Homepagina » Buitenaards » Heel erg oud dus. Bob Lazar doet in dit filmpje onthullingen over buitenaards schip dat deel uitmaakte van archeologische opgraving
Heel erg oud dus. Bob Lazar doet in dit filmpje onthullingen over buitenaards schip dat deel uitmaakte van archeologische opgraving

Heel erg oud dus. Bob Lazar doet in dit filmpje onthullingen over buitenaards schip dat deel uitmaakte van archeologische opgraving

Natuurkundige Bob Lazar werkte lange tijd in het Los Alamos National Laboratory in New Mexico. Daarnaast was hij betrokken bij reverse engineering van buitenaardse technologie op een locatie die S-4 wordt genoemd, en die zich in de buurt van Area 51 bevindt.

In gesprek met Joe Rogan vertelde Bob dat hij aan buitenaardse vaartuigen werkte.

Soms was het team van Bob genoodzaakt een project te staken omdat de technologie waar ze mee werden geconfronteerd te geavanceerd was.

Archeologische opgraving

Het beheer van deze objecten is volgens hem in handen van particuliere ondernemingen.

Hij vermoedt dat de Amerikaanse overheid ook vandaag de dag nog ergens UFO’s heeft staan.

Bob weet niet precies waar deze vaartuigen vandaan komen, maar zegt zich te herinneren dat tenminste één van de objecten deel uitmaakte van een archeologische opgraving.

Heel oud

Dat zou betekenen dat de UFO heel lang geleden op aarde moet zijn gecrasht.

“Heel erg oud dus,” zei Bob tegen Rogan.

Niets

“Ik weet niet of dat het object was waar ik aan heb gewerkt, maar ik herinner me dat het iets te maken had met een archeologische opgraving,” vervolgde hij.

“Waarom hebben we hier nooit iets over gehoord?” vroeg hij.

Bekijk de video hieronder:

[JRE Clips]


Vind je dit goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

6 reacties

 1. Bullsh*t.
  Iemand die op s4 heeft gewerkt,vraagt zich niet af waarom de gewone burger er niks over heeft gehoord..

  7 likes
  • @Predator. Daar heb je een punt en de Amerikaanse overheid heeft legio middelen om iemand de mond te snoeren je moet ook geheimhouding beloven/en ervoor tekenen, dat gaat op voor de eenvoudigste werknemer bij defensie of de overheid ,en dan zal deze figuur al jarenlang interviews geven en boeken schrijven over de meest geheime plek area 51 ? Bullsh*t !

   6 likes
  • Je kunt geheimhouding opgelegd gekregen hebben, maar dat wil niet zeggen dat je daar ook een reden bij krijgt, want die is vaak in nevelen gehuld zoals bij de meeste geheime Amerikaanse projecten, en meestal zijn het niet vaste werknemers op oproepbasis die zich na hun diensttijd dingen beginnen af te vragen van het hoe en waarom.

   0 likes
 2. Dus die Aliens lieten gewoon hun gecrashte schotels daar liggen? Geen rescue operation voor de inzittenden? Er zullen dan vast wel lichamen zijn gevonden.

  2 likes
 3. Logisch dat bij zoiets onbelangrijks je geheugen je in de steek laat……

  2 likes
 4. Mocht er ooit een vernietigende mega-ramp op Aarde en voor de mensheid plaatsvinden, dan zijn de Ufo’s en die beloften hebben gedaan mensen in zo’n geval te zullen gaan redden ook geen garantie en daar praktisch gezien al eerder heel wat Ufo’s zijn gecrascht; wat wel een garantie geeft, daar mag echter zelde of niet over worden gepraat of over worden geschreven.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...

democratische

Democratische presidentskandidaat laat zich uit over UFO-geheimen

De Democratische presidentskandidaat Amy Klobuchar deed in ...