Homepagina » Propaganda » Deze ene schimmige organisatie bepaalt wat jij ziet, hoort en leest in de media. WikiLeaks laat zien hoe erg het is gesteld
Deze ene schimmige organisatie bepaalt wat jij ziet, hoort en leest in de media. WikiLeaks laat zien hoe erg het is gesteld

Deze ene schimmige organisatie bepaalt wat jij ziet, hoort en leest in de media. WikiLeaks laat zien hoe erg het is gesteld

Vanaf nu bepaal jij niet meer wat je ziet, hoort en leest in de media. Dat bepaalt de elite. Onwelgevallige geluiden worden niet langer getolereerd. Grote YouTube-kanalen van alternatieve media, zoals die van Natural News en Infowars, worden zonder pardon verwijderd.

Vaak wordt de vraag gesteld waar die elite nu precies uit bestaat. Er zijn een paar schimmige organisaties die hierbij een belangrijke rol spelen. Dat zijn de Council on Foreign Relations (CFR), de Trilaterale Commissie en de Bilderberggroep.

WikiLeaks-oprichter Julian Assange liet onlangs op Twitter treffend zien hoe één van die organisaties bepaalt wat mensen zien, horen en lezen in de media.

Provocateurs

Swiss Propaganda Research heeft een onthullend onderzoek gepubliceerd dat laat zien hoe deze schimmige organisaties de mainstream media aansturen.

Majoor Todd Pierce zei eens over de CFR dat deze organisatie bestaat uit een stel provocateurs die een nepdreiging van buitenaf verzinnen en de paranoïde bevolking willen doen geloven dat een aanval of invasie dreigt.

CFR-lid en oorlogshavik Robert Kagan heeft zelfs openlijk gezegd dat ‘de VS een rijk moet creëren’.

Als je dit plaatje van Swiss Propaganda Research bekijkt, zie je hoe ver de invloed van deze ene organisatie reikt.

Aangezien de Nederlandse media berichten van de Amerikaanse media klakkeloos overnemen, is de situatie ook hier van toepassing. Het is allemaal één pot nat.

Heersende macht

Het is dan ook niet vreemd dat deze psychopathische elite het iedere keer weer voor elkaar krijgt om het volk richting een nieuwe oorlog te leiden.

Topjournalisten en bestuursleden van alle grote mediabedrijven zijn verweven met de CFR. Zoals uit de afbeelding blijkt, heeft de CFR nog meer controle over de media dan de Bilderberggroep en de Trilaterale Commissie.

Swiss Propaganda Research merkt op dat Richard Harwood, voormalig redacteur van de Washington Post, over de CFR schreef dat haar leden in feite de ‘heersende macht’ vormen.

De journalisten die lid zijn van deze organisatie analyseren en interpreteren niet alleen het buitenlandbeleid van de VS, vervolgde Harwood, ze helpen het uit te stippelen.

Oorlogshitsende propagandisten

Met andere woorden: deze groep ongekozen, oorlogshitsende propagandisten vormt het Amerikaanse buitenlandse beleid.

En eenieder die het lef heeft om een ander geluid te laten horen wordt de mond gesnoerd.

Slechts vijf procent van alle CFR-leden is werkzaam in de mediawereld, maar dat is volgens Swiss Propaganda Research genoeg om te bepalen wat andere leden denken.

Tot die andere leden behoren onder meer:

 • Amerikaanse presidenten en vicepresidenten van beide partijen
 • Vrijwel alle ministers van Buitenlandse Zaken, Defensie en Financiën
 • De meeste stafchefs en commandanten van het Amerikaanse leger en de NAVO
 • Vrijwel alle Nationale Veiligheidsadviseurs, CIA-hoofden, VN-ambassadeurs en Fed-voormannen
 • De meest invloedrijke congresleden
 • Mediabazen, topjournalisten en beroemde acteurs
 • Prominente academici
 • Bestuursleden van denktanks, universiteiten, ngo’s en Wall Street
 • Leden van de 9/11 Commission en de Warren Commission (JFK)

Hoeveel controle de CFR over de media heeft blijkt wel uit een uitspraak die oud-voorzitter van de CFR en adviseur van in totaal negen presidenten John J. McCloy deed over de manier waarop Amerikaanse politici worden uitgekozen.

