Binnenland

De eerste massademonstratie: ‘Meer dan 100.000 mensen komen zondag bij elkaar op de Dam in Amsterdam’

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er hebben zich al bijna 70 organisaties aangesloten bij de demonstratie aanstaande zondag op de Dam in Amsterdam tegen het coronabeleid. Café Weltschmerz, één van de deelnemende organisaties, spreekt van ‘de grootste demonstratie die ooit in Nederland is gehouden’.

Maar liefst 67 organisaties hebben zich verenigd om op te komen voor de grondrechten van iedere burger. Nederland is altijd pionier geweest op het gebied van vrijheid. Zondag 5 september komen we op voor behoud van deze vrijheid en individuele autonomie, stelt Café Weltschmerz.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Dit is de mars om je bij aan te sluiten

Police For Freedom, een andere deelnemer, laat weten dat er ook veel nieuwe mensen gaan komen. “Nieuwe mensen die nog nooit hebben gedemonstreerd, nieuwe mensen die voelen dat het nu de tijd is om op te staan, nieuwe mensen die zien dat er medische apartheid ontstaat, nieuwe mensen die opstaan voor onze grondrechten, sluit je aan.”

“Dit is de mars om je bij aan te sluiten. Het wordt gefaciliteerd, de politie begeleidt het, wij zijn erbij – Police For Freedom – de veteranen, de zorg. Het wordt een hele imposante, grote – grootste – mars van de menselijke verbinding,” aldus Police For Freedom.

Het belooft een historische bijeenkomst te worden

Daarnaast is Forum voor Democratie van de partij. “Overal in de wereld zijn er massale demonstraties tegen de absurde coronamaatregelen die onze levens nu al 1,5 jaar beperken. Protesten tegen de doorslaande globalistische machtsgreep,” stelt de partij.

“We zagen enorme groepen mensen bijeenkomen in Duitsland, Frankrijk, Australië. En nu, zondag 5 september, is het ook hier zover! Het eerste massaprotest in Nederland. Meer dan 100.000 mensen komen zondag om 12.00 uur bij elkaar op de Dam in Amsterdam. Het belooft een historische bijeenkomst te worden,” zegt FVD.

Vrijheid terugpakken

Ook andere politieke partijen sluiten zich aan bij de demonstratie. Zo schrijft Tweede Kamerlid Wybren van Haga: “Op zondag 5 september demonstreert Belang van Nederland mee tegen het dystopische coronabeleid van dit kabinet. De maatregelen zijn zonder uitzondering zinloos, onlogisch en schadelijk dus laten we zo snel mogelijk onze vrijheid weer terugpakken!”

4.8 101 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

147 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jack
Jack
2 jaren geleden

Ik hoop echt dat dit de super demonstratie wordt die Nederland ooit gezien heeft !!!!
En dat het Haagse pluche nu eens naar het volk gaat luisteren ipv die andere nep figuren!!

Daniël
Daniël
2 jaren geleden

Amen ?

Daniël
Daniël
2 jaren geleden

TOP ????

H.J.
H.J.
2 jaren geleden

En laten we doorpakken, al die leugenaars die deze Coronahype hebben misbruikt, om Nederland te gijzelen, angst te zaaien en verdeeldheid te kweken, uit hun functie zetten.
Zet ze een maandje in quarantaine, laat ze eens goed nadenken, over de menselijke schade, die zij hebben aangericht en daarna indien mogelijk voor een tribunaal.

Back to top button
147
0
We lezen graag je reactie!x