Het Complot

“Het zou mij niet verbazen als Amerika 9/11 en de aanslag in Parijs zelf heeft geënsceneerd”

Help ons door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Fajah Lourens heeft een opmerkelijke uitspraak gedaan over 9/11 en de aanslag op Charlie Hebdo in Parijs. De voormalige GTST-actrice vermoedt namelijk dat de Amerikaanse overheid erachter zit.

“Eerlijk gezegd zou het mij niet verbazen als Amerika 9/11 zelf heeft geënsceneerd om een reden te hebben Irak binnen te vallen. Net als die aanslag begin januari in Parijs, ik weet het niet hoor, maar ik vind het een sterk verhaal,” zegt Lourens in Linda.

“Een terrorist laat zijn rijbewijs achter in zijn auto zodat hij onmiddellijk te traceren valt. Wie doet zoiets? Waarom gelooft iedereen dat? Misschien ben ik te veel van de conspiracy-theorieën, maar als ik ergens bang voor ben is dat voor alle halve waarheden die wij klakkeloos slikken,” gaat ze verder.

Lourens is niet bang voor een aanslag in Nederland. Ze vergelijkt het met het hebben van een relatie. “Bang zijn voor een aanslag is zoiets als je 10 jaar lang ongerust maken dat je vriend vreemdgaat en er dan achter komen dat hij al die tijd trouw is geweest,” zegt ze.

[Telegraaf]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
gery
gery
7 jaren geleden

joh

Elise49
Elise49
7 jaren geleden

Heerlijk, mensen die zelf nadenken!

Maria
Maria
7 jaren geleden

Hoogste tijd dat Nederland geen NOS journaal meer gaat kijken. NOS journaal is gefilterd. Het is niet de werkelijkheid wat er zich afspeelt in de wereld.

Arjen
Arjen
7 jaren geleden

Zo… barbiepop ego heeft ook iets gehoord of gelezen, is deze informatie waardevol?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

51
0
We lezen graag je reactie!x