Homepagina » Mens en Dier » Arts met 29 dienstjaren: ‘Ik wil dat jullie de waarheid horen over dit virus’
arts
Foto: YouTube/Jeff Morgan

Arts met 29 dienstjaren: ‘Ik wil dat jullie de waarheid horen over dit virus’

Ik wil dat jullie de waarheid horen over dit virus, begon Ivette Lozano – een arts met 29 dienstjaren – haar passionele toespraak op 9 mei tijdens een demonstratie in Dallas in de Amerikaanse staat Texas.

Lozano besloot haar coronapatiënten te behandelen met het middel dat president Trump zelf ook gebruikt: hydroxychloroquine. Het is een antimalariamiddel dat al 60 jaar op de markt is. Tot haar verbazing voelden de patiënten zich na een dag al beter. “Binnen 24 uur waren ze symptoomvrij.”

“Maar de bureaucraten zeggen dat ik het niet mag gebruiken. Sterker nog: op sommige plekken is het voorschrijven ervan illegaal. Collega’s zijn bang om het voor te schrijven omdat de gezondheidsagentschappen beweren dat het risico te groot is.”

Nog erger

“Mensen zijn vooral ziek geworden door de stress en de angst voor de propaganda die de media verspreiden, niet zozeer door het virus,” zei de arts, die deze week was te zien op Fox News.

Al snel wilde haar apotheek het middel niet langer verstrekken zonder een diagnose. Lozano wist deze maatregel te omzeilen door de diagnose hypertensie (hoge bloeddruk) of diabetes op te geven. Het werd nog erger. Vervolgens kregen haar patiënten een telefoontje. Ze mochten hun medicijn niet langer ophalen in de apotheek, maar moesten door een soort drive-thru. “Wat is de volgende stap? Moeten ze een gele ster gaan dragen?”

Gerust te stellen

Lozano vroeg zich daarnaast af waarom de social media alle berichten blokkeert die ze hierover plaatst.

“Ik ben hier om jullie gerust te stellen,” sloot ze af. “Het is niet gevaarlijk om naar een restaurant of kapper te gaan of om boodschappen te doen. Neem contact op met je arts en zeg dat je niet bang bent. Het is tijd om de boel open te gooien!”

In haar speech, die hieronder is te bekijken, doet ze uit de doeken hoe ze op alle mogelijke manieren is tegengewerkt:

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
8 maanden geleden

Eindelijk een controverse ( hopelijk oorlog) tussen de WHO/ Gates/ pharma maffia en de wakkere bevolking en wakkere medici. Gelukkig wereldwijd dan is de impact groter…….De mensen die ik ken uit de medische hoek snappen er ook niks meer van….Er is een RIVM beleid waar de zorg zich aan te houden hebben. We hebben een domme geïndoctrineerde media die over lijken gaat, ook wereldwijd …….Nu maar hopen dat dit door zet……

Jos
Jos
Reactie op  Louise
8 maanden geleden

Dat hoop ik ook.

Dat overheden zich zouden bekommeren om de gezondheid van de bevolking is natuurlijk een absurd idee. Waren ze met de uitrol van 5G maar net zo bezorgd over onze gezondheid dan dat ze nu kennelijk zijn met de uitbraak van dat virus.

Jets
Jets
Reactie op  Louise
8 maanden geleden

@Louise

Die “M” in RIVM staat voor manipulatie. Check de cijfers van de afgelopen tijd eens.
Hetzelfde met die klimaatgekkies van het KNMI.

And the list goes on and on.

exegese
exegese
8 maanden geleden

Wat moeten de satanisten hier toch ontzettend van balen. Hun gecreëerde horror virus wat de “kroon” op hun werk had moeten zijn is in werkelijkheid nauwelijks meer dan een milde griep en dan ook nog eens heel makkelijk te bestrijden met een spotgoedkoop medicijn wat al 60 jaar op de markt is. Mensen bang maken dat het levensgevaarlijk kan zijn kan eigenlijk ook al niet meer. Er zijn al lang en breed betrouwbare gegevens over verzameld over de veiligheid van dit middel. En er wordt steeds meer ruchtbaarheid aan gegeven. Erg lastig allemaal voor het machtige schuim der aarde !

Jos
Jos
Reactie op  exegese
8 maanden geleden

Zo machtig zijn “ze” dus blijkbaar niet.
Waar geen volgers zijn, zijn geen leiders.

peterson
peterson
Reactie op  exegese
8 maanden geleden

@exegese Hoezo moeten de satanisten balen ? zoals je weet doet de MSM Rutte, Merkel/Macron helemaal niets met dit middel ,gaat de anderhalve meter /mondkapjes samenleving gewoon door ,worden zeer respectabele onderzoeken geblokkeerd / zoals Maurice de Hond geweerd van TV en kwaadaardige psychopaten zoals Ab Osterhaus dagelijks gevraagd hun mening te geven….terwijl hun agenda (aandelen in de corrupte big=farma ind. bekend zijn. half Nederland gelooft alleen het NOS journaal,(erger kan niet ) Trump zegt het anti=malaria middel te nemen ,maar ondertussen praat hij over een vaccin dat er moet komen en vraagt Mike Adams zich in America af waarom er 500 miljoen injectie spuiten zijn besteld met goedkeur van Trump,,…ja op vrijwillige basis krijt straks iedereen de spuit ,incl. met wat er allemaal inzit,Bill Gates /George Sorros balen niet ,die lachen zich rot.

