Homepagina » Binnenland » Het is heel raar dat je in de media dingen gespind ziet die totaal niet kloppen met de echte situatie in 2019. Jensen stelt ‘pure leugens’ RTL aan de kaak
Het is heel raar dat je in de media dingen gespind ziet die totaal niet kloppen met de echte situatie in 2019. Jensen stelt 'pure leugens' RTL aan de kaak
Foto: YouTube/Jensen

Het is heel raar dat je in de media dingen gespind ziet die totaal niet kloppen met de echte situatie in 2019. Jensen stelt ‘pure leugens’ RTL aan de kaak

Volgens Robert Jensen liegt RTL over het einde van zijn talkshow. Het is ‘een pure leugen’ dat JENSEN sneuvelde als gevolg van te lage kijkcijfers, zei hij.

In Business Class zei Jensen dat het einde te maken had met het niet-linkse geluid dat hij liet horen.

“Tegen mij zeiden ze dat het niet het programma was dat ze wilden maken, met die politieke kleur,” klonk het.

Dat kan niet

“Naar buiten toe zeiden ze dat het te weinig kijkers had. Maar dat is een pure leugen, want het scoorde 50 procent boven het gemiddelde van die zender,” vervolgde hij.

“Ik deed een niet-linkse talkshow, een niet-links geluid en voor de establishment-media mag dat eigenlijk gewoon niet, dat kan niet,” zei hij.

Volgens hem is er veel animo voor een rechtse talkshow.

Belang

“Als je ziet hoe mensen tegenwoordig stemmen in de westerse wereld,” zei hij.

“Er is al een enorme draai van hoe mensen naar de wereld kijken, maar als je ziet wat de media uitstralen; die lopen achter en dat doen ze bewust, want de mensen die de media runnen hebben daar belang bij, ook een politiek en activistisch belang,” stelde Jensen.

Gespind

“Het is heel raar dat je in de media dingen gespind ziet die totaal niet kloppen met de echte situatie in 2019,” benadrukte hij.

Jensen gaat verder met zijn programma op YouTube. In de meest recente aflevering heeft hij het met wetenschapsjournalist Marcel Crok over de Klimaatwet en bespreekt hij de Europese verkiezingen.

Bekijk de aflevering hieronder:

[Villamedia]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Eksegese schreef:

  Jensen stelt de talloze leugens zeer succesvol aan de kaak. Ze dachten hem de mond gesnoerd te hebben, doch niets is minder waar. Zeer veel mensen weten hem gelukkig te vinden en steunen hem in zijn strijd tegen de onophoudelijke linkse propaganda terreur. Zegt het voort !

  38 likes
 • Jonathan Archer schreef:

  Jensen is goed bezig, maar het is ook levensgevaarlijk wat hij nu doet. Inderdaad zoals al gezegt: “ze dachten hem de mond te snoeren”. Maar nu is hij erger bezig dan destijds op RTL. Dit kan hem letterlijk zijn leven kosten. Het is overigens erg dapper dat hij dit doet! Eigenlijk is Jensen nu gewoon niks anders dan een “nieuwe” klokkenluider.. Ben benieuwd naar de volgende afleveringen..

  16 likes
 • Eppo schreef:

  iedereen met een iq van meer als 42 en helaas dat zijn er weinig in dit Land ziet dat er van die Multi Culti puinhoop een groot Murken ghetto van dit Land gemaakt wordt.

  4 likes
 • pleiadian schreef:

  Ach de commerciëlen zenden uit wat verkoopt, ongeacht de kleur. En als het niet verkoopt word je direct weer afgeserveerd… Jensen kan gewoon niet tegen zijn verlies en probeert zo zijn gezicht te redden.

  7 likes
 • Johannes schreef:

  toch opletten vind ik om rechts en links te noemen. Dit legt olie op het vuur. zowel links als rechts kloppen gewoon niet. Men zaait verdeeldheid. Hier kan men veel meer over nadenken om te stoppen met verdeeldheid te zaaien.

  6 likes
 • eksegese schreef:

  kijk zo reageren de linkse “deugmensen” als je het niet met ze eens bent. Zeer recent maar hoort zeker niet tot extreme gevallen. Dat soort gaat echt nog veel en veel verder :

  https://www.telegraaf.nl/video/1000983897/trump-haters-beuken-oude-man-omver

  4 likes
 • x

  Check Also

  duitse arts

  Duitse arts opgepakt bij groot coronaprotest in Londen: ‘Wat is hier in hemelsnaam aan de hand?’

  Op Trafalgar Square in Londen protesteerden zaterdag ...

  jonge arts

  Jonge arts legt uit waarom hij tegen het coronavaccin is: ‘Dit is ongekend’

  Het pushen van het coronavaccin heeft vooral ...

  >