Buitenland

Hoe een pater gelijk kreeg over Nederlandse steun aan jihadisten in Syrië (en Timmermans ervan wist)

Help mee door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Toen bleek dat Nederland jarenlang een terreurbeweging in Syrië had geholpen, werd de steun aan Syrische ‘rebellen’ plotseling stopgezet.

In kampen van de terroristen die zijn ingenomen door de legers van Syrië en Rusland werden Duitse, Israëlische en Amerikaanse wapens gevonden, samen met Nederlandse uitrustingen en trucks.

In jihadistenkampen zijn eerder al ‘adviseurs’ van westerse regeringen opgepakt.

Oorlogsmisdadigers

Filosoof Tom Zwitser merkt op dat oorlogsgetuige en pater Daniël Maes tijdens een gesprek met onder andere oud-minister Frans Timmermans in Den Haag zei dat hij oorlogsmisdadigers steunt.

Maes, die zelf in Syrië woonachtig is en de oorlog van dichtbij meemaakte, werd door de media vaak weggezet als een ongeloofwaardige pro-Assad figuur, aluhoedje of samenzweringstheoreticus, aldus Zwitser.

De oorlogsdagboeken van Maes kregen in NRC welgeteld één ster, terwijl de oorlogsstemmen die de terroristen steunden er vier of vijf kregen.

Logistieke onmogelijkheden

Een rapport van Amnesty International over een ‘martelgevangenis’ haalde alle massamedia, ook al bleek dat onder meer logistieke onmogelijkheden te bevatten.

Toch krijgt Maes al jarenlang keer op keer gelijk. “Hij zet onze volksvertegenwoordigers in haar hemd,” zegt Zwitser. “Ze wisten het al die tijd.”

‘Onze’ belangen

De oorlog in Syrië is een proxy-oorlog en al die jihadisten vechten voor ‘onze’ belangen, benadrukt hij.

De oorlogsdagboeken van Maes zijn hier te bestellen. Tweede Kamerlid Pieter Omtzigt (CDA) zei over zijn boeken: “Indrukwekkend werk.”

[De Blauwe Tijger]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eksegese
eksegese
3 jaren geleden

Toch krijgt Maes al jarenlang keer op keer gelijk. “Hij zet onze volksvertegenwoordigers in haar hemd,” zegt Zwitser. “Ze wisten het al die tijd.”

We worden geregeerd door smerige leugenaars en meedogenloze bedriegers> Dat zou moeten stoppen. Dat zou kunnen stoppen met het oprichten van een republiek. Er zijn mensen die daar goede ideeën over hebben :

https://herstelderepubliek.wordpress.com/2018/09/25/revolutie/

Dus als je actie wilt @Gladiator en anderen die dolgraag aan de slag willen, sluit je aan bij @Administrator van bovenstaande link. De man timmert al jaren aan de weg en heeft verregaande plannen uitgewerkt. hij heeft net als jullie dringend behoeft aan daadkracht.

salvar
salvar
3 jaren geleden

ze komen er mee weg en het ergste is dat de nederlandse burger er op heeft gestemd .

pietje
pietje
3 jaren geleden

Timmermans is een smerige lafbek en een vieze smeerlap net als bijna al de rest wat ons zgn. REGEERT !!! Zeker k*tje RUTTE ook zo een smeerlap ! Het wordt hoog tijd dat wij Hollanders ingrijpen ! Het is nog steeds zo sneu dat alleen de rijke Nederlanders stemmen op Pinoccio of de hele domme ! We hebben veel rijke Nederlanders die voor Pinoccio gaan helaas ! Maar heb een aantal jaren op stembureaus gezeten en na afloop van stemming alles tellen en de VVD kwam er niet zo goed uit dus vraag ik mij af nee weet het zeker als de enveloppen door ons werden gesloten dat er daarna andere dingen gebeurden ! BEDROG !!!!

duitinzakje
duitinzakje
3 jaren geleden

En het erge is dat de Nederlandse regering bij monde van Rutte weer volop meedoet aan het volgende ontwrichtingsproject. Ditmaal Iran te gronde richten! Ook weer toevallig dat die Iraanse ´rebellen´ toevallig in Delft zitten. Zijn we er direct bij betrokken ahum. Wedden dat we op die manier meegenomen worden in een oorlog tegen Iran, uitgevoerd door de VS in opdracht van Israël?

Irak, Libië, nu dus Syrië en straks Iran. En dat alles om in het Midden Oosten chaos en verderf te zaaien met als uiteindelijke doel Groot Israël mogelijk te maken.

We moeten allemaal schrijven naar onze vertegenwoordiger in de kamer en ze vertellen dat wij het niet willen!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

12
0
We lezen graag je reactie!x