Homepagina » Buitenland » Amerikaanse Van Dissel: coronavaccin mogelijk verplicht voor school, reizen
amerikaanse
Foto: Anthony Fauci krijgt het coronavaccin van Moderna (NIH Image Gallery CC0)

Amerikaanse Van Dissel: coronavaccin mogelijk verplicht voor school, reizen

Het is mogelijk dat het coronavaccin in de Verenigde Staten verplicht wordt gesteld voor reizen en school. Dat heeft dr. Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, gezegd. “Alles ligt op tafel,” zei Fauci, die medisch hoofdadviseur wordt van Joe Biden.

De prominente Amerikaanse corona-adviseur voegde toe dat ‘het niet aan hem is om een beslissing te nemen’ en dat ‘dit dingen zijn die worden besproken onder de regering-Biden’.

“Ik denk niet dat de federale overheid het coronavaccin zal verplichten,” zei Fauci, die er gelijk aan toevoegde dat hij er ‘zeker’ van is dat sommige instituten de vaccinatie verplicht zullen stellen. Hij zei dat bepaalde staten en steden het coronavaccin ‘mogelijk’ zullen verplichten voor school.

Reizen

“In sommige steden wordt het mogelijk verplicht, maar in andere niet. Dit zijn dingen die niet centraal, maar lokaal worden geregeld,” lichtte Fauci toe.

Hij zei dat het ook mogelijk is dat de VS vaccinatiepaspoorten gaat uitgeven waarmee je naar het buitenland kunt reizen zonder dat je je hoeft te laten testen. Deze paspoorten lijken op de exemplaren die Israël wil gaan invoeren, aldus de Amerikaanse Van Dissel.

Inmiddels zijn sinds afgelopen maand zo’n 3,2 miljoen doses uitgedeeld aan Amerikanen. Zij kregen het coronavaccin van Moderna en Pfizer/BioNTech.

[New York Post]
2.4 16 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
132 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieter van Leeuwen
Pieter van Leeuwen
21 dagen geleden

en dit gaat wereld wijd de standaard worden,
ze denderen gewoon door.
als de mensen nu maar eens wakker werden, dan kunnen we het stoppen.

Edward
Edward
Reactie op  Pieter van Leeuwen
21 dagen geleden

Mensen worden helaas niet wakker, het zijn gehypnotiseerde, gemuilkorfde schapen.

Petrus
Petrus
Reactie op  Pieter van Leeuwen
21 dagen geleden

Laat je niet bang maken.
Biden wordt never nooit president en Fauci heeft z’n langste tijd gehad.

oude wijze
oude wijze
Reactie op  Petrus
21 dagen geleden

Het is al bijna 20 januari….Ik ben benieuwd wat je over een week of 3 zal opschrijven als Biden president is.

Petrus
Petrus
Reactie op  oude wijze
21 dagen geleden

oude wijze,
Ik heb er wel vertrouwen in.

Cornelis
Cornelis
Reactie op  Petrus
21 dagen geleden
  1. Trump zorgt dat er een andere wind gaat waaien die hoop ik de oceaan oversteekt. Trump heeft bewijzen die alle demos voor het gerecht kan brengen. Volg thedonaldwin.
ikbenik
ikbenik
Reactie op  Cornelis
20 dagen geleden

Ik ben al een paar dagen aan het googlen wat trump van plan is. maar ik kan niets vinden… wel zie ik dat er gedemonstreerd gaat worden in amerika. maar wat voor bewijzen heeft hij? van de afgelopen weken? die komen er niet door.. en toch denk ik dat trump iets achter de hand heeft.

Cornelis
Cornelis
Reactie op  ikbenik
14 dagen geleden
  1. Italie gaat vallen. Washington gaat vallen.L onden gaat vallen volgende week. TRUMP gaat winnen.Dit komt de volgende week in het nieuws. Of niet. Het ligt aan TRUMP wat er allemaal op internet of op het nieuws bekend gaat worden. Nu legertroepen aanvoer in Washington 7000 man. Waarvoor denk je. Misschien voor arrestaties van democraten.
Cornelis
Cornelis
Reactie op  Cornelis
14 dagen geleden
  1. China brengt het virus.Virus zorgt voor fraude poststemmen in Amerika.Biden wins.Claus Swab is ook blij met het virus omdat hij de great reset wilt doorvoeren. Bill Gates ook blij die verdient er ook miljarden aan.
Pluis
Pluis
Reactie op  oude wijze
18 dagen geleden

Biden wordt nooit president, hij is dementerend, er lopen te veel onderzoeken wegens grove corruptie naar hem, niet alleen in de US maar ook van uit Ukraine, en vormt een veiligheidsrisico door zijn te innige banden met China. Daar naast streeft hij een “communistische” invoering ala de great reset na.
Hebben we het nog niet eens over de verkiezing malversaties die nu aan het licht komen. Trump wordt de nieuwe president.

