Homepagina » Het Complot » Het rechtssysteem, vrijmetselarij en de ‘Illuminati’

Het rechtssysteem, vrijmetselarij en de ‘Illuminati’

Alhoewel de meeste mensen wel eens hebben gehoord van de vrijmetselarij, weten slechts weinigen er iets van. Een geheim genootschap met een geheime agenda.

De meesten denken dat het een religieus gezelschap voor uitsluitend mannen is dat aan liefdadigheidswerk doet. Zo staat de Orde van Vrijmetselaren sinds 2010 te boek als goed doel.

Deze illusie is zorgvuldig ontworpen om publieke acceptatie te bewerkstelligen. Het doel is om enerzijds meer mensen aan te trekken en anderzijds inspecties te ontlopen door hooggeplaatste functionarissen als leden te werven. Masonische autoriteiten zullen altijd ontkennen dat ze een geheim genootschap zijn en eerder zeggen een genootschap te zijn dat geheimen bewaart. Zo mogen vrijmetselaars bijvoorbeeld de geheimen van vrijmetselaars uit hogere graden niet weten.

Grote Architect Van Het Universum

Pas voorbij de dertigste graad begint de ware aard van de vrijmetselarij duidelijk te worden. Alle vrijmetselaars moeten geloven in een oppermachtige godheid naar keuze. De vrijmetselarij ziet haar god als de Grote Architect Van Het Universum. Vanaf de dertigste graad binnen de Schotse vrijmetselarij wordt deze god Jahbulon genoemd. Deze naam verwijst naar de masonische godheid die in de Schotse vrijmetselarij ook bekend staat als Lucifer.

Door middel van gebaren kunnen vrijmetselaars elkaar herkennen. Er wordt een systeem gebruikt door de vrijmetselaars om rechtbanken te beïnvloeden. Zo onthulde een gepensioneerde Canadese politieagent hoe hij door de jaren heen opvallende zaken had waargenomen in de rechtbanken van de Canadese provincie Brits-Columbia. Advocaten tikten op een bepaalde manier met hun ring op tafel waarna de rechter cliënten altijd vrijsprak, ongeacht de aanklacht. De ring was voorzien van de passer en winkelhaak, het logo van de vrijmetselarij. Op deze manier gaan vrijmetselaars de rechtbank binnen in de wetenschap dat ze altijd vrijgesproken zullen worden. Niet voor niets leren ze bij de inwijding dat ze boven de wet van het land staan.

Blauwe graden

Albert Pike, 33e graad vrijmetselaar en ook wel de ‘vader’ van de moderne Schotse vrijmetselarij genoemd, schreef in zijn boek Morals and Dogma of Freemasonry op pagina 819: “De blauwe graden zijn slechts de binnenplaats van de tempel. Een deel van de symbolen wordt getoond aan de ingewijde, maar hij wordt bewust misleid door onjuiste interpretaties. De ware betekenis is weggelegd voor de meesters binnen de vrijmetselarij.”

Naar schatting komt driekwart van de vrijmetselaars nooit verder dan de eerste drie graden van de blauwe vrijmetselarij. Alhoewel deze vrijmetselaars daardoor vrijwel niets weten over de ware aard van de vrijmetselarij helpen ze onbewust mee aan een duistere agenda om de maatschappij te infiltreren en verder uit te hollen.

Trapezoïde

Het alziend oog op het Grootzegel van de Verenigde Staten en het dollarbiljet is niet onbelangrijk. Het oog bevindt zich bovenop een piramide die is voorzien van het jaartal 1776. In dat jaar richtte Adam Weishaupt de Illuminati op. De trapezoïde is een belangrijk symbool in satanisme. Het symbool op het zegel is in feite een metafoor voor de verstikkende hiërarchie die de vrijmetselaarsloges en het grootste gedeelte van de Amerikaanse regering controleert.

