Homepagina » Het Complot » “Het zou mij niet verbazen als Amerika 9/11 en de aanslag in Parijs zelf heeft geënsceneerd”
"Het zou mij niet verbazen als Amerika 9/11 en de aanslag in Parijs zelf heeft geënsceneerd"

“Het zou mij niet verbazen als Amerika 9/11 en de aanslag in Parijs zelf heeft geënsceneerd”

Fajah Lourens heeft een opmerkelijke uitspraak gedaan over 9/11 en de aanslag op Charlie Hebdo in Parijs. De voormalige GTST-actrice vermoedt namelijk dat de Amerikaanse overheid erachter zit.

“Eerlijk gezegd zou het mij niet verbazen als Amerika 9/11 zelf heeft geënsceneerd om een reden te hebben Irak binnen te vallen. Net als die aanslag begin januari in Parijs, ik weet het niet hoor, maar ik vind het een sterk verhaal,” zegt Lourens in Linda.

“Een terrorist laat zijn rijbewijs achter in zijn auto zodat hij onmiddellijk te traceren valt. Wie doet zoiets? Waarom gelooft iedereen dat? Misschien ben ik te veel van de conspiracy-theorieën, maar als ik ergens bang voor ben is dat voor alle halve waarheden die wij klakkeloos slikken,” gaat ze verder.

Lourens is niet bang voor een aanslag in Nederland. Ze vergelijkt het met het hebben van een relatie. “Bang zijn voor een aanslag is zoiets als je 10 jaar lang ongerust maken dat je vriend vreemdgaat en er dan achter komen dat hij al die tijd trouw is geweest,” zegt ze.

[Telegraaf]


Vond je deze informatie interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

51 reacties

 1. Heerlijk, mensen die zelf nadenken!

  50 likes
  • Definitie van nadenken:

   hersens gebruiken om een probleem op te lossen!

   Wat is nu het probleem en wat is de oplossing?

   13 likes
   • Dat te weinig mensen beginnen met nadenken. Oplossing ligt vooral bij de mensen zelf. Geen oplossing maar wat helpt is een deur openzetten, dan nog moeten ze er zelf doorheen lopen.

    7 likes
   • Niburu trekt en scheurt niet alleen aan de planeten en de aarde maar zeker ook aan de mensen hun gedachten. Liefde is het machtigste wat er is, en wij zijn Liefde, vaak vergeten maar wat je bent kan je niet kwijtraken. Het machtigste war er bestaat. Hallo?

    1 likes
    • Wat ik wil zeggen is dat ze ons in een menslichaam gestopt hebben, met hersenen als referentie kader. Gewoon een mensje, geboren en je zal sterven. Zomaar even op aarde, geklonken aan wanhoop. Noway! Pik dat niet! Wij zijn zeer hoog geschapen Entiteiten, gezonden naar aarde met een functie, zo heilig en belangrijk, zo beschermd dat wij niet kunnen falen. En alles verloopt naar Plan, geloof me, wat dat betreft mag je vertrouwen hebben. Je bent geen mislukkeling

     1 likes
   • Het probleem is dat personen die aan de knoppen draaien (m.n. de US en de illuminati) jou hun waarheid voorschotelen….een waarheid die door hen is gecreëerd met als reden jou en de rest van de wereld te besturen. Als jij hun waarheid klakkeloos aanneemt dan….etc. etc. etc.
    De oplossing is zelf nadenken, inderdaad zoals hierboven geschetst is, je hersenen gebruiken.

    1 likes
 2. En als Fajah het zegt…. dan moet het wel zo zijn.
  (?!?)

  23 likes
 3. Hoogste tijd dat Nederland geen NOS journaal meer gaat kijken. NOS journaal is gefilterd. Het is niet de werkelijkheid wat er zich afspeelt in de wereld.

  61 likes
 4. Zo… barbiepop ego heeft ook iets gehoord of gelezen, is deze informatie waardevol?

