Het Complot

“Ebola is wapen om zwarte bevolking uit te dunnen”

Help door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Leider van de Nation of Islam Louis Farrakhan heeft gezegd dat ebola, het dodelijke virus dat in West-Afrika woedt, is ontwikkeld door blanke wetenschappers om de zwarte bevolking uit te dunnen. Dat meldt FoxNews.

De 81-jarige Farrakhan deed de opmerkelijke uitspraak in de krant van zijn eigen organisatie, The Final Call. Hij zei dat de ziekte door mensen in een laboratorium is ontwikkeld om de bevolkingsgroei terug te dringen. Hij plaatste de boodschap ook op Twitter, waar hij 308.000 volgers heeft.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Er is een wapen dat alleen de zwarten doodt en de blanken spaart, omdat het een genotype-wapen is dat ontworpen is op basis van je genen, ras en soort,” schreef Farrakhan. De politiek leider deed eerder soortgelijke uitspraken over aids. Hij verwees naar een onderzoeksrapport uit 2000 van de denktank Project for the New American Century. De denktank voorspelde dat geavanceerde biologische wapens die zich richten tegen specifieke genotypes een handig hulpmiddel zouden kunnen zijn voor de overheid.

Het eerste ebola-geval dateert van 1976, maar in de decennia daarna hebben zich met name in Afrika meerdere uitbraken voorgedaan. De huidige uitbraak begon afgelopen december in Guinee en verspreidde zich naar Liberia, Sierra Leone, Nigeria en Senegal en is verantwoordelijk voor meer dan 3300 doden.

Nu is voor het eerst ook bij een patiënt in de Verenigde Staten ebola vastgesteld. Het gaat om de eerste Amerikaan die niet vanwege zijn werk met het ebolavirus in aanraking is gekomen. Het is een volwassen man die recentelijk in Liberia is geweest.

Verschillende Afrikaanse dorpelingen hebben gezegd dat de ziekte een westers plot is. Professor Cyril Broderick van de Delaware State University schreef in een brief aan een Liberiaanse krant dat het ebolavirus door het Amerikaanse leger en farmaceutische bedrijven is gemaakt en dat ze de dodelijke ziekte bewust in Afrika verspreiden. “De VS, Canada, Frankrijk en Groot-Brittannië zijn allemaal medeplichtig aan de huiveringwekkende en duivelse experimenten met ebola,” schreef Broderick.

Farrakhan beweerde afgelopen jaar dat de Amerikaanse oud-minister van Buitenlandse Zaken Henry Kissinger van plan was om twee tot drie miljard mensen op aarde uit de weg te ruimen.

[FoxNews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wakker
wakker
9 jaren geleden

Typisch de reactie van de underdog.

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Niet alleen om zwarte mensen uit te roeien, maar ook om anders denkenden te depopulariseren; het moet dienen als een ‘mind-control’ methode voor NWO.

Pascal
Pascal
9 jaren geleden

Het is angst zaaien!!

Bevolkingen hoeven niet uitgedunt te worden omdat onze overpopulatie geheel geplant is.

Wij zijn niet MULTICULTUREEL MAAR WE ZIJN MULTI UNIVERSAL.

Planeet aarde is een broedbal voor andere planeten.

c.e.
c.e.
9 jaren geleden

Tsja, kon er natuurlijk op wachten, Ebola en Aids gefabriceerd, laatste dook op rond 1920 toen hadden we net peniciline…

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x