Op de piramide bevinden zich de blauwe vrijmetselarij en de Schotse of York Ritus aan de onderzijde. Daarboven bevinden zich het ‘Heiligdom’, de (Opperraad) Soeverein Grootinspecteur Generaal (33e graad), gevolgd door de Orde van de Trapezoïde en de Oude en Primitieve Ritus Memphis-Misraïm (99 graden). Weer een stap hoger staat de Ordo Templi Orientis of Orde van de Oriëntaalse Tempel. Daar weer boven staan de Palladium en de ‘Illuminati’. Weer hoger op de ladder van de Europese Esoterische Vrijmetselarij staan de 9 ‘Onbekende Mannen’ en de ‘Zeven’. Tot besluit prijkt bovenaan de piramide Aln Soph Aur, oftewel de Grote Architect Van Het Universum, die de vrijmetselaars zien als Lucifer.


De hiërarchie binnen de vrijmetselarij

Druk

Het zijn deze 9 ‘Onbekende Mannen’ en ‘Zeven’ die de meest invloedrijke families op aarde van orders voorzien. Op deze mensen en op de twee belangrijkste Rothschilds wordt momenteel druk uitgeoefend door de bondgenoten die weten hoe het corrupte systeem in elkaar zit.

De Britse oud-minister van Binnenlandse Zaken Jack Straw kondigde op 16 februari 1998 aan dat rechters, magistraten, politieagenten, openbaar aanklagers en gevangenisbewakers vanaf dat moment moesten aangeven of ze vrijmetselaar waren, meldde de Daily Telegraph indertijd. Straw voegde toe dat de overheid een einde wilde maken aan de aantijgingen dat een netwerk van vrijmetselaars opererend binnen politie en justitie de rechtsgang zou ondermijnen. Veertien jaar later wordt de rechtsgang nog altijd ondermijnd en staat de Orde van Vrijmetselaren in Nederland zelfs te boek als goed doel.

Bron: Ctmin.org

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Ron schreef:

  Gezel verdiep je eens in deze site, zeer uitgebreid. http://www.bibliotecapleyades.net/esp_sociopol_committee300.htm

  2 likes
 • Metselen schreef:

  “Naar schatting komt driekwart van de vrijmetselaars nooit verder dan de eerste drie graden van de blauwe vrijmetselarij. Alhoewel deze vrijmetselaars daardoor vrijwel niets weten over de ware aard van de vrijmetselarij…”

  Dat betekent dat (als dit al zou kloppen) die 75% van de vrijmetselaars hard aan zichzelf werken om zichzelf te kennen, een beter mens te worden en anderen te helpen. Het is een methode. Niets geheim, ga maar eens online of bij een open avond kijken.

  Geheim is de inhoud van de ritualen, waardoor je zelf iets doorgaat of doorleeft: daardoor verander je echt.

  Ik ken veel vrijmetselaars en die hebben niets met illuminati van doen. Ook al zou dit bestaan in bepaalde lagen van (Amerikaanse) Vrijmetselarij, ga er maar vanuit dat de meeste vrijmetselaren het beste met de wereld voor hebben: de medemens tot steun – zo las en weet ik. Sterker nog: ze zouden die illuminati zeer sterk veroordelen

  1 likes
 • Inspiratie schreef:

  Zullen we er ooit het fijne van weten? Al deze genootschappen zijn hersen-creaties (ze bestaan dus zeker wel) die passen in een illusionaire wereld en hebben hun langste tijd gehad, het past niet meer in de nieuwe wereld.

  Ik sluit me dan ook nergens bij aan en probeer te leven vanuit mijn hart en van daaruit weet ik ook of ik me ergens mee in moet laten of niet en weet ik wat ik moet doen. Door er voor of tegen te zijn help je de illusie in stand te houden. Een vrije geest is niet te beheersen onder geen enkele omstandigheid, door weg te lopen en je eigen weg te vervolgen, ben je een vrij mens en dat aantal groeit met de dag…

  1 likes
 • Rabbithole schreef:

  @ #5 Metselen

  Misschien zou je (en veel andere reageerders) eens een cursus (begrijpend) lezen kunnen nemen?

  Er wordt namelijk in duidelijk het artikel gezegd dat de lagere niveaus binnen de vrijmetselarij niet weten wat zich in de hogere lagen afspeelt, of wat hun agenda is.

