Mens en Dier

‘Het RIVM is de grootste verspreider van desinformatie in dit hele covidschandaal’

Help mee door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

D66-Kamerlid Hanneke van der Werf zei donderdag in de Tweede Kamer dat Forum voor Democratie desinformatie verspreidt, met name als het gaat om bijvoorbeeld coronacomplottheorieën. Ze confronteerde Gideon van Meijeren met een recent onderzoek van The London Story waaruit zou blijken dat FVD desinformatie over Covid-19 actief promoot.

“Heeft u enig idee hoe groot de impact van die desinformatie is?” vroeg Van der Werf, een groot bewonderaar van Hillary Clinton en Alexandria Ocasio-Cortez, aan Van Meijeren.

Hij vroeg op zijn beurt aan haar of ze kon toelichten welke informatie zij aanmerkt als ‘desinformatie’. “Wij verspreiden geen desinformatie,” zei Van Meijeren resoluut.

Groot gelijk

Dat kon ze niet. “Het feit alleen al dat u dat geen desinformatie noemt, het continu ondermijnen van alles wat wetenschappers en journalisten over deze pandemie schrijven, dat is ook een ondermijning van onze democratie,” zei ze.

“Voelt u dan geen enkele verantwoordelijkheid naar al die mensen die dat lezen, die denken ‘nou, ik zal dan maar geen vaccinatie gaan halen’?” vroeg Van der Werf, die het fijne aan D66 vindt ‘dat het de partij is die voor de grootst mogelijke vrijheid is voor mensen’.

“Mevrouw Van der Werf kan kennelijk niet eens zeggen welke informatie moet worden aangemerkt als ‘desinformatie’. Als het informatie is waar mensen de conclusie uit trekken dat ze geen vaccin moeten gaan halen, dan geef ik ze groot gelijk,” antwoordde Van Meijeren.

Dát is desinformatie

“Ik geef iedereen bij dezen het advies om je vooral níét te laten injecteren met een experimentele gentherapie, waarvan de bijwerkingen op de lange termijn nog niet eens onderzocht zijn,” voegde hij eraan toe.

En de desinformatie wordt verspreid door het RIVM, dat verspreidt dat die vaccinaties veilig zijn en voldoende zijn onderzocht. Dát is desinformatie. Het RIVM verspreidt desinformatie, en heeft een geschiedenis als grootste verspreider van desinformatie in deze hele coronacrisis, of eigenlijk dit hele coronaschandaal, zei de FVD’er.

4.8 123 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
102 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Biowarfare
Biowarfare
1 jaar geleden

Blijf ze aanpakken Gideon!
Hulde voor jou en jouw partij!

S. LBol
S. LBol
1 jaar geleden

Geweldige gast is die Gideon. Zo kalm en rustig blijven tussen een stel valse wolven, dat is het kenmerk van een zeer bijzonder persoon. Ik ben lid geworden!

Frits Lourens
Frits Lourens
1 jaar geleden

Steengoed, Gideon! Je weet niet half hoeveel mensen hier blij van worden!

Engelbracht
Engelbracht
1 jaar geleden

Hoe is het mogelijk het meest corrupte partij als d66 over desinformatie durft te praten,deze duivelse partij hangt van leugens en bedrog aan elkaar,het is juist dat deze Hanneke v.d. Werf desinformatie verspreidt

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

102
0
We lezen graag je reactie!x