CoronaBuitenland

Historisch vonnis: Italiaanse rechter vernietigt schorsing van niet-gevaccineerde psycholoog

Help mee door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!

Een Italiaanse rechter heeft de schorsing van een niet-gevaccineerde psycholoog vernietigd. De psycholoog moest zich verplicht laten vaccineren, maar weigerde. Website Children’s Health Defense spreekt van een ‘historisch vonnis’. De rechter verwees naar het recht op arbeid.

Criminoloog Karianne Boer heeft het vonnis bestudeerd en reageert: “Het is een zeer uitgebreid vonnis dat ingaat op zowel arbeidsgerelateerde als medische aspecten van het geschil; in feite toetst de rechter de proportionaliteit, zonder dit zo te verwoorden.”

Boer voegt toe dat het vonnis licht werpt op de schaduwzijde van de inenting. Het verwijst onder andere naar mogelijke sterfgevallen en ernstige bijwerkingen, en ineffectiviteit tegen transmissie als nadelen.

Nazisme

Bijzonder opmerkelijk is volgens haar de expliciete verwijzing naar het nazisme. Zo verbiedt artikel 32 van de Grondwet deelname aan medische proeven zonder toestemming. Zonder alle ingrediënten van het vaccin te kennen, kan er geen toestemming gegeven worden, aldus de rechter.

Boer wijst erop dat een rechter in Uruguay eerder deze maand oordeelde dat kinderen niet meer gevaccineerd mogen worden zolang niet alle ingrediënten van het vaccin bekend zijn.

Globale kentering

Deze vonnissen bevestigen mijn these dat op het gebied van coronarechtspraak 2022 het jaar van de globale kentering kan zijn, benadrukt Boer.

Het vonnis leidt tot veel positieve reacties. “Heel belangrijk deze rechters. Het zijn helden,” stelt Cees. “Interessant vonnis!” zegt Femme. Annemarie schrijft: “Wat een mooie ontwikkelingen!”

4.9 139 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
6 maanden geleden

Nu in NL nog maar ja.

Anna
Anna
6 maanden geleden

Goh

Victor Hugo
Victor Hugo
6 maanden geleden

Nu de waarheid in het aangezicht begint te exploderen moeten de rechters noodgedwongen afwijken van het plan, zou het kunnen dat ze beseffen dat het volk het gehad heeft met de waanzin?

Evert
Evert
6 maanden geleden

Dat is mooi , nu nog bekend door media maken.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

65
0
We lezen graag je reactie!x