Homepagina » Buitenland » Overal ter wereld ontstaan massale protesten. Wat is er aan de hand?
Overal ter wereld ontstaan massale protesten. Wat is er aan de hand?

Overal ter wereld ontstaan massale protesten. Wat is er aan de hand?

Waarom vinden op zoveel plaatsen protesten plaats en waarom is er zo weinig aandacht voor in de internationale media?

In onder andere Albanië en Moldavië raakten betogers slaags met de politie.

De Albanese president Ilir Meta annuleerde tot grote onvrede van het volk de verkiezingen van 30 juni.

Verkiezingsfraude en corruptie

Volgens hem kunnen er ‘vanwege de politieke onrust’ in het land momenteel geen ‘democratische en representatieve’ verkiezingen plaatsvinden.

Er wordt al sinds februari in Albanië geprotesteerd tegen premier Edi Rama. Hij wordt door de demonstranten beschuldigd van verkiezingsfraude en corruptie.

In Moldavië werd de pro-Russische president Igor Dodon door opperrechters aan de kant geschoven bij de vorming van een nieuwe regering.

Belangrijk land

Daarnaast werden in Kazachstan 500 demonstranten opgepakt door de politie. In Hongkong gingen bijna twee miljoen mensen de straat op.

Tot slot wordt al enige tijd in Venezuela gedemonstreerd.

John Jordan van het Hoover Institution merkte op dat Kazachstan in geopolitiek opzicht een heel belangrijk land is.

Grootste protest

Het land beschikt over veel waardevolle hulpbronnen en heeft een lange grens met Rusland. Bovendien loopt er een oliepijplijn door het land, aldus Jordan.

In Hongkong wordt geprotesteerd tegen een omstreden uitleveringswet. Het gaat mogelijk om het grootste protest sinds de stad in 1997 door Groot-Brittannië werd overgedragen aan China.

Botsingen

Het wetsvoorstel moet het mogelijk maken om verdachten in Hongkong uit te leveren aan China.

De protesten leidden tot botsingen met veiligheidsdiensten, die rubberen kogels afvuurden en traangas inzetten.

Bekijk het filmpje hieronder:

[RT America]


Vond je deze info leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

19 reacties

 1. In Nederland speelt dit ook al lang. Iedere keer verbaast men zich erover dat de VVD alweer de grootste partij is geworden na verkiezingen. Ze mogen hier naar hartelust de verkiezingen manipuleren zolang ze het “programma” van de New World Order maar uitvoeren. De NPO werkt hier aan mee met de dagelijkse fabeltjeskrant in de journaals en talkshows….

  35 likes
 2. OVERAL!! behalve Nederland

  14 likes
  • @enki

   Klopt, zelf ben ik in mijn ‘vriendenkring’ een grote schoonmaak aan het houden. De linkse mantra’s van de hersenloze slaven, de useful idiots, de makke prooidieren van de zionisten, het hardleerse van de schapen die menen dat je met de wolven (zionisten/Islam/religie/politici/macht) kunt samenleven, is voor mij niet langer verteerbaar en acceptabel….Het is voor mij zwart/wit geworden en heb geen enkel begrip of clementie meer voor de de Rode Kmer en hun ongevraagde uitnodigingen richting Afrikaanse zandbakken op kosten van de gemeenschap en de verlamden van geest: je bent wakker, zo niet, dan maak ik netjes duidelijk dat je kunt oprotten met het linkse wijvengezeik met hun linkse fake wereld van “alles is liefde”….. Dat alles kwam mij namelijk de strot uit, het geduld is op.

   En unbelievable hoe daarnaast het grosso modo praat met meel in de Hollandse kaassmoel en men er voor kiest om roemloos ten onder te gaan in de wereld van overheidsroof en religieuze slachtpartijen. Wat zijn vele, vele Nederlanders toch onbeschrijfelijk zelfopofferingsgezind. Geen ander volk gaat zo weerstandloos naar de slachtbank.

   Over de protesten: het zijn twee soorten, namelijk georkestreerd door de zionisten en burgers die het werkelijk zat zijn nog langer van achter genomen te worden door de Rothschilds c.s.

   22 likes
   • Blijkbaar ben je nog niet wakker genoeg.

    Het internationaal (beursgenoteerd) bedrijfsleven heeft enkel voordeel aan import van goedkope arbeiders, laat die nou juist uit de Afrikaanse zandbakken komen.

    Dit wordt gedaan om de arbeidsmarkten totaal te frustreren, lagere lonen, minder sociale zekerheden, etc; dit gedrag zien we al sinds eind jaren 60 vorige eeuw, de Blauwe Khmer zorgt sindsdien voor huisvesting van de Staat en gezinshereniging.

    Dat de Blauwe Khmer sinds de jaren 80 vorige eeuw veel belastinggeld naar het internationaal (beursgenoteerd) bedrijfsleven is aan het wegsluizen, zie je blijkbaar ook niet, honderden miljarden zijn intussen verdampt.
    De gaten die hiermee vallen, moeten de burger opbrengen, want de begroting moet wel kloppend blijven.

    Dat je dit gedrag, wat minstens 50 jaar bezig is, niet hebt gezien, valt me aardig tegen.

    Daarbij, het smoelt wel lekker om niet degene aan te pakken die het veroorzaken en borrelpraat is altijd leuk.

