BinnenlandCorona

Het absurde Nederlandse coronabeleid: De waanzin rond het mondkapje

Help door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vanaf 1 juni is het verboden om zonder mondkapje te reizen met het openbaar vervoer. Het is ook verboden om een mondkapje te dragen dat voorzien is van een CE-keurmerk en helpt tegen besmettingen. Alleen niet-medische mondkapjes die geen bescherming bieden, zijn toegestaan. Sterker nog: ze zijn verplicht.

Wie vanaf 1 juni zonder zo’n niet-medisch mondkapje met de tram, trein of bus reist, kan rekenen op een boete van 95 euro.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png
Waanzin

Er wordt met veel verbazing gereageerd op het besluit. Emeritus hoogleraar Kees de Lange schrijft: “Dit kabinet is gestoord. Verder bewijs overbodig. Einde van mijn gebruik van het ov.”

Bert Haandrikman zegt dat we ‘in totale idioterie terecht zijn gekomen’. “Wordt het niet tijd dat we massaal aangifte doen tegen de staat? Dit kan toch niet? Waanzin.”

Forum voor Democratie laat via Twitter weten: “Mondkapjes worden verplicht in het ov, maar mondkapjes die écht bescherming bieden, worden juist verboden. Met een goed mondkapje kun je zelfs een boete krijgen. Wie begrijpt dit nog? Waar is dit kabinet in vredesnaam mee bezig?”

Journalist Syp Wynia begrijpt er ook niets van:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jos
Jos
4 jaren geleden

Zucht. Misschien mogen we straks ook niet meer uitademen en moeten we speciale onderbroeken gaan dragen.

De Wilde Luizen
De Wilde Luizen
4 jaren geleden

Mondjekapjes 1,5 meter allemaal verzinsels om een vaccin af te dwingen. Zie James Corbett docu en het vervolg daarop. https://www.youtube.com/watch?time_continue=335&v=o7A_cMpKm6w&feature=emb_logo
Deel dit zoveel met familie vrienden en kennisen

Gaston
Gaston
4 jaren geleden

Slechte mondkapjes dus, die zorgen juist voor een hoger besmettingsrisico dan helemaal geen mondkapje.
De overheid wil dat we geen goede mondkapjes gebruiken en wil niet dat we geen mondkapje op hebben. Ze willen dus het besmettingsrisico verhogen. Waar is die 1,5 meter maatregel dan nog voor nodig? Om de schijn op te houden?

JoeRi
JoeRi
4 jaren geleden

In Spanje is het vanaf de leeftijd 6 jaar nu verplicht met een muilkorf over straat te gaan, kun je het je voorstellen met die hitte je zuurstof ook nog eens word gehalveerd , verschrikkelijk, ook het aanzien van vooral de jeugd tot elkaar en meegenomen dat ze op afstand van elkaar moeten blijven , het leven nu is 1 verschrikkelijk slechte horrorfilm alleen bij een horror heb je altijd nog een einde , in de realiteit is er weinig uitzicht op perspectief, smerig psychologisch spel er word gespeeld met de burger, na al het gelieg van Rutten gisteren is er voor mij 1 ding bijgebleven: onze ouderen blijven gekooid als beesten en mogen zogenaamd blij zijn met een bezoekje van 1 persoon per dag, op 1,5m afstand, misselijkmakend, en nou zag ik zojuist in de mainstream maffia voorbij komen of ze ook nog even heel coulant afstand willen doen van hun vakantiegeld AOW om de jongeren die fantastisch werk doen tegemoet te komen, het gaat van brute mishandeling naar pure marteling, komt er ooit een einde aan deze gestoorde toestand , wel volgens de wetenschappers, als de vaccin er is , die niets gaat uithalen dus er is nogmaals geen positief perspectief, tot de burger het niet meer pikt , moet niet lang uitblijven want het kon allang en kan echt niet langer doorgaan zoals het gaat !!

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x