  “Naar schatting komt driekwart van de vrijmetselaars nooit verder dan de eerste drie graden van de blauwe vrijmetselarij. Alhoewel deze vrijmetselaars daardoor vrijwel niets weten over de ware aard van de vrijmetselarij helpen ze onbewust mee aan een duistere agenda om de maatschappij te infiltreren en verder uit te hollen.”

  1 likes
 • Marcel Koenders schreef:

  Geloof biedt hoop, troost, verenigt, geeft rust, leidt je niet af van jouw doel, geeft antwoord op levensvragen, biedt onderling kameraadschap en verbondenheid. Geloof doet nog veel meer, zeker voor de niet-gelovigen.
  Geloof verdeelt, dwingt, legt regels op, beperkt je geestelijke ontwikkeling. Niet voor niets moet geloof los staan van politiek, zodat het maatschappelijk leven zich gescheiden ontwikkelt van de Kerk en het geloof. Geloof wat je wilt, maar val een ander daarmee niet lastig. Wat voor jou een houvast is, is voor een ander een bedreiging. Ieder praat over angst voor de overheersing door een ander geloof, weinigen praten over godsdienstvrijheid en nog minder stellen dat je niemand anders met jouw geloof moet lastig vallen. Geloof is één van de tools om de mensheid te verdelen, onrust te creëren, armoede in stand te houden en te onderdrukken. Stel je eigen geloof maar eens ter discussie in jouw geloofsgemeenschap.

  1 likes
 • john veenstra schreef:

  Wat er onzin.

  Illuminati en vrijmetselarij zijn totaal verschillende aspecten.

  Bovendien klopt er helemaal niets meer van de betreffende piramide.

  De OTO staat op zich b.v. helemaal niet boven Mephis (Ancient & Primitive) en bestaat in Nederland uit 2 clubjes Crowley adepten in R’dam en Amersfoort. De bibliotheek ervan in Adam is b.v. al tig jaar vertrokken.

  Eerst eens 40 jaar rondhangen in de “kringen” en dan pas iets neerpennen.

  Het spel zit helaas wat ingewikkelder in elkaar en de Illuminati zullen niet de bad guys blijken te zijn, zoals doorgaans afgeschilderd.

  1 likes
 • Hoaxintelligence schreef:

  Ik merk wel dat steeds meer mensen zich bewust worden van hoe het balletje word gekaatst wat natuurlijk heel goed is.

  Ik hoop dat we het einde van de illuminati nog gaan meemaken.

  Een betere wereld voor iedereen yeahhh

  0 likes
 • Gezel schreef:

  Wat hier geschreven staat,is weer de zoveelste artikel die de vrijmetselarij onderuit haalt,is deze schrijver zelf lid van de orde? Neen dan kan hij of zij er niet over schrijven zo,ik vind dat men ook de illuminati moeten uitlichten,want die hebben de vrijmetselarij gekaapt.

  0 likes
 • Jan schreef:

  [quote name=”Hoaxintelligence”]Ik merk wel dat steeds meer mensen zich bewust worden van hoe het balletje word gekaatst wat natuurlijk heel goed is.

  Ik hoop dat we het einde van de illuminati nog gaan meemaken.

  Een betere wereld voor iedereen yeahhh[/quote]

  Neem wel aan dat je weet wat Hoax betekend?

  0 likes
 • Mischa schreef:

  De illuminati gaat toch een keer vallen,en we met elkaar en samen een mooie aarde kunnen maken.

