Het Complot

VIDEO: Onthullend interview met zanger Prince over chemtrails en mens als slaaf

Help ons door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zanger Prince was op 19 juli 2009 te gast in het programma Tavis Smiley op zender PBS. Hij sprak met talkshowhost Tavis Smiley onder meer over zijn jeugd, nummers die hij heeft gemaakt en de relatie met zijn vader.

Halverwege het opzienbarende interview vertelt Prince hoe zijn kijk op de wereld is veranderd door het werk van de invloedrijke Amerikaanse cabaretier en schrijver Dick Gregory. “Ik laat zijn werk aan iedereen zien die bij mij op bezoek komt,” zei Prince. “Mensen moeten dit horen. Wat hij zegt gaat ons allemaal aan.”

“Als kind zag ik vaak strepen in de lucht,” ging hij verder. “Dan dacht ik: ‘gaaf, weer een vliegtuig’, maar al snel zag ik er heel veel. Toen begon iedereen in onze buurt met elkaar te vechten en kreeg iedereen ruzie. Niemand wist waarom. Wat Gregory zei over chemtrails maakte zoveel dingen duidelijk.”

Zijn nummer ‘Dreamer’ begint met de tekst ‘I was born and raised on the same plantation in the United States of the red, white and blue’. Volgens Prince zijn we allemaal slaven die op één grote plantage leven.

Toen hij erachter kwam dat er acht presidenten van de Verenigde Staten van Amerika waren voor de ‘eerste’ president George Washington, werd hij erg boos. “Ik wilde weten waarom ik iets anders had geleerd op school,” zei hij. “Vertel me gewoon het hele verhaal. Ik maak het plaatje zelf wel compleet. Maar vertel me geen dingen waarvan jij denkt dat ik ze moet weten.”

[PBS]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Stefan
Stefan
7 jaren geleden

Dit is nou juist het grote probleem. Wanneer in een democratie bepaalde kaders onvoldoende belicht worden krijgen de mensen argwaan.

Ik ben het overigens dan ook geheel eens met deze man.

Henk001
Henk001
7 jaren geleden

Interessant is dat hij als kind al persisterende contrails zag. Dan hebben we het over de jaren ’60.

Zoidberg
Zoidberg
7 jaren geleden

Luister ook eens naar de nieuwe muziek vd kleine grote man met vrouwenband 3rdeyegirl.
Zomaar een tip.
Ouderwets funkend en ronkend….

https://www.youtube.com/watch?v=81WswKidRN4

days of our lives
days of our lives
7 jaren geleden

“Toen hij erachter kwam dat er acht presidenten van de Verenigde Staten van Amerika waren voor de ‘eerste’ president George Washington, werd hij erg boos.”

Dat waren dan waarschijnlijk geen presidenten, maar premiers onder de Britse vlag.
Ik ben een groot fan van Prince, maar dit slaat nergens op. Of het citaat moet uit de context zijn gehaald…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

30
0
We lezen graag je reactie!x