Homepagina » Gezondheid » Hoe de georganiseerde misdaad je dagelijkse boodschappen vergiftigt
Hoe de georganiseerde misdaad je dagelijkse boodschappen vergiftigt

Hoe de georganiseerde misdaad je dagelijkse boodschappen vergiftigt

Eerder dit jaar nam de politie in Brussel 200 kilo voedsel in beslag omdat het niet meer geschikt was voor consumptie. Er was gesjoemeld met de houdbaarheidsdatum. Is ons eten nog wel veilig? Van het paardenvleesschandaal tot tonijn die eigenlijk andere vis is, met het voedsel dat we iedere dag in ons winkelwagentje leggen, is veel mis.

Populair is bijvoorbeeld het om-etiketteren van minderwaardige olijfolie tot Extra Virgin Olive Oil. Met behulp van chlorofyl weten bedriegers hoe ze de exacte groene kleur aan goedkope plantenolie kunnen geven. En veel mensen zijn bereid voor goede olijfolie meer te betalen, omdat ze in kwaliteit geloven.

In de supermarkt krioelt het van vervalste voedingswaren. Omwille van de winstgevendheid wordt het mengen van honing met suikersiroop, wodka met methanol of inferieure rijst met basmati veelvuldig toegepast. Voor oplichters zijn deze praktijken niet alleen zeer rendabel, maar ook nauwelijks riskant.

“De meeste mensen zouden zich verbazen welke dagelijkse levensmiddelen vervalst worden,” zei een woordvoerder van Interpol. Sinaasappelsap blijkt in de praktijk vaak te bestaan uit bietsuiker en maïs, naast de gebruikelijke verdachte ingrediënten als MSG (E621), ascorbinezuur, kaliumsulfaat en vruchtenpulp.

Gemalen koffie bestaat vaak uit bijproducten als twijgen, geroosterde maïs, gerst, sojabonen en zetmeel. De activiteiten die de georganiseerde misdaad in de voedselproductie ontplooit kunnen schadelijk zijn voor de volksgezondheid. Het gebruik van de industriële chemische stof melamine – die een hoger eiwitgehalte in melkpoeder moet nabootsen – leidde in 2008 in China tot sterfgevallen.

De organisatie Oceana voerde tussen 2010 en 2012 een studie uit naar vis die te koop wordt aangeboden. 33 procent van de onderzochte vis bleek niet de vis te zijn die door de verpakking beloofd werd. Vooral snapper en tonijn bleken in werkelijkheid andere vis te zijn.

Nieuwe EU-wetgeving moet ervoor gaan zorgen dat de consument daadwerkelijk krijgt wat hij denkt te kopen. Producenten hebben er alle belang bij hun winst te maximaliseren. Als dat betekent dat er dubieuze toeleveranciers of minderwaardige grondstoffen aan te pas komen, dan is dat een consequentie die voor lief wordt genomen.

De website foodqualitynews.com pleit voor betere voorlichting van het publiek. “Het gebrek aan transparantie op de Europese markt voor levensmiddelen is een uitnodiging voor oplichters en in toenemende mate voor de georganiseerde misdaad.”

[MO]


Vond je dit artikel leuk? Deel het dan met je vrienden op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

33 reacties

 1. Volgens mij gaat het niet alleen om winst te maken toch? Volgens mij gaat het ook om ons lichaam (en vooral geest) zwak te maken en te houden. Zo evolueren wij mensen niet of nauwelijks. Want de mens is genetisch ontworpen om snel te evolueren, kijk maar hoe snel alles in ontwikkeling is door de mensheid heen, deze ontwikkeling is NIET natuurlijk..