  0 likes
 • remmelt schreef:

  Beetje eenzijdig verhaal!
  Natuurlijk bevinden zich onder vrijmetselaars loges ook “duistere” typetjes. (breyvik) Iedereen kan vrijmetselaar worden, ongeacht afkomst of religie. Iedereen mag zijn waarheid hebben die wordt ook niet bestreden. Gelukkig maar. Dat illuminatie veel gejat hebben is een feit en dat in de VS heel veel vrijmetselaars rondlopen die met de hand op de bijbel hele rare dingen doen is ook een feit. Er zijn veel irreguliere (afgescheiden)loges die onder het mom van vrijmetselarij hun ding doen. ( meestal niet ok dus zoals bijv de bekende P-2 loge)
  Juist door jatten van symboliek willen mensen zoals Hitler en illuminati juist de indruk wekken dat zij de enige waarheid spreken.
  Scheer dus niet alles en iedereen over 1 kam. Daarmee wordt de wereld zeker niet beter en worden haatgevoelens alleen maar sterker. De meeste vrijmetselaren zijn gewone mensen die ook iets moois van die wereld willen maken en doen dat op hun manier.

  0 likes
 • Mischa schreef:

  Ik ken veel vrijmetselaren,ze zijn lieve aardige mensen, zij werken aan hun zelf en werken samen met elkaar om een mooiere wereld te scheppen,Een vrijmetselaar heeft aan mij gezegd tijdens een 1e gesprek,ik onderzoek de illuminati en weet dat de illuminati tot in de binnenste kring is door gedrongen en ze gebruiken de vrijmetselarij voor hun eigen geding.

  Als je iets meer wilt weten ga naar een opendag van een loge of lees een boek vrijmetselarij voor dummies.

  De illuminati maakt veel dingen kapot.

  0 likes
 • Marcel Koenders schreef:

  De feitelijke macht in handen van een zevental. Het grootste geheim houd je geheim door uitsluitend op “need to know” basis je kennis te verspreiden. Zo werd ook de atoombom ontwikkeld door duizenden mensen terwijl slechts een enkeling wist dat het om een atoombom ging. Inzien hoe dit werkt en anderen laten inzien dat, ongelooflijk maar waar, slechts enkelen het lot van velen bepalen is een stap in de goede richting. Steeds meer mensen worden mondiger, nemen niet meer genoegen met een half antwoord en gaan zelf op onderzoek uit. Nog slechts enkele stapjes verwijderd van volledige ineenstorting van de “The light of limitless nothingness”. Dat proces begint onder meer met het openbaar weggooien van je onderscheidingsmedailles en het halsstarrig volhouden van de Occupy beweging.Maar ook met de maatregelen die IJsland nam tegen de financiële onderdrukking. We zijn er nog niet, want hier wordt het ESM er zomaar doorheen gepiepeld, maar we zijn een eind op weg.

  0 likes
 • Dido schreef:

  Graag notie van het volgende feit:
  In 1776 was de Declaration Of Independence, de dag die de Amerikanen elk jaar vieren op de 4th of July. Die datum is om dit feit op het dollarbiljet gezet. Ik krijg de indruk dat de auteur van dit artikel dit niet weet (de belangrijkste datum in de geschiedenis van de VS), dan wel dit feit doelbewust achterhoudt. De Illuminati bestaan al veel langer dan vanaf 1776, zowel in titel als in functie en zijn NIET evil. Dat Adam Weishaupt een organisatie op heeft opgericht met deze zelfde naam doet daar helemaal niets aan af. Daarbij wil ik nog aantekenen dat Adam Weishaupt dit deed als reactie op de groeiende en uit de hand gelopen invloed van de Europese koningshuizen en adel.
  Ik wil niet al te negatief overkomen, want ik waardeer de inspanningen die Niburu doet om taboe’s te doorbreken en buiten de geijkte paden te treden, maar dit artikel is ver beneden de maat.

  P.S. Geniet van het prachtige zonnetje!

  0 likes
 • MrDingus schreef:

  @metselen: Klopt, de meeste vrijmetselaars hebben het beste met zichzelf en anderen voor. Niets mis mee. Het is echter de vrijmetselarij die in contact is, of onderdeel is van de illuminatie. Vrijmetselarij maakt daarmee misbruik van de onwetendheid en welwillenheid van de lagere graden. Deze mening heb ik na een kennismakingsgesprek bij een loge om eventueel lid te worden.

  0 likes
 • Westbound schreef:

  De Rockefeller Foundation, de Bilderberg groep, de Vrijmetselaars, de Skull & Bones, de Illuminati, de Orde van de Golden Dawn, de Thule-Gesellschaft en ga zo maar door. Ze dienen uiteindelijk één doel: satans heerschappij op aarde. Geen beste keus!

