Homepagina » Het Complot » Palestijnse president Abbas: “Complot nazi’s en zionisten tijdens WOII”
Palestijnse president Abbas: "Complot nazi's en zionisten tijdens WOII"

Palestijnse president Abbas: “Complot nazi’s en zionisten tijdens WOII”

De Palestijnse president Mahmoud Abbas heeft in 1982 een proefschrift geschreven waarin hij stelt dat de zionistische beweging in het geheim heeft samengewerkt met de nazi’s en zelfs de genocide van de Europese Joden voor zijn eigen doeleinden zou hebben ondersteund. Dat meldt de Israëlische nieuwssite Ynet.

In 2011 schreef hij op basis van dit proefschrift het boek ‘De andere kant: De geheime relatie tussen nazi’s en zionisten’. Mensen die het boek willen kopen kunnen het alleen in het Arabisch lezen.

“De zionistische beweging gaf geen enkele ondersteuning aan de slachtoffers van de nazi’s,” schrijft Abbas in zijn boek, waar de president momenteel reclame voor maakt op zijn officiële website. “De zionistische beweging hield informatie geheim, die haar van achter de gettomuren en uit de concentratiekampen bereikte.”

De leiders van de zionistische beweging hebben zich volgens Abbas in de Tweede Wereldoorlog verbonden met de leiders van de nazi’s omdat het zionisme in die tijd nog niet veel volgelingen had. “De Joden in Europa in het algemeen en de Joden in Oost-Europa in het bijzonder hebben het zionisme niet geaccepteerd en geloven er niet in,” schrijft hij.

Abbas beweert zelfs dat de zionistische beweging zou hebben geweigerd duizenden Joden voor de Holocaust te beschermen, om ‘het aantal slachtoffers op die manier te laten toenemen en na het einde van de oorlog uitkeringen te kunnen ontvangen’. In de ogen van de Palestijnse president zijn David Ben-Goerion, de eerste premier van Israël, en zijn opvolgers criminelen.

Palestijnse president Abbas: "Complot nazi's en zionisten tijdens WOII"

De oorspronkelijke cover van het boek

In het proefschrift, dat in 1984 in Jordanië werd gepubliceerd, stelt Abbas dat de zionisten de Joden als het ware hebben opgeofferd om later aanspraak te kunnen maken op een eigen vaderland.

Dr. Edy Cohen van de Bar-Ilanuniversiteit in Israël merkt op dat er grote verschillen zijn tussen de uitspraken van Abbas die in het Engels worden gepubliceerd en wat hij in het Arabisch laat verspreiden door de Palestijnse Autoriteit.

Vorig jaar verdedigde Abbas de stellingen in zijn boek tegenover de Libanese zender Al Mayadeen. Hij zei toen dat hij iedereen die de relatie tussen het zionisme en nazisme ontkent van het tegendeel wil overtuigen.

Over de Holocaust zei Abbas in een interview met de krant Haaretz: “Het is een onvergeeflijke misdaad tegen de Joodse natie, een misdaad tegen de menselijkheid, die de mensheid niet mag accepteren.”

[Israel Today]


Vond je deze info belangrijk? Deel het dan met je vrienden op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

21 reacties

 1. Kijk es aan. Die Abbas heeft z’n oogkleppen op tijd afgedaan, mooi dat hij dingen ziet voor wat ze zijn! Kan rutte nog wat van leren 🙂

  19 likes
  • Rutte nog wat van leren,die man die leerd niets meer die zit tot boven zijn kop in de strond,en dat zielige kopje van hem vind het nog lekker ook.
   Neeeee neeeee geloof me,daar hoef je echt nooit op te rekenen dat die ooit nog de waarheid durft te vertellen,die man die stinkt zo erg naar de stront dat hij die stank er in nog geen 100 X terug te komen op deze aardebol van hem af krijgt.
   Echt mensen ik word al misselijk als ik dat zielig mupetkoppie van hem zie op tv,het zelfde koppie als de vorige
   Zielig maar oooooo zo gerafieneerd gemeen.
   En geloof me dit komt vanuit mijn teenen en hart,RUTTE alleen de naam maakt me al ziek.
   We zullen de onderste steen boven krijgen(over het vliegtuig dat is neer gestord)hij durft verdome nog niet eens de satalietbeelden te vragen aan Amerika,dom schaap.
   Sorry dit moest er even uit 🙂 🙂 🙂