  En nou zeg ik iets heel geks voor sommige (wees vrij om mij er op af te branden) maar ik denk dat wij niet de enige intelligente bewoners zijn op deze aarde en dat deze van oorsprong buitenaardse afkomstige levensvormen onder onze grond leven omdat ze bang zijn voor onze agressie en gewelddadigheid. Maar deze (o.a. reptiele) levensvormen waren hier het eerst en al miljoenen jaren eerder dan de mens en verdedigen zij hun recht op bestaan hier op aarde en hebben zij hun toevlucht moeten zoeken in het ondergrondse maar aan de andere kant kunnen ze ons ook gebruiken zoals bijv onze creativiteit en onze snelle evolutie zien zij als zeer interessant, maar ook ons vlees, bloed en allicht DNA hebben ze wat aan volgens mij dus vandaar dat ze ons niet helemaal uitroeien, ze hebben ons nog nodig haha, ja nu ga ik helemaal los in mijn ‘fantasie’ heh.

  Sinds de Elohim (die ons genetisch ontwikkeld hebben en ons beschermden) 5000 jaar geleden de aarde geheel hebben verlaten hebben zij vrije toegang tot onze leefwereld en aangezien deze reptiel-achtigen (maar er zijn ook nog andere wezens aanwezig in de aarde en volgens de verhalen wel meer dan 10 waarvan 2 of 3 soorten ons geheel niet gezind zijn) bepaalde capaciteiten hebben als telepathie en telekinese en ons bewustzijn kunnen beïnvloeden door gedachtekracht hebben ze ons al eeuwenlang in de tang en kunnen ze gemakkelijk voorkomen dat wij deze wezens zien en herkennen.
  Niet om ons specifiek te domineren maar ook om zich zelf te beschermen in hun voortbestaan en om materialen die ze nodig hebben zoals goud en koper en andere grondstoffen gebruiken ze ons ook voor als werkslaafjes (heel veel redenen dus).
  Maar wees niet te boos op deze wezens want ze zijn over het algemeen heel vredelievend, ze hebben gewoon hun eigen individuele agenda. Wel hebben deze wezens menselijke hybrides gevormd (illuminati) die er voor zorgen dat zijn hun voortbestaan kunnen voortzetten en hun beleid uitvoeren en houden ze alleen een oogje in het zeil of alles verloopt naar hun wensen. Alleen is er nu een ander tijdperk en wordt er door de Bron (noemt het maar even God) voorkomen dat de aarde niet teveel beschadigd en geplunderd (de aarde is heilig) en komen ze nu meer naar buiten omdat ze de aarde niet willen verlaten (het is ook hun thuis) en eigenlijk zo gedwongen worden om met mensen samen te werken en te leven. Dat betekend alleen wel het einde van deze hybride mensen (illuminati) dus deze hybride mensen keren zich dus tegen de volbloed reptiel wezens en willen ze hun eigen hybride soort eigenhandig voortzetten. Dus die reptielen zitten nu tussen het geheel in en wordt er een soort oorlog gevoerd tussen die twee waar wij mensen weer tussen inzitten.

  Tot zover mijn analyse 😉
  Als je het onzin vindt snap ik dat, maar ik ben mijn bewustzijn de laatste tijd wat aan het verruimen, is best een aanrader, en ook als het allemaal complete onzin is heb ik toch even mn pleziertje gehad, want het maakt het leven een stuk fijner als je de puntjes met elkaar verbindt.. een soort creatieve therapy.
  Laat je niet van de kaart brengen door mensen die je als gek in de hoek willen zetten, die willen niet dat wij mensen ons verruimen in ons denken. Verruim je bewustzijn door fantasie, dan kom je dichter bij de waarheid dan je bewustzijn geheel gesloten te houden.

