Homepagina » Het Complot » Het rechtssysteem, vrijmetselarij en de ‘Illuminati’
vrijmetselarij2394873923432

Het rechtssysteem, vrijmetselarij en de ‘Illuminati’

Alhoewel de meeste mensen wel eens hebben gehoord van de vrijmetselarij, weten slechts weinigen er iets van. Een geheim genootschap met een geheime agenda.

De meesten denken dat het een religieus gezelschap voor uitsluitend mannen is dat aan liefdadigheidswerk doet. Zo staat de Orde van Vrijmetselaren sinds 2010 te boek als goed doel.

Deze illusie is zorgvuldig ontworpen om publieke acceptatie te bewerkstelligen. Het doel is om enerzijds meer mensen aan te trekken en anderzijds inspecties te ontlopen door hooggeplaatste functionarissen als leden te werven. Masonische autoriteiten zullen altijd ontkennen dat ze een geheim genootschap zijn en eerder zeggen een genootschap te zijn dat geheimen bewaart. Zo mogen vrijmetselaars bijvoorbeeld de geheimen van vrijmetselaars uit hogere graden niet weten.

Grote Architect Van Het Universum

Pas voorbij de dertigste graad begint de ware aard van de vrijmetselarij duidelijk te worden. Alle vrijmetselaars moeten geloven in een oppermachtige godheid naar keuze. De vrijmetselarij ziet haar god als de Grote Architect Van Het Universum. Vanaf de dertigste graad binnen de Schotse vrijmetselarij wordt deze god Jahbulon genoemd. Deze naam verwijst naar de masonische godheid die in de Schotse vrijmetselarij ook bekend staat als Lucifer.

Door middel van gebaren kunnen vrijmetselaars elkaar herkennen. Er wordt een systeem gebruikt door de vrijmetselaars om rechtbanken te beïnvloeden. Zo onthulde een gepensioneerde Canadese politieagent hoe hij door de jaren heen opvallende zaken had waargenomen in de rechtbanken van de Canadese provincie Brits-Columbia. Advocaten tikten op een bepaalde manier met hun ring op tafel waarna de rechter cliënten altijd vrijsprak, ongeacht de aanklacht. De ring was voorzien van de passer en winkelhaak, het logo van de vrijmetselarij. Op deze manier gaan vrijmetselaars de rechtbank binnen in de wetenschap dat ze altijd vrijgesproken zullen worden. Niet voor niets leren ze bij de inwijding dat ze boven de wet van het land staan.

Blauwe graden

Albert Pike, 33e graad vrijmetselaar en ook wel de ‘vader’ van de moderne Schotse vrijmetselarij genoemd, schreef in zijn boek Morals and Dogma of Freemasonry op pagina 819: “De blauwe graden zijn slechts de binnenplaats van de tempel. Een deel van de symbolen wordt getoond aan de ingewijde, maar hij wordt bewust misleid door onjuiste interpretaties. De ware betekenis is weggelegd voor de meesters binnen de vrijmetselarij.”

Naar schatting komt driekwart van de vrijmetselaars nooit verder dan de eerste drie graden van de blauwe vrijmetselarij. Alhoewel deze vrijmetselaars daardoor vrijwel niets weten over de ware aard van de vrijmetselarij helpen ze onbewust mee aan een duistere agenda om de maatschappij te infiltreren en verder uit te hollen.

Trapezoïde

alziendoog29384739482434Het alziend oog op het Grootzegel van de Verenigde Staten en het dollarbiljet is niet onbelangrijk. Het oog bevindt zich bovenop een piramide die is voorzien van het jaartal 1776. In dat jaar richtte Adam Weishaupt de Illuminati op. De trapezoïde is een belangrijk symbool in satanisme. Het symbool op het zegel is in feite een metafoor voor de verstikkende hiërarchie die de vrijmetselaarsloges en het grootste gedeelte van de Amerikaanse regering controleert.

Op de piramide bevinden zich de blauwe vrijmetselarij en de Schotse of York Ritus aan de onderzijde. Daarboven bevinden zich het ‘Heiligdom’, de (Opperraad) Soeverein Grootinspecteur Generaal (33e graad), gevolgd door de Orde van de Trapezoïde en de Oude en Primitieve Ritus Memphis-Misraïm (99 graden). Weer een stap hoger staat de Ordo Templi Orientis of Orde van de Oriëntaalse Tempel. Daar weer boven staan de Palladium en de ‘Illuminati’. Weer hoger op de ladder van de Europese Esoterische Vrijmetselarij staan de 9 ‘Onbekende Mannen’ en de ‘Zeven’. Tot besluit prijkt bovenaan de piramide Aln Soph Aur, oftewel de Grote Architect Van Het Universum, die de vrijmetselaars zien als Lucifer.

lucifer25552352553443
De hiërarchie binnen de vrijmetselarij

Druk

Het zijn deze 9 ‘Onbekende Mannen’ en ‘Zeven’ die de meest invloedrijke families op aarde van orders voorzien. Op deze mensen en op de twee belangrijkste Rothschilds wordt momenteel druk uitgeoefend door de bondgenoten die weten hoe het corrupte systeem in elkaar zit.

De Britse oud-minister van Binnenlandse Zaken Jack Straw kondigde op 16 februari 1998 aan dat rechters, magistraten, politieagenten, openbaar aanklagers en gevangenisbewakers vanaf dat moment moesten aangeven of ze vrijmetselaar waren, meldde de Daily Telegraph indertijd. Straw voegde toe dat de overheid een einde wilde maken aan de aantijgingen dat een netwerk van vrijmetselaars opererend binnen politie en justitie de rechtsgang zou ondermijnen. Veertien jaar later wordt de rechtsgang nog altijd ondermijnd en staat de Orde van Vrijmetselaren in Nederland zelfs te boek als goed doel.

Bron: Ctmin.org

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hoaxintelligence
Hoaxintelligence
9 jaren geleden

Ik merk wel dat steeds meer mensen zich bewust worden van hoe het balletje word gekaatst wat natuurlijk heel goed is.

Ik hoop dat we het einde van de illuminati nog gaan meemaken.

Een betere wereld voor iedereen yeahhh

Gezel
Gezel
9 jaren geleden

Wat hier geschreven staat,is weer de zoveelste artikel die de vrijmetselarij onderuit haalt,is deze schrijver zelf lid van de orde? Neen dan kan hij of zij er niet over schrijven zo,ik vind dat men ook de illuminati moeten uitlichten,want die hebben de vrijmetselarij gekaapt.

Jan
Jan
9 jaren geleden

[quote name=”Hoaxintelligence”]Ik merk wel dat steeds meer mensen zich bewust worden van hoe het balletje word gekaatst wat natuurlijk heel goed is.

Ik hoop dat we het einde van de illuminati nog gaan meemaken.

Een betere wereld voor iedereen yeahhh[/quote]

Neem wel aan dat je weet wat Hoax betekend?

Ron
Ron
9 jaren geleden

Gezel verdiep je eens in deze site, zeer uitgebreid. http://www.bibliotecapleyades.net/esp_sociopol_committee300.htm

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

gommers

Artsen zeer kritisch op IC-baas Gommers: ‘Waar ben je in hemelsnaam mee bezig?’

IC-baas Diederik Gommers beweerde woensdag in Op1 ...

nederland

In Nederland kun je nu betalen met een chip in je hand: ‘Het is de mark of the beast’

De Tilburgse tattooshop The Tattooist implanteert als ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

42
0
We lezen graag je reactie!x