CoronaBuitenland

Professor duikt vaccinatiestatistieken in: als ze deze cijfers tonen, wordt het een ramp

Help door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!

Het aantal nieuwe coronagevallen is oneindig veel groter bij mensen die de booster hebben gekregen dan bij de mensen die bij de tweede dosis zijn gebleven in vergelijking met de niet-gevaccineerden. Dat zegt professor Christophe de Brouwer van de Université libre de Bruxelles in de documentaire La loi, la liberté op basis van de grafieken van het Belgische gezondheidsinstituut Sciensano.

We zien daarnaast dat er verhoudingsgewijs meer mensen besmet zijn toen ze de booster kregen dan ongevaccineerden, zegt De Brouwer, specialist in statistiek. “Het betekent dat mensen overgevoelig zijn voor infecties als ze gevaccineerd zijn,” licht hij toe.

“Ze durven het niet te zeggen. Dus wat doen ze? Ze zetten ‘niet aantoonbaar’ neer en dat is een leugen,” stelt De Brouwer. “Ze detecteren wel iets. Dat daardoor de effectiviteit van het vaccin niet meer aantoonbaar is.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Nog erger

“Natuurlijk is het niet meer aantoonbaar, omdat het een negatieve werking vertoont,” benadrukt de professor.

Ook bij het gemiddelde dagelijkse aantal nieuwe ziekenhuisopnames schrijft Sciensano: ‘niet aantoonbaar’. Dat betekent in gewonemensentaal: “Het risico om in het ziekenhuis te worden opgenomen voor covid als je gevaccineerd bent, is groter dan het risico om in het ziekenhuis te worden opgenomen voor covid als je niet gevaccineerd bent.”

De situatie is inmiddels nog erger geworden. Sciensano rapporteert nu negen van de 12 gegevens als ‘niet aantoonbaar’, merkt Bernard Crutzen, de maker van de documentaire, op.

Ramp

Een journalist van BAM! (Belgian Alternative Media) nam de officiële ruwe cijfers en berekende een negatieve effectiviteit in de meeste leeftijdsgroepen.

“Hoe kan een premier of een minister van Volksgezondheid vandaag voor het publiek komen en zeggen: ‘In bepaalde leeftijdsgroepen is het vaccin gevaarlijk’?” vraagt De Brouwer. “Sciensano wordt betaald door de regering. Dus het is geen instituut onafhankelijk van de regering. Het is zelfcensuur en het gebeurt heel vaak.”

“Je denkt: ik mag die cijfers niet tonen want dan wordt het een ramp in België. Ik denk dat de catastrofe is dat de mensen geen vertrouwen meer hebben in deskundigen, in politici, in de media. Hoe kan het dat de kranten zes maanden geleden schreven dat de niet-gevaccineerden bastaards waren, dat we ze niet eens in het ziekenhuis mochten opnemen, dat ze maar thuis moesten sterven?”

4.9 124 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pien v.l.- schippers
pien v.l.- schippers
2 maanden geleden

logisch denken, eigen immuniteit, zo niet dan is het je tijd geweest.

Victor Hugo
Victor Hugo
2 maanden geleden

De opgevoerde “deskundigen”, de politici, de mainstream media, één grote leugenaarsbende. Hun straf zit er ongetwijfeld aan te komen, zo dom is het “klootjesvolk” nu ook weer niet!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 maanden geleden

PUUR DARWINISME

Bwahahahaha……ALLE Statistieken geven al meer dan een jaar aan dat in de Landen waar het Méést Gevaccineerd/ Geëxecuteerd is COVID-1984 dwars door alle Plafonds heen knalt….het wachten is alleen nog totdat die Compleet Hersendode Gevaccineerde Collaborateurs dat ook doorhebben of gewoon naar gene zijde zijn vertrokken…Spoedig zullen Ongevaccineerden op Semi-Natuurlijke wijze & door Semi-Natuurlijke SELECTIE de Absolute Meerderheid gaan vormen….

B.watervogel
B.watervogel
2 maanden geleden

Ook hier lag en ligt een rol voor de msm. Door dit leugenachtige tuig zijn zeer veel mensen overleden of chronisch ziek geworden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

58
0
We lezen graag je reactie!x