  15 likes
  • Ik ben het met Carlijn eens, maar het kost wel een beetje fantasie en door ook boeken te lezen kom je meestal wel achter de waarheid. Ik weet dat er zich in Deelen een onderaardse basis bevindt, waar diverse buitenaardse rassen even, o.a. Andromeda, Arcturianen, maar ook de Annunaki. Zij zijn degenen die ons duizenden jaren gemanipuleerd hebben, met ons DNA, waardoor we zijn teruggeworpen op een lager bewustzijn. Vele Annunaki hebben zich inmiddels tot het licht gewend en mocht het hier op aarde geheel uit de hand lopen, o.a. door de komst van planeet Nibiru, planeet X, dan zullen wij zeker hulp krijgen van onze zusters en broeders, heb daar vertrouwen in.
   De illimunati bestaat inderdaad uit reptielachtige wezens, shapeshifters, het lijken mensen, maar zijn het niet. Deze lieden hebben ook de agenda 21 in handen en het is de bedoeling om de mensheid uit te roeien tot zo’n 500.000, zodat ze die in complete slavernij kunnen houden.
   Nu weer ebola, is een grote hoax, het Rode Kruis zorgt ervoor dat deze ziekte zich verspreid door mensen te vaccineren waarin nu juist dit virus zit en daardoor sterven de mensen.
   Het is niet besmettelijk, maar door de westerse media die propaganda is voor deze agenda, wordt er veel angst gezaaid en zullen vele Amerikanen zich straks laten vaccineren, het schijnt dat er in deze rotzooi ook een chip wordt geplaatst onder je huid, waardoor je volledig onder controle bent van deze archonten/reptielachtigen.
   Amerika en ook Israël krijgen een harde les te leren dit komende jaar en er zal hun geen toestemming worden verleend om oorlog te voeren met Rusland, wat ze nu graag willen. Putin is niet gek en heeft zich al afgewend van de NWO, door deel te nemen aan de BRICS, om straks ervoor te zorgen dat de dollar straks niks meer waard is en dit zou wel eens kunnen betekenen dat de Amerikaanse economie straks totaal zal instorten, maar zal ook gevolgen het voor het Westen die puppets zijn van dit land.
   We zullen het meemaken, maar dat het nog een pittige tijd wordt, daar ben ik van overtuigd.
   Niet teveel naar het negatieve nieuws kijken en dicht bij jezelf blijven en het vooral leuk houden!

   6 likes
   • We zullen het zeker gaan meemaken Angel en interessant wat jij zegt allemaal.
    Ik denk dat die illuminati gewoon super arrogant is omdat ze hybride zijn, ze zijn zowel mens (mens is een mix van diverse ET DNA en zowel Reptiel, die hebben ook bijzondere capaciteiten, al met al vinden ze zichzelf een superras, denk ik. En willen zij heerschappij over de hele aarde, zij willen domineren en maken het niet alleen de mensen lastig maar ook alle andere bewoners van deze planeet. Ik weet niet of ze nog samen werken met de grijzen maar ze hebben sowieso allemaal hun eigen agenda. De illuminati wil heerschappij over alles en iedereen, zij vinden zichzelf superieur aan de rest, zij zijn het superras, zij hebben ook altijd de mens onderdrukt met hun zogenaamde slimheid en intelligentie. Alleen ze hebben niet ingecalculeerd dat alles maar een holografisch projectie spel is en er zeer, zeer hogere machten zijn die de kosmische spelregels bepalen, die machten bevinden zich buiten dit kosmische spel dus daar kan niks tegen begonnen worden. En ik denk dat uiteindelijk ALLES om moeder aarde draait, haar mag niks overkomen en daar zijn de meeste wezens en rassen het helemaal mee eens, (behalve de illuminati dan) moeder aarde is een paradijs van veelzijdigheid wat een unicum is in dit universum en ze eren haar vrije wil om iedereen zo veel mogelijk te sparen in de aankomende eindfase. En met eindfase bedoel ik dat de hogere machten hebben besloten dualisme op deze planeet te beeindigen zodat de aarde niks meer kan overkomen. Iedereen die slechte bedoelingen heeft met de aarde en het leven op haar heeft geen schijn van kans meer (ook mensen onder elkaar niet meer). Daarom hebben de Anunaki eigenlijk geen keuze dan zich te richten tot het licht, het was kiezen of delen, of dit universum verlaten of je schikken. Alleen de illuminati zit nog dwars maar dat is puur uit onwetendheid van ze denk ik (zijn ze dus niet zo superieur als ze dachten dat ze waren) want het spel is gewoon afgelopen voor ze, maar hun vrije wil (dat is nou eenmaal de regel) moet nog worden ge-eerd tot het aller aller laatste moment.

