Homepagina » Paranormaal » Proberen mensen uit de toekomst met ons te communiceren?
Proberen mensen uit de toekomst met ons te communiceren?

Proberen mensen uit de toekomst met ons te communiceren?

Theoretisch natuurkundige Ron Mallett van de Universiteit van Connecticut is van jongs af aan al geïnteresseerd in tijdreizen. Toen zijn vader kwam te overlijden speelde hij met het idee om terug in de tijd te reizen en de dood van zijn vader te voorkomen.

In het laboratorium is aangetoond dat subatomaire deeltjes vooruit in de tijd kunnen reizen. De deeltjes verschenen in de toekomst en verouderden minder snel naarmate ze versnelden. Daarnaast is bewezen dat klokken aan boord van satellieten in een baan om de aarde – als ze niet worden bijgesteld – een andere tijd aangeven dan klokken op aarde.

Dr. Mallett weet dat zwaartekracht tijd kan beïnvloeden en dat licht zwaartekracht kan creëren. Hij wil de ruimtetijd met behulp van een laser buigen zodat er een lus ontstaat en het heden, verleden en de toekomst op elkaar aansluiten.

Kwantumverstrengeling

Als met de laser een dergelijke lus kan worden gemaakt, zou informatie in binaire vorm naar het verleden kunnen worden gestuurd. Mallett toonde aan dat het buigen van de ruimte invloed heeft op de tijd. “Het is spannend om te zien dat tijdreizen mogelijk is,” zei hij.

Natuurkundige John Cramer van de Universiteit van Washington heeft gesuggereerd dat kwantumverstrengeling tijd overstijgt. Twee elektronen van hetzelfde molecuul zijn verstrengeld, wat betekent dat ze met elkaar verbonden blijven, ook al zijn ze in de ruimte van elkaar gescheiden. Een meting van het ene elektron heeft gelijk een effect op het andere elektron.

Albert Einstein noemde dit ‘spookachtige actie op afstand’. Hij had hier grote moeite mee, omdat het in strijd was met zijn theorie dat niets sneller kan gaan dan de lichtsnelheid. Het lijkt erop dat elektronen sneller dan het licht met elkaar kunnen ‘communiceren’. Cramer dacht dat verstrengeling kan worden gebruikt om boodschappen naar het verleden te sturen.

Akashakroniek

Dergelijke communicatie is echter in strijd met causaliteit. Een voorbeeld: Als je een glas melk laat vallen, valt het op de grond, breekt het glas en ligt er melk op de vloer. Je ziet en hoort het glas vallen. Je zou het nooit kunnen zien breken voordat het viel.

Veel paranormale fenomenen lijken lak te hebben aan natuurkundige wetten, denk bijvoorbeeld aan buitenzintuiglijke waarneming, telekinese en precognitie. Helderziende Edgar Cayce claimde dat hij zijn lichaam kon verlaten om informatie uit de Akashakroniek te halen.

Volgens de theorie rond de Akashakroniek zijn tijd en afstand niet van toepassing op informatie. Buiten het bewustzijn bevindt zich universele informatie waar iedereen zich op af kan stemmen als een radiozender.

Wellicht communiceren computers uit de toekomst al met elkaar door middel van ons internet en sturen ze elkaar informatie terug of vooruit in de tijd.

[Epoch Times]


Vind je deze info waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

11 reacties

 1. @Ph, wat is jou mening?
  Als een kind met te hoge koorts een droom stuurt ‘n dag vóór de gebeurtenis, en ik droom het, zodat ik geheel was voorbereid en kon handelen,
  of ik zag enkele dagen vooraf een Tsunami, overdag, op m’n computerscherm, en later dus kwam Tsunami aan land in Japan.

  Overigens Redactie, een MOOI artikel!!

  Ik vraag me wel eens af of ‘tijdreizen’ mogelijk is (CERN?).
  Handelen voor een bepaalde gebeurtenis is mogelijk, maar terugdraaien van een gebeurtenis lijkt mij erg onwaarschijnlijk.

