UFO

FBI doet geheimzinnig over mogelijke UFO-waarneming: ‘Langwerpig, cilindervormig object’

Help anderen door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De FBI zei op de hoogte te zijn van een mogelijke UFO-waarneming, maar wilde niet bevestigen of de dienst onderzoek doet naar het incident. Een woordvoerder van de FBI liet in een reactie aan de krant The Epoch Times weten ‘dat het ons beleid is om onderzoeken te ontkennen noch te bevestigen’.

De FBI werkt continu samen met partners op federaal, lokaal en staatsniveau om inlichtingen te delen en de bevolking te beschermen, aldus de woordvoerder.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Het incident vond naar verluidt plaats toen een toestel van American Airlines onderweg was van Cincinnati in Ohio naar Phoenix in Arizona. Blogger Steve Douglass nam de communicatie tussen de piloot en de luchtverkeersleiding op. “Er vloog zojuist iets recht over ons heen,” zei de piloot op een gegeven moment.

Heel snel

“Ik zeg het niet graag, maar het leek op een langwerpig, cilindervormig object, een soort kruisraketachtig ding. Het vloog heel snel over ons heen,” voegde hij toe.

American Airlines was niet bereikbaar voor commentaar. De vliegmaatschappij zei tegen Fox News dat het ging om vlucht 2292, maar zei tegen ABC7 dat het níet om vlucht 2292 ging.

UFO’s worden geregeld waargenomen door piloten en passagiers. In sommige gevallen kan er geen verklaring worden gevonden voor de waarneming.

Phoenix Lights

Een woordvoerder van het Amerikaanse ministerie van Defensie zei in 2019 dat medewerkers onderzoek doen naar UFO-meldingen.

In 1997 werden in Phoenix de zogeheten Phoenix Lights waargenomen. Het incident is één van de best gedocumenteerde UFO-meldingen. Mensen maakten er beelden van, die werden uitgezonden door CNN. Meer dan 700 ooggetuigen beweerden dat ze driehoekige UFO’s hadden gezien met vijf bolvormige lampen.

Fife Symington, de toenmalige gouverneur van Arizona, was één van de ooggetuigen. Later zou hij de objecten beschrijven als ‘niet van deze wereld’.

[The Epoch Times]

4.3 27 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pien
pien
3 jaren geleden

Om ons te beschermen???

mee 2
mee 2
3 jaren geleden

vraag maar aan Elite of dat ding niet van hun is

Woekja
Woekja
3 jaren geleden

Vroeger werd hier gelijk op gereageerd tegen worden alleen maar corona commentaar.
Dit is zeker niet meer interessant voor de schaapjes hierzo

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

UFO
Unidentified Flight Object als ik het goed heb.
Als iets (lijkt) te vliegen en je kunt het niet verklaren heb je automatisch met een UFO te maken.
Maar dat wil allerminst zeggen dat het buitenaardse wezens zijn.
Die buitenaardse wezens zullen ongetwijfeld bestaan echter de afstanden in het heelal zijn zo ontiegelijk groot dat zij nimmer bij ons kunnen komen en visa versa.
De dichtstbijzijnde ster staat 4,5 lichtjaren verderop.
Voyage 1 heeft een snelheid van 17 km/s t.o.v. de zon. https://nl.wikipedia.org/wiki/Voyager_1 en is nu net op de rand van ons planetenstelsel, 43 jaren onderweg.
Hij zal dan 17.500 jaren nodig hebben om de dichtstbijzijnde ster te bereiken.

Het sterrenstelsel waar wij in ons bevinden, de Melkweg, is 100.000 lichtjaren breed. Ga maar rekenen hoe lang je dan onderweg bent.

Kortom: een invasie van buitenaardse wezens zie ik niet gebeuren, sterker nog, gelet op de uitspraak vandaag van het hof kunnen beter de planeet Aarde overslaan want het is geen beginnen aan om hier puin te ruimen.
Er zijn vast betere rotsplaneten te vinden waar geen tirannen en of gekken wonen.

Back to top button
46
0
We lezen graag je reactie!x