    Ik kan het allemaal niet bewijzen natuurlijk, gewoon beetje de touwtjes aan elkaar knopen en dan heb je wat 😉 ik ben ook gewoon erg nieuwsgierig, ik wil alles weten!
    Thanks Angel !!

    5 likes
    • Er zijn ook een aantal “illuminati” en special “reptielen” flessen in omloop. Als je deze fles in bezit hebt en deze goed verzorgd dan gaan alle kwade krachten van deze sujetten aan je voorbij. Die flessen hebben een bijzondere werking om gedachtekracht alleen positief te laten zijn voor de bezitter van de fles.

     Er zijn er slechts enkele tientallen van dus helaas kan niet iedereen ervan profiteren.

     2 likes
   • De Gonzo Conspiracionalist

    Hallo Angel, Ik raakte zeer geintrigeerd in jouw opmerking: ” Ik weet dat er in Deelen een onderaardse basis is….”. Man ik volg al tijden verhalen zoals Area 51, Dulce New Mexico en ook het Bucegi Gebergte in Roemenie… maar goed, aangezien ik in gelderland woon, denk ik dat het aannemelijk is om ‘zelf’ mogelijk te kijken waar die ‘ingangen’ van die onderaardse basis is, te onderzoeken. Kun jij hints geven van waar die basis is? Ongeveer? Of waar op te letten in de omgeving van Deelen? Ik hoop dat je dit leest en een concreet antwoord zou kunnen geven. Alvast bedankt.

    2 likes
    • @Gonzo, ik woon ook in Gelderland hihi, ik weet alleen niet of het verstandig is om te gaan kijken als het je überhaupt lukt om de basis te vinden. Als de ondergrondse basis van de illuminati is zou je kans hebben om het te vinden maar als ze je daar ontdekken ben je zeker de sjaak.. en helemaal als ze van buitenaardsen zijn, maar dan zal je die basis zeker niet vinden, die hebben namelijk super ontwikkelde techniek waardoor je de ingang gewoon niet eens ziet, ze manipuleren gewoon wat jij ziet, terwijl de ingang voor jouw neus is zie jij gewoon een boom staan, ik noem maar wat. Net zoals met hypnose, kunnen zij bepalen wat jij ziet en doet en zelfs denkt. Dat is geen magie, dat is gewoon wetenschap. Al staan er 20 buitenaardse voor jouw neus van de vreemdste soort, jij kan ze zien als 20 prachtige vrouwen of mannen en als ze willen kunnen ze ook gewoon zorgen dat je ze kompleet niet ziet staan, ze manipuleren jouw gedachte-veld en dat is voor hen heel simpel. Daarom zien we ze nooit, ze kunnen het ook collectief doen namelijk, geen probleem. Klinkt als een spannend scifi boek.
     Maar probeer het eens zou ik zeggen, maar de kans is klein denk ik.

     2 likes
     • De Gonzo Conspiracionalist

      Hallo Carlijn, Ik heb je antwoord gelezen. Ik kan me er in vinden het zijn zaken die ik ook regelmatig kan verbinden aan dit soort schimmige zaken. Dan doel ik op het manipuleren van het bewustzijn. Maar er zijn naar mijn idee veel te veel zaken die in onze dimensie wel waarneembaar zijn. Ik denk dat ik kan zien als er ergens een levensgrote tunnel boormachine heeft huisgehouden om een perfecte reusachtige tunnel te maken naar een dergelijke basis toe. Kijk het zou zo kunnen zijn dat er geen bovenaardse ingang is in die basis en dat die wellicht met een ondergronds netwerk verbonden is naar de ‘echte’ grote bases. Kijk er doen zich ook ‘spookverhalen’ te ronde dat er onder het J. P. Getty museum in Los Angeles een basis schuil gaat die zijn weerga niet kent. Onmenselijk en onvoorstelbaar qua grootte en technologie. Zaken die daar plaatsvinden, die schijnen het daglicht niet te kunnen verdragen. Nou hoe dan ook, mocht er nog iemand zijn die meer duidelijkheid kan geven over locaties van de basis in Deelen, dan hoor ik dat graag. Bedankt voor je uiteenzetting trouwens, ik geef de moed niet op, hihi. Zou ik geld genoeg hebben dan trok ik naar al die ‘befaamde locaties’ en zou ik er zelf op onderzoek uit gaan, al is het alleen maar rondwandelen en observeren, al dan niet verscholen.

