Homepagina » Binnenland » De eerste massademonstratie: ‘Meer dan 100.000 mensen komen zondag bij elkaar op de Dam in Amsterdam’
demonstratie
Foto: Coronademonstratie in Amsterdam (BAMCorp CC BY-SA 2.0)

De eerste massademonstratie: ‘Meer dan 100.000 mensen komen zondag bij elkaar op de Dam in Amsterdam’

Er hebben zich al bijna 70 organisaties aangesloten bij de demonstratie aanstaande zondag op de Dam in Amsterdam tegen het coronabeleid. Café Weltschmerz, één van de deelnemende organisaties, spreekt van ‘de grootste demonstratie die ooit in Nederland is gehouden’.

Maar liefst 67 organisaties hebben zich verenigd om op te komen voor de grondrechten van iedere burger. Nederland is altijd pionier geweest op het gebied van vrijheid. Zondag 5 september komen we op voor behoud van deze vrijheid en individuele autonomie, stelt Café Weltschmerz.

Dit is de mars om je bij aan te sluiten

Police For Freedom, een andere deelnemer, laat weten dat er ook veel nieuwe mensen gaan komen. “Nieuwe mensen die nog nooit hebben gedemonstreerd, nieuwe mensen die voelen dat het nu de tijd is om op te staan, nieuwe mensen die zien dat er medische apartheid ontstaat, nieuwe mensen die opstaan voor onze grondrechten, sluit je aan.”

“Dit is de mars om je bij aan te sluiten. Het wordt gefaciliteerd, de politie begeleidt het, wij zijn erbij – Police For Freedom – de veteranen, de zorg. Het wordt een hele imposante, grote – grootste – mars van de menselijke verbinding,” aldus Police For Freedom.

Het belooft een historische bijeenkomst te worden

Daarnaast is Forum voor Democratie van de partij. “Overal in de wereld zijn er massale demonstraties tegen de absurde coronamaatregelen die onze levens nu al 1,5 jaar beperken. Protesten tegen de doorslaande globalistische machtsgreep,” stelt de partij.

“We zagen enorme groepen mensen bijeenkomen in Duitsland, Frankrijk, Australië. En nu, zondag 5 september, is het ook hier zover! Het eerste massaprotest in Nederland. Meer dan 100.000 mensen komen zondag om 12.00 uur bij elkaar op de Dam in Amsterdam. Het belooft een historische bijeenkomst te worden,” zegt FVD.

Vrijheid terugpakken

Ook andere politieke partijen sluiten zich aan bij de demonstratie. Zo schrijft Tweede Kamerlid Wybren van Haga: “Op zondag 5 september demonstreert Belang van Nederland mee tegen het dystopische coronabeleid van dit kabinet. De maatregelen zijn zonder uitzondering zinloos, onlogisch en schadelijk dus laten we zo snel mogelijk onze vrijheid weer terugpakken!”

4.8 101 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
147 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jack
Jack
21 dagen geleden

Ik hoop echt dat dit de super demonstratie wordt die Nederland ooit gezien heeft !!!!
En dat het Haagse pluche nu eens naar het volk gaat luisteren ipv die andere nep figuren!!

Daniël
Daniël
21 dagen geleden

Amen 🙏

Daniël
Daniël
21 dagen geleden

TOP 👍👍🙏🙏

H.J.
H.J.
21 dagen geleden

En laten we doorpakken, al die leugenaars die deze Coronahype hebben misbruikt, om Nederland te gijzelen, angst te zaaien en verdeeldheid te kweken, uit hun functie zetten.
Zet ze een maandje in quarantaine, laat ze eens goed nadenken, over de menselijke schade, die zij hebben aangericht en daarna indien mogelijk voor een tribunaal.

x

Check Also

protest

Kijk: Groot protest tegen coronapas in Bern, Zwitserland – ‘Vrijheid!’

Ook in Zwitserland, waar het World Economic ...

baudet

Baudet leest Jetten de les: ‘Ú bent medeverantwoordelijk voor de herintroductie van apartheid in Nederland’

Thierry Baudet werd woensdag in de Kamer ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

147
0
We lezen graag je reactie!x