Illusie

“Als we een mannetje in Washington nodig hebben, pakken we de lijst van CFR-leden erbij en bellen we met New York [het hoofdkwartier van de organisatie],” zei McCloy.

De vier presidenten vóór Trump waren stuk voor stuk lid van de CFR en vulden hun kabinet met hooggeplaatste leden.

Nu begrijp je ook gelijk waarom de media altijd zo positief schreven over Bush, Clinton en Obama en zo negatief berichten over Trump.

Hoewel hij zelf geen lid is van de CFR, bestaat zijn kabinet vrijwel geheel uit CFR-leden.

Het blijkt maar weer eens dat democratie een illusie is.

Steunen

De afbeelding van Swiss Propaganda Research maakt ook duidelijk waarom techreuzen als Google (YouTube) en Facebook momenteel zo hard optreden tegen alternatieve media en naar hartelust censureren.

Ze worden namelijk rechtstreeks aangestuurd door de CFR, de Trilaterale Commissie en de Bilderberggroep.

Deel deze informatie met zoveel mogelijk mensen zodat we een vuist kunnen maken. Je kunt ons ook steunen door NineForNews te sponsoren. Dat kan hier.

Foto: Conny Wikimedia Commons

[Swiss Propaganda Research]


Vind je dit belangrijk? Deel het dan met je kennissen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

31 reacties

 1. M.a.w. de hele m.s.m. wereldwijd is een grote pot nat ! Één grote georganiseerde leugenbende die uiteindelijk moet leiden naar totale afhankelijkheid van een sterk uitgedunde wereldbevolking van de N.W.O. Het was ons al lang duidelijk, het kan echter niet genoeg benadrukt worden zodat het het door kan dringen tot de zwaar gehersenspoelde massa. Als je het eenmaal ziet is het overduidelijk allemaal.

  29 likes
  • @eksegese maar ook anderen,

   Wat mij opvalt is dat de hierboven genoemde criminele organisaties wel verschrikkelijk rot en corrupt zijn en ook worden natural news en INFOWARS (waarvan de laatste een bewezen chill is) genoemd echter wat mij hierbij gelijk in het oog springt en me ook gelijk aan het denken zet is het feit dat de allerergste van allemaal NIET GENOEMD WORDT namelijk The Tavistock Institute of Human Relations waar Dr John Coleman een topdocu over heeft gemaakt (gewoon bovenstaande naam intikken op Google zolang het nog gaat)! Duurt ongeveer 1 uurtje en men is helemaal op de hoogte.

   En mensen LET OP: WIKILEAKS is TE MOOI OM WAAR TE ZIJN en is dus…………..!!!! Yep. Net zoals die zgnd spion Ed Snowden.
   Zal er ff snel 2 linkjes voor bijvoegen.

   https://www.youtube.com/watch?v=DaUSerKvJYE
   WikiLeaks is Poison, Redux duur 14 min ongeveer en

   https://www.youtube.com/watch?v=iy1hP6F5i98
   Ed Snowden, NSA, and Fairy Tales duur bijna 11 minuten en ook dan weer helemaal op de hoogte!!

   Gegroet,

   Gladiator

   7 likes
   • Gladiator , wat bedoel je met “chill” ? mijn idee is dat infowars fake is omdat ze doen alsof trump aan onze kant staat en dat is absoluut niet waar …

    2 likes
    • @ECHTwakker,

     Hiermee bedoel ik controlled opposition. Hij wordt aangestuurd door o.a. de CIA, vandaar dat deze volslagen idioot ook zoveel MAG ZEGGEN cq SCHREEUWEN in de microfoon.