  19 likes
 5. Wat ben ik iedere keer weer blij dat deze site citeert uit interviews met zulke eminente intellectuelen als Fajah Lourens…

  Zucht. Wat een triest dieptepunt. Gaat de redactie volgende week citeren uit de Pagina Privé?

  22 likes
  • Groot gelijk, als men begint met dit soort zwakke info te plaatsen, enkel en alleen maar omdat een of ander “bekend” iemand het zegt, dan lijkt het erop dat er van alles wordt aangegrepen om maar “gelijk te hebben”…een beetje drammerig dus

   19 likes
 6. Respect voor Fajah..die zegt tenminste wat ze denkt en is niet bang voor debunkers, trollen en ander naar volk die alleen maar blij worden als ze iemand naar beneden kunnen trekken of op een andere manier kunnen beschadigen. Er is gewoon lef voor nodig om een afwijkende mening te verkondigen en dat ontbreekt helaas bij 80% v/d makke slaapschapen in ons land.
  MH 17, MH 370, 9-11, Charlie Hebdo, Boston bombing etc., etc., het stinkt allemaal een uur in de wind en ik geloof sowieso geen woord van de officiele lezingen v/d machthebbers die alle kranten en alle nieuwsuitzendingen zwaar censureren (wat strafbaar zou moeten zijn). Keep up the good work Fajah (y)

  40 likes
 7. Ben benieuwd wat Pipo de Clown hier over te zeggen zou hebben……..

  18 likes
 8. Ze steekt haar nek publiekelijk uit, dat zouden velen hier nieteens in hun vriendenkring durven als het hier over gaat…

  34 likes
  • Joh. Één van de problemen die nog steeds nagalmt kwam van iemand buiten dienst maar ooit voerde hij het opperbevel van de Amerikaanse strijdkrachten. Wat gezegd is is gezegd en dat maakt het allemaal iets gecompliceerder.

   https://www.youtube.com/watch?v=9RC1Mepk_Sw

   Voor de rest wil ik niks te maken hebben met godsdienstwaanzinnigen en ben ik in grote lijnen voorstander van de Bill of Rights zoals die ooit door de Founding Fathers zijn voorgesteld en ondertekend. Het wachten is op het Amerikaanse volk die in opstand komt en zijn eigen maffia kabaal in de afgrond kiepert waarna de wereld meer tot rust kan komen. Cheerio.

   14 likes
   • ik denk dat de amerikanen daarin in niet zullen slagen. Het is een vreemde tijd, een buitengewoon vreemde tijd! De wereld wordt klaar gemaakt voor dit nieuwe tijdperk alsof ze omgeploegd moet worden, en wij, de mensen, leggen oude en niet bruikbare gewoontes af. Het is eigenlijk simpel lijkt wel. God zal nooit tegen Zijn mensen oordelen. Het lijkt wel of deze tijd vraagt alle ingesleten vastgeroeste meningen en gedachten-gangen te herzien en zonodig overboord te gooien. Deze wereld is niet verloren en zeker beschermd. En wij zijn niet doelloos hier.

    1 likes
 9. Ben blij dat er iemand die in de spotlights staat hierover praat, wellicht zet zij wel wat mensen die hier nooit over hebben gehoord aan het denken.

  Bedankt Fajah!

  Lekker ding 😉

  23 likes
 10. Goh, die Fajah… hoogst genoten opleiding Mavo. Daarna starletje bij GTST. Echt iemand met een betrouwbare kijk op de grote gebeurtenissen van deze wereld. Maar goed, dat zal bij de reageerders op deze site een absolute pré zijn.

  13 likes
  • Het lijkt nogal lastig te accepteren, te begrijpen en een probleem te vormen voor de hooghartige slaven dat het bij steeds meer mensen doordringt dat het weldenkende en gezonde verstand een andere richting op wil en zich niet langer laat knechten en stroomlijnen door hele of halve waarheden.

