Homepagina » Het Complot » “Ebola is wapen om zwarte bevolking uit te dunnen”
"Ebola is wapen om zwarte bevolking uit te dunnen"

“Ebola is wapen om zwarte bevolking uit te dunnen”

Leider van de Nation of Islam Louis Farrakhan heeft gezegd dat ebola, het dodelijke virus dat in West-Afrika woedt, is ontwikkeld door blanke wetenschappers om de zwarte bevolking uit te dunnen. Dat meldt FoxNews.

De 81-jarige Farrakhan deed de opmerkelijke uitspraak in de krant van zijn eigen organisatie, The Final Call. Hij zei dat de ziekte door mensen in een laboratorium is ontwikkeld om de bevolkingsgroei terug te dringen. Hij plaatste de boodschap ook op Twitter, waar hij 308.000 volgers heeft.

“Er is een wapen dat alleen de zwarten doodt en de blanken spaart, omdat het een genotype-wapen is dat ontworpen is op basis van je genen, ras en soort,” schreef Farrakhan. De politiek leider deed eerder soortgelijke uitspraken over aids. Hij verwees naar een onderzoeksrapport uit 2000 van de denktank Project for the New American Century. De denktank voorspelde dat geavanceerde biologische wapens die zich richten tegen specifieke genotypes een handig hulpmiddel zouden kunnen zijn voor de overheid.

Het eerste ebola-geval dateert van 1976, maar in de decennia daarna hebben zich met name in Afrika meerdere uitbraken voorgedaan. De huidige uitbraak begon afgelopen december in Guinee en verspreidde zich naar Liberia, Sierra Leone, Nigeria en Senegal en is verantwoordelijk voor meer dan 3300 doden.

Nu is voor het eerst ook bij een patiënt in de Verenigde Staten ebola vastgesteld. Het gaat om de eerste Amerikaan die niet vanwege zijn werk met het ebolavirus in aanraking is gekomen. Het is een volwassen man die recentelijk in Liberia is geweest.

Verschillende Afrikaanse dorpelingen hebben gezegd dat de ziekte een westers plot is. Professor Cyril Broderick van de Delaware State University schreef in een brief aan een Liberiaanse krant dat het ebolavirus door het Amerikaanse leger en farmaceutische bedrijven is gemaakt en dat ze de dodelijke ziekte bewust in Afrika verspreiden. “De VS, Canada, Frankrijk en Groot-Brittannië zijn allemaal medeplichtig aan de huiveringwekkende en duivelse experimenten met ebola,” schreef Broderick.

Farrakhan beweerde afgelopen jaar dat de Amerikaanse oud-minister van Buitenlandse Zaken Henry Kissinger van plan was om twee tot drie miljard mensen op aarde uit de weg te ruimen.

[FoxNews]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wakker
wakker
6 jaren geleden

Typisch de reactie van de underdog.

Kalki
Kalki
6 jaren geleden

Niet alleen om zwarte mensen uit te roeien, maar ook om anders denkenden te depopulariseren; het moet dienen als een ‘mind-control’ methode voor NWO.

Pascal
Pascal
6 jaren geleden

Het is angst zaaien!!

Bevolkingen hoeven niet uitgedunt te worden omdat onze overpopulatie geheel geplant is.

Wij zijn niet MULTICULTUREEL MAAR WE ZIJN MULTI UNIVERSAL.

Planeet aarde is een broedbal voor andere planeten.

c.e.
c.e.
6 jaren geleden

Tsja, kon er natuurlijk op wachten, Ebola en Aids gefabriceerd, laatste dook op rond 1920 toen hadden we net peniciline…

redice
redice
6 jaren geleden

over de genocide die zwarten tegen blanken uitvoeren in zuid-afrika zullen we dan maar zwijgen zeker??

mea maxima
mea maxima
Reactie op  redice
6 jaren geleden

Ja, daar mag niet over gepraat worden, Anders Niet Christelijk !

