Buitenland

Amerikaanse CDC verandert stilletjes de definitie van het woord ‘vaccin’

Help door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Amerikaanse gezondheidsagentschap CDC heeft stilletjes de definitie van het woord ‘vaccin’ aangepast. Op 26 augustus luidde de definitie van ‘vaccin’ nog: ‘een product dat iemands immuunsysteem stimuleert om immuniteit op te wekken tegen een specifieke ziekte’. De definitie van ‘vaccinatie’ was op dat moment: ‘het inbrengen van een vaccin in het lichaam om immuniteit op te wekken tegen een specifieke ziekte’.

Veel mensen die zich laten vaccineren, krijgen alsnog corona en sommigen worden zelfs ernstig ziek. Volgens de definitie van het CDC zou het coronavaccin immuniteit moeten opwekken, maar dat gebeurt lang niet altijd, getuige het grote aantal ‘doorbraakinfecties’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Het CDC heeft de definitie van ‘vaccin’ aangepast. De nieuwe definitie van ‘vaccin’ is volgens het CDC ‘een preparaat dat gebruikt wordt om het immuunsysteem van het lichaam te stimuleren tegen ziektes’. De definitie van ‘vaccinatie’ is nu: ‘het inbrengen van een vaccin in het lichaam om bescherming op te wekken tegen een specifieke ziekte’.

Het agentschap heeft ‘immuniteit’ helemaal weggelaten. Een woordvoerder zei dat de nieuwe definitie ’transparanter’ is.

Gentherapie

Dr. David Wiseman zei in de Stew Peters Show dat het coronavaccin geen ‘vaccin’ is, maar een gentherapie en dat er veel zorgen bestaan over de veiligheidsrisico’s.

Eerder besloot het CDC om mensen die binnen 14 dagen na het coronavaccin sterven mee te tellen als ‘ongevaccineerd’.

4.9 54 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Nou die Eerste VacciNazi tegen de Klassieke COVID-19 heeft inmiddels IEDEREEN die hem VRIJWILLIG wilde al gehad…Hoeveel Varianten & Mutanten waren er inmiddels gecreëerd door die Gevaccineerden…honderdduizend ofzo toch? Dat worden Héél wat VacciNazis in de nabije Toekomst om dat geheel verzwakte immuunsysteem van al die Gevaccineerden weer een beetje te “Stimuleren”…

Annette
Annette
2 jaren geleden

Ze kunnen bij de CDC blijven veranderen totdat ze een ons wegen. Heel veel mensen geloven absoluut niets meer van alle bullshit, die er over ons uitgestrooid wordt.
En dan die GROTE leugen om mensen, die gevaccineerd zijn, op het moment dat zij binnen een tijdsbestek van 14 dagen, te rekenen tot de groep ongevaccineerden. Dat is natuurlijk ongehoord, een keiharde leugen.
Je bent gevaccineerd of je bent het niet.
Zo langzamerhand begint het er toch op te lijken, dat de ratten steeds meer in het nauw komen. Dat is goed, hartstikke goed.
Zoals Reiner Fuelmich al enige tijd geleden opperde, is door de haast die er gemaakt is om dit hele gebeuren wereldwijd uit te rollen, behoorlijk veel fouten gemaakt. Als ik het toen goed begrepen heb, had dat te maken met pure hebzucht. De rupsjes nooit genoeg hebben schijnbaar nooit genoeg. Ze willen almaar meer, meer en meer.
Nu las ik vandaag ook het bericht dat ALLE mensen in de Verenigde Staten, die werkzaam zijn in overheidsdienst, gevaccineerd moeten worden. En dat met het dreigement van ontslag. Ze durven wel.
Die Joe Biden WAS al gek, maar het kan schijnbaar altijd nog gekker.
Veel mensen ook, werkzaam in de gezondheidszorg, bedanken voor de eer. Natuurlijk, zij zien dagelijks wat een ellende die troep veroorzaakt.
En dan die leugens, ook hier in Nederland.
Er was vandaag een bericht van een ambulancemedewerkster, die vertelde dat zeker 50% van alle mensen die zij ophaalde, gevaccineerd waren. Wel wat anders dan de gore leugens, die wij dagelijks moeten aanhoren. En dat is dan iemand uit het veld.

Max
Max
2 jaren geleden

En zo worden mensen behoorlijk belazerd d.m.v. verandering van definities.

Arnie
Arnie
2 jaren geleden

Het nieuwe wapen in de strijd voor de onderdrukking, de definitie bom, verander de naam, en grap gaat over jezelf…..

Back to top button
40
0
We lezen graag je reactie!x