Binnenland

Keer op keer wordt de kiezer voorgelogen, nu weer

Help door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Stikstofminister Christianne van der Wal meldde vorige maand dat voormalig minister van Landbouw Henk Staghouwer was meegereisd naar Brussel om te praten over ruimte in het stikstofbeleid. Dit blijkt niet zo te zijn, onthult BBB-voorvrouw Caroline van der Plas.

Er blijkt meer niet te kloppen. Niet Staghouwer, maar minister Harbers van Infrastructuur en Waterstaat was mee, evenals minister De Jonge, blijkt uit het gespreksverslag. Er werd gesproken over stikstofreductie ten behoeve van woningen en windparken, niet over natuur.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Van der Wal zei verder tegen de Kamer dat Eurocommissaris voor Milieu Sinkevicius heeft gezegd dat Nederland eerst maar eens aan de slag moet met natuurherstel voordat het wat kan verwachten van de EU. In het gespreksverslag staat geen woord over natuurherstel, wel over woningbouw, infrastructuur en energietransitie, zegt Van der Plas, die Kamervragen heeft ingediend.

Onjuist geïnformeerd

“Waarom heeft minister Van der Wal eerder in debat gezegd dat Staghouwer ook aanwezig was, terwijl dit niet zo is? Waarom was natuurherstel, waarvan het kabinet zegt dat dát de reden is dat we maatregelen nemen, geen onderwerp van gesprek?” vraagt ze.

De Eurocommissaris vindt de Nederlandse plannen juist erg ambitieus en ook twijfelt hij openlijk aan de modellenwerkelijkheid die in Nederland geldt.

Van der Plas: “Het lijkt erop dat de Kamer onjuist is geïnformeerd door Van der Wal.”

Wie zijn die mensen van Rutte 4?

“Rondom stikstof speelt een andere agenda. Valse voorlichting van zaken,” reageert FVD-Kamerlid Ralf Dekker. Europarlementariër Rob Roos (JA21) voegt toe: “Ik ben politiek actief geworden omdat ik geen enkel vertrouwen meer had in de Nederlandse politiek. Dan zelf maar aan de bak. Want keer op keer wordt de kiezer voorgelogen. Nu weer. Wie zijn die mensen van Rutte 4? Nederland verdient beter.”

“Laat ze geen meerderheid in de Eerste Kamer krijgen. Stuur ze weg. En met ‘ze’ bedoel ik VVD, D66, CDA, ChristenUnie en de kartelstutters GroenLinks en PvdA,” voegt Roos toe.

4.9 143 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

107 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Leroy Smith
Leroy Smith
1 jaar geleden

Er wordt steeds gezegd dat de kiezer wordt voorgelogen, maar voor dit kabinet is niet gekozen. Ze zijn door frauduleuze praktijken aan de macht gekomen. Het woord. “kiezer” zou dus eigenlijk moeten worden vervangen door “bevolking”.

Meine
Meine
1 jaar geleden

Politici, betrouwbaar als 2e hands autoverkopers…..

Greet Resist
Greet Resist
1 jaar geleden

‘It’s beginning to look a lot like treason……everytime we vote…..’

Anton
Anton
1 jaar geleden

En al die ongekozen “nep-ambtenaren” in Brussel gaan steeds meer de dienst uitmaken in ons land, als ze dat al niet doen. 4 Ministers afreizen naar Brussel voor een bedelactie. Hoe diep kan je zinken als grootste netto betaler. De financiering van de EU met z’n bachanale braspartijen en belastingvrijdom van onze centen aan die machtswelluste ambtenaartjes. Allemaal gebakken lucht. De domoren hier in vak K zijn zelfs bereid hun vetotrecht weg te geven, notabene als mede-oprichter van die EU. Morgen loopt de Franse politie hier op straat en komt een Duitse agent je uit huis halen als je je prikkie niet wil nemen.

Back to top button
107
0
We lezen graag je reactie!x