     Is overigens al heel lang duidelijk bewezen maar daar zult u zelf voldoende materiaal voor aantreffen op het www om deze stelling van mij bevestigd te krijgen. En natuurlijk geld dit plaatje ook voor Paul Joseph Watson, ook zo’n alles betweter!!
     Het gevaarlijke van dit soort lieden is dat ze je voor ongeveer 80% de waarheid voorschotelen echter voor 20% het bos in sturen en daar gaat het om bij hun. Iedereen op het verkeerde been zetten dus en afleiden van de hoofdzaken allemaal in het kader van “geef ze brood en spelen” !!

     Gladiator

     6 likes
   • kan oontra-contra propaganda zijn. (dus zwart maken van de goeierikken, terwijl er tevens infiltratie en FUD is in die groepen)

    4 likes
 2. Binnenkort is “zelf” nadenken een misdaad en zal gezien worden als een geestelijke afwijking, mensen die er aan lijden zullen opgenomen moeten worden, eventueel in coma worden gebracht om de organen te verwijderen, want wat heeft een zieke geest nog aan zijn lichaam?… En zeg niet dat dit onzin is, want de steeds grotesk wordende wetten maken tegenwoordig dat alles mogelijk is.

  De EU lijkt daarbij een fantastische VS proeftuin van de meest ongelooflijke en meest bizarre zaken te worden.

  16 likes
  • Heel oprecht gemeend, maar als A-bommen werkelijk bestaan, dan mogen de Russen wat mij betreft een aantal van deze dingen droppen op de westerse meest geestzieke politieke plekken en zo proberen de wereld van de totale ondergang te redden.

   13 likes
   • @weg met ons,

    ik citeer “maar als A-bommen werkelijk bestaan” ,

    hier merk ik dat…..ehhhh…..u bedoeld met A-bommen atoombommen neem ik aan en ik merk dat u twijfelt over het bestaan ervan…..toch.

    U bent warm, heel warm, zelfs heet, gloeiend heet in de juiste richting…..want deze bestaan namelijk niet, met zekerheid NIET!!

    Dit is ook 1 grote HOAX om de mensheid al vanaf 1945 onder de duim te houden met de angst van het gebruik ervan!!!

    Mooie regeringen heeft de mensheid over zich afgeroepen nietwaar, en nóg gaan de mensen STEMMEN, waarop weet ik bij God niet maar ze doen het….hoe dom kunnen mensen zijn en vooral BLIJVEN terwijl ze elke dag een flink pak slaag krijgen van datzelfde gespuis waar ze op stemmen!!!

    Gegroet,

    Gladiator

    6 likes
 3. Wat er in de reguliere media geschreven en gezegd wordt klopt idd niet altijd, maar vlak de alternatieve media ook niet uit, daar ben ik ook al veel halve waarheden en leugens tegen gekomen.

  3 likes
  • @René van Zalk

   Absoluut waar, en daarom altijd je eigen visie en verstand volgen. En, vergeet niet, we krijgen ons geld met rente terug, dat is wat de mainstream en de kartelpolitiek ons heeft beloofd, net als de duizend euro van rubberen Rutte en vluchtelingen zijn, echt waar, vluchtelingen. En zo kan ik nog wel even doorgaan met hetgeen ons wordt verteld aan duizenden leugens en voorgehouden aan uitgedroogde onzinworsten.

   Dergelijke bullshit en leugens zie ik de gevestigde en serieuze alternatieve media nog niet zo heel makkelijk brengen. De controverse opzoeken en zaken belichten van een andere kant, het nieuws wat men in de alternatieve media brengt en wordt geclassificeerd als nep, zal daarom ook aan banden moeten worden gelegd door onze ”verlichte autoriteiten’.

   Uiteindelijk, komen terroristen, criminelen of verkrachters (nota bene, door deze toe te laten of zelfs binnen te halen, met huis en uitkering) en de Russen of Putin, goed van pas, die kunnen worden gebruikt als verontschuldiging in de aanloop naar totale controle van de burger en geeft de nazi’s de totale macht door allerlei geesteszieke wetten en plichten in te voeren. En reken maar dat de macht zwaar geestelijk gestoord is, net als de MSM en alles wat voor ze danst en buigt. Deze mensen zijn net zo gestoord en vooral achterlijk als de nazi’s in de WOII die danspasjes maakten voor de Rothschild en Rockefeller fanfare.

