Homepagina » Mens en Dier » ‘Het RIVM is de grootste verspreider van desinformatie in dit hele covidschandaal’
rivm
Foto: RIVM-baas Jaap van Dissel (Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport CC BY 3.0)

‘Het RIVM is de grootste verspreider van desinformatie in dit hele covidschandaal’

D66-Kamerlid Hanneke van der Werf zei donderdag in de Tweede Kamer dat Forum voor Democratie desinformatie verspreidt, met name als het gaat om bijvoorbeeld coronacomplottheorieën. Ze confronteerde Gideon van Meijeren met een recent onderzoek van The London Story waaruit zou blijken dat FVD desinformatie over Covid-19 actief promoot.

“Heeft u enig idee hoe groot de impact van die desinformatie is?” vroeg Van der Werf, een groot bewonderaar van Hillary Clinton en Alexandria Ocasio-Cortez, aan Van Meijeren.

Hij vroeg op zijn beurt aan haar of ze kon toelichten welke informatie zij aanmerkt als ‘desinformatie’. “Wij verspreiden geen desinformatie,” zei Van Meijeren resoluut.

Groot gelijk

Dat kon ze niet. “Het feit alleen al dat u dat geen desinformatie noemt, het continu ondermijnen van alles wat wetenschappers en journalisten over deze pandemie schrijven, dat is ook een ondermijning van onze democratie,” zei ze.

“Voelt u dan geen enkele verantwoordelijkheid naar al die mensen die dat lezen, die denken ‘nou, ik zal dan maar geen vaccinatie gaan halen’?” vroeg Van der Werf, die het fijne aan D66 vindt ‘dat het de partij is die voor de grootst mogelijke vrijheid is voor mensen’.

“Mevrouw Van der Werf kan kennelijk niet eens zeggen welke informatie moet worden aangemerkt als ‘desinformatie’. Als het informatie is waar mensen de conclusie uit trekken dat ze geen vaccin moeten gaan halen, dan geef ik ze groot gelijk,” antwoordde Van Meijeren.

Dát is desinformatie

“Ik geef iedereen bij dezen het advies om je vooral níét te laten injecteren met een experimentele gentherapie, waarvan de bijwerkingen op de lange termijn nog niet eens onderzocht zijn,” voegde hij eraan toe.

En de desinformatie wordt verspreid door het RIVM, dat verspreidt dat die vaccinaties veilig zijn en voldoende zijn onderzocht. Dát is desinformatie. Het RIVM verspreidt desinformatie, en heeft een geschiedenis als grootste verspreider van desinformatie in deze hele coronacrisis, of eigenlijk dit hele coronaschandaal, zei de FVD’er.

4.8 123 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
102 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Biowarfare
Biowarfare
1 maand geleden

Blijf ze aanpakken Gideon!
Hulde voor jou en jouw partij!

S. LBol
S. LBol
1 maand geleden

Geweldige gast is die Gideon. Zo kalm en rustig blijven tussen een stel valse wolven, dat is het kenmerk van een zeer bijzonder persoon. Ik ben lid geworden!

Frits Lourens
Frits Lourens
1 maand geleden

Steengoed, Gideon! Je weet niet half hoeveel mensen hier blij van worden!

Engelbracht
Engelbracht
1 maand geleden

Hoe is het mogelijk het meest corrupte partij als d66 over desinformatie durft te praten,deze duivelse partij hangt van leugens en bedrog aan elkaar,het is juist dat deze Hanneke v.d. Werf desinformatie verspreidt

x

Check Also

world economic forum

World Economic Forum presenteert: coronapaspoort dat vaccinatiestatus bepaalt aan de hand van bloedtest

Er circuleert momenteel een filmpje van het ...

nos

‘Waarom stelt nou niemand bij breindode NOS de vraag waarom na 2 jaar de IC-capaciteit niet drastisch hoger is?’

Ziekenhuizen moeten zich voorbereiden op een overbelasting ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

102
0
We lezen graag je reactie!x