   Zo zou je dus uit de vele minderwaardige reacties moeten opmaken dat alleen degenen die hoger zijn afgericht/opgeleid met voorgekauwde staatslessen en die daarna ook nog eens fijn mogen parasiteren, op de zakken van de o zo minderwaardig geachte burger en die dus, naar schijnt, makkelijker de msm met hun voorgehouden plaatjes, beelden en bijbehorende teksten voor waar nemen, alleen een betrouwbaarder beeld kunnen geven. Prachtig dat deze vlieger niet langer opgaat en dat er steeds meer mensen komen, in alle lagen van de bevolking, die tegengeluiden laten horen en zich niet laten kopen en boven het maaiveld uit durven komen!

   5 likes
  • Opleidingsnivo, vakkunde en intelligentie zijn niet relevant om de hoax te kunnen zien omtrent 911.
   Onze Vincent Icke (natuurkundige, sterrenkundige) maakte Richard Gage (A&E) belachelijk voordat ie naar de TU Delft kwam. Zonder onderbouwing noemt hij Gage een ‘complotter’.
   Als Icke maar even had gekeken naar de beelden van 911, had ie geweten dat er op zijn minst is gelogen door de Bush regering.

   >Aluminium vleugels kunnen normaal gesproken niet staal snijden
   >Stalen constructies storten normaal gesproken niet in door brand, zeker niet na 1 uur. WTC 1, 2 en 7 geen praktisch volledig neer, 7 bijna in vrije val.
   >Boeings laten normaal gesproken wrakstukken achter, niets van te vinden bij het Pentagon en Shanksville. Journalisten ter plekke melden geen spoor van een Boeing te zien.

   911 was een hele bijzondere dag, je gezond verstand moet je maar even opzij zetten, want Bush zegt dat het terroristen zijn geweest 🙂

   3 likes
  • Onder wezen onder wijs , wat is er mis met Mavo ? Ten slotte zijn alle onder wijs
   in-stellingen niets anders dan op (intel)lectueel rascisme gebaseerde TBS klinieken.

   Hoe hoger opgeleid hoe langer en diepgaander blootgestaan aan neuro linguistisch geprogrammeerde hersenspoeling. Onderwijs: een multi miljarden industrie die meer kapot maakt dan je lief is, . Sinds de oerknal zijn onze Universiteiten de Dar(w)in van onwetendheid.

   0 likes
 11. Niet zo cynisch mensen iedereen wordt een keer wakker wij waren ook niet wakker in 1 dag en nu is zij een beetje wakker ! Ik vindt het geweldig want dit soort zgn. BNNS brengen het meer naar voren ! Ik denk …..zeer positief !!

  19 likes
 12. Als de gevestigde media met z’n Reuters en AP prefab leugenfabrieken een meid als Fajah niet meer kunnen overtuigen dan stemt dat zeker hoopvol.

  17 likes
 13. Zo…..nieuwswaarde -1

  15 likes
 14. Klopt Fajah,en wat een prachtige bos met krullen heb je toch.
  Weer iemand die weet dat de waarheid precies omgekeerd is van hetgeen ze ons proberen wijs te maken.

  14 likes
 15. ….en wie is Fajah. Maar los van dat ik haar niet ken zegt zij iets wat velen denken maar niet openlijk durven zeggen om niet verkeerd bekeken te worden.
  Het is maar wat men ons wil doen geloven als DE waarheid omdat het in de media dik in de verf gelegd wordt met “live” beelden dat het überhaupt ook de waarheid is, dank aan de censuur en druk van de overheid want objectieve journalistiek bestaat al lang niet meer.

  14 likes
 16. Waarom toch altijd kritiek wees eens blij dat een bekende nederlander ook eens iets zegt waar wij dagelijks ruzie over maken ik zeg alleen maar HOERA Nederland wordt wakker ! Ik respecteer haar omdat ze een bekende Nederlande is en haar nek uitsteekt dat is voor haar moeilijker als voor ons anonieme mensjes ! Of niet soms ik ken haar niet weet ook niet waardoor ze bekend is maar allee !

  12 likes
 17. Mooie vrouw met mooie uitspraken.