  0 likes
 • p-eat-her schreef:

  “In Nederland staan ze geregistreerd als goed doel” dit geeft natuurlijk belastingvoordelen. Dat dit zomaar kan in Nederland? Je zou denken dat om in aanmerking te komen om als goed doel geregistreerd te worden dat je ten minste aan moet geven welk doel je dient? En dus ook je geldstromen inzichtelijk moet maken. Laat dat bij hun nou onbekend/geheim zijn. Ik zeg: “een WOB-verzoekje indienen om inzicht te krijgen in de stukken en als blijkt dat deze gegevens
  er niet zijn aangifte doen om ze aan te merken als criminele organisatie welke naar alle waarschijnlijkheid geld witwast.

  0 likes
 • Westbound schreef:

  Hoewel drie kwart van de vrijmetselaars komt nooit verder dan de eerste drie graden komt, weten ze ALLEMAAL -dit in tegenstelling tot het artikel doet vermoeden- heel goed welk demonisch doel ze uiteindelijk dienen. Ja, natuurlijk zullen ze dit tegenspreken, want de satan is de vader van de leugen.

  0 likes
 • p-eat-her schreef:

  In aanvulling op mn post #15:
  Ik heb een link gevonden van een nieuwsbericht in deze (telegraaf uit 2010):
  http://www.telegraaf.nl/overgeld/belastingen/8160096/__Vrijmetselarij_belastingvrij__.html
  Dit toont aan dat ze boven de wet staan en hoewel niemand dit besluit kan onderbouwen ze toch het stempel “goed doel” krijgen! 2 jaar later hoor je er niemand meer over…

  0 likes
 • lightknight schreef:

  1 feit is zeker. Illuminatie> game over

  0 likes
 • jeseah schreef:

  Lieve medelevende wezens 🙂
  Er zijn twee soorten “geheime” genootschappen.(jin yang weet u wel)
  De illuminati, wat betekend “de verlichten”, zij brengen verlichting.
  De andere groep, vermomt zich uiteraard (wolf in schaapskleren).
  We herkennen echter de boom aan haar vrucht.
  Zij brengen namelijk het tegenovergestelde van verlichting, belasting!
  Nu hoeven de mensen hier niet meer zo te zoeken, de beste plek om iets te verbergen is in het openbaar, d.m.v. misinformatie en geheimhouding.
  Occult betekend geheim(gesluierd)
  Apocalyps betekend: ontsluieren.
  De zwaarste vorm van belasting is angst, liefde brengt verlichting.

  Namasté

  0 likes
 • S0m30n3 schreef:

  Ik vertrouw geen freemasons… Ze kunnen alles misschien wel zo mooi uitleggen maja ik kan ze niet vertrouwen.. Zeker als je ziet hoeveel groepen bij/onder de illuminati staan is niet normaal en wat ze doen is niet menselijk!

  Zeitgeist vindt ik een goede docu om mee te beginnen.. Sommige mensen zullen wel denken dat het propaganda is enz, maar ik vindt het goed kwa inhoud en dat het te begrijpen is..

  Iedereen zal er toch nog achter komen (hoop ik) hoe corrupt het systeem is en door wat voor monsters het word gerunt! (natuurlijk iedereen op z’n eigen manier)

  Weg negativiteit, welcome positivity!

  Fijne zonnige dagen nog!!

