CoronaBuitenland

Schok: ‘Coronavaccinatie maakt kans op ziekte juist groter’

Help ons door dit artikel met anderen op je social media te delen!

Wetenschapsjournalist Maarten Keulemans ontdekte deze week tot zijn verbazing dat bescherming na corona-infectie ‘wat langer lijkt aan te houden’ dan bescherming na vaccinatie.

Begin deze maand kregen patholoog Ryan Cole en Robert Malone in het Huis van Afgevaardigden in de Amerikaanse staat Tennessee de vraag hoelang je beschermt blijft na infectie en na vaccinatie.

Cole wees erop dat mensen na vaccinatie nog steeds corona krijgen. Hij voegde toe dat ze hooguit enkele maanden ‘beschermd’ zijn. Mensen die een prik of een booster hebben gehad, lopen meer kans om omikron te krijgen dan mensen die geen prik hebben gehaald, zei Cole.

Van zeer korte duur

Gegevens uit Denemarken, Israël en Groot-Brittannië laten zien dat de kans om ziek te worden juist groter is als je de prik haalt, zei hij.

Robert Malone, de uitvinder van de mRNA-vaccintechniek, voegde toe dat de vaccins kinderen slechts 30 dagen ‘beschermen’. De bescherming is dus van zeer korte duur, benadrukte hij.

‘Jammer genoeg’

Eerder zei miljardair Bill Gates tijdens de veiligheidsconferentie in München dat het coronavirus, en dan met name de omikronvariant, ‘jammer genoeg’ een soort vaccin is dat zowel B- als T-celimmuniteit biedt. Gates voegde toe dat de variant zich beter verspreidt onder de wereldbevolking dan het vaccin.

4.6 87 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dingerydoo
Dingerydoo
3 maanden geleden

Schok?

Mars
Mars
3 maanden geleden

Hoe verrassend bij mensen die hun poen en macht verdienen aan zieke mensen zou je als hersendode zoiets niet verwachten, toch?

NicoVilly
NicoVilly
3 maanden geleden

Welke vaccins? Het is niet omdat men die gentherapie een vaccin noemt dat het er een is.

Henk R
Henk R
3 maanden geleden

Alleen jammer dat ze er niet bij vermelden dat je immuunsysteem permanent beschadigd is. En hoe meer prikkies , hoe minder er van overblijft.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

57
0
We lezen graag je reactie!x