   7 likes
   • Hooooly sh*t wat heb jij dat mooi geschreven over die kneuz Rutte Brawo

    0 likes
    • Dolf van de Klundert

     Je kunt trollen op verschillende manieren. Dit is zo overduidelijk slecht geschreven door Rini, maar wel met een kern van waarheid. Er zijn mensen die het herkennen, maar door de pijnlijke syntax wil je het er ook weer niet mee eens zijn. Je wilt toch niet vergeleken worden met deze types? Bravo Rini.

     0 likes
 2. En de zionisten maar medelijden laten creëren voor de joden, als je eenmaal over joodse sh*t praat nu dan wordt je al gauw raar aangekeken. Goh verbaasd mij dit iets, nein omdat meesten toch nog zijn gebrainwashed door disinformatie en msm.

  Goed voor deze kerel iig, hier zou Rutte ook wel een voorbeeld van kunnen nemen, maar zoals we weten zijn het gewoon poppen/robotten en ze zullen het nooit kunnen schelen Timmermans, Koningshuis, Overheid idem dito… F*ckem

  5 likes
  • Islamitisch gejank ten top. De hand in eigen boezem steken is moeilijk voor die slopers.
   Altijd maar de schuld op een ander schuiven met hun achterlijke geraaskal….
   Kijk eens lekker naar je eigen rotzooi voordat je joden loopt te bashen met je volslagen achterhaalde geloof..

   7 likes
   • We weten allemaal wel hoe de islamieten hebben samengewerkt met de Nazi’s. ook is het verhaal van die ene Marokkaanse eenheid in Italie ook wel bekend, hoe ze hebben lopen plunderen en verkrachten. de islam is nog leugenachtiger dan onze Rutte.

    2 likes
 3. Het zijn ook oude koeien. De Palestijnen en Joden ruziën al een paar duizend jaar wat af met elkaar. Met de komst van de islam werd de situatie nog complexer dan die al was, speciaal voor fanatici en doorzetters. Misschien kan John de Mol eens een spelshow bedenken voor de Levant en omstreken? Bij elke aflevering wint de gene die het meest getraumatiseerd is de dood en verderf beker. Ariel Sharon was al een end op weg en de voormalige moefti van Jeruzalem, Amin al-Hoesseini had er vast alles aan gedaan om in de finale te komen.

  2 likes
  • een soort hungergames in het midden oosten. Ik blijf het frapant vinden hoe die aversie vanuit de Islam naar vooral het Jodendom aanwezig blijft. Er zijn zeker een factor 10x aan islamieten dan aan joden op deze aardbol. Aan de andere kant, het is de Joden wel gelukt om succesvol te zijn en de islamieten weer niet. is het misschien afgunst?

   4 likes
 4. Mooi artikel… Valt weinig tegen in te brengen.

  4 likes
 5. De kern van Saturnus lijkt op een Pentagon.(ook precieze graden) Het regeringsgebouw van Amerika heet Pentagon en ziet eruit als een Pentagon. Eren(het systeem) wij de planeet Saturnus ipv Jezus(aarde) enz.? Zelfs als je niet gelovig bent, dan weet je dat de mens en al het levende bedreigd wordt. Voor niet gelovigen is het belangrijk dat je toch de inhoud weet van de geloven/oude culturen/mythes plus politiek en wetenschap. Alleen zo kun je geheel wakker worden en kunnen we samen misschien onszelf en al het levende nog redden. Wil je op een natuurlijke weg sterven of door de elite afgemaakt worden?