   10 likes
   • ….Wat dat aangaat leven we in een tijd van verlichting. Zouden we nog leven in de tijd dat alles ‘normaal’ was, dan hadden we nog gedroomd en zelfs niet een hoger niveau in menselijkheid kunnen betreden en waren we misschien in onze simpel- en domheid nog steeds de criminele macht aan het aanbidden en hadden we alles van ze gelooft en aangenomen en uiteindelijk had men nooit het pad van verlichting kunnen begrijpen of vinden.

    Niet dat we allen gelijk een heilige moeten worden of stante pede allemaal goede mensen zijn, want de mens bezit goed en slecht en heeft daarmee te dealen. Men heeft WEL te begrijpen dat ieder mens zijn leven, bezittingen of lichaam onaantastbaar is en soeverein en het recht heeft te zijn wat of wie zij/hij wil zijn, zolang ze daarmee geen schade brengt aan anderen. En daar gaat de politiek en de werkelijke macht totaal de mist in en aan voorbij, die malen niet om een paar miljoen lijken meer of minder en die interesseert het niet of men wel of niet soeverein is of dat in de ellende wordt gebracht. Die willen alles voor zichzelf en daar gaat men in alle opzichten voor over lijken.

    6 likes
  • Inderdaad R van Z en er zijn er zelfs bij, die er prat opgaan, dat zij zelfs personen een ban op kunnen leggen.

   4 likes
  • Natuurlijk Rene, logisch als alles beheerst wordt dat er misleiding geplaatst wordt aan beide zijde.
   Net zoals beide zeide gecontroleerd worden, Republikeinen en Democraten.
   Alles wordt gecontroleerd en gemanipuleerd.

   2 likes
 4. Prachtig toch, Rutte / Pechtold / Klaver / Buma en Asscher dat hebben jullie in opdracht van de Bilderberg club, toch maar mooi voor elkaar gekregen in Nederland.
  Sappho.

  11 likes
  • @H.J.

   Precies, zo is het en niet anders. Zo wordt NL en de EU bestuurd. Het was toch al duidelijk, kijk en luister maar naar wat bijv. Barabra Spectre en al de zogenaamd joodse lui en hun sektarische clubs voor ogen hebben, die zijn echt geestesziek en staatsgevaarlijk. Die zijn echt gestoord en niet zo’n klein beetje ook.

   Ze hebben de macht en daarbij een onvoorstelbare en vooral ongelooflijke drive om de wereld naar hun hand te zetten en in te richten zoals zij vinden dat deze eruit moet gaan zien in een totalitaire en controleerbare nazi staat. Ik vraag me altijd weer af, waarom mensen deze weg van (zelf)vernietiging willen bewandelen en wat ze uiteindelijk onder de streep daaraan denken over te houden? Het kan niet zo zijn dat men werkelijk humaan is of wil helpen als een barmhartige samaritaan, want het is overduidelijk dat men vierkant schijt heeft aan alles en iedereen. In het MO moorden ze de boel uit en dan zou mensen hier naar toe willen brengen om te helpen?

   Verder vergeet men dat de wereld uiteindelijk zo gaat eindigen in een Armageddon en zij zelf en ook hun zogenaamd liefhebbende kroost en familie de pisang zijn, maar waar ze uiteindelijk ook niet van wakker liggen als ze hun eigen soort moeten ombrengen voor de zogenaamd betere sektarische zaak.

