Homepagina » Binnenland » De eerste massademonstratie: ‘Meer dan 100.000 mensen komen zondag bij elkaar op de Dam in Amsterdam’
demonstratie
Foto: Coronademonstratie in Amsterdam (BAMCorp CC BY-SA 2.0)

De eerste massademonstratie: ‘Meer dan 100.000 mensen komen zondag bij elkaar op de Dam in Amsterdam’

Er hebben zich al bijna 70 organisaties aangesloten bij de demonstratie aanstaande zondag op de Dam in Amsterdam tegen het coronabeleid. Café Weltschmerz, één van de deelnemende organisaties, spreekt van ‘de grootste demonstratie die ooit in Nederland is gehouden’.

Maar liefst 67 organisaties hebben zich verenigd om op te komen voor de grondrechten van iedere burger. Nederland is altijd pionier geweest op het gebied van vrijheid. Zondag 5 september komen we op voor behoud van deze vrijheid en individuele autonomie, stelt Café Weltschmerz.

Dit is de mars om je bij aan te sluiten

Police For Freedom, een andere deelnemer, laat weten dat er ook veel nieuwe mensen gaan komen. “Nieuwe mensen die nog nooit hebben gedemonstreerd, nieuwe mensen die voelen dat het nu de tijd is om op te staan, nieuwe mensen die zien dat er medische apartheid ontstaat, nieuwe mensen die opstaan voor onze grondrechten, sluit je aan.”

“Dit is de mars om je bij aan te sluiten. Het wordt gefaciliteerd, de politie begeleidt het, wij zijn erbij – Police For Freedom – de veteranen, de zorg. Het wordt een hele imposante, grote – grootste – mars van de menselijke verbinding,” aldus Police For Freedom.

Het belooft een historische bijeenkomst te worden

Daarnaast is Forum voor Democratie van de partij. “Overal in de wereld zijn er massale demonstraties tegen de absurde coronamaatregelen die onze levens nu al 1,5 jaar beperken. Protesten tegen de doorslaande globalistische machtsgreep,” stelt de partij.

“We zagen enorme groepen mensen bijeenkomen in Duitsland, Frankrijk, Australië. En nu, zondag 5 september, is het ook hier zover! Het eerste massaprotest in Nederland. Meer dan 100.000 mensen komen zondag om 12.00 uur bij elkaar op de Dam in Amsterdam. Het belooft een historische bijeenkomst te worden,” zegt FVD.

Vrijheid terugpakken

Ook andere politieke partijen sluiten zich aan bij de demonstratie. Zo schrijft Tweede Kamerlid Wybren van Haga: “Op zondag 5 september demonstreert Belang van Nederland mee tegen het dystopische coronabeleid van dit kabinet. De maatregelen zijn zonder uitzondering zinloos, onlogisch en schadelijk dus laten we zo snel mogelijk onze vrijheid weer terugpakken!”

4.8 101 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
147 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jack
Jack
4 maanden geleden

Ik hoop echt dat dit de super demonstratie wordt die Nederland ooit gezien heeft !!!!
En dat het Haagse pluche nu eens naar het volk gaat luisteren ipv die andere nep figuren!!

Daniël
Daniël
4 maanden geleden

Amen 🙏

Daniël
Daniël
4 maanden geleden

TOP 👍👍🙏🙏

H.J.
H.J.
4 maanden geleden

En laten we doorpakken, al die leugenaars die deze Coronahype hebben misbruikt, om Nederland te gijzelen, angst te zaaien en verdeeldheid te kweken, uit hun functie zetten.
Zet ze een maandje in quarantaine, laat ze eens goed nadenken, over de menselijke schade, die zij hebben aangericht en daarna indien mogelijk voor een tribunaal.

x

Check Also

van haga

Van Haga trekt hard van leer tegen kabinet: ‘We zijn getuige van een staatsgreep nieuwe stijl’

We zijn getuige van een staatsgreep nieuwe ...

grafiek

2 essentiële grafieken die Kuipers niet liet zien tijdens de coronapersconferentie

“De omikronvariant verspreidt zich sneller. In de ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

147
0
We lezen graag je reactie!x