Anti-Rutte
Anti-Rutte
Reactie op  Pieter van Leeuwen
21 dagen geleden

Als ik om mij heen hoor hoeveel mensen praten van”even een prikje halen en dan is het klaar”en maar niet willen begrijpen dat het na dat spuitje nog lang niet klaar is.Ze zijn echt in diepe slaap en je wordt gewoon uitgelachen,echt ingelovelijk.

Rob
Rob
Reactie op  Anti-Rutte
21 dagen geleden

Voor velen zal het waarschijnlijk wel ‘klaar’ zijn want dan is het met gebeurd. Ofwel, ze gaan dood en dan is het voor hen klaar.

oude wijze
oude wijze
Reactie op  Pieter van Leeuwen
21 dagen geleden

Waarom zijn jullie zo bang voor een prikje? Angsthazen…

Simon
Simon
Reactie op  oude wijze
21 dagen geleden

Degene die bang zijn voor een virus met een IFR van 0,23% zijn de angsthazen. Bang zijn voor DNA modificerende, nauwelijks geteste nog nooit eerder op een mens gebruikte mRNA techniek is een terechte angst.
Zie b.v. https://www.youtube.com/watch?v=SEBmziG3xa8

oude wijze
oude wijze
Reactie op  Simon
20 dagen geleden

Kijk de uitleg eens op Universiteit van Nederland. Het virus zal je DNA echt niet aanpassen. Of wordt de UvN ook betaald door Soros en Gates??? Tuurlijk….

ikbenik
ikbenik
Reactie op  oude wijze
20 dagen geleden

Een andere richting denken is waar komt de informatie vandaan, heeft de universiteit het zelf onderzocht? of hebben ze het aangenomen?

Paca
Paca
Reactie op  oude wijze
21 dagen geleden

dit is niet gewoon een ‘prikje’ en angsthazen zijn mensen die met mondkapjes oplopen in het bos

Tom
Tom
Reactie op  Paca
21 dagen geleden

Ja of met mondkapje op alleen in de auto rijden pfff

Elise
Elise
Reactie op  oude wijze
21 dagen geleden

Omdat het feitelijk nergens op gebaseerd is. Je kunt namelijk niet dood gaan van een virus zelf, er is altijd een andere ziekte/aandoening aanwezig. En over welk virus hebben we het nu? Waar zijn de griepaantallen gebleven bv.?
Zelfs chronische angst, die nu gecreëerd is, kan dodelijk zijn. Angst zorgt voor een stresshormoon en is dat chronisch dan ontwikkel je ziektes.(door langdurige hormoon onbalans) bv. Kanker, reuma, hoge bloeddruk etc.
Virussen muteren en dan moet je dus de rest van je leven gaan/blijven vaccineren.
Vaccinaties kunnen schade brengen aan het immuunsysteem zelf.
Biologische oplossing: gewoon groepsimmuniteit opbouwen. Zelf weerstand opbouwen, want er bestaan ook nog andere virussen, bacteriën en schimmels
Sowieso kan er al onbalans in het lichaam ontstaan als je kunstmatig een bacterie/virus/schimmel weghaalt/bestrijdt en of toevoegt.
Het hoort op een natuurlijke weg te gebeuren. Dat heeft zijn eigen tijd. Een vaccinatie is een bomexplosie in tijd.
Beter is een medicijn ontwikkelen/gebruiken bij ernstige longklachten. Dus als iemand al ziek is.
Sowieso vind ik en vele met mij(ook doctoren etc), dat er te weinig mensen zijn overleden om over een pandemie te hebben. Het is sowieso een seizoensziekte(als er weinig zon is/winterziekte). Geen continu ziekte zoals ebola.(die treft alle leeftijden en ook gezonde mensen/is heel besmettelijk) Dus moet het van de A lijst, want daardoor kan men al deze krankzinnigheid aan maatregelingen die nu gaande is veroorloven. En dat kan dus zonder wetenschappelijke bewezen achtergrond. En dat is alleen al is heel gevaarlijk. Wat je nu ziet is dat de basisreden al niet klopt en men op die foute basis reden verder borduurt. Je creëert zo een neerwaartse spiraal ipv een opgaande spiraal/oplossing.
Ze weten dus nog steeds niet goed wat ze aan het doen zijn. Dan kun je dus beter niks doen, want alle andere schade die uit de maatregelingen zijn ontstaan, die duren jaren voordat die weer zijn opgelost. Of blijvende schade, die kun je niet meer oplossen.
Sowieso is het belachelijk, dat onafhankelijke mensen die gespecialiseerd zijn in ziektes hun mond niet open mogen trekken, dat het ook anders kan. Hun vergunning wordt ingetrokken of krijgen een boete.
Dat alleen mensen die er voor betaald krijgen, dat wel mogen doen.
Dan zit er iets niet goed, want alleen open erover praten(ervaringen delen), kan iets oplossen.
En daarom denken heel veel mensen, dat er andere redenen er achter zitten om massaal te gaan vaccineren.