  3 likes
  • Beste Henk, wat jij vernoemd noem ik persoonlijk toekomst dromen, iets wat trouwens niet erkend is door de gevestigde wetenschap (de alternatieve wetenschap niet mee gerekend, gezien deze niet erkend zijn)

   Dus ja ik geloof, als is het eerder weten gezien mijn persoonlijk ervaringen, dat toekomst dromen echt is (de erkende wetenschap noemt het een déjà vu, al is hun uitleg nergens wetenschappelijk op gebaseerd, het is eerder een geloof)

   Maar beste Henk, de ervaring heeft me ondertussen ook geleerd, dat zelfs zulke zgn toekomst dromen niet vast staan, het kan in werkelijkheid nog steeds alle kanten op.
   Voorbeeld, ik was een jaar of 6 en kwamen van Duitsland terug naar België wonen, op een bepaald moment kwam alles me bekend voor en vertelde dat ook aan mijn ouders.
   Ze begonnen te lachen en zeiden, dat kan niet want hier zijn wij zelfs ook nog nooit geweest, we moesten omrijden vanwege de wegenwerken.
   Ik bleef voet met stuk houden, begon dan maar doodleuk te vertellen wat we dadelijk in dat kleine dorp gingen tegen komen (het dorp was nog niet visueel te zien) dus ik vertelde, aan de rechterkant staat dadelijk een slager en een bakker, aan de linkerkant staat een Cafffee en wat verderop een kerk.
   We komen uiteindelijk met het dorp aan en alles stond waar ik zei dat het ging staan.
   Of films kijken op Tv, die de eerste keer werden afgespeeld (in die tijd was er nog geen dvd of videorecorder (kleuren tv bestond nog niet zo heel lang) en toch kon ik hele films vertellen.
   Op latere leeftijd ook meermaals op plekken geweest waar ik nog nooit voorheen was geweest, en toch kon ik alles plaatsen, mensen gesprekken etc….
   Vandaar dat als ik weet dat ik aan het dromen ben, ik ook besef dat het zich vroeg of laat zo kan (niet zal) manifesteren en dan ook niet alles.

   Ondertussen ben ik op leeftijd en heb voor dat alles een persoonlijk verklaring, maar deze is niet geheel wetenschappelijk, het is een mix tussen wetenschap (kwantum fysica-mechanica, waarin word gesteld dat alles en iedereen, van macro tot micro met elkaar verbonden zijn) (Religie, ben nog steeds een Christen) maar ook (filosofie)
   Daarom ga ik er nu persoonlijk van uit, dat heel ons leven, doen en laten, al vanaf de geboorte vast staat, met het grote verschil, dat we over een vrije wil beschikken.
   Dat betekend, dat we door onze vrij wil van die uitgestippelde weg kunnen afwijken, we kunnen rechtdoor gaan (de weg blijven volgen) maar we kunnen ook links en of rechts gaan, om wat verderop weer op die uitgestippelde weg terecht te komen.
   Dat verklaard dan ook perfect mijn zgn toekomst dromen, wij mensen zijn meer dan alleen maar Engelen, we komen langs de Goden te staan.

   Maar om nu te zeggen dat we materialistisch in de toekomst of het verleden kunnen reizen, dan is het volmondig neen nooit, daar zijn we niet toe instaat. (iedere actie is gelijk aan een tegen reactie, zelf zeg ik altijd een ketting reactie)

   Op geestelijk-spiritueel vlak kan het dan wel weer, maar dat komt omdat we dan niets aan trekken van de materialistische wereld waarin men ruimte en tijd heeft gecreëerd, in de materialistische wereld is men ook gebonden aan de huidige ruimte-tijd regels.

   3 likes
 2. “Dr. Mallett weet dat zwaartekracht tijd kan beïnvloeden en dat licht zwaartekracht kan creëren. ”

  Zover dat mijn astronomische-kosmologische kennis gaat, heeft zwaartekracht, dat trouwens de zwakste kracht is in het universum en tevens het effect is van wat anders, geen invloed op tijd (tijd bestaat ook niet maar is een menselijke creatie) laat staan dat licht (fotonen-protonen) instaat zou zijn om het (effect) zwaartekracht te genereren.

  Wat de toekomst betreft, zijn wij niet instaat om in de toekomst te kijken, laat staan informatie te verzenden, maar dat betekend ook dat het niet anders om kan.
  De toekomst is er nog niet, het verleden is voorbij, wij leven in de tegenwoordige tijd, al de rest is puur speculatief zonder enige vorm van bewijs (bewijs)
  Als een kind van 12 jaar met zo iets afkomt dan noemt men dat een fantasierijk kind, als een volwassen met zoiets afkomt, dan noemt men het wetenschap.
  Dus het huidige artikel heeft niets met wetenschap te maken, maar wel met een fantast, van zulke mensen lopen er al genoeg rond en zijn een gevaar voor het menselijk bestaan!!

