Paranormaal

Proberen mensen uit de toekomst met ons te communiceren?

Help mee door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Theoretisch natuurkundige Ron Mallett van de Universiteit van Connecticut is van jongs af aan al geïnteresseerd in tijdreizen. Toen zijn vader kwam te overlijden speelde hij met het idee om terug in de tijd te reizen en de dood van zijn vader te voorkomen.

In het laboratorium is aangetoond dat subatomaire deeltjes vooruit in de tijd kunnen reizen. De deeltjes verschenen in de toekomst en verouderden minder snel naarmate ze versnelden. Daarnaast is bewezen dat klokken aan boord van satellieten in een baan om de aarde – als ze niet worden bijgesteld – een andere tijd aangeven dan klokken op aarde.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Dr. Mallett weet dat zwaartekracht tijd kan beïnvloeden en dat licht zwaartekracht kan creëren. Hij wil de ruimtetijd met behulp van een laser buigen zodat er een lus ontstaat en het heden, verleden en de toekomst op elkaar aansluiten.

Kwantumverstrengeling

Als met de laser een dergelijke lus kan worden gemaakt, zou informatie in binaire vorm naar het verleden kunnen worden gestuurd. Mallett toonde aan dat het buigen van de ruimte invloed heeft op de tijd. “Het is spannend om te zien dat tijdreizen mogelijk is,” zei hij.

Natuurkundige John Cramer van de Universiteit van Washington heeft gesuggereerd dat kwantumverstrengeling tijd overstijgt. Twee elektronen van hetzelfde molecuul zijn verstrengeld, wat betekent dat ze met elkaar verbonden blijven, ook al zijn ze in de ruimte van elkaar gescheiden. Een meting van het ene elektron heeft gelijk een effect op het andere elektron.

Albert Einstein noemde dit ‘spookachtige actie op afstand’. Hij had hier grote moeite mee, omdat het in strijd was met zijn theorie dat niets sneller kan gaan dan de lichtsnelheid. Het lijkt erop dat elektronen sneller dan het licht met elkaar kunnen ‘communiceren’. Cramer dacht dat verstrengeling kan worden gebruikt om boodschappen naar het verleden te sturen.

Akashakroniek

Dergelijke communicatie is echter in strijd met causaliteit. Een voorbeeld: Als je een glas melk laat vallen, valt het op de grond, breekt het glas en ligt er melk op de vloer. Je ziet en hoort het glas vallen. Je zou het nooit kunnen zien breken voordat het viel.

Veel paranormale fenomenen lijken lak te hebben aan natuurkundige wetten, denk bijvoorbeeld aan buitenzintuiglijke waarneming, telekinese en precognitie. Helderziende Edgar Cayce claimde dat hij zijn lichaam kon verlaten om informatie uit de Akashakroniek te halen.

Volgens de theorie rond de Akashakroniek zijn tijd en afstand niet van toepassing op informatie. Buiten het bewustzijn bevindt zich universele informatie waar iedereen zich op af kan stemmen als een radiozender.

Wellicht communiceren computers uit de toekomst al met elkaar door middel van ons internet en sturen ze elkaar informatie terug of vooruit in de tijd.

[Epoch Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ph
Ph
8 jaren geleden

“Dr. Mallett weet dat zwaartekracht tijd kan beïnvloeden en dat licht zwaartekracht kan creëren. ”

Zover dat mijn astronomische-kosmologische kennis gaat, heeft zwaartekracht, dat trouwens de zwakste kracht is in het universum en tevens het effect is van wat anders, geen invloed op tijd (tijd bestaat ook niet maar is een menselijke creatie) laat staan dat licht (fotonen-protonen) instaat zou zijn om het (effect) zwaartekracht te genereren.

Wat de toekomst betreft, zijn wij niet instaat om in de toekomst te kijken, laat staan informatie te verzenden, maar dat betekend ook dat het niet anders om kan.
De toekomst is er nog niet, het verleden is voorbij, wij leven in de tegenwoordige tijd, al de rest is puur speculatief zonder enige vorm van bewijs (bewijs)
Als een kind van 12 jaar met zo iets afkomt dan noemt men dat een fantasierijk kind, als een volwassen met zoiets afkomt, dan noemt men het wetenschap.
Dus het huidige artikel heeft niets met wetenschap te maken, maar wel met een fantast, van zulke mensen lopen er al genoeg rond en zijn een gevaar voor het menselijk bestaan!!

Henk
Henk
8 jaren geleden

@Ph, wat is jou mening?
Als een kind met te hoge koorts een droom stuurt ’n dag vóór de gebeurtenis, en ik droom het, zodat ik geheel was voorbereid en kon handelen,
of ik zag enkele dagen vooraf een Tsunami, overdag, op m’n computerscherm, en later dus kwam Tsunami aan land in Japan.

Overigens Redactie, een MOOI artikel!!

Ik vraag me wel eens af of ’tijdreizen’ mogelijk is (CERN?).
Handelen voor een bepaalde gebeurtenis is mogelijk, maar terugdraaien van een gebeurtenis lijkt mij erg onwaarschijnlijk.

atomnics
atomnics
8 jaren geleden

multi dimensionaal gezien, worden het hele spannende tijden. ik heb er zin in eindelijk een game changer op komst. genaamd kwantumverstrengeling. wat zo bijzonder is aan deze tijden is dat bijvoobeeld grote namen zoals albert einstein het niet kon bevaten of sterker nog hij durfde niet op dit vlak te gaan onderzoeken want ja hij vond het te spookachtig en was dus erg bang voor dit fenomeen pff haha en ik weet wel waarom die zo bang was.

omdat via kwantumverstrengling wij verbonden zijn met onze ware eigen bron van informatie wat vanuit binnen komt uit jezelf. dus geen externe bron of iets buiten jezelf en dat is iets wat het duister in het algemeen niet wil dat wij daar bewust van worden simpelweg om ons dom te houden dat we niet achter de ware bron van ons eigen zelf komen want dat doet hun ontmaskeren van hun duistere praktijken.

ware bron van ons eigen zelf kennen we allemaal alleen noemt de ene het hogere zelf, intuitie, diepere zelf etc etc onze hogere zelf vertoeft in hogere dimensies wat in mijn visie de touwtjes in handen heeft in mijn leven. mijn hogere zelf orkestreert mijn leven vanuit dimensies dat voorbij de 3de en 4de dimensie gaat en mijn ego persoonlijkheid ¨johan¨ ervaart alleen.

wij moeten de contact herstellen met onze eigen hogere zelf dat is waar het om gaat en alleen dan zullen dingen duidelijk worden in het leven.

het heeft alles te maken met hoe jou relatie is met jezelf en moeder aarde en vader zon en het universum we hebben allemaal hierin een diepe relatie met hun of je nou wilt of niet of je daar nou bewust van bent of niet. its all about relationship with each other

Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

Tijd is een subjectieve illusie die ervaring van het bewustzijn mogelijk maakt en verandering uitbeeld. Zonder tijd geen leer proces.

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x