oude wijze
oude wijze
Reactie op  Elise
20 dagen geleden

Het probleem is niet zozeer de oversterfte, ook wereldwijd (hoewel die er wel is), maar de drukte in de ziekenhuizen en ic’s. Of is dat ook alleen maar verzonnen?

ikbenik
ikbenik
Reactie op  oude wijze
20 dagen geleden

2 weken geleden in ziekenhuis geweest. totaal uitgestorven… best wel raar.. maar goed.
@elise ik wil nog aan je verhaal toevoegen dat een mens (lichaam) veel meer in staat is om zich te herstellen dan we zelf denken.
Wel eens nagedacht dat mensen herstellen wanneer ze tot god bidden? dat dit eigenlijk een meditatie is?

Pluis
Pluis
Reactie op  oude wijze
18 dagen geleden

Ja, de ziekenhuizen zijn leeg, filmpjes gemaakt door bezorgde burgers bewijzen dat. Verder heeft NL dat probleem zelf gecreerd door de zorg uit te kleden: NL heeft per 100.000 inwoners de helft minder ICU bedden dan Dld. Die zorg is afgelopen jaren wegbezuinigd.
Kijk daarnaast eens naar de statestieken van het RIVM, er zijn dit jaar géén influenza sterfgevallen meer, ook minder sterfte aan longziektes, beroertes, hartklachten etc. Dat heet nu allemaal Corona in de statestieken….

Mar
Mar
Reactie op  oude wijze
21 dagen geleden

Ga lekker prikkie halen,hou je niet tegen hoor,ff opletten of je geen onderliggende kwalen heb,anders weten wij ook niet wat je straks te zeggen hebt als bidden president word.

Petrus
Petrus
Reactie op  oude wijze
21 dagen geleden

oude wijze,
Zo snel mogelijk een prikje halen!

oude wijze
oude wijze
Reactie op  Petrus
20 dagen geleden

Zal ik doen……Ben niet zo bang voor een prikje…

Petrus
Petrus
Reactie op  oude wijze
21 dagen geleden

oude wijze,
En twee maanden later nog een prikje,
als je dan tenminste nog leeft!!!

Rob
Rob
Reactie op  oude wijze
21 dagen geleden

Oude wijze, er zijn twee soorten angst. Er is een angst die je verlamt en er is een angst GEVOEL die je waarschuwt als er gevaar dreigt. Jij bent er één die is verlamd en waardoor je gehoor geeft aan het fascistische autoritaire machtsvertoon. De mesten van ons ervaren de waarschuwend ‘angst’ gevoel, een angst die mensen in beweging brengt om eigen veiligheid te waarborgen. Maar laat je gerust vaccineren. Kom dan alleen wel hier even meedelen wat voor (vernietigende) effecten je ervaart na de vaccinatie. Als je dan tenminste nog leeft.

oude wijze
oude wijze
Reactie op  Rob
20 dagen geleden

Er bestaat nog een angst, en die zorgt ervoor dat mensen rare dingen gaan zeggen en doen. Aan jullie angstgevoel kan ik niets doen, ik kan alleen maar zeggen baseer je op de wetenschap en niet op blatende personen op internet..

