CoronaBuitenland

Professor duikt vaccinatiestatistieken in: als ze deze cijfers tonen, wordt het een ramp

Help door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!

Het aantal nieuwe coronagevallen is oneindig veel groter bij mensen die de booster hebben gekregen dan bij de mensen die bij de tweede dosis zijn gebleven in vergelijking met de niet-gevaccineerden. Dat zegt professor Christophe de Brouwer van de Université libre de Bruxelles in de documentaire La loi, la liberté op basis van de grafieken van het Belgische gezondheidsinstituut Sciensano.

We zien daarnaast dat er verhoudingsgewijs meer mensen besmet zijn toen ze de booster kregen dan ongevaccineerden, zegt De Brouwer, specialist in statistiek. “Het betekent dat mensen overgevoelig zijn voor infecties als ze gevaccineerd zijn,” licht hij toe.

“Ze durven het niet te zeggen. Dus wat doen ze? Ze zetten ‘niet aantoonbaar’ neer en dat is een leugen,” stelt De Brouwer. “Ze detecteren wel iets. Dat daardoor de effectiviteit van het vaccin niet meer aantoonbaar is.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Nog erger

“Natuurlijk is het niet meer aantoonbaar, omdat het een negatieve werking vertoont,” benadrukt de professor.

Ook bij het gemiddelde dagelijkse aantal nieuwe ziekenhuisopnames schrijft Sciensano: ‘niet aantoonbaar’. Dat betekent in gewonemensentaal: “Het risico om in het ziekenhuis te worden opgenomen voor covid als je gevaccineerd bent, is groter dan het risico om in het ziekenhuis te worden opgenomen voor covid als je niet gevaccineerd bent.”

De situatie is inmiddels nog erger geworden. Sciensano rapporteert nu negen van de 12 gegevens als ‘niet aantoonbaar’, merkt Bernard Crutzen, de maker van de documentaire, op.

Ramp

Een journalist van BAM! (Belgian Alternative Media) nam de officiële ruwe cijfers en berekende een negatieve effectiviteit in de meeste leeftijdsgroepen.

“Hoe kan een premier of een minister van Volksgezondheid vandaag voor het publiek komen en zeggen: ‘In bepaalde leeftijdsgroepen is het vaccin gevaarlijk’?” vraagt De Brouwer. “Sciensano wordt betaald door de regering. Dus het is geen instituut onafhankelijk van de regering. Het is zelfcensuur en het gebeurt heel vaak.”

“Je denkt: ik mag die cijfers niet tonen want dan wordt het een ramp in België. Ik denk dat de catastrofe is dat de mensen geen vertrouwen meer hebben in deskundigen, in politici, in de media. Hoe kan het dat de kranten zes maanden geleden schreven dat de niet-gevaccineerden bastaards waren, dat we ze niet eens in het ziekenhuis mochten opnemen, dat ze maar thuis moesten sterven?”

4.9 124 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pien v.l.- schippers
pien v.l.- schippers
1 jaar geleden

logisch denken, eigen immuniteit, zo niet dan is het je tijd geweest.

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

De opgevoerde “deskundigen”, de politici, de mainstream media, één grote leugenaarsbende. Hun straf zit er ongetwijfeld aan te komen, zo dom is het “klootjesvolk” nu ook weer niet!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

PUUR DARWINISME

Bwahahahaha……ALLE Statistieken geven al meer dan een jaar aan dat in de Landen waar het Méést Gevaccineerd/ Geëxecuteerd is COVID-1984 dwars door alle Plafonds heen knalt….het wachten is alleen nog totdat die Compleet Hersendode Gevaccineerde Collaborateurs dat ook doorhebben of gewoon naar gene zijde zijn vertrokken…Spoedig zullen Ongevaccineerden op Semi-Natuurlijke wijze & door Semi-Natuurlijke SELECTIE de Absolute Meerderheid gaan vormen….

B.watervogel
B.watervogel
1 jaar geleden

Ook hier lag en ligt een rol voor de msm. Door dit leugenachtige tuig zijn zeer veel mensen overleden of chronisch ziek geworden.

Back to top button
58
0
We lezen graag je reactie!x