Gezondheid

Retour Hemel: een zoektocht naar genezing van kanker

Help door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De reportage van de ongeneeslijk zieke journalist Mark Bos heeft veel bewondering geoogst. De documentaire ‘Retour Hemel’, waarin te zien is hoe Bos tegen zijn ziekte strijdt, werd maandagavond uitgezonden op NPO2.

Bos heeft prostaatkanker met uitzaaiingen, maar in plaats van zich neer te leggen bij de behandeling die artsen hem voorschreven, ging hij op zoek naar alternatieve geneesmethoden. Hij weigerde de hormoonspuiten van de artsen, omdat je testosteron en dus ook je mannelijkheid door de spuiten afnemen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Bos beperkt zich niet tot de behandeling in het ziekenhuis, hij laat zijn lichaam ontwaken bij Iceman Wim Hof, drinkt zuiveringszout en staat open voor alles. “Na één dag was ik om,” zei Bos. “Ik voelde het verschil in mijn lijf en kreeg veel energie.” Tot op de dag van vandaag zet hij de methode van Hof door.

De alternatieve geneesmethoden van de EenVandaag-verslaggever hebben nog niet tot genezing geleid. De zoektocht naar genezing heeft Bos wel een beter en gelukkiger mens gemaakt. “Ik ben in balans en voel me goed. Daardoor kan ik de ziekte beter aan,” aldus Bos.

Bos is van mening dat de reguliere en alternatieve geneeskunde beter met elkaar moeten samenwerken. Volgens hem heeft de patiënt ‘allebei keihard nodig’. Deze visie oogst bij veel kijkers bewondering.

Zijn grootste zorg: waarom werken alternatieve genezers en de reguliere artsen niet meer samen? En waarom moet hij alles wat qua behandelingen op het alternatieve vlak ligt alleen uitzoeken? “Ik heb me vaak als een klein kind gevoeld in een gevecht tussen twee ouders. Dat moet anders.”

Bekijk de docu ‘Retour Hemel’ hier terug.

sitestat

[EenVandaag, Omroep Brabant]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
duitinzakje
duitinzakje
9 jaren geleden

Wat een fantastische man! Weet iemand hier de man te bereiken?

Hij moet beslist de documentaire hieronder zien en misschien overwegen contact op te nemen met Dr. Burzynski.

De levenswil van deze man is hartverwarmend en ontroerend. Zo’n man heeft waarschijnlijk een hele grote kans de ziekte te overwinnen. Dat gun ik hem met heel mijn hart.

http://www.examiner.com/article/dr-burzynski-free-to-continue-curing-cancer
http://www.burzynskiclinic.com/

Pascal
Pascal
9 jaren geleden

We komen in een nieuwe frequentie te leven ivm de tijdperk wissels. Hierdoor is kanker verleden tijd, kanker word veroorzaakt door een een fout in de cel vernieuwing en omdat we in een nieuwe frequentie leven word ons DNA aangepast en is onze cel vernieuwing heel goed en einde kanker en veel meer andere ziektes en aandoeningen.

Hoezo genezing??

Arnout
Arnout
9 jaren geleden

Kijk dit is interessant! Erg goed om te lezen dat hij meer energie heeft in het leven maar jammer dat hij niet geneest.

Ik denk helaas dat hij ook niet gaat genezen. Alternatieve behandelingen leveren voor zover ik weet ook geen genezing op, maar laten iemand wel positiever in het leven staan.

Kunnen de reguliere artsen nog wat van leren.

Arnold Rabius
Arnold Rabius
9 jaren geleden

Mark, ik begrijp dat je open staat voor alles. Dan kunnen de 5 biologische wetten, ontdekt door Dr. Ryke Hamer, wellicht bijdragen aan je genezing. Dr. Hamer is arts en medisch (kanker) specialist, en heeft ruim 30 jaar geleden het verband ontdekt tussen een door hem ervaren schok in zijn leven en hoe dit bij hem leidde tot een bepaalde vorm van kanker. Dit is de 1e biologische wet die hij ontdekte.

Het is bij elkaar een heel verhaal, maar komt erop neer, dat dr. Hamer zijn zoon Dirk verloor en ziek werd. Hij zag toen een verband tussen zijn vorm van kanker en de wijze waarop hij het verlies van zijn zoon had ervaren. Hij is toen gaan onderzoeken of bij andere mensen, hun ziek zijn ook was voorafgegaan door een persoonlijk ervaren schok. Dit bleek het geval.

