BuitenlandCorona

Amerikaanse Van Dissel: coronavaccin mogelijk verplicht voor school, reizen

Help door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is mogelijk dat het coronavaccin in de Verenigde Staten verplicht wordt gesteld voor reizen en school. Dat heeft dr. Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, gezegd. “Alles ligt op tafel,” zei Fauci, die medisch hoofdadviseur wordt van Joe Biden.

De prominente Amerikaanse corona-adviseur voegde toe dat ‘het niet aan hem is om een beslissing te nemen’ en dat ‘dit dingen zijn die worden besproken onder de regering-Biden’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Ik denk niet dat de federale overheid het coronavaccin zal verplichten,” zei Fauci, die er gelijk aan toevoegde dat hij er ‘zeker’ van is dat sommige instituten de vaccinatie verplicht zullen stellen. Hij zei dat bepaalde staten en steden het coronavaccin ‘mogelijk’ zullen verplichten voor school.

Reizen

“In sommige steden wordt het mogelijk verplicht, maar in andere niet. Dit zijn dingen die niet centraal, maar lokaal worden geregeld,” lichtte Fauci toe.

Hij zei dat het ook mogelijk is dat de VS vaccinatiepaspoorten gaat uitgeven waarmee je naar het buitenland kunt reizen zonder dat je je hoeft te laten testen. Deze paspoorten lijken op de exemplaren die Israël wil gaan invoeren, aldus de Amerikaanse Van Dissel.

Inmiddels zijn sinds afgelopen maand zo’n 3,2 miljoen doses uitgedeeld aan Amerikanen. Zij kregen het coronavaccin van Moderna en Pfizer/BioNTech.

[New York Post]

2.4 16 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

132 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieter van Leeuwen
Pieter van Leeuwen
3 jaren geleden

en dit gaat wereld wijd de standaard worden,
ze denderen gewoon door.
als de mensen nu maar eens wakker werden, dan kunnen we het stoppen.

Stay Positive
Stay Positive
3 jaren geleden

De maker van de PCR test noemt die Fauci een mister know nothing. Die Fauci wordt met de grond gelijk gemaakt.

Anders
Anders
3 jaren geleden

Ergo: gewoon niet gehoorzamen! Als niemand die prik haalt, valt het doek snel.

Veel mensen weten wel dat het niet klopt, maar denken dat ze alleen staan omdat ze de msm volgen. Kritische websites zoals deze worden geblokt op google dus daar vinden ze ook geen tegengeluid.

Er is niet veel voor nodig om de twijfelaars over de streep te trekken, we moeten ze alleen zien te bereiken. Het is aan ons om dat te doen en ze te wijzen op websites als deze. Twijfelaars moeten rexhtstreeks worden aangesproken.

Gisteren sprak ik nog een taxichauffeur die in deze categorie viel. Hij wordt hard geraakt en vreest voor zijn inkomen en toekomst. Zo’n gesprek begint altijd met aftasten (aan welke kant sta jij?), maar nadat ik direct duidelijk maakte hoe ik erin sta ging hij snel mee. Hij lichtte helemaal op toen ik zei dat we niet moeten gehoorzamen. Samen staan we sterk.

De machthebbers zijn met een paar duizend. Wij hebben op het oog weinig macht, met miljoenen zijn wij absoluut de sterkste! Als het momentum er is, hebben wij snel de macht weer terug.

Help het momentum te creëeren en ga de straat op! Spreek wildvreemden aan, overtuig, laat ze weten dat we samen zijn, en vraag hen om ook de straat op te gaan en de olievlek te helpen verspreiden. Gehoorzaam niet!!

dna
dna
3 jaren geleden

Ze worden allemaal gechanteerd door china net als de illegale opgezette corrupte bende met de naam eu hier.

Back to top button
132
0
We lezen graag je reactie!x