Homepagina » Buitenland » Duitse documentaire: Nazi’s werkten aan atoombom en vliegende schotels
Duitse documentaire: Nazi's werkten aan atoombom en vliegende schotels

Duitse documentaire: Nazi’s werkten aan atoombom en vliegende schotels

De nazi’s werkten aan een atoombom die aan het einde van de oorlog vervoerd moest worden met een vliegende schotel. Er werden al proeven uitgevoerd op Russische krijgsgevangenen, zo blijkt uit een nieuwe Duitse documentaire die deze week werd uitgezonden door de omroep ZDF.

Uit geheime documenten blijkt dat het Derde Rijk aan massavernietigingswapens werkte. De documentairemakers verwijzen naar ooggetuigenverslagen en stukken die zijn achtergelaten door naziwetenschappers, waarvan de meeste na de oorlog naar Amerika zijn verscheept.

Historicus Matthia Uhl zei dat de nazi’s in het laatste jaar van de oorlog in allerijl begonnen te werken aan de atoombom. De film richt zich vooral op SS-generaal Hans Kammler, die 175.000 concentratiekampgevangenen aan het werk zette in wapenfabrieken en geheime bunkers voor de nazi-elite. Hij was één van de weinigen die direct verantwoording aflegde aan Hitler en overzag het onderzoek naar kernsplijting.

Hij werkte onder meer aan een project in Jonastal in het oosten van Duitsland, waar het kern- en ruimtevaartprogramma van de nazi’s zou zijn uitgevoerd. De Amerikaanse overheid gaf opdracht om de stukken over dit project en wat er in de geheime tunnels van de nazi’s gebeurde 100 jaar lang geheim te houden.

In de tunnels in het Jonastal zouden een atoombom en vliegende schotels zijn gevonden. ZDF citeerde rapporten van Russische inlichtingenagenten die zeiden dat er twee kernproeven waren gedaan in Thüringen.

In één van de rapporten stond: “De Duitsers testen een nieuw geheim wapen dat een enorme vernietigende kracht heeft. De bom heeft een doorsnee van 1,5 meter.” Vond je deze informatie interessant? Denk er dan aan het artikel te delen op Facebook.

[MailOnline]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Ronald schreef:

  Third Reich – Operation UFO
  https://www.youtube.com/watch?v=MwUpPwyyvLw

  Admiral Richard E Byrd – Operation High jump
  https://www.youtube.com/watch?v=1JKRHYp5ugQ

  Veel informatie is er bekend over Ufo,s en Antartica en de expeditie met veel schepen en vliegtuigen en de Nazi,s die daar waren.

  Je hoort in het 2e interview dat Admiraal Bird daar grondstoffen en droog land gevonden was zonder enige sneeuw , vliegtuigen die verdwenen en gevechten met Ufo,s die van de nazi,s bleken te zijn waarschijnlijk .

  8 likes
 • Sé Paratist schreef:

  De nazi’s waren niet bezig met het uitvinden van een atoombom.
  De nazi’s hebben er een uitgevonden en nog gebruikt ook.
  Alleen worden deze nazi’s in onze propaganda geschiedenisboeken steeds geallieerden genoemd.

  Vreemd dat dit juist op deze site op deze manier naar buiten wordt gebracht.

  16 likes
 • cj de vries schreef:

  IK vind dit nogal een post waar ik van schrik, omdat ik gehoord heb van de clockkuh of de klok. Wist je dat als je het even googeld je pilaren tegen kom waar deze klok waar van men zegt het een tijd machine is waarmee Hitler is ontsnapt echt heeft bestaan. Ook is bekend dat Hitler erg occult was en ook op zoek is gegaan naar de speer waarmee jezus is gedood aan het kruis. Ik houd me hart vast, als ik aan die man denk. Ik geloof ook niet in toevaligheden. Ik kijk zelden tot geen tv, 2 dagen geleden was dacht ik: Eens kijken wat de zombies vanavond voor geschoteld krijgen. Op VTM zag ik een docu voorbij komen over wat daar allemaal gebeurt is. Ik dacht dat de films al erg waren, maar wat ik daar kreeg te horen….. geen enkele horror film kan daar tegen op. Wat als de mens geen empathie meer heeft, ik denk dat ik niet in zo een wereld zou willen leven. Weet iemand meer te vertellen over de geschiedenis van deze klok van Hitler?