ikbenik
ikbenik
Reactie op  oude wijze
20 dagen geleden

Hier wil ik toch wel even op reageren. heel vaak hoor ik waar is het bewijs? heeft u het bewijs dat de overheid de waarheid zegt? heeft u het bewijs dat het virus echt is?
U zegt op wetenschap? u weet dat zeer veel mensen de mond gesnoerd is? heeft u Peru gezien? dagenlang miljoenen de straat op.. dan verwacht je een hoop doden. tot nu toe nog niets aan de hand…. blatende personen? weet u het nieuws in peru (opstand, volk heeft gewonnen) was eerder op facebook dan het nieuws.. tot 3 keer toe mails gestuurd naar nieuwszenders in NL. totaal geen aandacht aangegeven..
Hoeveel talen spreekt u? volgt u het nieuws in meerdere talen? dan kunt u namelijk heel makkelijk zien hoe de wereld tegen elkaar opgezet wordt.
Ik heb geen idee wat de waarheid is. maar met gezond verstand kunt u en ik ook begrijpen dat er iets niet klopt…
We zijn nu in lock down waarom? de cijfers zijn minder erg dan eerst… weet u waarom? de bereidtheid van het vaccineren was er niet. dus nu we in lock down zijn hopen ze de mensen moe te maken waardoor ze heel makkelijk het vaccin nemen… er zijn wetenschappers die zeggen dat het virus al dood is… wie zegt dat het niet zo is? de cijfers? waar is de griep?
En waarom komen veel journalisten uit bij Bill gates? hij is toch zo goed hoe kan het dan dat hij steeds rijker wordt terwijl hij zijn geld weggeeft?
hoe kan het dat hij RIVM betaald? hoe kan het dat er een geldstroom naar Wuhan is gevonden? hoe kan het dat van dissel en oberhouse veel geld op hun rekening kregen? geloofd u daadwerkelijk dat het virus bij vleermuizen vandaan komt? de mensen in china eten dit al duizenden jaren.. en nu ineens is het virus er… terwijl er al jaren van registraties en licentie aanvragen en proeven zijn. daar is vol bewijs van.
Ik heb geen idee wat de waarheid is maar dat er iets niet klopt zou iedereen in de wereld toch wel kunnen begrijpen? en dat zag je ook met oud en nieuw.. volop vuurwerk.. Tevens kan het geen kwaad om de regels te volgen en in de tussen tijd blijven nadenken….

ikbenik
ikbenik
Reactie op  oude wijze
20 dagen geleden

Helaas vergeet ik u nog te bedanken. te bedanken voor uw reactie en een respect volle manier een discussie kunnen hebben. op verschillende websites reageer ik. heel vaak (zeker met bronvermelding) komen mijn reacties niet door.
Ik vergeet ook nog youtube staat vol met complot theorieen (mijn hobby om ze te zien) sommige geloof ik niet, anderen hebben kernen van waarheden. deze worden niet verwijderd. waarom alle kritische noots van corona worden direct verwijderd? het is toch maar een complot theorie?

EMBÉ
EMBÉ
Reactie op  oude wijze
21 dagen geleden

Ze zijn niet bang voor het prikje maar voor de inhoud. Men wilt gewoon geen rotzooi in hun lijf. Waarom hen uitmaken voor angsthazen terwijl ze juist kritisch zijn?

oude wijze
oude wijze
Reactie op  EMBÉ
20 dagen geleden

Kritisch zijn is prima, maar dan ook 2 kanten op. Verdiep je ook in de argumenten van de voorstanders, dat mis ik hier.

Mar
Mar
Reactie op  oude wijze
21 dagen geleden

https://www.janbhommel.com/post/vaccins-tegen-het-sars-cov-2-virus-deel-1

Moeten we je dan met zijn allen bijbrengen waarom?
Lees ff en heb je de rest ook gelezen

oude wijze
oude wijze
Reactie op  Mar
20 dagen geleden

Verdiep je dan ook even in de persoon. Dat is een recalcitrante, dwarse, autoritaire en met vrijwel iedereen overhoop liggende figuur volgens internet…

Jani
Jani
Reactie op  oude wijze
21 dagen geleden

Bij een ‘oude wijze’ heb ik een ander beeld….

Peter R de Elburger
Peter R de Elburger
Reactie op  oude wijze
21 dagen geleden

Geef mij één reden om het vaccin te nemen. Eén reden. Als jij mij één reden kan noemen waarom ik het vaccin zou moeten nemen gaan we hem samen halen..

oude wijze
oude wijze
Reactie op  Peter R de Elburger
20 dagen geleden

De reden is hetzelfde als een vaccin tegen pokken, difterie etc etc. Of moet ik dat ook nog uileggen… 🙁

Stay Positive
Stay Positive
21 dagen geleden

De maker van de PCR test noemt die Fauci een mister know nothing. Die Fauci wordt met de grond gelijk gemaakt.

Alex
Alex
Reactie op  Stay Positive
21 dagen geleden

He’s also a know nothing, PCR tests are unreliable and fraudulent. Seems to me a case of the pot calling the kettle black for someone who has invented and distributed the useless PCR test! They are all a know nothing if you ask me.

Rene
Rene
Reactie op  Alex
21 dagen geleden

if you have followed the news a little bit, you wouldn’t have said this. The inventor of the PCR test did NOT want people to use his test for Corona.

