BuitenlandCorona

Gouverneur Florida is klaar met corona en sleept Amerikaanse RIVM voor de rechter

Help anderen door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Gouverneur Ron DeSantis van Florida is er helemaal klaar mee. Met lockdowns. Met mondkapjes. Met het sluiten van winkels. Met maximum aantallen bezoekers. Met vaccinatiepaspoorten. Hij schafte de maatregelen af en verbood vaccinatiepaspoorten. Maar dat is nog niet alles: DeSantis heeft ook het CDC, het Amerikaanse RIVM, voor de rechter gesleept.

Een ongekozen bureaucratie mag niet de macht hebben om een hele industrie voor onbepaalde tijd stil te leggen en ‘daarom klagen we het CDC aan’, zei DeSantis woensdag, verwijzende naar de toerisme-industrie. Het Amerikaanse RIVM is haar boekje te buiten gegaan, vindt de gouverneur. De gezondheidsdienst instrueerde kinderen die op zomerkamp gingen daarnaast om buiten een mondkapje te dragen.

Er zijn veel mensen gestorven. Niet door corona, maar omdat ze wanhopig waren

De overmatige bemoeienis van het CDC, die politiek gemotiveerd was, heeft gevolgen voor alle industrieën en alle Amerikanen, waarschuwde DeSantis. “Wil je dat één ongekozen bureaucratie de macht heeft om een grote industrie voor onbepaalde tijd stil te leggen? Daar zijn ze niet toe bevoegd. En daarom klagen we ze aan.”

Toen hij de rechtszaak aankondigde in Miami werd hij vergezeld door mensen die zijn getroffen door de lockdown. Hij gaf het woord aan een vrouw die zei dat er veel mensen zijn gestorven. “Niet door corona, maar omdat ze wanhopig waren.”

Harde hand van de overheid

“Deze mensen raakten aan de drugs of pleegden zelfmoord omdat hun leven was verwoest door het CDC,” zei DeSantis. “Dit is de harde hand van de overheid die familiebedrijven verplettert, banen verloren laat gaan en miljoenen levens kapotmaakt.”

Enkele dagen geleden kondigde de gouverneur een bonus van 1000 dollar aan voor hulpverleners, waaronder politieagenten, ambulancebroeders en brandweerlieden.

[CNSNews via The Daily Wire]

4.7 101 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
91 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Zo zie je maar, de bevrijding komt weer uit de USA.

Yvonne
Yvonne
1 jaar geleden

Een geweldige man!
Ik hoop wel dat hij een uitstekende beveiliging heeft geregeld want de gevestigde criminele orde is beslist niet van zijn ideeën gediend…

pien
pien
1 jaar geleden

Een man naar mijn hart

Arnie
Arnie
1 jaar geleden

Dan maar hopen op een onafhankelijke rechter….

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

91
0
We lezen graag je reactie!x