Mens en Dier

Verpleeghuismedewerker klapt uit de school: ‘Na de prikken zijn alle bewoners achteruit gehold’

Help ons door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Erlinde Stephanus werkt als huiskamerassistente in een verpleeghuis met dementerende ouderen. Zij kregen begin dit jaar hun coronaprik. Stephanus had op internet gelezen dat er genocide zou plaatsvinden en deelde deze informatie met haar leidinggevende. Ze kreeg te horen dat men zich aan de richtlijnen van de overheid hield en daarnaast werd haar gevraagd haar mond hierover te houden.

“Na de eerste prik merkte ik al grote achteruitgang op bij alle bewoners,” verklaarde ze afgelopen weekend bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020. “Maar bij de tweede nog meer, en nu viel het zelfs mijn collega’s op. Bewoners die nog enigszins zelfstandig waren, waren nu de weg compleet kwijt.”

Ik heb met eigen ogen gezien dat de enorme veranderingen optraden na de prik

Kort daarop werd bij twee bewoners corona geconstateerd. Eén vrouw overleed. “Voor mij staat vast dat het komt door de coronaprik die ik weiger een vaccin te noemen,” aldus Stephanus tegenover de commissie. “Ik hou mijn hart vast voor onze overige bewoners, want na de prikken is er een grote verandering opgetreden en zijn ze achteruit gehold.”

De verpleeghuismedewerker wees erop dat de bewoners sinds de prikken moe en afwezig zijn en dat de dementieklachten zijn verergerd. “Ik heb met eigen ogen gezien dat de enorme veranderingen optraden na de prik.”

Ik hoop dat meer mensen uit de school zullen klappen

Ze vindt het aan de ene kant doodeng om hiermee naar buiten te komen. Bij een verpleeghuis werd namelijk haar contract niet verlengd omdat ze had meegedaan aan een coronademonstratie. Ze droeg tijdens het protest een bord met daarop de tekst ‘geen verplichte vaccinatie’. Aan de andere kant vindt ze dat ze haar steentje moet bijdragen aan een betere wereld.

“Ik hoop dat meer mensen uit de school zullen klappen en hun ervaringen willen delen met de rest van de wereld, zodat we meer inzicht krijgen in wat er werkelijk speelt,” benadrukte de verpleeghuismedewerker aan tafel bij de BPOC2020.

Lees hier haar volledige verklaring of bekijk de video hieronder:

[BPOC]

4.6 89 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

En gelukkig weer iemand die het voor haar geweten niet meer kan verzwijgen. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel. Dappere meid trouwens… het is heel goed mogelijk dat zij nu wéér geen contractverlenging krijgt. Het is tegenwoordig zo, dat je ferm in de pas moet lopen met het beleid van je werkgever (dus overheid), anders ben je het haasje.
Verbaasd over dit verhaal ben ik natuurlijk niet. Aan het begin van dit jaar kwamen de vreselijke verhalen al uit verschillende verpleeghuizen. Ik vind het zó afschuwelijk voor al die oude mensen, die door een prik, zogenaamd voor hun gezondheid, worden geëuthanaseerd. En dan schijnheilig de pil van Drion niet toestaan. Zo hypocriet als de pest. In plaats van een pilletje, waar je zachtjes bij inslaapt, iemand vreselijk veel pijn en ellende veroorzaken.
Trouwens…. wat zij nu met heel oude mensen doen, doen ze nu ook met heel veel anderen. En zo meteen zijn onze kinderen aan de beurt. Een genocide op wereldschaal. Nog nooit in de geschiedenis van de mensheid vertoond! Wie gaat dat misdadige tuig STOPPEN? Hopelijk Reiner Fuelmich met zijn grote club advocaten.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Ze moorden voor WINST, CONTROLE, en MACHT
Dit eindigt eerder dan verwacht…..
Ze zijn de weg kwijt. VERLOREN!!

ster
ster
1 jaar geleden

Dit soort mensen zijn prachtige engelen waar je als bejaarde graag door verzorgd wilt worden. Die collega’s die heb ik liever naast me bed als ik oud ben want die prikken er lustig op los met een vaccins die nog in de test face zitten en dat wel goed vinden.Dit zijn Mengelen praktijken die nu plaats vinden.

Celia
Celia
1 jaar geleden

Oude mensen zijn het meest kwetsbaar dus die zullen vaak heftig reageren op het vaccin. Net zoals griep gevaarlijk is voor ouderen. Laat ze met rust! Laat iedereen met rust! Probleem is dat de meeste mensen keurig meewerken en doen wat de overheid wil. Als iedereen “nee” zegt is het snel voorbij.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

69
0
We lezen graag je reactie!x