw belogen worden door zoals @weg met ons terecht opmerk o.a. “moraliserende oorlogsmisdadigers” en daar slaat hij de plank niet mee mis maar hij slaat de nagel vol op zijn kop, en wil ook nog eens BESTOLEN worden van zijn zuur verdiende centjes en dat al zijn hele slavenleven.

    Is het niet mooi om een farm te hebben waarin het vee zichzelf aan de vreet houdt, het grootste gedeelte van zijn inkomen VRIJWILLIG afgeeft, zich dood- en doodziek laat maken, zich over de rug van zijn medemens naar boven probeert te werken zodat hij meer aanzien krijgt echter ondertussen een iets betere slaaf is geworden daar hij de boel voor de echte slavenhouders een beetje mee help te sturen cq te BESTUREN!!!

    Gaat nu niemand eens eindelijk een lampje branden, wordt er nu niemand eens echt wakker…….???!!!!

    We leven en werken ons hele leven op een FARM die we zelf ook nog heel NETJES onderhouden en er zelfs voor zorgen dat de echte FARMHOUDERS steeds minder hoeven te doen om the cattle in het gareel te houden!!!!

    Walgelijk en te dom voor woorden!!

    Word er langzamerhand dood- en doodziek van om dagelijks nog steeds te horen hoe er alweer mensen in alweer de volgende SHILL trappen en zich maandenlang daar weer eerst DRUK om te maken en niet zien dat ze afgeleid worden van het echte plaatje, daar waar altijd de zon schijnt, waar NOOIT slijk der aarde gebrek is, daar waar het dagelijks vakantie is, waar nooit ook maar ergens gebrek aan is, daar waar altijd met de allerbeste zaken voor je gezorgd wordt, natuurlijk door een medewerker van……………………….the FARM!!!

    Wake up people,

    En beste Johan,

    Thierry Baudet, sorry dat ik u nu wederom in een gat moet gooien, echter mooier kan ik het niet voor u maken, wel makkelijker……..Baudet is opgeleid op en door het instituut Clingendeal, middels een speciaal koninklijk (bah bah bah!!!) besluit opgericht clubje welk uitsluitend is opgericht om weer een extra STUUR te hebben om het VOLK TE STUREN!!!

    Waarom, tja,

    omdat Wilders op zijn einde loopt met zijn k.tsmoesjes, zoals “lek in de beveiliging” midden in verkiezingstijd, zijn belachelijke opmerkingen zoals kopvoddentaks, minder minder minder enz enz enz .

    Dat begon zelfs het gepeupel door te krijgen….en de persoon zelf……..YEP, heeft zijn opleiding genoten in IsraHel door niets minder dan de MOSSAD!!!!

    Al zou Wilders 100 zetels krijgen, dan nóg zou hij niet gaan regeren!!!!
    Waarom wil hij absoluut NIETS kwijt over het feit dat hij elke maand de ambassade van IsraHel bezoekt hier in NL en en als hij daar dan naar gevraagd wordt zegt hij eenvoudig dat WIJ, the cattle, daar niets maar dan ook helemaal niets mee te maken hebben!!!!

    Tja, wat was hij ook alweer, een volksverlakker eh sorry vertegenwoordiger!!!???
    Wilders is een top ZIONIST en niets anders, iemand die the cattle moet bezighouden met blaten………Capiche!!!

    Gladiator,

    I’ll never forget!!!

    9 likes
    • @Gladiator

     Volledig met je eens, Baudet en Wilders zijn bliksemafleiders en een uitlaadklep voor de radeloos geworden bevolking die anders in opstand zouden kunnen komen tegen de gevestigde partijen en orde, maar nu nog een stem en daarmee nog invloed lijken te hebben in het circus der krankzinnigheid. Alles is spel en één grote poppenkast.

     9 likes
 2. Onbegrijpelijk hoe het mogelijk is dat de wetserse (oorlogs)misdadigers, die zichzelf poltici en overheidsdienaren noemen, nog vrij kunnen rondlopen.

