CoronaBuitenland

China zet leger in en haalt positief geteste kinderen bij ouders weg: ‘Binnenkort in Nederland!’

Help mee door deze info met vrienden op je socials te delen!

In China worden baby’s en jonge kinderen die positief zijn getest op corona bij hun ouders weggehaald. In de Chinese stad Sjanghai moeten alle 26 miljoen inwoners worden getest. Test je positief? Dan moet je in isolatie. Het leger heeft meer dan 2000 legerartsen naar de stad gestuurd om te helpen bij het testen.

Als een kind jonger dan zeven positief test, maar de overige gezinsleden niet, dan moet het naar een speciaal behandelcentrum. De overige positief geteste mensen worden overgebracht naar een quarantainelocatie.

Enkele maanden oude baby’s

Ouders hebben vaak geen idee hoe het met hun kinderen gaat, schrijft Zero Hedge. In sommige gevallen zijn enkele maanden oude baby’s gescheiden van hun moeders.

Op Chinese social media gingen beelden van huilende kinderen in een behandelcentrum in Sjanghai viraal. Het duurde niet lang voordat ze werden gecensureerd.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Naar een kamp

Eind vorige maand ging de miljoenenstad in lockdown. Het aantal ‘coronagevallen’ gaat door het dak. In vier weken tijd zijn er in Sjanghai meer gevallen gemeld dan in de afgelopen twee jaar.

Iemand laat op Twitter weten dat hij foto’s van een zakenrelatie heeft gekregen waarop te zien is hoe mannen in witte pakken in gecamoufleerde trucks op straat controles uitvoeren. “Heeft uw kind een snotneus? Corona! En de overheid neemt uw kind zonder consent mee naar een kamp.”

Waarop FVD-voorman Thierry Baudet zegt: “Binnenkort in Nederland!”

[Summit News]

4.7 58 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
127 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
11 maanden geleden

WIJ leven met z’n allen inmiddels in de allergrootste nachtmerrie aller tijden!

NU gaat het in dit geval om de stad Sjanghai in het VERRE China, maar zoals wij allemaal wel weten, doen ook de Chinese leiders volop mee met het wereldwijde experiment.

HOEZO positief getest? Die test zegt sowieso helemaal niets, omdat dat zogenaamde virus in de afgelopen twee jaar niet is geïsoleerd. Dat KAN ook niet, als het überhaupt niet bestaat.

Wat er ondertussen met de allerjongsten gebeurt is natuurlijk hartverscheurend en compleet onmenselijk.

Moet je je voorstellen: een BABY van 3 maanden die misschien nog wel borstvoeding krijgt, wordt bij zijn of haar moeder weggehaald.

Een DRAMA voor zowel de kinderen als de ouders natuurlijk.

Wat Thierry Baudet zegt: Binnenkort in Nederland. Ja, met alle krankzinnigheden die er tot nu toe al zijn gebeurd en nog staan te gebeuren, zou dat zomaar kunnen.

IK verbaas mij inmiddels nergens meer over.

Even nog terugkomen op die baby’s en jonge kinderen: je hoeft geen psychologie gestudeerd te hebben om te begrijpen, dat deze kinderen voor de rest van hun bestaan volledig naar de knoppen gaan.

Dit past ook allemaal precies in de snode plannen van de monsters, die jammer genoeg nog steeds de dienst uitmaken.

Zoals ik er naar kijk, is het de bedoeling om mensenkinderen praktisch vanaf de geboorte van hun ouders te scheiden en de belangrijke binding tussen moeder en kind niet plaats te laten vinden.

Nu zal de Nederlandse pers wel weer over Thierry Baudet vallen met dit nieuwe statement met de kreet “nepnieuws”.

Helaas heeft hij met al zijn voorspellingen de afgelopen twee jaar (en eigenlijk al veel langer) 100% gelijk gekregen.

Jan
Jan
11 maanden geleden

Ze zijn compleet gestoord
Wat zit er in deze gif spuit dat mensen zo gestoord zijn

Nehemia
Nehemia
11 maanden geleden

Met dit satanische kabinet is alles mogelijk.

Deug-Nietje
Deug-Nietje
11 maanden geleden

Vreselijk 😭😭😭 zo vroeg al geconfronteerd worden metzoveel leed , k hoop echt gauw dat god ingrijpt , dit stopt !
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

127
0
We lezen graag je reactie!x