Binnenland

Heel Nederland vol spandoeken en dagvaardingen: ‘Petje af’

Help ons door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!

De stichting Recht Oprecht is een gerechtelijke procedure voor de rechtbank te Leeuwarden gestart, waarbij zeven eisers met coronavaccinatieschade 17 gedaagden, waaronder de Nederlandse Staat en demissionair premier Rutte, civielrechtelijk aanspreken voor hun schade.

Deze procedure is de eerste procedure ter wereld waarbij de eisers uitgebreid en onderbouwd uiteenzetten dat Covid-19 geen ziekte is, maar onderdeel is van het project Covid-19: The Great Reset, aldus de stichting.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Ieder van de gedaagden wordt door de eisers hoofdelijk en in privé aangesproken vanwege de door de eisers gestelde deelname aan dit project.

‘Vele helden en bewuste landeigenaren hebben zich gemeld’

Recht Oprecht merkt op dat het in de publiciteit brengen van deze procedure ook het maatschappelijk belang dient. Om die reden maakt de stichting zich sterk voor haar zogenoemde Mediadoeken-project. Iedereen wordt uitgenodigd om in het maatschappelijk belang aan dit project deel te nemen.

De stichting laat weten dat zich in het land al vele helden en bewuste landeigenaren hebben gemeld die op hun terreinen bouwhekken met mediadoeken zullen plaatsen.

Deze mediadoeken worden exclusief gebruikt voor informatie aan het Nederlandse volk met betrekking tot de voortgang van de procedure voor de rechtbank in Leeuwarden.

Petje af

Deze maand zullen op vele plaatsen in Nederland mediadoeken te zien zijn. De stichting spreekt haar grote hoop uit dat steeds meer helden zullen opstaan en mediadoeken in Nederland zullen plaatsen en bekostigen.

De eerste mediadoeken zijn inmiddels geplaatst. Op de doeken staan de namen van viroloog Marion Koopmans, demissionair premier Rutte, Diederik Gommers, hoofdredacteur van de NOS Giselle van Cann, oud-hoofdredacteur van De Telegraaf Paul Jansen, en Sigrid Kaag van het WEF.

“Onze noorderburen gaan ervoor! Het hele land vol spandoeken en juridische dagvaardingen. Petje af!” reageert de Belgische plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs.


4.9 381 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

190 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marc
Marc
6 maanden geleden

👏👏👏👏

Onno
Onno
6 maanden geleden

Die verkeren zeker nog in de kinderlijke illusie dat (in feite psychopathische staats)rechters onafhankelijk zijn en rechtvaardig recht zullen spreken.

vladi
vladi
6 maanden geleden

goeie actie!

blijf je uitspreken over die satanische bloedhonden.

fff

Puntje puntje.........
Puntje puntje.........
6 maanden geleden

Fantastisch…..

Back to top button
190
0
We lezen graag je reactie!x