   4 likes
 5. Zie nieuwe Ikea reclame, een vrouw ligt in haar bed, plots ligt er naast haar ook een vrouw, ze zoenen elkaar en dan zie je een baby in een bedje.
  Wat een beïnvloeding.
  Verdere programma’s? Je wordt gek als je intelligent bent, zo achterlijk zijn die mensen in die programma’s.
  De gesprekken gaan nergens over.
  Ik keek even later nog even naar een zender die nog opstond en zag een oude man als een aap klimmen op een rotspartij, was dit tv? Wie wil dat nou zien.
  Langdradig, saai, nietszeggend en mensen kijken daar dus blijkbaar naar?
  Dat is niet gezond die tv.
  Bewust lijkt mij, dat ze mensen zo dommer maken, want ze weten niet beter.
  Merk ook steeds meer dat mensen minder humor hebben of gevoel.
  Snappen ze niet meer.
  En de hoeveelheid reclame, het komt je de neusgaten uit. WTF waarom zoveel reclame de hele dag door, of zitten daar ook subliminale boodschappen in verwerkt, afgezien van het merk, via een regering oid?

  8 likes
  • DMNO,

   Wat dacht je van al die Teleshop programma’s waar ingehuurde praatjesmakers je het ene naar het andere waardeloze product pogen aan te smeren. Tel Sell, Tommy teleshopping, Teleshop 5 kortingsbrigade etc..

   Of neem Astro TV. Ook weer zoiets. Het programma Rambam heeft een aantal jaren geleden ontrafeld dat de zogenaamde helderziende dames en heren van Astro TV ware oplichters zijn. En toch blijven er mensen inbellen. Astro TV maakt onderdeel uit van het Duitse Adviqo AG gevestigd in Berlijn. Een club slimme investeerders, oprichters van Advico AG hebben er tientallen miljoenen aan verdiend waaronder de Amerikaan Bryan Leppi, Sylvius Bardt, en Rolf Christof Dienst uit Beieren.

   ” We are proud to assist thousands of customers every day with our unique products and services to help them cope with issues in their lives.”

   – Sylvius Bardt.

   4 likes
 6. Mensen zijn nieuwsgierig en hebben altijd een mening klaar. Eens kijken hoe een nieuwsloze week bevalt.

  2 likes
  • @helder,

   Echt supergeweldig dat u dit laatste aanhaald, een nieuwsloze week…..

   Weet u wel wat u hier zegt….????!!!

   Dit zou betekenen dat deze zelfde mensen eens een keertje ZELF het internet op moesten en ZELF uitzoeken wat er zoal gebeurd op deze aard…..en dat zou dan ook betekenen dat ze deze door u bedoelde week in het geheel géén NEPNIEUWS voorgekouwd kregen welke door de MSM middels NLP technieken en Cogn. diss. door de TV de huiskamer in gekatapulteerd kregen en op deze manier misschien erachter kwamen, hoewel 1 week wel een beetje weinig zou zijn na zo’n lange periode van niets dan liegen én bedriegen, dat alles anders is dan ze altijd te horen én te zien hadden gekregen!!

   Onafhankelijke journalisten, alleen al deze 2 woorden is al bijna een LEUGEN!!

   Gladiator

   8 likes
 7. Bedankt voor de link! Een top overzicht hoe de lijntjes binnen de mainstream media lopen richting de Council on Foreign Relations(CFR), Bilderberg, en of de Trilaterale Commissie (TC). Naast dat CEO’s van de ‘big 6’ media corporations er in voorkomen zien we onder meer persbureaus als het Britse Reuters, het Amerikaanse Bloomberg, en Dow jones, dat onderdeel uitmaakt van NewsCorp van Rupert Murdoch. Ik denk dat we bij deze wel kunnen stellen dat er sprake is van een Full House.

  Naast de media kunnen we zoals NineforNews aanhaalde er van uitgaan dat kopstukken van zakenbanken,
  multinationals, invloedrijke politici, directeuren van inlichtingendiensten etc, etc… alom lid zijn van één of meerdere van deze besloten denktanks. Zo hoef je voor een lidmaatschap niet te solliciteren. Bij de Council on Foreign Relations bijvoorbeeld kan men alleen op uitnodiging lid worden waarna je door verscheidene commissies wordt doorgelicht of je geschikt bent, of niet.

