Homepagina » Binnenland » Het absurde Nederlandse coronabeleid: De waanzin rond het mondkapje
mondkapje

Het absurde Nederlandse coronabeleid: De waanzin rond het mondkapje

Vanaf 1 juni is het verboden om zonder mondkapje te reizen met het openbaar vervoer. Het is ook verboden om een mondkapje te dragen dat voorzien is van een CE-keurmerk en helpt tegen besmettingen. Alleen niet-medische mondkapjes die geen bescherming bieden, zijn toegestaan. Sterker nog: ze zijn verplicht.

Wie vanaf 1 juni zonder zo’n niet-medisch mondkapje met de tram, trein of bus reist, kan rekenen op een boete van 95 euro.

Waanzin

Er wordt met veel verbazing gereageerd op het besluit. Emeritus hoogleraar Kees de Lange schrijft: “Dit kabinet is gestoord. Verder bewijs overbodig. Einde van mijn gebruik van het ov.”

Bert Haandrikman zegt dat we ‘in totale idioterie terecht zijn gekomen’. “Wordt het niet tijd dat we massaal aangifte doen tegen de staat? Dit kan toch niet? Waanzin.”

Forum voor Democratie laat via Twitter weten: “Mondkapjes worden verplicht in het ov, maar mondkapjes die écht bescherming bieden, worden juist verboden. Met een goed mondkapje kun je zelfs een boete krijgen. Wie begrijpt dit nog? Waar is dit kabinet in vredesnaam mee bezig?”

Journalist Syp Wynia begrijpt er ook niets van:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jos
Jos
1 jaar geleden

Zucht. Misschien mogen we straks ook niet meer uitademen en moeten we speciale onderbroeken gaan dragen.

De Wilde Luizen
De Wilde Luizen
1 jaar geleden

Mondjekapjes 1,5 meter allemaal verzinsels om een vaccin af te dwingen. Zie James Corbett docu en het vervolg daarop. https://www.youtube.com/watch?time_continue=335&v=o7A_cMpKm6w&feature=emb_logo
Deel dit zoveel met familie vrienden en kennisen

Gaston
Gaston
1 jaar geleden

Slechte mondkapjes dus, die zorgen juist voor een hoger besmettingsrisico dan helemaal geen mondkapje.
De overheid wil dat we geen goede mondkapjes gebruiken en wil niet dat we geen mondkapje op hebben. Ze willen dus het besmettingsrisico verhogen. Waar is die 1,5 meter maatregel dan nog voor nodig? Om de schijn op te houden?

JoeRi
JoeRi
1 jaar geleden

In Spanje is het vanaf de leeftijd 6 jaar nu verplicht met een muilkorf over straat te gaan, kun je het je voorstellen met die hitte je zuurstof ook nog eens word gehalveerd , verschrikkelijk, ook het aanzien van vooral de jeugd tot elkaar en meegenomen dat ze op afstand van elkaar moeten blijven , het leven nu is 1 verschrikkelijk slechte horrorfilm alleen bij een horror heb je altijd nog een einde , in de realiteit is er weinig uitzicht op perspectief, smerig psychologisch spel er word gespeeld met de burger, na al het gelieg van Rutten gisteren is er voor mij 1 ding bijgebleven: onze ouderen blijven gekooid als beesten en mogen zogenaamd blij zijn met een bezoekje van 1 persoon per dag, op 1,5m afstand, misselijkmakend, en nou zag ik zojuist in de mainstream maffia voorbij komen of ze ook nog even heel coulant afstand willen doen van hun vakantiegeld AOW om de jongeren die fantastisch werk doen tegemoet te komen, het gaat van brute mishandeling naar pure marteling, komt er ooit een einde aan deze gestoorde toestand , wel volgens de wetenschappers, als de vaccin er is , die niets gaat uithalen dus er is nogmaals geen positief perspectief, tot de burger het niet meer pikt , moet niet lang uitblijven want het kon allang en kan echt niet langer doorgaan zoals het gaat !!

x

Check Also

corona

Kabinet zinspeelt op strengere coronamaatregelen voor ongevaccineerden: ‘Waar zijn we mee bezig?!’

Het kabinet gaat zich beraden op nieuwe ...

de jonge

De Jonge zegt dat corona ‘een epidemie is geworden van niet-gevaccineerde mensen’, klopt dat?

Het aantal coronapatiënten dat opgenomen moet worden ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

28
0
We lezen graag je reactie!x