Gezondheid

Psoriasis… 1 bewezen methode om ervan te genezen!

Help ons door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Stel je voor dat je aan de huidziekte psoriasis lijdt. Michel Lejeune weet er alles van. Niet omdat hij dit zelf heeft, maar zijn moeder had het.

Hij vertelt: “Ik herinner mij als de dag van gisteren dat zij gek werd van de jeuk. Krabben, krabben, tot bloedens toe. ‘s Avonds moest ze zalf smeren en alles inzwachtelen, en als een soort halve mummie ging ze naar bed. Wat moet dat vreselijk geweest zijn voor haar.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Ik heb toen, als kind zijnde, wel eens gezegd: “mama, als ik later groot ben, bedenk ik wat hiervoor”. Dat was lang geleden een kinderwens. Inmiddels is mijn moeder er al een aantal jaren niet meer. Toch is die belofte van vroeger blijven hangen. Helaas kan ik haar niet meer helpen, maar de circa 350.000 Nederlanders en ruim 300.000 Belgen die eraan lijden wél!”

Vanuit zijn expertise ontwikkelde hij een sessie, waarmee je van binnenuit psoriasis aanpakt. De triggers die het veroorzaken worden stilgelegd en je onderbewustzijn wordt aangespoord om de huid te genezen.

Met de sessie Genees van Psoriasis pak je deze aandoening op een geheel andere manier aan dan wat je mogelijk gewend bent.

Focus op het verkeerde

Wat telkens weer opvalt is dat mensen meestal gefocust zijn op de gevolgen, in plaats van de oorzaak. Ze kijken naar wat ze zien, zonder zich te realiseren dat er diepere oorzaken zijn.

We ZIEN psoriasis, dus we smeren er op los, zonder te zoeken naar de dieper verborgen oorzaak. Nee, we plakken de lekke band, zonder dat we de spijker opzoeken.

Is het dan niet handiger om als eerste die spijker op te zoeken en te verwijderen alvorens we verder gaan?

Met deze sessie doe je dat. Het is een behandelmethode, waarbij je van binnenuit de aandoening geneest. Je herprogrammeert een deel van je onderbewustzijn, waardoor er van binnenuit, waar de oorzaak ligt, verandering optreedt. Het resultaat laat zich vervolgens aan de buitenkant zien.

Rode plekken verminderen, de overmatige huidcelproductie normaliseert, waardoor schilfers verdwijnen. Uiteindelijk wordt de huid weer schoon, zacht en gezond. Alle ellende die je hebt van deze ziekte is daarmee verleden tijd.

En het is niet aleen je huid die geneest. Ook gewrichtspijnen verdwijnen en je nagels worden sterker en gezonder.

Enkele reviews

Klaas schreef:

“Ik volg nu een tijdje je sessie voor Psoriasis en mensen zien gewoon resultaat bij mij!! voor het eerst sinds ruim 9 jaar is de huid nu glad aan het worden!”

Gea schreef:

Ik luister nu al een aantal weken naar vrij van psoriasis en ik ben erg blij met het resultaat. Mijn Psoriasis gaat langzaam beter, mijn huid verandert, de psoriasis verdwijnt beetje bij beetje.

En Gusta zei:

Nu luister ik sinds 2 weken naar psoriasis sessie en allergie vrij. Mijn rug is bijna schoon, nog wat kriebels op m’nonderarmen. Kortom ik ben zeer tevreden en blij met de sessies.

Wil je de volledige reviews zien? Ga dan naar www.psoriasisvrij.nl.

Onderzoek

Er zijn diverse onafhankelijke onderzoeken gedaan, waarvan recentelijk nog een in België, naar de effectiviteit van hypnotherapie bij psoriasis. Deze onderzoeken toonden aan dat deze vorm van therapie inderdaad een zeer effectief ‘gereedschap’ is om Psoriasis te genezen.

De complete behandeling bestaat uit een introductie en 4 sessiebestanden.

Hiermee krijg je een bewezen effectieve behandelmethode die je thuis kunt doen om te genezen van psoriasis.

  • Je huid herstelt
  • Schilfers, rode plekken en zwellingen worden kleiner en verdwijnen
  • Jeuk verdwijnt
  • Nieuwe ‘schone’ huid komt tevoorschijn
  • Nagelafwijkingen en gewrichtspijnen verdwijnen
  • Je ruikt niet meer naar zalf
  • Geen schaamte meer: je voelt je meer zelfverzekerd

Wil je er meer over weten ga dan naar www.psoriasisvrij.nl en begin vandaag nog aan deze geweldige behandelmethode en genees van psoriasis.

Klik hier voor meer info en downloaden

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
Back to top button