  De link met de woorden van McCloy die NineforNews aanhaalt klopt als een bus, want sinds de moord op president John F. Kennedy werden alle presidents-administraties gevuld met leden afkomstig van de Council on Foreign relations. Aangaande Trump heb ik dit nog niet gechecked. Mocht Trump een uitzondering zijn dan valt de heksenjacht op hem ook te verklaren. Van Obama en George W. Bush weten we in ieder geval zeker dat alle ministers lid waren van de CFR en of Trilaterale Commissie waaronder Donald Rumsfeld en Richard ‘Dick’ Cheney.

  Overigens één van de weinigen die de CFR en de Britse besloten denktank, het Royal Institute of International Affairs (RIIA) mocht bezoeken en inzage kreeg in de archieven, was de Amerikaanse professor Carrol Quigley. De professor constateerde dat het RIIA opgericht in 1920, ook wel bekend onder de naam Chatham House, een Amerikaanse dochteronderneming oprichtte in 1921 in New York onder de naam Council on Foreign Relations.

  Beidde denktanks bestuderen na eigen zeggen internationale vraagstukken. Duidelijk is ook dat ze opereren los van de overheid. Carrol Quigley constateerde dat binnen deze non-profit organisaties, bankiers een bepalende rol spelen. Zo schreef hij dat ze bezig waren om een wereld systeem van financiële controle op te zetten waarbij de Amerikaanse Centrale Bank, de Federal Reserve (FED) en andere Centrale Banken in de wereld een hoofdrol zullen spelen met als hoofdkantoor, de Bank for International Settlements (BIS) te Bazel, Zwitserland.

  Zoals bekend heeft de BIS de zelfde status als het zakelijke centrum van Londen, de ‘City of London’, en geniet algehele onschendbaarheid. De BIS word door geen enkele regering gecontroleerd behalve door de Raad van Commissarissen die bestaan uit directieleden uit eigen gelederen. Voor Nederland is dat Klaas Knot. Knot was degene die wat jaren geleden vertelde dat het bankrekeningnummer langer zou worden (IBAN nummer) En dat had onder meer te maken met het feit dat nadat Brussel meer bevoegdheden kreeg met de grondwetswijziging van 2005 (EU), de Europese Centrale Bank te Frankfurt wat later meer bevoegdheden naar zich toetrok van Centrale Banken van de EU lidstaten. Dit alles werd uitgedacht door de BIS.

  BILDERBERG.

  Sommigen onderzoekers zien de Bilderberg als een verlengstuk van de Council on Foreign Relations en RIIA, en die gedachten is niet geheel ongegrond. Zo waren veel personen die in het verleden de Bilderberg bezochten vaak lid van de CFR, de Trilaterale Commissie of het RIIA. Of gewoon lid van
  allemaal. Voor meer duidelijkheid moeten we wat dieper graven.

  Zoals bekend werd het Amerikaanse Federal Reserve systeem volgens een groot aantal onderzoekers
  onder dubieuze omstandigheden opgericht door privatenbankiers, en waarvan een deel niet eens de Amerikaanse nationaliteit bezat. Met de oprichting van de Amerikaanse Centrale Banken met als hoofdkwartier de Federal Reserve Bank (FED) te New York, gebeurde er iets opmerkelijks. Niet alleen verscheen er na de oprichting een occult zegel met een piramide omgeven met de tekst ”Annuit cœptis – Novus ordo seclorum” op het één dollarbiljet, maar moest sindsdien elke Amerikaanse burger voor elk gedrukt dollarbiljet belasting over betalen.

  Zoals bekend werden de Amerikaanse Centrale Banken, het Federal Reserve systeem, in alle beslotenheid
  door een vijftal personen opgericht op Jekyll Island voor de kust van de Amerikaanse staat Georgia. Onder de vijf was een afgezant van de Europese Bankiersfamilie Warburg en Rothschild, naast een schoonzoon van de Rockefeller familie, en een lid afkomstig van het geheime genootschap van Skull and Bones.