  0 likes
 • Metselen schreef:

  @ Rabbithole #10

  Misschien begrijp je zelf niet dat dat laatste stuk (onbewust meewerken aan een duistere agenda) dan nergens op slaat: die 75 % (en dat is waars. wel 99%) wil juist – zoals ik zeg- een betere wereld maken. Echt. Vanuit verbinding en samen. Je zou verbaast zijn als je wist hoeveel vrijmetselaars hier op niburu kijken. Vrij zijn. Dat is de drive voor velen. Ook al hebben ze een bepaalde religieuze (of geen) overtuiging, ze zien de verbinding met anderen en met het het Al. Heel erg ‘Niburu’ dus.. [quote name=”Rabbithole”]@ #5 Metselen

  Misschien zou je (en veel andere reageerders) eens een cursus (begrijpend) lezen kunnen nemen?
  …Alhoewel deze vrijmetselaars daardoor vrijwel niets weten over de ware aard van de vrijmetselarij helpen ze onbewust mee aan een duistere agenda om de maatschappij te infiltreren en verder uit te hollen.”[/quote]

  0 likes
 • Ron schreef:

  Sin soph aur is Hebreeuws. Rothshield banken etc allemaal joods. Wat maakt de joodse gemeenschap anders?

  0 likes
 • Hoaxintelligence schreef:

  @ Jan

  Dat weet ik ja. Obama is bijvoorbeeld een hele grote;) Zamen met zijn voorgangers haha

  0 likes
 • A schreef:

  Blijf ademen zo lang je kunt, maar ook dit gaat voorbij…

  0 likes
 • Monk schreef:

  Ik bestudeer nu al een aantal jaren deze groep van mannen en vindt het eigenlijk wel een prima concept. Maar ook wanneer je objectief gaat kijken naar informatie over de groep, dan vindt je eigenlijk niets wat belastend voor hen is. Ik denk daarom ook dat het in de menselijke aard zit, altijd te zoeken naar zaken die niet kloppen. En wat je zoekt vindt je ook meestal. De vrijmetselarij zegt. Citaat. Zoekt niet naar wat ons verdeeld, maar naar wat ons bind.

  0 likes
 • S0m30n3 schreef:

  Vertrouwen in de vrijmestelarij is bij mij allang verdwenen… Hoop dat 2012/2013 een mooi uiteinde wordt met vele veranderingen in het systeem en weg met de geheime diensten etc!!

  0 likes
 • Incy schreef:

  Ik begrijp de bronvermelding niet. de link (Ctmin.org) onder aan het artikel, verwijst naar een Pdf uit juni 2001, die alleen een titelpagina heeft en verder alleen blanco pagina’s?

  0 likes
 • Babel schreef:

  Lucifer was de engel van het licht. Stond zeer hoog in aanzien bij “Ik ben die Ik ben”. Door muiterij/opstand in het universum is hij/zij een gevallen engel geworden is nu op en rondom de aarde om daar te willen heersen over de aarde en dus over ons mensen. Hij/zij accepteerd geen regels van zijn Schepper en weigert de universele liefde te aanvaarden. Dat is de reden van alle moord ziekte en honger op deze wereld.Het streven van vrijmetselaars is naar een wereldorde van vrede toe te werken. Feitelijk zij dit dus dus met als leider lucifer die ook de naam heeft satan, de draak of het beest.de duivel. Ik ben die Ik ben” zal dit niet accepteren zie voorheen met de toren van Babel. Prijs ( Joshua) Christus de ware verlosser.

  0 likes
 • S0m30n3 schreef:

  alle geloven denken dat ze de beste zijn, dus ik heb er helemaal nix mee!! beter geen geloof dan wel 1, omdat je dan niet zo’n grote ego hebt (dat jouwn geloof de beste is)… zionisten mogen ze van mij ook afschieten…

  Nice Day Bye Bye!!

  0 likes
 • p-eat-her schreef:

  Religie is als vuur …
  Het kan levens redden, maar ook verwoesten.
  Helaas beperkt het levensreddende deel zich vaak tot enkele individuen en leidt het verwoestende deel veelal tot consequenties op grotere schaal.