    4 likes
   • @weg met ons

    Zeer duidelijk beschreven en ik kan niet anders dan het volledig met je eens te zijn. Het zal dan ook niet voor niets zijn dat er artikelen zijn waarin geschreven wordt dat het Nederlandse volk het domste volk is dat er is. Uitgezonderd de zelfstandige denkers uiteraard. Als je ziet wat de prioriteiten zijn dan denk ik ook wel eens ‘geen wonder dat we met het hele land ten onder gaan’. Ze vragen er inderdaad zelf nog om ook. Pinstoring en ieder wordt kwaad in plaats van dat het door dringt dat je voor contant geld met zorgen. De F1 race of de plaatselijke voetbalclub is belangrijker dan hun eigen leven. Het likt er soms ook op dat ze het niet eens ‘willen’ weten.

    Er zal iets groters moeten gebeuren en dat gaat volgens diverse berichten ook gebeuren. Er wordt gezegd dat de hele macht structuur uit elkaar aan het vallen is en dat er grote paniek heerst in de top. De top heeft geen toegang meer tot kapitaal en ze zijn steeds op zoek naar geld. Er word gezegd dat de Rothschilds een uitverkoop doen van wat ze nog hebben om aan geld te komen. Daarbij staat het hele banken systeem op instorten staat en dan hebben ze nergens meer macht. Er waren twee berichten die allebei aan gaven dat er tegen het einde van de zomer iets gaat gebeuren dat mondiaal zal zijn. Mogelijk is dat het einde van het huidige banken systeem maar dat zeg ik dan wel heel voorzichtig.

    2 likes
   • Weg met [email protected] Laat me raden; weinig vrienden over gehouden!?

    0 likes
 3. Kazachstan is inderdaad een heel belangrijk land, want in hoofdstad Astana bevindt zich het hoofdkwartier van de Eurazische Vrijmetselarij.

  Weten we ook meteen waar de term “Kazarische Mafia” vandaan komt.

  15 likes
  • Ja inderdaad, als je de architectuur bekijkt is het één grote illuminatie / vrijmetselaars gebeuren. Ze verhullen helemaal niets meer. Maar ja, wie de propaganda, ehhh media in zijn bezit heeft kan het volk mennen.

   10 likes
 4. Wat is er aan de hand? De NWO die van alles door de strot van landen/burgers duwt. Heel veel regelgeving waardoor je vast komt te zitten. Contradictie gevoel. Je doet het nooit goed. Je voelt je niet meer vrij. Mensen worden gefrustreerd en pikken het niet meer.
  Veel simpele dingen kunnen gewoon opgelost worden door meer ruimte te creëren. Maar dat wil de elite kliek niet, die overal de controle op wil hebben en veel geld/bezit wil blijven vangen.(wat ook niet eeuwig door kan gaan). Het wordt een lange hete zomer.

  16 likes
 5. Steeds meer mensen krijgen het door, hoe langer hoe meer mensen worden wakker. Het wordt een spannende tijd !

  13 likes
  • Zou je denken? Ik denk dat het de meeste mensen worst is, zolang er maar brood op de plank is en iedereen kadootjes onder de boom kan leggen en op vakantie kan gaan met de kinders… als je zo denkt als Maarten, heb je geen leuk leven. Erg verzuurd allemaal. Ik ben begonnen met werken in 1985 en heb sindsdien altijd een baan gehad. Wie er ook aan de macht was in Nederland, het maakt me echt geen ruk uit. Ik heb sinds mijn 18e maar 2x gestemd. Het interesseert me niet, zie geen grote veranderingen. We zijn een rijk land en hebben het prima hier. Ie,amd moet wel heel dom zijn om dat te kunnen verkloten. Toch?

   Nee , ik ben niet zo zuur. Leef gewoon je leven. En probeer te genieten van de dingen om je heen. Van wat echt belangrijk is en waar je echt invloed op hebt. De rest is bijzaak.

   1 likes
  • Entlossung zoals jullie denkwijze steeds voorstelt is niet de oplossing, maar het probleem…

   0 likes
 6. Die protesten, zijn van alle tijden. Dit item kan je elk jaar kopiëren en vul je gewoon weer andere plaatsnamen in. Zo’n protest verteld die rare mannetjes gewoon, dat ze nog een beetje moeten knippen en scheren. Je weet wel; mensen zijn het er niet mee eens, dat er 10.000 man ontslagen wordt …. oh, dan ontslaan we er 5000 en is er dus altijd een winnaar. Het enige dat werkt, is de harde lijn. Doen, wat ze niet verwachten!!!!

  7 likes
 7. Dr Morsi , the first democratically elected president collapsed while giving statements in court after being overthrown by the military supported by outside powers . The one president that tries to bring justice to Eqypt was jailed , tortured and not given medical treatment . They limited people who can pray for his funeral, but worldwide people are praying for him

  His wife passed away next day from heart attack

  People all over the world for him, his wife and peace for All

  1 likes
 8. De mensheid begint uit een diepe duistere slaap eindelijk WAKKER te worden en wordt daardoor mondig zo ook massaal te demonstreren en te protesteren.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronavirus

Coronavirus is door mensen gemaakt, beweert ex-MI6-baas: ‘Belangrijk rapport’

De voormalige baas van MI6 heeft beweerd ...

coronamaatregelen

Boze Belgen klagen overheid aan om coronamaatregelen: ‘Georganiseerde uitroeiing van bejaarden’

Meer dan 30 Belgen slepen de Belgische ...