Buitenland

Heftige beelden: buschauffeur krijgt hartaanval en crasht terwijl hij passagiers vervoert

Help mee door dit met iederen die je kent op je social media te delen!

Er zijn heftige beelden uit Turkije opgedoken waarop te zien is hoe een buschauffeur een hartaanval krijgt terwijl hij passagiers vervoert. De buschauffeur veroorzaakte een verkeersongeluk waarbij meerdere gewonden zijn gevallen.

Het incident deed zich eind september voor in de stad Sivas en is vastgelegd door de beveiligingscamera in de bus. De chauffeur, Ömer Odabasi, begint op een gegeven moment omhoog te kijken. Ook vertrekt zijn gezicht van de pijn.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Stuiptrekken

Odabasi geeft gas terwijl passagiers geschrokken toekijken hoe hij een aantal auto’s ramt. Ondertussen lijkt de chauffeur een soort noodkreet te slaken. Na de crash begint hij hevig te stuiptrekken.

De Turkse nieuwssite Yeni Safak meldt dat zeven mensen gewond zijn geraakt bij het ongeluk. De site laat ook foto’s zien van de chaos die is ontstaan na de crash.

Documentaire

De gouverneur van Sivas, Yilmaz Simsek, liet weten dat niemand ernstig gewond raakte en dat de buschauffeur op de plek van het ongeluk is behandeld.

De beelden komen voorbij in de nieuwe documentaire Died Suddenly, die op Rumble in enkele dagen meer dan 6,3 miljoen keer is bekeken.

4.8 62 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Fr4nk
Fr4nk
2 maanden geleden

Tja, dat zien we tegenwoordig steeds vaker, onlangs ook al een piloot in een opstijgend vliegtuig…..aiaiai, dat belooft voor de toekomst, brrrrrrrr

Joop
Joop
2 maanden geleden

Heftig hoor, maar ja wat zegt het, de meeste hier denken wel te weten waar het door komt,, maar ???

Onno
Onno
2 maanden geleden

Deze kan ook wel in de documentaire……Toevallig in mijn verre ‘Bekanntenkreis’ en voor 99,999% zeker geprikt…met alle boosters.
Kaarsrechte weg, mooi overzichtelijk, geen gladheid, met volle snelheid tegen een boom. Busje hoeft niet meer de shredder in…..ongelooflijk.
Enfin, bewijs het nu maar……Zijn geprikte omgeving wil alles horen, maar natuurlijk niet dat de prik er iets mee te maken zou kunnen hebben…….

https://www.hna.de/lokales/goettingen/unfall-k205-meensen-juehnde-autofahrer-stirbt-kreis-goettingen-polizei-feuerwehr-christoph-44-91915542.html

Loek
Loek
2 maanden geleden

Dit is toch die actie film speed?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

53
0
We lezen graag je reactie!x