  4 likes
 6. Die aanslag in die synagoge, waarbij 1 Engelse en 2 Amerikaanse Joden zijn omgebracht. Zou dit een inside job zijn geweest? De tempelberg is een belangrijke plek. In hoeverre is deze plek verweven met ufo’s en andere beschavingen voor onze wereldbeschaving. De Maya’s hebben ook hun eigen start/aankombanen. Draait alles om het eeuwige leven? Worden wij(gewone mensen) opgeofferd en technologische testen op ons uitgevoerd om te kunnen overleven(elite) in het heelal en zijn deze speciale plekken op de wereld poorten naar het heelal? Als de kosmos/planeten/Saturnus zorgen voor een poolshift. Dan kloppen de religies/oude culturen/mythes wel. Saturnus is “satan” en draait alles om. De ster in alle geloven enz. is Saturnus. De ster bestaat uit 2 driehoeken van 60 graden. Een rechtop en de andere op zijn kop. Alles draait om 180/360 graden inc/. piramides. De satelliet ISIS als alziend oog. Allemaal toeval? Wij verdienen geld(via piramidestelsel) voor de elite(alle geloven), zodat zij het eeuwige leven kunnen bereiken.

  2 likes
 7. De relatie tussen Hitler-Duitsland en de Zionisten moge duidelijk zijn . De Joden , voornamelijk Judea-joden zijn doelbewust geofferd om de weg te banen voor hen die GEEN JODEN zijn ,maar Zionisten . Het zijn NEP-joden .het zijn de Khazaren ( niet te verwarren met de Katharen )oftewel de ASKENAZI-joden … what’s in the name ) , die ruim anderhalf millennium geleden met de Joden aanpapten en zich de naam Jood aannamen , maar in werkelijkheid een volk was uit Noord-Rusland , waar ze bekend stonden als zeer wreed en oorlogszuchtig !!! Het zijn de huidige rijken der rijken …Illuminati-kliek.
  Het laatste Bijbelboek OPENBARINGEN waarschuwt ons al voor deze valse “joden”. Openbaring 3 vers 9 spreekt van hen die zich voordoen als joden , maar in feite satanisten zijn ………..de huidige Zionisten . Ze hebben nix met spiritualiteit te maken , alleen met macht en wereldoverheersing . Dus laat je niet bij de neus nemen !!!Ook hier wordt dankbaar gebruik gemaakt van de verschillen tussen Palestijnen en “Joden ”
  Doorzie het spel .

  2 likes
 8. Check maar eens op YT Hitler goes to Disneyland of de video;s van Mitchell E, Brooks over de Moorhall Studio’s

  1 likes
 9. haavara verdrag.ookwel het transfer verdrag.
  Augustus 1933.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Haavara_Agreement

  De ‘eindoplossing’ van de Duitsers.

  1 likes
 10. Dhr Abbas,

  Hij is zeker niet op d hoogte dat de grootmoefti van Jerusalem met Hitler samenwerkte. en dat was geen zionist maar de Arabier/Palestijn

  1 likes
 11. Dit is wel een beetje ouwe koeien uit de sloot halen hoor.

  0 likes
 12. Dhr Abbas,

  Hij is zeker niet op d hoogte dat de grootmoefti van Jerusalem met Hitler samenwerkte. en dat was geen zionist maar de Arabier/Palestijn

  Alf

  0 likes
 13. Ergens heeft hij wel gelijk,zionisten hebben juist het vrome jodendom bestreden en nu nog erkennen veel joden het zionisme niet.Amerika en de wereld dat nu in handen is van zionisten dicteren wat we in de media lezen en zien.In Nederland is het zionisme doorgedrongen in alle lagen :media,politiek,financiën,maatschappelijk veld,onderwijs e.d.Helaas zijn veel politici monddood of angstig om deze machtige wereldsecte van weerwoord te voorzien.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Rothschilds zijn verantwoordelijk voor vrijwel iedere oorlog, satanisten en gelinkt aan de Illuminati. Kandidaat-raadslid geschorst om omstreden berichten

Rothschilds zijn verantwoordelijk voor vrijwel iedere oorlog, satanisten en gelinkt aan de Illuminati. Kandidaat-raadslid geschorst om omstreden berichten

Een Brits kandidaat-raadslid is geschorst omdat ze ...

Grand Theft Syria: oud-congreslid legt link bloot tussen olieboringen Golanhoogten (Genie Energy) en het Witte Huis. Hoe diep gaat het konijnenhol?

Grand Theft Syria: oud-congreslid legt link bloot tussen olieboringen Golanhoogten (Genie Energy) en Witte Huis. Hoe diep gaat het konijnenhol?

In december vorig jaar legde het Amerikaanse ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 25 april 2019
20:00 uur (CEST)
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.