  1 likes
 • JansTerZeijle schreef:

  De Duitsers waren al zover met hun atoombomprogramma, dat ze een grote hoeveelheid uranium, met een onderzeeër naar Japan stuurden. Die onderzeëer werd door de Amerikanen onderschept en het uranium aan boord van die onderzeeër werd in de atoombom van Hiroshima gebruikt.

  5 likes
 • joepiedepoepie schreef:

  Wat betreft de “UFO’s” van het 3e Rijk.
  Ik weet van het bestaan van de Haunebu en VRIL projecten, die allebei zijn gestaafd op de theorieën van wijlen Viktor Schauberger.

  Deze man heeft revolutionaire uitvindingen gedaan, allemaal gebaseerd op de natuur. Op “Vortex technologie”; van het ontwikkelen van een koperen ploeg die het graafgedrag van mollen en regenwormen nabootste tot het ontwikkelen van een genezend waterreservoir, tot het ontwikkelen van een anti gravitair luchtschip.

  UFO’s worden rond afgebeeld. Dit is totaal niet aerodynamisch.
  Maar wanneer je dit afzet tegen het Vortex principe snap je WAAROM UFO’s rond worden afgebeeld. Schauberger ontleende dit principe door de forel te bestuderen, die moeiteloos tegen de stroom in zwemt en sprongen van wel 12 meter kan maken. De watermeester ontdekte dat forellen voor zich een soort vacuüm creëren om dit te kunnen doen.

  Er schijnen een dozijn Haunebu’s te hebben bestaan, waarvan de laatste generatie (Haunebu V) een kruissnelheid van 9000 km/h zou hebben gehad.

  Aan het eind van W.O.II is er een mythe dat de Duitsers deze technologie, samen met het neusje van de zalm in andere technologieën, zou hebben meegenomen naar “Neuschwabenland”; een mytisch gebied in Antarctica, waar Admiral Byrd inderdaad onder het mom van een weerexpeditie (met een vliegdekschip, 16 kruisers en 5000 mariniers) in 1947 operatie high jump uitvoerde.

  Sindsdien zijn er een flink aantal UFO incidenten geweest. Het bekendste is het “Roswell” incident, wat door velen als zijnde onzin wordt afgedaan.

  Het laatste incident is Gary McKinnon geweest; een Britse Hacker die inbrak op het Pentagon en informatie omtrent “Solar Warden” opving. De hele rechtsgang is achter gesloten deuren gevoerd; er mocht zelfs geen pers bij aanwezig zijn.

  Terug naar Schauberger. Nadat de Amerikanen al zijn technologie in 1958 hadden geconfisqueerd, lieten ze hem en zijn zoon terug gaan naar zijn geboorteland Oostenrijk. Een week later stierf hij.

  Er is een heleboel informatie te vinden…. Maar zij die echt weten, spreken niet.

  5 likes
 • Johan schreef:

  Oud nieuws, het Duitse horizon TV zond het 3 jaar geleden al uit en meer docu’s over het nazi verleden en hun gebouwen en leger tereinen die heden ten dagen nog bestaan.

  3 likes
 • JC schreef:

  Zwaar water werd in 1934 voor het eerst op commerciële basis geproduceerd in de Vemorkfabriek van Norsk Hydro te Rjukan (Noorwegen). Tijdens de Tweede Wereldoorlog is de Vemorkfabriek waar de productie plaatsvond meerdere malen aangevallen door de geallieerden om te voorkomen dat de nazi’s hiervan gebruik konden maken voor de productie van kernwapens. Na een tweetal commando-operaties (Operatie Grouse en Operatie Freshman), werd de fabriek op 16 november 1943 gebombardeerd door 388 Amerikaanse B-17 en B-24 bommenwerpers.[1] Hoewel de schade meeviel, en de voorraad zwaar water onbeschadigd was, besloten de Duitsers de fabriek te ontmantelen en de productie naar Duitsland te verplaatsen. Op 20 februari 1944 werd de veerboot die de voorraad zwaar water vervoerde door een Noorse bomaanslag tot zinken gebracht (Operatie Gunnerside). Van de 49 vaten die aan boord waren konden slechts 4 worden geborgen.[2] Dit belemmerde het Duitse kernwapenprogramma aanzienlijk, aangezien de Duitse kerngeleerde Walther Bothe in 1941 (ten onrechte) veronderstelde, dat alleen zwaar water als moderator kon worden gebruikt in een kernreactor.[De Amerikanen hielden het gebruik van grafiet als moderator geheim. De kernreactor moest dienen om splijtbaar materiaal voor het kernwapen te maken.

  3 likes
 • Paul schreef:

  In de commentaren van onderstaand bericht vind je mijn visie wat dit thema aangaat.
  https://www.ninefornews.nl/dood-adolf-hitler-in-scene-gezet-nazileider-pleegde-geen-zelfmoord-we-zijn-voorgelogen/

  Kleine aanvulling daarop. Ik ben in 2007 in het Jonastal geweest met een aantal leden van een Duits forum en wij hebben daar een rondleiding gekregen van Thomas Mehner, een Duitse schrijver die al vele jaren onderzoek naar alles omtrent het Jonastal.
  Het is voor mij ondertussen zeer aannemelijk dat daar de eerste atoombommen zijn gebouwd, die later door de Amerikanen in beslag zijn genomen.

  Het schijnt dat een kleine bom getest is geworden in het Jonasdal, er zijn verschillende getuigenverslagen van mensen die de flits en/of de paddenstoelwolk gezien hebben.
  Volgens de mainstream is het nog altijd onduidelijk wat er nu precies gebouwd is geworden.
  Wat verzwegen wordt is dat er een geheime ondergrondse legerbasis van de NAVO is. Het terrein is overigens nog steeds grotendeels oefenterrein en daarmee verboden gebied voor burgers.
  Er zijn echter tal van andere plekken daarbuiten waar ook activiteiten hebben plaatsgevonden.

  3 likes
 • roy schreef:

  jammer dat ze het nooit hebben kunnen gebruiken dan hadden we nu niet zoveel last van die amerikanen 😛 we zitten nu ook met een 1 eu opgescheept die gast “hitler” moet zich eigen tig keer per dag omdraaien in zijn graf………. kom maar op met de reacties

  2 likes
 • Pds010 schreef:

  voor je het weet worden we weer aangevallen door Nazi’s uit de ruimte…

  Er is al een film over… hahahahahah

  1 likes
 • AnanAs schreef:

  Ja mensen 23 september kont Hitler weer terug op aarde, de antichrist … Hij was al die op de maan. Daarom dat niemand op de maan mocht komen omdat nazi’s daar zitten. En nu komen ze terug en nemen de aarde over samen met de duivels van Amerika en de aliens. Dag des oordeels !

  0 likes
 • Elise49 schreef:

  En dan te bedenken, dat de gewone mens jaren honger heeft geleden om technologie uit te werken. Vind dat we nu ook in zo’n soort situatie zitten.

  0 likes
 • Corne de Vries schreef:

  Mega intressante informatie krijg ik van jullie mee, echt hartelijk bedankt ik ga het zo meteen eens even bekijken.

  0 likes
 • Corne de Vries schreef:

  Na aanleiding van de links van Ronald, kwam ik bij deze link uiteindelijk uit nadat ik verder ben gaan onderzoeken. https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_987382575&feature=iv&src_vid=1JKRHYp5ugQ&v=M9nzyKAUOOw

  0 likes
 • x

  Check Also

  merkel

  Ambassadeur vergelijkt Merkel met Hitler: ‘Zijn droom is uitgekomen!’

  De Maltese ambassadeur in Finland heeft de ...

  poetin

  Poetin haalt uit naar Westen: ‘Júllie werkten met hem samen, met Hitler’

  Het Europees Parlement heeft onlangs een resolutie ...

  >