  Verbijsterend en onverteerbaar dat deze moraliserende misdadigers het volk durven te vertellen hoe ze zich dienen te gedragen en aan de wet hebben te houden, maar denken dat ze zelf het recht hebben het volk te beroven en te koeieneren en menen zelf overal maar ongestraft mee weg te kunnen komen, omdat de hufters weten dat niemand ze ook maar iets kan maken. Dit is zeker geen privé kwestie meer, maar een heel grote zaak waar letterlijk koppen dienen te rollen.

  Maar wie kan of wil de smeerlappen oppakken en straffen? Zij die de wetten uitvoeren en zelfs worden betaald door deze (oorlog)misdadigers?

  Dit is een heel, heel ernstige zaak en als hier niet de wet keihard optreedt en het recht zijn beloop neemt, dan is het westen een bewezen fascistische mogendheid en dictatuur.

  En dit alles even wegmoffelen met een zoveelste debatje is tekenend voor de verrotheid van de staat waarin de mensheid zich bevindt.

  17 likes
 3. Quote : Maar wie kan of wil de smeerlappen oppakken en straffen? Zij die de wetten uitvoeren en zelfs worden betaald door deze (oorlog)misdadigers?

  Dat kunnen wij met z’n allen door hen de macht niet meer te geven die het vergt om dergelijke smeerlapperij totaal tegen de wil van het volk ten uitvoer te brengen. Mensen werken daar puur vrijwillig aan mee door om de 4 jaar heel braaf hun politieke stem uit te brengen op smerige criminele leugenaars die trouw hebben gezworen of zullen zweren aan de koning, welke stiekem van een nog erger soort is. Daarmee krijgen zij de macht en het vrijwillige mandaat van de meerderheid dus in de praktijk van iedereen. Genoeg mensen moeten in staat worden gebracht te kunnen zien wat er in werkelijkheid speelt. Goed kijken wat er in de geschiedenis heeft plaats gevonden kan daar nog wel eens bij helpen. Geschiedenis boeken zijn echter te mijden want dat is grotendeels gelogen, hier een lesje echte geschiedenis, met name over onze oranjes”.

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2018/09/26/een-lesje-echte-geschiedenis/

  Het is aan de mensen hoe lang ze dit tolereren.

  10 likes
 4. En het erge is dat de Nederlandse regering bij monde van Rutte weer volop meedoet aan het volgende ontwrichtingsproject. Ditmaal Iran te gronde richten! Ook weer toevallig dat die Iraanse ´rebellen´ toevallig in Delft zitten. Zijn we er direct bij betrokken ahum. Wedden dat we op die manier meegenomen worden in een oorlog tegen Iran, uitgevoerd door de VS in opdracht van Israël?

  Irak, Libië, nu dus Syrië en straks Iran. En dat alles om in het Midden Oosten chaos en verderf te zaaien met als uiteindelijke doel Groot Israël mogelijk te maken.

  We moeten allemaal schrijven naar onze vertegenwoordiger in de kamer en ze vertellen dat wij het niet willen!

  8 likes
 5. Timmermans is een smerige lafbek en een vieze smeerlap net als bijna al de rest wat ons zgn. REGEERT !!! Zeker k*tje RUTTE ook zo een smeerlap ! Het wordt hoog tijd dat wij Hollanders ingrijpen ! Het is nog steeds zo sneu dat alleen de rijke Nederlanders stemmen op Pinoccio of de hele domme ! We hebben veel rijke Nederlanders die voor Pinoccio gaan helaas ! Maar heb een aantal jaren op stembureaus gezeten en na afloop van stemming alles tellen en de VVD kwam er niet zo goed uit dus vraag ik mij af nee weet het zeker als de enveloppen door ons werden gesloten dat er daarna andere dingen gebeurden ! BEDROG !!!!

  7 likes
 6. ze komen er mee weg en het ergste is dat de nederlandse burger er op heeft gestemd .

  6 likes
 7. ze vinden het gek dat de moslimlanden het westen haten,ik niet.

  5 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

jensen

Jensen: ‘Agenda 2030 wordt nu al uitgerold in Nederland, zonder dat je het ziet’

Wat zijn de plannen voor de komende ...

coronacrisis

Achter coronacrisis zitten mensen die zich door niets laten tegenhouden, zegt ex-parlementslid

Dag in dag uit zie je dezelfde ...