Mens en Dier

Arts met 29 dienstjaren: ‘Ik wil dat jullie de waarheid horen over dit virus’

Help anderen door deze info met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ik wil dat jullie de waarheid horen over dit virus, begon Ivette Lozano – een arts met 29 dienstjaren – haar passionele toespraak op 9 mei tijdens een demonstratie in Dallas in de Amerikaanse staat Texas.

Lozano besloot haar coronapatiënten te behandelen met het middel dat president Trump zelf ook gebruikt: hydroxychloroquine. Het is een antimalariamiddel dat al 60 jaar op de markt is. Tot haar verbazing voelden de patiënten zich na een dag al beter. “Binnen 24 uur waren ze symptoomvrij.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Maar de bureaucraten zeggen dat ik het niet mag gebruiken. Sterker nog: op sommige plekken is het voorschrijven ervan illegaal. Collega’s zijn bang om het voor te schrijven omdat de gezondheidsagentschappen beweren dat het risico te groot is.”

Nog erger

“Mensen zijn vooral ziek geworden door de stress en de angst voor de propaganda die de media verspreiden, niet zozeer door het virus,” zei de arts, die deze week was te zien op Fox News.

Al snel wilde haar apotheek het middel niet langer verstrekken zonder een diagnose. Lozano wist deze maatregel te omzeilen door de diagnose hypertensie (hoge bloeddruk) of diabetes op te geven. Het werd nog erger. Vervolgens kregen haar patiënten een telefoontje. Ze mochten hun medicijn niet langer ophalen in de apotheek, maar moesten door een soort drive-thru. “Wat is de volgende stap? Moeten ze een gele ster gaan dragen?”

Gerust te stellen

Lozano vroeg zich daarnaast af waarom de social media alle berichten blokkeert die ze hierover plaatst.

“Ik ben hier om jullie gerust te stellen,” sloot ze af. “Het is niet gevaarlijk om naar een restaurant of kapper te gaan of om boodschappen te doen. Neem contact op met je arts en zeg dat je niet bang bent. Het is tijd om de boel open te gooien!”

In haar speech, die hieronder is te bekijken, doet ze uit de doeken hoe ze op alle mogelijke manieren is tegengewerkt:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
3 jaren geleden

Eindelijk een controverse ( hopelijk oorlog) tussen de WHO/ Gates/ pharma maffia en de wakkere bevolking en wakkere medici. Gelukkig wereldwijd dan is de impact groter…….De mensen die ik ken uit de medische hoek snappen er ook niks meer van….Er is een RIVM beleid waar de zorg zich aan te houden hebben. We hebben een domme geïndoctrineerde media die over lijken gaat, ook wereldwijd …….Nu maar hopen dat dit door zet……

exegese
exegese
3 jaren geleden

Wat moeten de satanisten hier toch ontzettend van balen. Hun gecreëerde horror virus wat de “kroon” op hun werk had moeten zijn is in werkelijkheid nauwelijks meer dan een milde griep en dan ook nog eens heel makkelijk te bestrijden met een spotgoedkoop medicijn wat al 60 jaar op de markt is. Mensen bang maken dat het levensgevaarlijk kan zijn kan eigenlijk ook al niet meer. Er zijn al lang en breed betrouwbare gegevens over verzameld over de veiligheid van dit middel. En er wordt steeds meer ruchtbaarheid aan gegeven. Erg lastig allemaal voor het machtige schuim der aarde !

Willem
Willem
3 jaren geleden

Om mezelf te citeren, de situatie waarin we verkeren:
Waanzin: Krankzinnigheid of grote onzin,
Waanidee: Ongegrond idee welke onmogelijk blijkt uit iemands hoofd te praten,
Hoogmoed: Een te hoge dunk van zichzelf hebben en daardoor anderen bewust schade toebrengen,
Onkunde: Onwetendheid waar menigeen zich toch niet door laat tegenhouden,
Sociale vervreemding: Mensen via opgelegde (verplichte) onnatuurlijke gedragingen dwingen tot vervreemding waardoor er ernstige psychische schade kan ontstaan,
Het Stanford experiment: Waarbij vrijwilligers werden opgesloten en andere vrijwilligers de bewakers speelden, in slechts een paar dagen veranderden deze normale vrijwillige bewakers (studenten) in sadistische bewakers, hierbij ook te omschrijven als Boa’s/handhavers et cetera.
Het Milgram experiment: Oftewel, wie durft tegen de autoriteiten in te gaan. Het idee achter de experimenten van Stanley Milgram(dat akelig genoeg ook echt zo blijkt te zijn) is dat mensen zeer geneigd zijn om een figuur te volgen dat autoriteit uitstraalt. Wat Rutte hier dan voor invloed heeft is mij een raadsel.
Zelfoverschatting: Uzelf overschatten. Jezelf overschatten, een te weinig realistisch beeld van uzelf hebben, hiermee doel ik op de Jaap van Dissels, Hugo de Jonge’s, Boa’s, handhavers, veel politieagenten enz.
Nou zo kan ik nog wel uren doorgaan, wat ik uiteraard niet zal doen. Maar er is niets nieuws onder de zon, over het algemeen wordt er niets geleerd van het verleden, alles blijft zich herhalen ad infinitum.

Krikkem
Krikkem
3 jaren geleden

er bestaat nu een reeële kans dat ze weer terug naar de tekentafel gaan en een veel gevaarlijker virus gaan maken om wel hun doelen te bereiken .
het kan ook zo zijn dat dit een testrun is geweest.
ze willen op een moment toch op 500.000.000 mensen uitkomen

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x