Binnenland

Keer op keer wordt de kiezer voorgelogen, nu weer

Help ons door dit artikel met kennissen op je social media te delen!

Stikstofminister Christianne van der Wal meldde vorige maand dat voormalig minister van Landbouw Henk Staghouwer was meegereisd naar Brussel om te praten over ruimte in het stikstofbeleid. Dit blijkt niet zo te zijn, onthult BBB-voorvrouw Caroline van der Plas.

Er blijkt meer niet te kloppen. Niet Staghouwer, maar minister Harbers van Infrastructuur en Waterstaat was mee, evenals minister De Jonge, blijkt uit het gespreksverslag. Er werd gesproken over stikstofreductie ten behoeve van woningen en windparken, niet over natuur.

Van der Wal zei verder tegen de Kamer dat Eurocommissaris voor Milieu Sinkevicius heeft gezegd dat Nederland eerst maar eens aan de slag moet met natuurherstel voordat het wat kan verwachten van de EU. In het gespreksverslag staat geen woord over natuurherstel, wel over woningbouw, infrastructuur en energietransitie, zegt Van der Plas, die Kamervragen heeft ingediend.

Onjuist geïnformeerd

“Waarom heeft minister Van der Wal eerder in debat gezegd dat Staghouwer ook aanwezig was, terwijl dit niet zo is? Waarom was natuurherstel, waarvan het kabinet zegt dat dát de reden is dat we maatregelen nemen, geen onderwerp van gesprek?” vraagt ze.

De Eurocommissaris vindt de Nederlandse plannen juist erg ambitieus en ook twijfelt hij openlijk aan de modellenwerkelijkheid die in Nederland geldt.

Van der Plas: “Het lijkt erop dat de Kamer onjuist is geïnformeerd door Van der Wal.”

Wie zijn die mensen van Rutte 4?

“Rondom stikstof speelt een andere agenda. Valse voorlichting van zaken,” reageert FVD-Kamerlid Ralf Dekker. Europarlementariër Rob Roos (JA21) voegt toe: “Ik ben politiek actief geworden omdat ik geen enkel vertrouwen meer had in de Nederlandse politiek. Dan zelf maar aan de bak. Want keer op keer wordt de kiezer voorgelogen. Nu weer. Wie zijn die mensen van Rutte 4? Nederland verdient beter.”

“Laat ze geen meerderheid in de Eerste Kamer krijgen. Stuur ze weg. En met ‘ze’ bedoel ik VVD, D66, CDA, ChristenUnie en de kartelstutters GroenLinks en PvdA,” voegt Roos toe.

4.9 143 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Leroy Smith
Leroy Smith
3 maanden geleden

Er wordt steeds gezegd dat de kiezer wordt voorgelogen, maar voor dit kabinet is niet gekozen. Ze zijn door frauduleuze praktijken aan de macht gekomen. Het woord. “kiezer” zou dus eigenlijk moeten worden vervangen door “bevolking”.

Meine
Meine
3 maanden geleden

Politici, betrouwbaar als 2e hands autoverkopers…..

Greet Resist
Greet Resist
3 maanden geleden

‘It’s beginning to look a lot like treason……everytime we vote…..’

Anton
Anton
3 maanden geleden

En al die ongekozen “nep-ambtenaren” in Brussel gaan steeds meer de dienst uitmaken in ons land, als ze dat al niet doen. 4 Ministers afreizen naar Brussel voor een bedelactie. Hoe diep kan je zinken als grootste netto betaler. De financiering van de EU met z’n bachanale braspartijen en belastingvrijdom van onze centen aan die machtswelluste ambtenaartjes. Allemaal gebakken lucht. De domoren hier in vak K zijn zelfs bereid hun vetotrecht weg te geven, notabene als mede-oprichter van die EU. Morgen loopt de Franse politie hier op straat en komt een Duitse agent je uit huis halen als je je prikkie niet wil nemen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

108
0
We lezen graag je reactie!x