CoronaBuitenland

Gouverneur Ron DeSantis: Florida steunt het WHO-pandemieverdrag ‘onder geen beding’

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Florida steunt het pandemieverdrag van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) ‘onder geen beding’. Dat heeft gouverneur Ron DeSantis maandag gezegd. “Dat gaat niet gebeuren,” zei hij tijdens een persconferentie.

“U heeft gezien dat veel van die elites pleiten voor zeer nefast beleid,” aldus DeSantis. Hij voegde toe dat mensen zijn verhuisd naar Florida omdat hij zich heeft uitgesproken tegen dergelijk beleid, zoals bijvoorbeeld het sluiten van scholen.

Bijna absolute zeggenschap

De WHO werkt aan een pandemieverdrag dat de organisatie veel meer macht en geld zou geven. De organisatie krijgt dan bijna absolute zeggenschap over ons beleid bij een volgende pandemie. Deze week zijn de lidstaten in Genève bijeen om te praten over het pandemieverdrag.

Vorig jaar liet premier Rutte doorschemeren dat Nederland achter het sluiten van een internationaal pandemieverdrag staat. Hij ondertekende een oproep daarvoor van WHO-topman Tedros en voorzitter van de Europese Raad Charles Michel in een aantal kranten wereldwijd. Officieel moet het verdrag leiden tot ‘verbetering van de pandemieparaatheid en -respons’.

Zeg ‘nee’ tegen het pandemieverdrag!

Critici waarschuwen dat de elites een machtsgreep proberen te plegen. “Het WHO-pandemieverdrag moet worden tegengehouden,” zei het Amerikaanse congreslid Ronny Jackson maandag. “We mogen niet toestaan dat onze nationale soevereiniteit wordt overgedragen aan VN-bureaucraten. Zeg ‘nee’ tegen het pandemieverdrag!”

Senator Marco Rubio zei dat ‘we nooit mogen toestaan dat Biden het ‘pandemieverdrag’ gebruikt om de zeggenschap over het beleid uit handen te geven aan de corrupte WHO’.

[Breitbart]

4.9 104 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mensjes
Mensjes
8 maanden geleden

Top, om iemand met gezond verstand te zien.

sommers
sommers
8 maanden geleden

nooit aan toe geven /mensen komen steeds meer te weten .wij moeten de verwarming 3 graden terug draaien en hun vliegen met n prive vliegtuig naar zwitserland

Richard jansen
Richard jansen
8 maanden geleden

When bad people have good ideas,the good ideas goes into the wrong direction…..(Arnie gunderson)

T,A
T,A
8 maanden geleden

DIT IS ZO WAAR.

UIT DE WHO EN UIT DE EU.

KABINET OP NON AKTIEF TOT NADER ONDERZOEK .

DAN KUNNEN WE EEN BETERE WERELD BEGINNEN OP TE BOUWEN

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

70
0
We lezen graag je reactie!x