Kort overzicht van het leven van dr. Hamer tot en met zijn ontdekking:
Dr. Ryke Geerd Hamer werd in 1935 geboren in Friesland (Duitsland) en studeerde geneeskunde en theologie aan de Universiteit van Tübingen. Op zijn 22e behaalde hij zijn academische graad in de theologie en kreeg in 1961 zijn diploma als arts. De daarop volgende jaren werkte hij aan verschillende universiteitsklinieken in Duitsland. In 1972 voltooide dr. Hamer zijn specialisatie in de interne geneeskunde en begon aan de Universiteitskliniek in Tübingen te werken als internist.

Kort na het heengaan van zijn zoon Dirk werd dr. Hamer ziek. Omdat hij nooit ernstig ziek was geweest kwam het idee bij hem op dat de ontwikkeling van zijn ziekte verband zou kunnen hebben met het onverwachte verlies van zijn zoon. Dr. Hamer begon toen aan een onderzoek. Hij was toen chef internist van een kliniek aan de Universiteit van München en begon daar de ziektegeschiedenis van zijn patiënten te onderzoeken en bemerkte al snel dat zij allen, net als hij, een of andere, persoonlijk als zodanig ervaren, onverwachte schok te verwerken hadden gekregen, voordat ze ziek waren geworden.

Dr. Hamer ontdekte hiermee de 1e biologische wet, namelijk dat veel ziekten ontstaan door een shock die ons verrast. Volgens Hamer is dit een ijzeren wet voor iedere vorm van kanker voor zover niet ontstaan t.g.v. een vorm van vergiftiging. Hij heeft dit wetenschappelijk aangetoond. Ook toont Hamer aan dat kanker zich niet uitzaait, maar een nieuwe kanker het gevolg is van een nieuwe schok.

Volgens de 2e biologische wet die Hamer ontdekte, verloopt elke ziekte in twee fasen: eerst een zogenaamde koude fase (conflict-actieve fase) die wordt gekenmerkt door emotionele stress, waarin wordt gezocht naar een oplossing. En dan een zogenaamde warme fase (genezingsfase / herstelfase), met tussen de koude en de warme fase een crisismoment.

De 3e biologische wet geeft inzicht in het proces van die ziekten, waarbij sprake is van cel toename (kanker) en cel afname (ontstekingen) in de koude fase.

De 4e biologische wet geeft inzicht in hoe ons lichaam in de warme fase zelf het herstel regelt van de bovengenoemde cel toename of cel afname

De 5e biologische wet betreft de conclusie van Hamer op basis van de eerste 4 biologische wetten, dat iedere zogenaamde ziekte een begrijp baar en zinvol biologisch proces is tot genezing.

Wat is er de afgelopen 30 jaar gebeurd met de ontdekking van de 5 biologische wetten
Simpel gezegd komt het erop neer dat de 5 biologische wetten de wetenschappelijke werkelijkheid van de bestaande medische wereld op hun kop zetten en dat universiteiten en ziekenhuizen, met al hun specialisten en professoren zich daar geen raad mee weten, met als resultaat dat Dr. Hamer is afgedaan als charlatan. > Terwijl er in al die 30 jaar door geen enkele universiteit, ziekenhuis, specialist of professor, bewijs is geleverd over eventuele onjuistheid van 5 biologische wetten. Daartegenover is de juistheid van de 5 biologische wetten wel wetenschappelijk aangetoond.

Wat te doen met bovenstaande informatie:
Bovenstaande is heel algemeen. Als er symptomen zijn (koud, warm of crisismoment), dan begint het zoeken naar verbanden van deze symptomen met de wetmatigheden.

Dilemma is dat de reguliere geneeskunst, tot op heden, de wetmatigheden niet heeft opgepakt. De gevestigde reguliere geneeskunde is daarmee doof voor iemand die begint over de bovengenoemde wetmatigheden en blijft de koude en de warme fase en de crisismomenten vaak zien als symptomen van aparte ziekten, die apart bestreden moeten worden.

Wie zich voelt aangesproken door het principe van de wetmatigheden, kan de persoonlijke kijk op de eigen symptomen veranderen. Door zich te verdiepen in de wetmatigheden kan men de aanleiding(en) voor de eigen specifieke ziekte op het spoor komen. De aanleiding begrijpen is een hulp op weg naar genezing, waarbij men er volgens Hamer sterker uit kan komen dan dat men erin is gegaan.

Wat mij daarbij helpt, is dat ik een zogenaamde ziekte be gaan zien als een zinvol en begrijp baar biologisch proces tot genezing en dat een door mij als persoonlijk ervaren schok(ken) de aanleiding vormde(n) > dus probeer ik rustig te zijn en te blijven tijdens en na een schok.

Mark, ik hoop dat bovenstaande informatie positief bij kan dagen aan je genezing. Mvrgr. Arnold

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x