  De eerste onofficiële bijeenkomt om over plannen te praten voor een Europese denktank vond plaats naast Jekyll Island waar eerder de Federal Reserve Act in alle geheimzinnigheid was ontworpen. Het nabijgelegen eiland heet Saint Simons Island. De plannen die daar besproken werden zouden later worden ondersteunt door de Europese elite waaronder het Spaanse, Nederlandse en Zweedse koningshuis. Naast een hoop ministers van buitenlandse zaken die na de tweede wereldoorlog meer mondiaal leiderschap wilden en zich sterk maakte voor één Europa.

  De Poolse socialist, Joseph Retinger, was een van de grondleggers en werd voor de oprichting van Bilderberg door Skull and Boneslid, Averell Harriman (CFR) naar Amerika gehaald. In Amerika bevond Retinger zich in gezelschap van invloedrijke leden van de CFR als van de centrale inlichtingendienst, de CIA. Zo is bekend dat Retinger contact had met de gebroeders John Foster en Allen Dulles. Walter Smith en William (Wild Bill) Donovan, de oprichter van de voorloper van de CIA, het Office of Strategic Services (OSS). Daarnaast waren er contacten met Nelson en David Rockefeller.

  Terug in Europa vonden Lord Victor Rothschild en Retinger dat Prins Bernhard van Lippe-Biesterfeld
  de eerste Bilderberg conferentie moest gaan leiden. Lord Victor Rothschild en Prins Bernard kenden elkaar. Zo waren ze namelijk beidde functionaris en grootaandeelhouder van Shell. De eerste Bilderberg conferentie vond plaats in Oosterbeek in hotel Bilderberg. Sindsdien dankte het plan die ooit op Saint Simons Island besproken was voor een Europese denktank haar naam aan.

  Veel onderzoekers concludeerde dat vanwege de connecties Bilderberg twee handen op een buik is met de Council on Foreign Relations en haar Britse equivalent, het Royal Institute of International Affairs. Dr. John Coleman stelde ooit dat de jaarlijkse Bilderberg bijeenkomsten mede georganiseerd wordt door de CIA. Sommigen zijn van meningen dat het einddoel van deze besloten denktanks is om een Nieuwe Wereld Orde te vormen, waaronder Professor Carroll Quigley zelf. Met zoveel invloed kan het haast niet anders dat de Deep State bij dergelijke groeperingen, en corrupt of niet, bekend is bij naam en toenaam.

  Zo durf ik ook wel te stellen dat iedereen die lid is van een van deze organisaties per definitie niet perse corrupt hoeft te zijn. Het lijkt mij in ieder geval knap lastig als lid zijnde om met zoveel invloed, het grote geld, en macht om je heen, om als klokkenluider naar buiten te treden als je verneemt dat er iets niet in de haak zit. Het merendeel van de leden kiest dan hoogstwaarschijnlijk liever eieren voor zijn geld.

  Tot slot plaats ik na mijn mening een vrij unieke afbeelding. Vanwege het feit dat ze allemaal in een ander vakgebied zitten, maar tegelijkertijd in een adviesgroep waar ze geen van allen verstand van hebben of toch wel!. Een ongekende Full House of toch niet? Voor degene die zich afvragen hoe is dat mogelijk? Of zich afvragen waarom de mainstream media aangaande deze unieke gebeurtenis hierover nog nooit melding heeft gemaakt? Nou ja, dan zou je misschien de ledenlijst van waarover hier besproken wordt er eens bij moeten pakken. Hoe dan ook. Met deze lui aan boort kom je elkaar overal weer tegen.

  https://i.imgur.com/4vSj7Zx.jpg

  9 likes
 8. Dan te bedenken dat onze prins Bernhard één hele grote spil is geweest in de oprichting van de Bilderberg Group. Vorig jaar was Ollongren daar ook en zie bij toverslag is ze een jaar later minister die vooraan loopt om het referendum de kop in te drukken. Het net wordt steeds verder aangetrokken en we gaan steeds meer naar een Orwelliaanse wereldregering op steroïden.

