CoronaBuitenland

Historisch vonnis: Italiaanse rechter vernietigt schorsing van niet-gevaccineerde psycholoog

Help ons door dit met iederen die je kent op je socials te delen!

Een Italiaanse rechter heeft de schorsing van een niet-gevaccineerde psycholoog vernietigd. De psycholoog moest zich verplicht laten vaccineren, maar weigerde. Website Children’s Health Defense spreekt van een ‘historisch vonnis’. De rechter verwees naar het recht op arbeid.

Criminoloog Karianne Boer heeft het vonnis bestudeerd en reageert: “Het is een zeer uitgebreid vonnis dat ingaat op zowel arbeidsgerelateerde als medische aspecten van het geschil; in feite toetst de rechter de proportionaliteit, zonder dit zo te verwoorden.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Boer voegt toe dat het vonnis licht werpt op de schaduwzijde van de inenting. Het verwijst onder andere naar mogelijke sterfgevallen en ernstige bijwerkingen, en ineffectiviteit tegen transmissie als nadelen.

Nazisme

Bijzonder opmerkelijk is volgens haar de expliciete verwijzing naar het nazisme. Zo verbiedt artikel 32 van de Grondwet deelname aan medische proeven zonder toestemming. Zonder alle ingrediënten van het vaccin te kennen, kan er geen toestemming gegeven worden, aldus de rechter.

Boer wijst erop dat een rechter in Uruguay eerder deze maand oordeelde dat kinderen niet meer gevaccineerd mogen worden zolang niet alle ingrediënten van het vaccin bekend zijn.

Globale kentering

Deze vonnissen bevestigen mijn these dat op het gebied van coronarechtspraak 2022 het jaar van de globale kentering kan zijn, benadrukt Boer.

Het vonnis leidt tot veel positieve reacties. “Heel belangrijk deze rechters. Het zijn helden,” stelt Cees. “Interessant vonnis!” zegt Femme. Annemarie schrijft: “Wat een mooie ontwikkelingen!”

4.9 139 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Nu in NL nog maar ja.

Anna
Anna
1 jaar geleden

Goh

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Nu de waarheid in het aangezicht begint te exploderen moeten de rechters noodgedwongen afwijken van het plan, zou het kunnen dat ze beseffen dat het volk het gehad heeft met de waanzin?

Evert
Evert
1 jaar geleden

Dat is mooi , nu nog bekend door media maken.

Back to top button
65
0
We lezen graag je reactie!x