      2 likes
     • Sja als deze buitenaardsen in een andere ruimte tijd zijn dan is het lastig die waar te nemen met onze 5 zintuigen.

      1 likes
  • Als je weet dat ze (de darkies) je geest, je bewustzijn klein willen houden, dan kijk je niet meer naar dat domhoudende nieuws op tv, dan kijk je ook niet meer naar dommakende geldverslindende, geldzuigende programma’s. De luxe en weelde verering met domme blondjes als sterren. Linda is de 50 gepasseerd maar is nog net zo’n meisje als op haar 18e, die is blijven steken maar kreeg daar dan ook vet voor betaald. Padja zit hier ook regelmatig te lallen als een dronken matroos, die kan de grens ook maar niet over, geen tipje van achter de sluier opvangen omdat ze nog worstelt met het idee dat eens mens er inderdaad, als het er op aan komt, alleen voor staat. Dan lees je geen kranten meer en mijdt je alles wat naar 3D ruikt. Als het moet dan moet het maar liever niet. Dit leven is maar een splintertje realiteit in de oneindigheid en waarom ik hier ben? Gelukkig ben ik ‘s nachts ergens anders waar het beter toeven is. Waarschijnlijk wil ik de Big Switch van zo dichtbij mogelijk meemaken, zoals ik dat in mijn jeugd ook zo graag bij top rockconcerten deed. Mick Jagger binnen 10 meter afstand van het podium met Jumping Jack Flash. Zo exiting voelt het nu ook al een poos, dat er iets waanzinnigs spannends exiting gaat gebeuren, maar vraag me niet hoe en wat.
   En men mag mij gek vinden, dat ben ik al ver voorbij, maar ik heb alvast mijn mooiste outfit uitgezocht en klaargehangen, voor je weet maar nooit.

   6 likes
  • @carlijn
   Je weet het iig super leuk te brengen!

   0 likes
  • ik heb niks meer hier aan toe te voegen. ik snap en begrijp je helemaal 🙂

   1 likes
  • Occam’s Razor:
   Volg het geld!

   0 likes
 2. Jammer is dat die oplichterij met voedsel. Wat boeit veel mensen dat. Als ik in de supermarkt kom dan zie ik de diepvriespizza’s en de kant en klaarmaaltijden de kassa passeren. Binnen een 20 minuten heb ik een vers maaltje klaar.
  Even iets anders maar wel typerend.
  Er zijn heel veel mensen dusdanig afgestompt dat ze in het weekend uit hun dak gaan met allerlei gifpillen achter de kiezen en dan is men heel schijnheilig “geschokt” wanneer er doden vallen. Hoe meer drugsdoden door die pillen hoe beter misschien wordt men dan wakker. Bovendien dragen de gedrogeerde feestgangers bij aan het spekken van een agressieve gifmengersmafia die als kers op de taart ook nog vaten chemische troep in de natuur dumpt.

  22 likes
  • Doe wat je goeddunkt, en laat een ander dat ook doen. Ik ben een andere jij. Mvg

   6 likes
  • Hoewel ik sympathie heb voor je reactie, denk ik dat er een duivels dilemma schuilt in drugs (in het algemeen). Er zullen altijd mensen zijn die het nodig vinden om met middelen vertier te zoeken. Zij het XTC of alcohol of wat dan ook. Terwijl je altijd met nadruk moet blijven wijzen op de gevaren van het experimenteren met je hersenen (en de rest van je lijf) en met name onvolwassenen hier tegen moet beschermen (ook wettelijk) staat het iedere burger volgens mij vrij om zijn eigen stommiteiten te begaan.
   Het dilemma ontstaat als je ziet dat 50 jaar “war on drugs” geen steek hebben uitgehaald, maar wel een illegale handel hebben gecreëerd. Dus heb je naast de risicovolle drugs ook nog de extra overlast van de zware criminaliteit EN dodelijke neprotzooi, waar deze doden door zijn gevallen. Ter vergelijking kun je kijken naar de drooglegging in de V.S. Enkele jaren lang was alcohol net zo verboden als bijv. cocaïne nu. Gevolg: opkomst van een machtig misdaadnetwerk en meer doden door rotzooi van zelfstokers.
   Ik pleit niet voor alles vrijlaten en niks regelen, maar het middel van verbieden is misschien wel erger dan de kwaal.