Anders
Anders
21 dagen geleden

Ergo: gewoon niet gehoorzamen! Als niemand die prik haalt, valt het doek snel.

Veel mensen weten wel dat het niet klopt, maar denken dat ze alleen staan omdat ze de msm volgen. Kritische websites zoals deze worden geblokt op google dus daar vinden ze ook geen tegengeluid.

Er is niet veel voor nodig om de twijfelaars over de streep te trekken, we moeten ze alleen zien te bereiken. Het is aan ons om dat te doen en ze te wijzen op websites als deze. Twijfelaars moeten rexhtstreeks worden aangesproken.

Gisteren sprak ik nog een taxichauffeur die in deze categorie viel. Hij wordt hard geraakt en vreest voor zijn inkomen en toekomst. Zo’n gesprek begint altijd met aftasten (aan welke kant sta jij?), maar nadat ik direct duidelijk maakte hoe ik erin sta ging hij snel mee. Hij lichtte helemaal op toen ik zei dat we niet moeten gehoorzamen. Samen staan we sterk.

De machthebbers zijn met een paar duizend. Wij hebben op het oog weinig macht, met miljoenen zijn wij absoluut de sterkste! Als het momentum er is, hebben wij snel de macht weer terug.

Help het momentum te creëeren en ga de straat op! Spreek wildvreemden aan, overtuig, laat ze weten dat we samen zijn, en vraag hen om ook de straat op te gaan en de olievlek te helpen verspreiden. Gehoorzaam niet!!

Dubito
Dubito
Reactie op  Anders
21 dagen geleden

Vandaag weer naar de supermarkt geweest. Omringd door gemaskerde sheeple. Die ongetwijfeld snakken naar het ‘prikje’. Die denken dat daarna alles weer normaal wordt.
Bèèèèèèèèèhhhhhh.
Weleens geprobeerd aan een onwillig schaap te trekken, bijvoorbeeld over die dam?
Afgelopen dagen veel gepraat met goede vrinden. Ze snakken naar het ‘prikje’. Allemaal. Proost!

Edward
Edward
Reactie op  Dubito
21 dagen geleden

En mensen die het “prikje” weigeren krijgen straks de schuld van het instandhouden van deze “pandemie”.

Dubito
Dubito
Reactie op  Edward
21 dagen geleden

Vast. En het voor het verlichten van de maatregelen vereiste percentage gevaccineerden zo hoog leggen dat de ‘maatregelen helaas gehandhaafd moeten worden’

benno
benno
Reactie op  Edward
21 dagen geleden

MORELE CHANTAGE !!
DAAR is deze hele plandemie op gebaseerd !

oude wijze
oude wijze
Reactie op  benno
21 dagen geleden

Waarom zijn jullie zo bang voor een prikje?

Nina
Nina
Reactie op  oude wijze
21 dagen geleden

Het gaat niet om het “prikje” , het gaat om de gevaarlijk stoffen die met het prikje het lichaam binnenkomen en juist ziektes op korte en lange termijn veroorzaken. Lees je eens in!!!

oude wijze
oude wijze
Reactie op  Nina
20 dagen geleden

Welke gevaarlijke stoffen dan?

jtprf
jtprf
Reactie op  oude wijze
21 dagen geleden

bang? ik hoef die shit niet, laat mij niet bezeiken “thats what!”

Steven
Steven
Reactie op  oude wijze
20 dagen geleden

..omdat WIJ niet de dood in willen worden gejaagd net als jij!!

Pipojipo
Pipojipo
Reactie op  oude wijze
20 dagen geleden

Jij houdt van prikjes? Je mag de mijne incl. inhoud er bij hebben! En die van mijn echtgenoot en kinderen en mijn buren, hun kinderen en opa en oma! Dat maken bij elkaar 11 prikjes.
Ik maak me niet druk om een naald door mijn vel, heb er genoeg gehad die heel wat pijnlijker waren, maar de inhoud deugt niet!

Ga voor jezelf na of je 1 bekertje kiest om te drinken waar gif in zit en de overige 49 enkel water……je moet er 1 opdrinken maar je weet niet waar het gif in zit….neem jij het risico? Ik niet! Proost hé!

oude wijze
oude wijze
Reactie op  Pipojipo
20 dagen geleden

Ben jij als kind ook niet gevaccineerd? En leef je nog? Dan valt het wel mee, toch?

Anders
Anders
Reactie op  Dubito
21 dagen geleden

Heb ik ook zeker ervaren zelfs met vrienden en familie, maar daar laat ik niet door weerhouden. Ik kies voor mijn kinderen.

