Paranormaal

Mysterieuze priester verricht wonder op plek van auto-ongeluk

Help mee door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De 19-jarige Katie Lentz zat bijna een uur vast in haar verwrongen auto toen uit het niets een priester verscheen op het moment dat ze reddingswerkers vroeg voor haar te bidden.

De man was nergens meer te bekennnen nadat de tiener uit haar voertuig was bevrijd. Brandweerchef Raymond Reed sprak van een wonder.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Brandweerlieden deden al bijna een uur verwoede pogingen om Katie uit haar Mercedes te bevrijden. Ze was op zondagochtend in botsing gekomen met een dronken automobilist en zat bekneld tussen haar stoel en het stuur.

Rust

De brandweer bleek niet in staat om de auto open te knippen terwijl hulpverleners waarschuwden dat haar toestand snel achteruit ging. De tiener vroeg iedereen hardop te bidden waarna plotseling een man in het zwart met een witte priesterboord verscheen.

“Hij benaderde de patiënt en ging samen met haar in gebed,” zei Reed. “Er kwam een gevoel van rust over haar heen. Het deed ons allemaal goed.” Hij voegde toe dat hij niet goed kon horen wat de priester precies tegen de gewonde vrouw zei. “Maar ik hoorde samen met een andere brandweerman dat we kalm moesten blijven, dat ons gereedschap nu zou werken en dat we haar uit de auto zouden krijgen.”

Engel

Op het moment dat het gebed voorbij was arriveerde een ander brandweerkorps met nieuw gereedschap waarmee Katie uit haar auto kon worden bevrijd. De tiener werd overgebracht naar een ziekenhuis in de buurt, waar ze enkele operaties onderging.

Toen Katie veilig aan boord van een traumahelikopter was gebracht wilden de moegestreden hulpverleners de priester bedanken, maar hij was nergens meer te bekennen. De weg waar het ongeluk was gebeurd was in beide richtingen afgesloten.

“Waar kwam hij vandaan?” vroeg een vriend van Katie zich af. “We zijn op zoek naar de priester en tot dusver heeft niemand hem gezien. Of hij nu een priester als engel of echt een engel was, voor iedereen en voor Katie was hij een echte engel.”

Bron: Connecttristates.com

Gerelateerd:

 

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
m&m
m&m
10 jaren geleden

zal wel het maïsveld zijn ingedoken.

b
b
10 jaren geleden

wow

kim
kim
10 jaren geleden

Ja ,ja er is meer dan het oog kan zien..

T.R.Hunter
T.R.Hunter
10 jaren geleden

”Performs miracle ” ?? Wat voor een wonder dan staat niet in het verhaal vermeld. Er kwam een andere brandweer auto met goed gereedschap, wat is daar voor wonder aan ? Die wagen zal wel opgeroepen zijn toch ?

Back to top button
46
0
We lezen graag je reactie!x