Willem
Willem
8 maanden geleden

Om mezelf te citeren, de situatie waarin we verkeren:
Waanzin: Krankzinnigheid of grote onzin,
Waanidee: Ongegrond idee welke onmogelijk blijkt uit iemands hoofd te praten,
Hoogmoed: Een te hoge dunk van zichzelf hebben en daardoor anderen bewust schade toebrengen,
Onkunde: Onwetendheid waar menigeen zich toch niet door laat tegenhouden,
Sociale vervreemding: Mensen via opgelegde (verplichte) onnatuurlijke gedragingen dwingen tot vervreemding waardoor er ernstige psychische schade kan ontstaan,
Het Stanford experiment: Waarbij vrijwilligers werden opgesloten en andere vrijwilligers de bewakers speelden, in slechts een paar dagen veranderden deze normale vrijwillige bewakers (studenten) in sadistische bewakers, hierbij ook te omschrijven als Boa’s/handhavers et cetera.
Het Milgram experiment: Oftewel, wie durft tegen de autoriteiten in te gaan. Het idee achter de experimenten van Stanley Milgram(dat akelig genoeg ook echt zo blijkt te zijn) is dat mensen zeer geneigd zijn om een figuur te volgen dat autoriteit uitstraalt. Wat Rutte hier dan voor invloed heeft is mij een raadsel.
Zelfoverschatting: Uzelf overschatten. Jezelf overschatten, een te weinig realistisch beeld van uzelf hebben, hiermee doel ik op de Jaap van Dissels, Hugo de Jonge’s, Boa’s, handhavers, veel politieagenten enz.
Nou zo kan ik nog wel uren doorgaan, wat ik uiteraard niet zal doen. Maar er is niets nieuws onder de zon, over het algemeen wordt er niets geleerd van het verleden, alles blijft zich herhalen ad infinitum.

Krikkem
Krikkem
8 maanden geleden

er bestaat nu een reeële kans dat ze weer terug naar de tekentafel gaan en een veel gevaarlijker virus gaan maken om wel hun doelen te bereiken .
het kan ook zo zijn dat dit een testrun is geweest.
ze willen op een moment toch op 500.000.000 mensen uitkomen

Elise
Elise
Reactie op  Krikkem
8 maanden geleden

En daarom moeten we zo snel mogelijk de boel open gooien en de democratie weer op orde stellen. De rechtstaat weer op orde stellen en open discussie moet weer mogelijk worden. Ook testen is onzin. Wie garandeert dat die testen niet misbruikt worden om jouw dna te kennen voor jouw persoonlijk dossier/archief/chipje, dat is al een vorm van een gele ster? Heeft niemand iets mee te maken.

Jets
Jets
Reactie op  Elise
8 maanden geleden

Eh, Elise, democratie bestaat alleen in gedachten van mensen. Maar o wee, als de mensen wakker worden (helaas nog lang niet zo). Ach nee, dat zal natuurlijk niet gebeuren. Was aan het zappen en zag toevallig een item over de Corona-app. Als ik me niet vergis was de kans dat mensen dit zouden installeren vrij hoog was ongeveer 60+?
Ik zei ook tegen mijn vrouw dat dat een vals gevoel geeft van veiligheid.

Er zullen altijd mensen blijven (heel veel zelfs) die niet in staat zijn om hun eigen mening te vormen. Denk aan de kans-armen.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
Reactie op  Krikkem
8 maanden geleden

Laat je niet bang maken.
Mijd de MSM. (vooral tv, websites als nu.nl etc.)
Echt. Die media zijn meesters in het beïnvloeden van je onderbewuste.
Zij hebben die opdracht en worden ervoor betaald door geldschieters.
Luister naar kalme muziek, en wanneer je huisgenoten toch de tv aanzetten doe dan een koptelefoon op.
Bedenk dat ook “onschuldige” programma’s doorspekt zijn met prikkels die je beïnvloeden.

Eelke Piers
Eelke Piers
8 maanden geleden

De laatste recept dat de arts mijn voorschreef stond op de bijsluiter: Het gebruik van dit medicijn kan de dood ten gevolge hebben.
Dit mag dus wel gebruikt worden

salvar
salvar
8 maanden geleden

opstand gaat in dit land (nederland) nooit gebeuren er is en zal nooit eenheid zijn dus mocht het minder worden met dit gedoe dan maak dat je wegkomt als je de middelen hiervoor hebt.
zo meteen begint het toch weer met de herfst en dan nog een graadje erger.

jtprf
jtprf
8 maanden geleden

propaganda mensen, is al eeuwen oud. Het werd heel lang geleden op marktpleinen
gescandeerd door bepaalde lieden, die het volk naar hun hand willen zetten.
Propaganda, daar maakte en maakt iedere regering gebruik van, maar het is al een heel
oud probaat middel om stemmingen te maken ofwel beinvloeden.
De eerste regel van de reply van Krikkem is juist mijn inziens, ze gaan er nog wat
rabiate ideeën tegen aan gooien.

x

Check Also

huisarts

Deze huisarts vaccineert zijn patiënten liever niet tegen corona: ‘Onvoldoende getest’

Huisarts Symen Tol uit Volendam wil zijn ...

corona

12.000 mensen testen positief op corona ondanks coronavaccin

In Israël zijn meer dan 12.400 mensen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

14
0
We lezen graag je reactie!x