Archeologie

Illustratie: zo ziet de cirkel op de bodem van de Oostzee eruit

Help mee door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zweedse duikers hebben een illustratie gemaakt van het mysterieuze cirkelvormige object op de bodem van de Oostzee.

Maar wat is het? Niemand lijkt het te weten. Mijn hypothese is dat deze structuur vele duizenden jaren geleden is gevormd, vertelt hoogleraar geologie Volker Bruchert van de Universiteit van Stockholm aan de Zweedse krant Expressen.

De duikers Dennis Åsberg en Peter Lindberg uit Åkersberga ontdekten het cirkelvormige object vorig jaar toen ze op zoek waren naar scheepswrakken. Het zicht was toen te slecht en ze moesten wachten tot dit jaar om een expeditie te organiseren.

Data

Europese, Amerikaanse en Aziatische media doen regelmatig verslag van de voortgang van het team. De duikers hebben de tekening op basis van grote hoeveelheden data gemaakt met behulp van de computer.

“Door de videobeelden en foto’s die gemaakt zijn door onze duikers en onderwaterrobots hebben we een schat aan informatie weten te verzamelen,” legde Dennis Åsberg uit.

Cirkelvormig object op de bodem van de Oostzee

Trap

“Ik was verbaasd toen ik het materiaal onderzocht,” zei Bruchert. “Ik zag een grote zwarte steen die gelijkenissen vertoonde met vulkanisch gesteente. Ik denk dat dit object vele duizenden jaren geleden tijdens de ijstijd is gevormd.”

De cirkel is circa 60 meter in doorsnee en aan de linkerzijde van het object lijkt zich een soort trap te bevinden. Het object is gescheiden van de zeebodem. Het is gelegen op een bergkam of heuvel, met aan beide zijden steile hellingen.

Bron: Expressen.se

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wesley
Wesley
9 jaren geleden

“Mijn hypothese is dat deze structuur vele duizenden jaren geleden is gevormd, vertelt hoogleraar geologie Volker Bruchert van de Universiteit van Stockholm aan de Zweedse krant Expressen. “

Hoe dan?

Dat is toch het eerste wat een goede journalist zou moeten vragen als iemand dat zegt?

Dit roept meer vragen op dan dat het antwoorden geeft.

Rolf
Rolf
9 jaren geleden

Alleen bij de Nederlandse media hoor je er niets over. Dit geeft tocht te denken.

Gr. Rolf

Blavatsky
Blavatsky
9 jaren geleden

Benjamin Creme zegt hierover het volgende
zie http://info.sharenl.org/?p=1204
“Benjamin Creme’s Meester verklaart dat beide voorwerpen replica’s zijn die doelbewust zijn ‘vrijgegeven’ door de Ruimtebroeders. Het vaartuig is een replica van een Marsiaans vaartuig. De ietwat kleinere metalen schijf die dicht bij het ruimtevaartuig werd gevonden is een soort sonde, eveneens van Mars”

Dus het raadsel is opgelost.

Wesley
Wesley
9 jaren geleden

[quote name=”Blavatsky”]Benjamin Creme zegt hierover het volgende
zie http://info.sharenl.org/?p=1204
“Benjamin Creme’s Meester verklaart dat beide voorwerpen replica’s zijn die doelbewust zijn ‘vrijgegeven’ door de Ruimtebroeders. Het vaartuig is een replica van een Marsiaans vaartuig. De ietwat kleinere metalen schijf die dicht bij het ruimtevaartuig werd gevonden is een soort sonde, eveneens van Mars”

Dus het raadsel is opgelost.[/quote]

Ja want de meester van Benjamin Creme zegt het. Of die meester bestaat of een hersenspinsel is doet er niet toe.

Heeft SaluSa al gereageerd?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

29
0
We lezen graag je reactie!x