Propaganda

Deze ene schimmige organisatie bepaalt wat jij ziet, hoort en leest in de media. WikiLeaks laat zien hoe erg het is gesteld

Help anderen door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vanaf nu bepaal jij niet meer wat je ziet, hoort en leest in de media. Dat bepaalt de elite. Onwelgevallige geluiden worden niet langer getolereerd. Grote YouTube-kanalen van alternatieve media, zoals die van Natural News en Infowars, worden zonder pardon verwijderd.

Vaak wordt de vraag gesteld waar die elite nu precies uit bestaat. Er zijn een paar schimmige organisaties die hierbij een belangrijke rol spelen. Dat zijn de Council on Foreign Relations (CFR), de Trilaterale Commissie en de Bilderberggroep.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

WikiLeaks-oprichter Julian Assange liet onlangs op Twitter treffend zien hoe één van die organisaties bepaalt wat mensen zien, horen en lezen in de media.

Provocateurs

Swiss Propaganda Research heeft een onthullend onderzoek gepubliceerd dat laat zien hoe deze schimmige organisaties de mainstream media aansturen.

Majoor Todd Pierce zei eens over de CFR dat deze organisatie bestaat uit een stel provocateurs die een nepdreiging van buitenaf verzinnen en de paranoïde bevolking willen doen geloven dat een aanval of invasie dreigt.

CFR-lid en oorlogshavik Robert Kagan heeft zelfs openlijk gezegd dat ‘de VS een rijk moet creëren’.

Als je dit plaatje van Swiss Propaganda Research bekijkt, zie je hoe ver de invloed van deze ene organisatie reikt.

Aangezien de Nederlandse media berichten van de Amerikaanse media klakkeloos overnemen, is de situatie ook hier van toepassing. Het is allemaal één pot nat.

Heersende macht

Het is dan ook niet vreemd dat deze psychopathische elite het iedere keer weer voor elkaar krijgt om het volk richting een nieuwe oorlog te leiden.

Topjournalisten en bestuursleden van alle grote mediabedrijven zijn verweven met de CFR. Zoals uit de afbeelding blijkt, heeft de CFR nog meer controle over de media dan de Bilderberggroep en de Trilaterale Commissie.

Swiss Propaganda Research merkt op dat Richard Harwood, voormalig redacteur van de Washington Post, over de CFR schreef dat haar leden in feite de ‘heersende macht’ vormen.

De journalisten die lid zijn van deze organisatie analyseren en interpreteren niet alleen het buitenlandbeleid van de VS, vervolgde Harwood, ze helpen het uit te stippelen.

Oorlogshitsende propagandisten

Met andere woorden: deze groep ongekozen, oorlogshitsende propagandisten vormt het Amerikaanse buitenlandse beleid.

En eenieder die het lef heeft om een ander geluid te laten horen wordt de mond gesnoerd.

Slechts vijf procent van alle CFR-leden is werkzaam in de mediawereld, maar dat is volgens Swiss Propaganda Research genoeg om te bepalen wat andere leden denken.

Tot die andere leden behoren onder meer:

  • Amerikaanse presidenten en vicepresidenten van beide partijen
  • Vrijwel alle ministers van Buitenlandse Zaken, Defensie en Financiën
  • De meeste stafchefs en commandanten van het Amerikaanse leger en de NAVO
  • Vrijwel alle Nationale Veiligheidsadviseurs, CIA-hoofden, VN-ambassadeurs en Fed-voormannen
  • De meest invloedrijke congresleden
  • Mediabazen, topjournalisten en beroemde acteurs
  • Prominente academici
  • Bestuursleden van denktanks, universiteiten, ngo’s en Wall Street
  • Leden van de 9/11 Commission en de Warren Commission (JFK)

Hoeveel controle de CFR over de media heeft blijkt wel uit een uitspraak die oud-voorzitter van de CFR en adviseur van in totaal negen presidenten John J. McCloy deed over de manier waarop Amerikaanse politici worden uitgekozen.

Illusie

“Als we een mannetje in Washington nodig hebben, pakken we de lijst van CFR-leden erbij en bellen we met New York [het hoofdkwartier van de organisatie],” zei McCloy.

De vier presidenten vóór Trump waren stuk voor stuk lid van de CFR en vulden hun kabinet met hooggeplaatste leden.

Nu begrijp je ook gelijk waarom de media altijd zo positief schreven over Bush, Clinton en Obama en zo negatief berichten over Trump.

Hoewel hij zelf geen lid is van de CFR, bestaat zijn kabinet vrijwel geheel uit CFR-leden.

Het blijkt maar weer eens dat democratie een illusie is.

Steunen

De afbeelding van Swiss Propaganda Research maakt ook duidelijk waarom techreuzen als Google (YouTube) en Facebook momenteel zo hard optreden tegen alternatieve media en naar hartelust censureren.

Ze worden namelijk rechtstreeks aangestuurd door de CFR, de Trilaterale Commissie en de Bilderberggroep.

Deel deze informatie met zoveel mogelijk mensen zodat we een vuist kunnen maken. Je kunt ons ook steunen door NineForNews te sponsoren. Dat kan hier.

Foto: Conny Wikimedia Commons

[Swiss Propaganda Research]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
René van Zalk
René van Zalk
6 jaren geleden

Wat er in de reguliere media geschreven en gezegd wordt klopt idd niet altijd, maar vlak de alternatieve media ook niet uit, daar ben ik ook al veel halve waarheden en leugens tegen gekomen.

eksegese
eksegese
6 jaren geleden

M.a.w. de hele m.s.m. wereldwijd is een grote pot nat ! Één grote georganiseerde leugenbende die uiteindelijk moet leiden naar totale afhankelijkheid van een sterk uitgedunde wereldbevolking van de N.W.O. Het was ons al lang duidelijk, het kan echter niet genoeg benadrukt worden zodat het het door kan dringen tot de zwaar gehersenspoelde massa. Als je het eenmaal ziet is het overduidelijk allemaal.

weg met ons
weg met ons
6 jaren geleden

Binnenkort is “zelf” nadenken een misdaad en zal gezien worden als een geestelijke afwijking, mensen die er aan lijden zullen opgenomen moeten worden, eventueel in coma worden gebracht om de organen te verwijderen, want wat heeft een zieke geest nog aan zijn lichaam?… En zeg niet dat dit onzin is, want de steeds grotesk wordende wetten maken tegenwoordig dat alles mogelijk is.

De EU lijkt daarbij een fantastische VS proeftuin van de meest ongelooflijke en meest bizarre zaken te worden.

helder
helder
6 jaren geleden

Mensen zijn nieuwsgierig en hebben altijd een mening klaar. Eens kijken hoe een nieuwsloze week bevalt.

Back to top button
31
0
We lezen graag je reactie!x