Jeroen
Jeroen
6 jaren geleden

Ik weet het niet hoor want Ebola is veel minder besmettelijk dan de Mazelen of de Bof en het lijkt me dat je voor dit doeleinde een ziekte pakt die veel makkelijker mensen besmet en doodt. Behalve als het doel is paniek te zaaien door mensen te bedreigen met een verschrikkelijke ziekte. In dat geval is Ebola juist wel geschikt. Maximum angst en minimaal risico.

http://www.npr.org/blogs/health/2014/10/02/352983774/no-seriously-how-contagious-is-ebola

ferrimassi
ferrimassi
6 jaren geleden

Dit doet me vooral denken aan aids en de theorie dat dat zogenaamd ook een blanke uitvinding is. Nation of islam en farrakhan staan bekent als zwart suprematisme. Deze club geloofd dat de blanke “duivels” uitgeroeid dienen te worden. Beetje jammer dat deze hater hier een platform krijgt. Als er in Afrika iemand kramp krijgt in zijn teen is het de schuld van de blanke man. Bushmeat is waarschijnlijk de boosdoener(vleermuis). Dit virus was al in 1920 aanwezig in Zaïre. Toen was er nog geen technologie om dit virus te maken… Men heeft de bron vooralsnog niet kunnen herleiden. Kortom dit is totale onzin.

bert s
bert s
Reactie op  ferrimassi
6 jaren geleden

Onderwijs jezelf eens in het depopulation program, google agenda 21 en je komt een heel eind. De grootste bedreiging voor de mensheid is de overbevolking, en dit weten de hoge heren ook. Zeg niet te snel totale onzin, de wereld zit gekker in elkaar dan je denkt. De onwaarschijnlijke trage en amateuristische manier van handelen van het who doen mij namelijk de wenkbrauwen fronzen. Vergeet niet dat het hele ebola verhaal een mondiale aangelegenheid kan worden waar zeer veel mensen aan kunnen overlijden en waar enkelen heel veel geld mee kunnen gaan verdien, denk aan de amerikaanse overheid die een patent heeft op elk vaccin dat voor ebola wordt ontwikkeld.
Het volledig negeren van het depopulation program vindt ik onzin, zie naar wat de chinese overheid heeft gedaan met zijn 1 kind politiek!

ferrimassi
ferrimassi
Reactie op  bert s
6 jaren geleden

Totdat er concreet bewijs is voor het opzettelijk loslaten van ebola ga ik daar niet in mee. Ben me bewust van agenda 21 en de depopulatie agenda, anticonceptie, abortus etc. Maar als men echt de boel wil laten afsterven zijn er vele effectievere virussen.
Spaanse griep zou veel sneller verspreiden. Ebola zal niet hetzelfde verspreidingspatroon volgen in het westen. Hier hebben we riolering, hygiëne en we begrijpen hoe een virus werkt. Als je in de bush woont in Afrika is dit iets bovennatuurlijks waar je niet tegen kunt wapenen. De natuur doet dit ongeveer 2 keer per eeuw is niets nieuws. Als er een samenzwering is is het de bangmakerij om preventiemiddelen te verkopen. Maar om van depopulatie te spreken vind ik prematuur en niet bewezen(vooralsnog).

hanuman
hanuman
6 jaren geleden

…de rode regering beraamt een duivels plan om de bevolking,
wat resulteert in een afschuwelijke vernietiging,
door hen voor te liegen met schadelijke injecties,
wordt de mensheid besmet met dodelijke infecties…

zeus
zeus
6 jaren geleden

leider van nation of islam dit noem ik nou niet echt een betrouwbare bron. Een met haat gevulde ‘zwarte man’ tegen ‘het blanke ras’. Als er een virus uitbreekt is het de schuld van de blanken, als iedereen elkaar afslacht daar is het de schuld van de blanken sterker nog als die jeuk aan zijn ballen heeft is het de schuld van de blanken.
Waar ik me ook aan irriteer is dat ze lukraak landen de schuld geven: De VS, groot brittanie, Nederland?? Dat is iedereen over een kam scheren, al zou er iemand schuldig zijn dan gaat het maar om enkele personen in de overheid of whatever.

guillermovis
guillermovis
6 jaren geleden

ISLAM is the Antichrist…

x

Check Also

koopmans

Marion Koopmans geeft toe: coronatest ‘toont geen besmettingen aan’

Marion Koopmans van het Outbreak Management Team ...

arts

Canadese toparts over corona: ‘Dit is de grootste hoax ooit’

Een arts uit het Canadese Edmonton heeft ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

28
0
We lezen graag je reactie!x