Steven
Steven
Reactie op  Dubito
20 dagen geleden

Niet iedere gemaskerde is een kuddekoe. Ik draag ook een masker als ik de supermarkt in ga… niet omdat ik het wil, maar om geen gezeik te krijgen en toch mijn boodschappen wil hebben. Die spuiten en testen zal ik pertinent weigeren… ook als mijn werkgever mij erom verzoekt. dan schrijft hij mijn ontslagbrief maar.

Wim Q
Wim Q
Reactie op  Anders
21 dagen geleden

Ben ik al een tijdje mee bezig Anders, heb er gelukkig al een aantal om gekregen maar slapen er idd nog te veel, ik ga met gestrekt been voorop in de strijd ondanks mijn leeftijd van 57,
Dood of de gladiolen

oude wijze
oude wijze
Reactie op  Anders
21 dagen geleden

Heb jij als baby ook geen vaccinaties gehad?

Simon
Simon
Reactie op  oude wijze
21 dagen geleden

Je doet je naam geen eer aan. Een oude wijze zou beter moeten weten en herkennen dat als er zo gepushed wordt er iets niet klopt. De “prikjes” die ze nu gaan uitdelen zijn niet de traditionele vaccins maar een gen-therapie, nog nooit op de mens uitgevoerd, nieuwe techniek waarvan de effecten op langere termijn niet bekend zijn. DOE ONDERZOEK! Zie b.v. https://youtu.be/RZ3wKrc9WXc
Herinner je nog softenon? of DES?

Hoge Noorden
Hoge Noorden
Reactie op  oude wijze
21 dagen geleden

De echte oude wijzen zijn ook niet meer zoals ze geweest waren. Nu zijn het social media trollen geworden die de farmaceutische idealen vertegenwoordigen, waarbij de WHO de definitie van groepsimmuniteit inmiddels heeft gekoppeld aan vaccinatie. Mensen zoals u lijken geen moeite meer te doen om holistische lering te verstrekken waarin de mens als wezen centraal staat, maar dat u enkel nog met ongefundeerde uitspraken de mens aan een kapstok hangt alsof de weg voor hem of haar al is uitgestippeld zonder de factor van kennis en zelfbeschikking. Dit past dan weer heel goed in het ‘nieuwe humanistische’ gedachtengoed van Klaus Schwab.

oude wijze
oude wijze
Reactie op  Hoge Noorden
20 dagen geleden

Hohoho, ik ben geen trol. Ik weet zelf wel wie en wat ik ben.Rustig aan svp.

Hoge Noorden
Hoge Noorden
Reactie op  oude wijze
20 dagen geleden

Mijn excuus voor mijn woordkeus, maar het kwam er op dat moment zo uit.

Anders
Anders
Reactie op  oude wijze
21 dagen geleden

Heb jij weleens een vaccin genomen dat veel meer schade aanricht dan de ziekte ooit kan veroorzaken?

Cornelis
Cornelis
Reactie op  oude wijze
21 dagen geleden
  1. Vroeger waren de artsen nog bezig om de mensen beter te maken. Nu zijn de pillenfabrieken er op uit om zoveel mensen ziek te krijgen voor de verkoop van hun rotzooi. Denk goed na voor je eraan begint, want eenmaal het vergif in je lichaam is het te laat.
Steven
Steven
Reactie op  oude wijze
20 dagen geleden

Aan je nederige houding jegens de overheid heb jij er blijkbaar geen één gemist in je jeugd.

Enki
Enki
Reactie op  oude wijze
20 dagen geleden

Nee. mijn kinderen allebei niet…. kerngezond!!

oude wijze
oude wijze
Reactie op  Anders
20 dagen geleden

Onzin. Via google ben ik op deze site terechtgekomen, dus je verhaal klopt niet.

dna
dna
21 dagen geleden

Ze worden allemaal gechanteerd door china net als de illegale opgezette corrupte bende met de naam eu hier.

B B
B B
Reactie op  dna
21 dagen geleden

Zo lijkt het, maar China is slechts een schakel in het web.

Wim Wieringa
Wim Wieringa
21 dagen geleden

Nou dan zal het wel rustig worden op de scholen. Het aantal mensen dat niet gaat vaccineren is tot boven de 80% gestegen. Dat is waarom ze het willen verplichten. Op pakken en opsluiten deze man.

Xandra
Xandra
Reactie op  Wim Wieringa
21 dagen geleden

Is het niet een omgekeerde situatie dat 80% bereid is zich te laten vaccineren?

