Buitenaards

‘Buitenaards contact vindt op dit moment plaats’

Help mee door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Italiaanse theoloog Corrado Balducci was een goede vriend van de paus en een prelaat van de Congregatie van de Evangelisatie van de Volkeren.

Monseigneur Balducci heeft tot vijf keer toe op de Italiaanse televisie gezegd dat buitenaards contact een feit is en dat er buitenaardsen onder ons zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Balducci benadrukte altijd dat buitenaards contact niet demonisch is en niets te maken heeft met hallucinaties of de aanwezigheid van entiteiten. Dit contact moet op een wetenschappelijke manier worden onderzocht, aldus de kerkfunctionaris.

Balducci heeft ook aangegeven dat het Vaticaan achter de schermen nauwgezet onderzoek doet naar het onderwerp buitenaards leven. Het Vaticaan ontvangt via haar nuntiaturen in verschillende landen veel informatie over buitenaardsen en hun contact met mensen.

Wetenschapper dr. Michael Wolf, die werkzaam was voor de Amerikaanse National Security Council, heeft daarnaast aangegeven dat het Vaticaan haar doctrine drastisch zal moeten herzien als buitenaards contact in de komende jaren wordt aangekondigd door wereldregeringen.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietsnot
pietsnot
10 jaren geleden

gelukkig!!! ze zijn weer onder ons.

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Alle politici en overal ter wereld zullen
de Italiaanse theoloog Corrado Balducci moeten navolgen in diens uitspraken.
Dan kan er een consensus ontstaan en samenwerking met ‘Buitenaardsen’ een feit worden.

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Als het ‘Buitenaards’ bestaan erkent gaat worden, dan kunnen al die moordende leugens en van iedereen, eindelijk verdwijnen en gaat de waarheid regeren.
Dan gaan we eindelijk collectief ons bezig houden met het bestrijden van rampen ipv. elkaar een kopje kleiner te maken in allerlei afschuwelijke oorlogen.
Ik heb het zelf ook meegemaakt, mensen die niet in ‘Aliens’ geloven, gedroegen zich als ware demonen en vernietigde al wat goed was voor de mensen(mensheid).
‘Aliens’ leren je tenminste wat teleportatie is en in feite ‘wat onthechting’ is; daarmee kan je jezelf bevrijden terwijl je, je tegelijkertijd wel technisch blijft ontwikkelen en verankerd raakt in Onvoorwaardelijke Liefde.

RjSeeker
RjSeeker
10 jaren geleden

Deze man kletst echt uit zijn nek! Hij heeft ze niet gezien, ze hebben hem ook niet vertelt dat ze komen en wat ze van plan zijn. Ik denk dat hij het over Demonen heeft! Niemand weet wat er gaat gebeuren, tenzij een Alien dat ingefluisterd heeft! Ik had al gezegd dat er een Demoon zal landen op aarde in Februari 2014. Dit wist ik ook al sinds 2002 dat het zou gebeuren en het zal gebeuren! Hij zal kwade dingen op aarde uithalen. Heel veel mensen hebben het al gezien! Ik ben er van op de hoogte.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tWTwcRplPhU

Straks zal niemand het meer hebben over UFO’s en idiote verhalen en verzinsels!

Yes, it’s facinating to observe these entities, but seriously we will get a huge invasion and they will not be playing around with hide and seek. If you remember nothing else, please remember this: THEY ARE NOT YOUR FRIEND.

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x