  0 likes
 • S0m30n3 schreef:

  Mijn visie op wat mensen met geloof god noemen…

  Ik zie god als energy en dat hebben wij allemaal in ons… We are gods, wij zijn 1, hetzelfde energie dat in ons stroomt (chakra’s)…

  0 likes
 • Marcel Koenders schreef:

  [quote name=”S0m30n3″]Mijn visie op wat mensen met geloof god noemen…

  Ik zie god als energy en dat hebben wij allemaal in ons… We are gods, wij zijn 1, hetzelfde energie dat in ons stroomt (chakra’s)…[/quote]
  Dat klinkt goed en erg aannemelijk S0m30n3. Alles is energie, dus niets gaat verloren, ergo, we zijn allen één. Is er een god, dan is die ook in ons aanwezig. Niets geloof, puur wetenschap. Nou nog even schooltje aarde doorlopen, dan kan ik weer terug….. Ik ben al eens aan de andere kant” geweest (BDE) en dat vond ik erg goed. Zo goed zelfs dat ik er wilde blijven. Maar ja, ik moest nog even terug!

  0 likes
 • S0m30n3 schreef:

  Inhoud van teksten overal (comments, fb, hyves etc.) kunnen sommige opvatten naar elke emotie… Inhoud van de tekst is altijd emotieloos en je kan jezelf zo gek maken als je wilt..

  Reden: moest gewoon ff zeggen!

  Goed weekend!

  (Don’t worry)
  http://www.youtube.com/watch?v=Qn6m1F4H5DE&feature=fvst

  0 likes
 • Fake-Alien schreef:

  ik ben het helemaal niet eens met wat hier geschreven wordt over de vrijmetselaars, ten eerste de geheimhoudplicht die ieder daar heeft is noodzakelijk om problemen te voorkomen. Als je meer zou weten over de occult dan zou je dit begrijpen. Ten tweede de grootste illusie van de illuminati is het logo, het oog-piramide, alweer als je meer zou weten van de occult zou je deze betekenis begrijpen, en dan zou je weten dat er niks duivels aan is, het tegenovergestelde juist. De illuminati wil dat jij denkt dat dit een zeer duivels symbool is zodat je er bang van wordt en nooit zou willen ‘gebruiken’. Als je inderdaad denkt dat een oog-piramide een duivels symbool is dan heeft de illuminati geslaagd. Bovendien het is best bekend dat de illuminati de vrijmetselarij heeft geïnfiltreerd zodat zij kunnen opereren onder een andere naam. De illuminati en vrijmetselaars zijn 2 verschillende dingen.

  0 likes
 • Wikash schreef:

  Het is niet de religie die oorzaak is van oorlogen en armoede maar de mens. We hebben hersens gekregen om beslissingen te nemen in het leven. Echter denken vele mensen aan hun eigen belang en willen macht hebben in politiek religie of andere redenen. We hebben maar 1 zon (liefde) die de aarde verlicht voor iedereen. Geloven is liefde… Liefde voor mensen/dieren en aarde.En dit kunnen we bereiken met zijn allen.

  0 likes
 • Alex Donkers schreef:

  ‘Het symbool op het zegel is in feite een metafoor voor de verstikkende hiërarchie die de vrijmetselaarsloges en het grootste gedeelte van de Amerikaanse regering controleert.’

  Daar is-ie weer, de foute vertaling van ‘to control’. Dit betekent BEHEERSEN, niet controleren!

  0 likes
 • john veenstra schreef:

  [quote name=”Westbound”]Hoewel drie kwart van de vrijmetselaars komt nooit verder dan de eerste drie graden komt, weten ze ALLEMAAL -dit in tegenstelling tot het artikel doet vermoeden- heel goed welk demonisch doel ze uiteindelijk dienen. Ja, natuurlijk zullen ze dit tegenspreken, want de satan is de vader van de leugen.[/quote]

  Beste Westbound, Satan is een bangmakertje voor de kinderlijke ziel, bedacht door Christenen.
  Daarnaast worden h Lucifer en Lucifuge door elkaar gehaald.

  Al die esoterische clubjes hebben weinig met jouw zogenaamde Satan van doen.

  Beetje meer verdiepen in je eigen geloof; dat heeft een duisterdere achtergrond en bedoeling dan je denkt.

  0 likes
 • Samantha Kroeger schreef:

  Consciousness we are.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  coronavaccin

  ‘Dringende wake-up call: Coronavaccin verandert ons DNA!’

  De overheid zegt dat de coronapandemie pas ...

  advocate

  Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

  Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, ...

  >