Dubito
Dubito
Reactie op  Xandra
21 dagen geleden

Die indruk heb ik helaas ook.

Bas
Bas
Reactie op  Dubito
21 dagen geleden

De overige 20% wordt zeker gedwongen?

Edward
Edward
Reactie op  Xandra
21 dagen geleden

Ik vrees het ook. Het is de tirannie van de meerderheid.

Simon
Simon
Reactie op  Edward
21 dagen geleden

De tirannie van de gemanipuleerde meerderheid, met dank aan de main stream media.

bloem
bloem
Reactie op  Xandra
21 dagen geleden

Dat is in ieder geval wat msm zeggen

Simon
Simon
Reactie op  Xandra
21 dagen geleden

Volgens https://www.worldvaccinepoll.com/ gaat 90% het vaccin NIET nemen.

Dubito
Dubito
Reactie op  Simon
21 dagen geleden

Heel goed. Invullen! (en doorsturen naar Rutte en consorten)

jtprf
jtprf
Reactie op  Xandra
21 dagen geleden

merendeel wel, of dat 80% is weten we niet. maar met zekerheid durf ik te stellen meer dan de helft.

Steven
Steven
Reactie op  Xandra
20 dagen geleden

Dat is wat ze je op het staatsjournaal willen doen geloven!

Wim Wieringa
Wim Wieringa
Reactie op  Wim Wieringa
21 dagen geleden

Nee kijk maar op NH.tv/peilingen. Neemt u de corona vaccinatie?

Wim Wieringa
Wim Wieringa
21 dagen geleden

Er is zelfs al een nieuw spotje gelanceerd op de radio m.b.t. het vaccineren.
LACHEN!!

Bas
Bas
Reactie op  Wim Wieringa
21 dagen geleden

Wat valt daaraan te lachen? Mensen Russische roulette (met hun leven) te laten spelen???

Wim Wieringa
Wim Wieringa
Reactie op  Bas
21 dagen geleden

Nee ik bedoel zo als dit spotje in elkaar geprutst is, is lachwekkend.

Ertje
Ertje
21 dagen geleden

waarom word de keuze om je te laten vaccineren niet overgelaten aan de mensen zelf?
als dit virus zo besmettelijk en dodelijk is dan moet de ‘elite’ en de cabal toch juist blij zijn dat de ‘gewone’ mensen er aan dood gaan?
waarom laten zij zich niet vaccineren, dan zijn ze toch beschermt tegen de ‘normale’ mensen die eraan dood gaan?

Barry
Barry
Reactie op  Ertje
21 dagen geleden

Omdat het helemaal niet om het virus gaat, dit gaat om over controle, macht en geld. Daarom zijn er op gebrand, niet één of ander virusje. Catherine Fitts “”Net zoals Gates een besturingssysteem op onze computers heeft geïnstalleerd, is het nu de bedoeling om een ​​besturingssysteem in ons lichaam te installeren en” virussen “te gebruiken om een ​​eerste installatie te verplichten, gevolgd door regelmatige updates.” en dat in combinatie met 5G. Daarom zoveel overheidsgeweld en dwang wereldwijd en daarbij de uitrol van 5G. Dit gaat gewoon over slavernij van de wereldbevolking.

Petrus
Petrus
Reactie op  Ertje
21 dagen geleden

De bijwerkingen van het vaccin kunnen juist dodelijk zijn, dus daarom zoveel mogelijk dwang.

Simon
Simon
Reactie op  Ertje
21 dagen geleden

Ja, ons beste argument is: Als het “vaccin” je beschermt om ziek te worden, dan maakt het toch niet uit als anderen geen vaccin nemen, dat is dan toch hun eigen risico? Gelukkig is al naar buiten gekomen dat het vaccin de verspreiding van het virus niet kan voorkomen. Gevaccineerden kunnen het virus gewoon bij zich dragen maar worden er niet ziek van.

Linda
Linda
21 dagen geleden

Als we die cokesnuivende anafylactische frikandel niet tegenhouden, dan wil hij dat hier ook invoeren.