  8 likes
  • Valt over te twisten. Zodra je als ‘jonge’ vrouw zo’n minderwaardigheidscomplex hebt dat je je lippen moet volpompen met botox, dan houdt het bij mij op! Dat spul maakt mensen (meestal vrouwen) juist stukken lelijker. Iemand die zo bezig is met haar uiterlijk, en dus vrij oppervlakkig is, kan men niet serieus nemen.

   2 likes
 18. Verbijsterd las ik hier een aantal reacties die toch zeer negatief zijn omtrent de uitspraken van deze dame.
  Zij doen zich voor deze personen WEL de juiste informatie hebben maar deze NIET willen delen met de rest van de wereld.
  Hoe zielig zijn deze personen met slechts een enkele one-liner, alsof deze kreten ergens gedrukt staan om iemand te kleineren.
  Maar door steeds one-liners te geven verraden deze personen zichzelf, geen verstand van zaken en dus geïnstrueerd om iemand af te branden m.a.w. betaalde debunkers.

  Dat de mensen klaar zijn met al de onvolledige en samengestelde verhalen en aanslagen door een groep personen die langzaam aan hun macht aan het verliezen zijn met de USA en ISR voorop.

  Er is een niet-geschapen, niet-ontstane, niet-gemaakte, niet-samengestelde werkelijkheid.
  Zonder deze zouden wij ons nimmer kunnen bevrijden van de geschapen, ontstane, gemaakte, samengestelde wereld.

  9 likes
 19. Mijn waarheid is tenminste waar!

  Toch merkwaardig dat mensen met zo’n achtergrond nooit de waarheid willen accepteren, hoe veel bewijs er ook voor is en vooral geen kritiek uiten op het moslim-“geloof”, maar liever met een goedkope samenzweringstheorie komen waarin uiteraard ook nog eens Amerika de bozerik is.

  Hoe doorzichtig allemaal!

  8 likes
 20. Ik voel een ander complot opkomen: Teveel botox in je smoel vertroebelt je denkwijze!!!

  4 likes
 21. Kans dat je vriend vreemdgaat trouwens vele malen groter dan de kans op een aanslag.

  4 likes
 22. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Ik heb de gebouwen op de dag zelf zien instorten. Samen met vele miljoenen mensen wel is waar. Van af moment één en alles dat ik daarna gelezen heb, weet ik dathet foute boel is. Een misselijkmakende oorlogsdaad van de meest satanische soort… En de verantwoordelijken zullen hangen… Kwestie van tijd !

  3 likes
 23. Weer zon halve tamme haha

  2 likes
 24. Sluit mij helemaal aan bij Rolf, vooral zijn laatste opmerking.. 🙂

  2 likes
 25. Laura is van de pot gerukt…

  1 likes
 26. wat een verlate reactie van haar dan, zeker pas godlikeproductions uitgeplust…. ;D

  0 likes
 27. Zoals ik het begrepen heb is alles gecontroleerd ingestort en hebben we een volledige HOLOGRAMSHOW gezien. Deze ILLUSIE gaat heel DIEP, zo diep dat het nog een beetje onbereikbaar is voor de mens zijn bewustzijn. Zo worden we voortdurend bespeeld zonder dat ons bewustzijn dat aan kan. Beetje bij beetje krijgen we meer bewustzijn en inzichten tot de chaos en paniek het grootst word. Het is dus een geheel gecontroleerd iets wat de elite uitvoeren.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Saddam Hoessein had banden met de vrijmetselaars. Iraakse oud-gouverneur spreekt zich uit

Saddam Hoessein had banden met de vrijmetselaars. Iraakse oud-gouverneur spreekt zich uit

“Waarom blijven de media nog altijd op een ...

Ze worden tot 150 jaar oud en zijn zelden ziek. Wat is het geheim van de Hunza?

Ze worden tot 150 jaar oud en zijn zelden ziek. Wat is het geheim van de Hunza?

Op de grens tussen India en Pakistan ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.