  7 likes
 9. Ik heb dit voorbeeld vaker gezien, en ben er erg van geschrokken. Op YouTube is het echt te merken dat ze aan het censureren zijn gegaan vooral dit weekend, en op meerdere kanalen. Spiritualiteit wordt ook zonder pardon weggepest.

  6 likes
 10. Dat veel sites nu op zwart worden gezet is geen toeval natuurlijk. Er is een ontwakingsproces gaande en steeds meer mensen beginnen door te krijgen dat de MSM volkomen gecontroleerd worden door machtige instituties en die vertakkingen en die reiken qua invloedssfeer erg ver. De ontwaking bij steeds meer mensen die mondiaal gaande is proberen ze nu met alle macht te breken. Nogmaals – als de alt media onzin zou verkopen – zou het JUIST GEEN bedreiging zijn voor de heersende kliek want als het onzin was zou geen hond het meer willen volgen. De eerlijkheid gebied dat er bij de alt media ook ruis kan zitten, maar deze is lang niet zo grotesk als bij de main stream media. Uiteraard worden vrijdenkers geridiculiseerd, maar als je echt gaat vorsen en diepgravend onderzoek gaat doen naar welk topic dan ook krijg je met die ijsberg te maken (met andere woorden – die negentig procent die onder het wateroppervlak verscholen ligt en waar de MSM niet over spreekt.

  4 likes
 11. Er is dan maar een oplossing ,niets meer lezen via meditatieve bronnen wat moet men ermee als toch alles uit bedrog en leugens bestaat vol met een illustrerende in woorden vertaalde domheden gewoonweg niet meer als waarheden zien en waar vele mensen op reageren ..aangezien voor het volk die toch al nieuwsgierig is wat er zo nu en dat elke dag weer gebeurt met steeds maar weer nieuws daarin en die toch vergiftigt is vol met onwaarheden die als waarheden worden gezien inderdaad de illusie is zeer groot daarin en het neemt vormen van gewoon niet Waar neem alles maar gewoonweg niet meer serieus wat er bericht word want men reageert toch op een doordrenkte foutieve niet naar waarheden ingevulde meditatieve concepten vol met domheden in woorden die nergens opslaan op de leugen zelf zo kan de elite het volk gewoonweg voor het domme houden laat ze gewoon overal in geloven en geef deze het spel waarin waarheden en onwaarheden gewoon elkaar bestrijden met woorden dan verveelt het volk zich ook niet zo kunnen ze lekker meedoen en wij achter de schermen kunnen zo altijd inspelen op wat er word rond gebazuind en erop inspelen..de alle meditatieve bronnen niet meer serieus..

  3 likes
 12. Ministerie verdraait misdaadcijfers.

  Afluisteren ook voor FIOD / Belastingdienst en de Arbeidsinspectie.

  Is dit nepnieuws, of bewust achtergehouden nieuws, Rutte jij moet dat weten.

  Pechtold / Asscher / Buma / Klaver is het jullie bekend, of is jullie interesse niet aanwezig.

  1 likes
 13. Ik kom uit Twente. Hier zei meneer Van Heek (textielbaron) tegen de pastoor:”Als jij ze dom houdt, houd ik ze arm”. Er is in die 100 jaar nog niets veranderd…….

  1 likes
 14. @8 Dat is niet linken naar H2G2.. I mean, een totaal nieuwe serie van het hoorspel met voorheen niet vrijgegeven materiaal van Adams himself.. Warms the coccles of any “80s speccy nerd.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

assad

Italiaanse publieke omroep weigert veelbesproken interview met Assad uit te zenden. Bekijk het hier

De Italiaanse publieke omroep Rai nam onlangs ...

Steeds meer professoren en wetenschappers ontslagen om klimaatkritiek. Waar gaat het naartoe?

Steeds meer professoren en wetenschappers ontslagen om klimaatkritiek. Waar gaat het naartoe?

Deze maand is het precies 10 jaar ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.