   7 likes
   • Nee, blijkbaar geven wij als gezin/familie/wijk/maatschappij te weinig om individuen welke daarna hun leegte vullen met inidivueel of destructief gebruik van drugs…

    0 likes
 3. Onthaast. Neem tijd voor een moes- en fruit-tuin, eigen kippen. Ontdek het plezier van zelf koken met verse producten van het seizoen. Neem genoegen met een beetje minder luxe en meer genoegdoening. Laat het ambacht belangrijker zijn dan de carrière.

  20 likes
  • En dan. Moet ik dan m’n eigen kip de strot omdraaien?
   Of…nog erger….flappie!

   Nah…klinkt fantastisch hoor een moestuin, maar mag ik dan jou kopen? Want ik krijg echt nog geen tomaatje aan zo’n gezellig boompje. 🙂

   2 likes
 4. De georganiseerde misdaad zijn planeet- en mensheid- vernietigers. Ze slaan op meerdere fronten toe en gaan hun o.a. materialism, commercialiteit en onbegrensde hebzucht over lijken.

  7 likes
 5. Ik heb grote moeite om het “commentaar volk” alhier niet van commentaar te voorzien c.q. niet te beoordelen. Misschien kan het “commentaar volk” in de toekomst eens bedenken of de wereld wacht op het commentaar dat ze geven.

  Voor fantasie commentaar zou ik willen voorstellen deze voortaan tussen @fantasie……[email protected] te plaatsen, dan weten we dat tenminste voordat we beginnen met lezen.

  1 likes
  • De Gonzo Conspiracionalist

   Je val vast het probleem zien van dit bericht, je begint met ‘ik’. De strekking is, ik wil niet dat jullie dat doen. Is het een tip dat je gewoon niet verder scrollt dan het nieuwsbericht? Dan hoef je nooit meer commentaar te zien.

   1 likes
 6. Daar hebben we het verdachte ingrediënt ascorbinezuur weer eens.
  Dat dat in sinaasappelsap zit is overigens niet zo heel erg vreemd.
  Sterker nog, als het het niet in zit is het zeker géén sinaasappelsap.
  Het is namelijk vitamine-C.

  1 likes
  • Ja robbedoes zo ken ik nog meer mensen die schadelijke toevoegingen als E-nummers in voedsel goedpraten omdat ze trots zijn dat ze 1 E-nummer kennen.
   Maar ondertussen vergeten dat er weinig goede E-nummer zijn.
   Goede E-NUMMERS zijn op 2 handen te tellen, maar slechte e-nummers zijn er wel honderderen.
   Oh nee sorry het zijn er eerder duizenden.
   Mensen die geloven dat gezondheid uit kant en klaar voedsel komt, ga alsjeblieft een periode in de leer op het platteland

   0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Dat er nu zo weinig kinderen aan infectieziektes overlijden, is niet in de eerste plaats te danken aan vaccins. Hoogleraar onthult ware redenen

Dat er nu zo weinig kinderen aan infectieziektes overlijden, is niet in de eerste plaats te danken aan vaccins. Hoogleraar onthult ware redenen

Hoewel zo’n 10 procent van de bevolking ...

Melk van de koe bevat 'meest relevante kankerverwekker die er is'. Dit melkeiwit zet kanker 'aan'

Melk van de koe bevat ‘meest relevante kankerverwekker die er is’. Dit melkeiwit zet kanker ‘aan’

Melkcriticus Colin Campbell, emeritus hoogleraar voedingsbiochemie aan ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.