Wim Q
Wim Q
Reactie op  Linda
21 dagen geleden

Ik weet het niet linda,
Vind het vreemd dat terwijl iedereen staat te gillen voor een prik in de ziekenhuizen en zorg dat hij nog steeds vasthoud aan 8 januari, terwijl wij weten dat de 6de en 7de een bom gaat barsten in USA zou hij willen wachten om wat daar gaat gebeuren, ik weet het niet meer, zou hij dat toch aan de goeie kant staan, ik weet wel dat er gelukkig een hoop mensen in mijn omgeving geen prik willen,
Mede omdat ik gezegt heb dat diegene die hem bij mij wil prikken die naald in zijn oog gaat krijgen en dat de zaak stinkt als een beerput ik denk dat er wereldwijd een hoop afhangt van wat Trump gaat doen, ik ga ervan uit dat hij komende 4 jaar president blijft als ik mijn Amerikaanse vrienden moet geloven en pakt hij de hele zooi op daar, maar we zullen zien, nog een paar dagen te gaan

Rene
Rene
Reactie op  Wim Q
21 dagen geleden

nee hoor…..maandag worden de eerste al gevaccineerd….30.000 zorgpersoneel…volgens mij wilt ook daarvan een flink deel niet worden gevaccineerd….zal nog wat worden. ga je ze ontslaan met zulke tekorten?

Kees
Kees
21 dagen geleden

Ik wacht nog steeds op de onthullingen die Guilliani zou geven, maar het blijft anstig stil in die hoek

Dubito
Dubito
Reactie op  Kees
21 dagen geleden

Kijk eens naar een Amerikaanse zender, b.v. Newsmax TV (YouTube). Dan kom je meer te weten, ook over Guilliani en zijn onthullingen.

benno
benno
Reactie op  Kees
21 dagen geleden

trump is wat mij betreft (betreffende vaccinaties) flink door de mand gevallen !
hij is nog steeds president en laat DIT allemaal gebeuren !

Wim Q
Wim Q
Reactie op  Kees
21 dagen geleden

Stilte voor de storm Kees
Pokerspelers laten pas als laatste hun kaarten zien, denk hij Trump de hele zooi schoon gaat vegen

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
Reactie op  Kees
21 dagen geleden

Die hoek denkt inmiddels: “laat Kees en de rest van de wereld dan maar krijgen wat ze verdient!”?

Frits
Frits
Reactie op  Kees
21 dagen geleden

Geduld is een schone zaak.
6 januari, dan weten we alles.
Trump is een schaker en tovert sowieso nog het een en ander uit zijn hoed.
De man heeft dit allemaal zien aankomen!
tweet van zijn advocaat lin Wood:
epstein alive!

Xandra
Xandra
21 dagen geleden

Zullen er ook landen zijn die tzt bedanken voor verplichte vaccinaties en the great reset?

Dubito
Dubito
Reactie op  Xandra
21 dagen geleden

Ik wacht op Hongarije en Polen. En Tanzania.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
Reactie op  Xandra
21 dagen geleden

De volkeren zullen verplicht vaccineren verwerpen. De overheersers zullen het trachten af te dwingen.
Wanneer het volk zich verzet, zullen ze in botsing komen met hun overheersers.
Zullen het volk dat er voorover hebben ?
Dat is de vraag.

Bas
Bas
Reactie op  Herman de Graaf
21 dagen geleden

Het gaat om de bereidheid daartoe. Als 90% van de wereldbevolking zich vrijwillig laar inenten, dan ziet het er somber uit

Anders
Anders
Reactie op  Bas
21 dagen geleden

Dat is wat de MSM wil dat je gelooft en verspreidt. Dat zorgt ervoor dat er meer schapen volgen. De gelovers zijn volgens mij veruit in de minderheid. Alleen krijgen we dat niet te horen omdat de MSM ertussen zit met hun leugens.

Help de MSM dus niet meer.

Wim Q
Wim Q
Reactie op  Xandra
21 dagen geleden

Hongarije
Polen
Wit rusland

benno
benno
Reactie op  Xandra
21 dagen geleden

alle landen die aangesloten zijn bij de verenigde nazi,s, zijn automatisch verplicht de richtlijnen van het who te volgen.
conclusie; geen enkel vn-land zal weigeren, alleen niet vn-landen misschien ?

Dubito
Dubito
Reactie op  benno
21 dagen geleden

Klopt, ze hebben ervoor getekend.

Simon
Simon
Reactie op  benno
21 dagen geleden

Ja verplicht, maar als je het gewoon niet doet dan doe je het gewoon niet. Wat gaat de WHO dan doen? De landen een boete geven? Wat een flauwekul allemaal, zolang een land nog enigszins soeverein is kunnen ze besluiten we doen daar niet aan mee.

x

Check Also

heerenveen

Man uit Heerenveen sterft vlak na coronavaccinatie

Al maandenlang worden we dagelijks gebombardeerd met ...

who

WHO doet belangrijke mededeling over coronatest, 1 uur ná inauguratie Biden

Zorgprofessional Stacey Lennox zegt al maanden dat ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

132
0
We lezen graag je reactie!x