  2 likes
  • De relativiteitstheorie van Einstein heeft aangetoond dat de snelheid waarmee tijd verstrijkt niet overal gelijk is. Dit is onder meer afhankelijk van de snelheid waarmee het lichaam beweegt en de invloed van grote massa’s zoals sterren en planeten dus. Zwaartekracht dus.

   2 likes
   • Tijd is relatief en hangt van de observeerder af!!
    Voor een mier zal tijd sneller verstrijken dan voor een mens, daar komt geen zwaartekracht=singulariteit aan de pas.
    Tijd is een illusie en is in het leven geroepen om de ene of andere zijn wiskundige tover formules te laten kloppen…niets meer of niets minder.
    Wij mensen gebruiken tijd om beweging te meten, maar een ster gaat echt niet denken van, ik ben nu zoveel miljarden jaren waterstof aan het verbranden, ik moet nu iets anders gaan doen, dus ik zal me nu maar eens lekker gaan opblazen…..het gebeurd gewoon zonder dat er tijd aan te pas komt.
    Vandaar dat tijd niet bestaat, het is een menselijke creatie en tijd is dan ook nog eens relatief, het hangt van de observeerder af en van individu tot individu.

    Het is een feit dat mensen zich omringen met theorieën, deze theorieën aannemen als feiten……Albert Einstein!!

    0 likes
  • Snelheid van het Licht voortstuw, wordt in de Akashakroniek opgeslagen met wat hoe en hoeveel was gebeurt op die reis en wat nog moet komen. Het is allemaal wat gebeurt met de voortstuwing van het Licht gebeurtenissen opgeslagen, dat je later kan inboren.

   1 likes
 3. Tijd is een subjectieve illusie die ervaring van het bewustzijn mogelijk maakt en verandering uitbeeld. Zonder tijd geen leer proces.

  1 likes
  • beweging, stroming, doen, is wat bewustwording mogelijk maakt. En veranderingen teweeg brengt. De tijd is eraan gekoppeld als maatstaf voor de mens (persoon) Tijd is menselijk niet natuurlijk. Het is enkel om te duiden. Maar in deze maatschappij/wereld is het middel waar men steeds meer aan vast is gaan zitten en zo de druk en stress opvoert.

   2 likes
   • Da’s weer erg cultureel ingevuld met zachtaardigheden en subjectieve analyse, maar alsnog het komt het redelijk overeen met wat ik zei.

    De tijd leert alles.

    2 likes
 4. multi dimensionaal gezien, worden het hele spannende tijden. ik heb er zin in eindelijk een game changer op komst. genaamd kwantumverstrengeling. wat zo bijzonder is aan deze tijden is dat bijvoobeeld grote namen zoals albert einstein het niet kon bevaten of sterker nog hij durfde niet op dit vlak te gaan onderzoeken want ja hij vond het te spookachtig en was dus erg bang voor dit fenomeen pff haha en ik weet wel waarom die zo bang was.

  omdat via kwantumverstrengling wij verbonden zijn met onze ware eigen bron van informatie wat vanuit binnen komt uit jezelf. dus geen externe bron of iets buiten jezelf en dat is iets wat het duister in het algemeen niet wil dat wij daar bewust van worden simpelweg om ons dom te houden dat we niet achter de ware bron van ons eigen zelf komen want dat doet hun ontmaskeren van hun duistere praktijken.

  ware bron van ons eigen zelf kennen we allemaal alleen noemt de ene het hogere zelf, intuitie, diepere zelf etc etc onze hogere zelf vertoeft in hogere dimensies wat in mijn visie de touwtjes in handen heeft in mijn leven. mijn hogere zelf orkestreert mijn leven vanuit dimensies dat voorbij de 3de en 4de dimensie gaat en mijn ego persoonlijkheid ¨johan¨ ervaart alleen.

  wij moeten de contact herstellen met onze eigen hogere zelf dat is waar het om gaat en alleen dan zullen dingen duidelijk worden in het leven.

  het heeft alles te maken met hoe jou relatie is met jezelf en moeder aarde en vader zon en het universum we hebben allemaal hierin een diepe relatie met hun of je nou wilt of niet of je daar nou bewust van bent of niet. its all about relationship with each other

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Bevindt de aarde zich al in een zwart gat? Deze wetenschapper zegt van wel

Bevindt de aarde zich al in een zwart gat? Deze wetenschapper zegt van wel

Volgens sommige wetenschappers bevindt ons hele universum zich ...

Een raadsel van kosmische proporties. Deze mysterieuze ster is ouder dan het universum zelf

Een raadsel van kosmische proporties. Deze mysterieuze ster is ouder dan het universum zelf

Een ster die ouder lijkt te zijn ...