CoronaBinnenland

Covid-19 staat nu definitief op de A-lijst: ‘Vandaag is onze democratie overleden’

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

In de Eerste Kamer hebben VVD, CDA, GroenLinks, D66, PvdA, Partij van de Dieren, SP en ChristenUnie ingestemd met het opnemen van Covid-19 op de A-lijst. Ook is de tijdelijke wet coronamaatregelen weer verlengd.

“Als u niet wilt dat ons land verwordt tot een digitale gevangenis, dan moet u deze partijen wegstemmen!” stelt Statenlid Martin Bos (FVD).

Bas Filippini, oprichter van privacywaakhond Privacy First, voegt toe: “Deze Eerste Kamer is een schande voor onze rechtsstaat. Deze Kamerleden moeten zich diep schamen en zijn totaal onbekwaam voor hun functie.”

Taak

“Vandaag is onze democratie overleden. Nu weten we waarom we allemaal naar Oekraïne en Poetin moeten kijken. Het is onze taak om slaapwandelend Nederland wakker te schudden!” twittert oud-journalist Erick Overveen.

Jurist en filosoof Raisa Blommestijn schrijft: “Als er nog bewijs nodig was dat deze ‘crisis’ niet voorbij is, is dit het wel: de wettelijke basis van alle maatregelen is intact en kan ieder moment weer geactiveerd worden.”

Nog lang niet voorbij

“Is er een serieuze arts te vinden die kan onderbouwen waarom covid de A-status verdient?” vraagt auteur en spreker Hans van Tellingen zich af. “Met een zeer lage IFR. Met 98 procent van de mensen die antistoffen heeft? En ruim meer dan de helft van de mensen die het virus heeft doorgemaakt zodat er ook natuurlijke immuniteit is?”

“Dat de Eerste Kamer in grote meerderheid heeft besloten dat een verkoudheidsvirus – waar een meerderheid al immuniteit voor opgebouwd heeft – officieel de A-status krijgt, zegt mij dat dit alles nog lang niet voorbij is en dat we van de politiek in deze niets hoeven te verwachten,” reageert journalist Annelies Strikkers.

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
200 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tica
Tica
1 jaar geleden

Ook de eerste kamer kan beter, net als het kabinet ander werk gaan zoeken waar ze beter in zijn.

Jan
Jan
1 jaar geleden

Ja dat was al te verwachten
Wat wil je nog verwachten van deze landverraders volksverraders ze hebben ons land al lang verkocht aan claus schwap in aan Brussel
De meeste kabinetsleden zijn lid van het wef zelfs Máxima
Als er niet gauw wat gebeurt dan belanden wij net als in Canada in een dictatuur (als we daar al niet in zitten)

Eleonora
Eleonora
1 jaar geleden

De vraag of ik wel wil leven in deze dolgedraaide wereld wordt steeds actueler. De toekomst ziet er duister uit …. of de bevolking wordt op tijd wakker en we besluiten met ons allen de regering, tweede kamer en den haag de rug toe te keren, ons vrije geboorterecht op te eisen en onze nieuwe wereld te creëren. Met respect, liefde, waarheid, integriteit en ruimte bieden aan onze medemens.

Lammert
Lammert
1 jaar geleden

De democratie is al lang overleden. We staan erbij, kijken ernaar en gaan over tot de orde van de dag….

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

200
0
We lezen graag je reactie!x