Binnenland

‘Het gaat ze helemaal niet om klimaat, maar om het invoeren van communisme’

Help door deze info met anderen op je socials te delen!

Vorige week blokkeerde een groep klimaatactivisten van Extinction Rebellion en Greenpeace het vliegveld op Schiphol waar de privéjets staan. Ze namen plaats onder meerdere jets, zodat ze niet op konden stijgen.

De actievoerders hadden spandoeken en vlaggen bij zich met teksten als ‘SOS voor het klimaat’ en ‘Vluchten kan niet meer’. De marechaussee pakte een aantal mensen op.

Verbieden

De Amsterdamse gemeenteraad wil privéjets vanaf Schiphol nu het liefst verbieden. GroenLinks en SP dienden een motie in waarin ze oproepen om het privéjetverkeer aan banden te leggen. Ze willen belasting op kerosine invoeren en een onderzoek naar de mogelijkheid om commercieel gebruik van privévluchten te verbieden.

GroenLinks-raadslid Imane Nadif steunt de klimaatactivisten op Schiphol. “Het is belangrijk dat de klimaatbeweging een steuntje in de rug krijgt vanuit de politiek,” citeert De Telegraaf haar.

Communisme

Erik de Zwart, die vanaf januari volgend jaar terugkeert op de radio, haalt op Twitter hard uit. “Het gaat ze helemaal niet om klimaat, maar om het invoeren van communisme,” schrijft hij.

“Het enige groene aan GroenLinks is de achternaam van Jesse,” voegt De Zwart toe.

4.7 102 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Guus Velraeds
Guus Velraeds
10 maanden geleden

Erik de Zwart, die vanaf januari volgend jaar terugkeert op de radio, haalt op Twitter hard uit. “Het gaat ze helemaal niet om klimaat, maar om het invoeren van communisme,” schrijft hij.
“Het enige groene aan GroenLinks is de achternaam van Jesse,” voegt De Zwart toe.

Ben ik benieuwd of hij in januari 2023 nog kan terugkeren na deze tweet.

Wilma
Wilma
10 maanden geleden

Het is wel heel frappant dat alle niet autochtonen hier de boel verzieken, maar het ergste is nog dat er geen kerosinetax wordt geheven en dat gaat allemaal over de rug van de WEL belastingbetaler. Dit gaat echt uit de klauwen lopen

ProAsfalt
ProAsfalt
10 maanden geleden

Moeten wij eerst eens vaststellen wat communisme precies is.

Hoe dan ook, de klimaatverandering zoals GroenLinks dat beschrijft heeft in ieder geval niets met wetenschap te maken maar alles met een ideologie, dus de klimaatideologie.

John Kuhles
John Kuhles
10 maanden geleden

Communisme is deels een opstapje voor de “WEF slaafjes” maar uiteindelijk is het Technocracy (A.I. Transhumanisme)

Back to top button
79
0
We lezen graag je reactie!x