UFO

Britse UFO-hacker niet aangeklaagd

Help mee door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Britse UFO-hacker Gary McKinnon, die inbrak bij onder andere de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA, zal in eigen land niet worden aangeklaagd. Daarmee komt een einde aan een tien jaar lange strijd.

Dat hebben diverse Britse media vrijdagmiddag gemeld op basis van een uitspraak van het Britse Openbaar Ministerie (OM).

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Eerder had McKinnon al met succes bezwaar gemaakt tegen uitlevering aan de Verenigde Staten. Halverwege oktober dit jaar liet de Britse regering weten dat hij definitief niet zal worden uitgeleverd aan de VS. Als hij wel was uitgeleverd had hij tot 60 jaar cel kunnen krijgen.

Waardeloos

Het OM stond nu voor de vraag of McKinnon in Groot-Brittannië moest worden aangeklaagd voor het inbreken in Amerikaanse computernetwerken.

De kans is nu klein dat McKinnon in Groot-Brittannië succesvol kan worden vervolgd, aldus het Openbaar Ministerie bij monde van directeur Keir Starmer.

De hacker, of Solo zoals de naam luidt waaronder hij opereerde, doorzocht tussen 2001 en 2002 tienduizenden computers en kwam op zijn tochten veel andere hackers tegen. Hij zegt bewijzen te hebben voor buitenaardse contacten van de Verenigde Staten. Hij werd echter overmoedig en liet berichten achter op computers zoals ‘jullie beveiliging is echt waardeloos’.

Gratis energie

McKinnon was naar eigen zeggen niet uit op sabotage. Hij beweert Amerikaanse overheidscomputers te hebben onderzocht om bewijs te vinden van UFO’s, antizwaartekracht en gratis energie. Hij zegt dit bewijs ook daadwerkelijk gevonden te hebben.

Volgens hem runnen de Verenigde Staten een geheim ruimtevaartprogramma en beschikken ze over een geheim ruimteschip dat door niet-aardse officieren wordt bemand. Het land zou ook beschikken over antizwaartekracht-apparaten.

Bron: Nd.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dennis
Dennis
11 jaren geleden

Haha net goed, gewoon op zoek naar informatie 🙂 en hij word vrijgesproken en niet uitgeleverd. Misschien mag ik uitgaan dat hij wel wat gewicht (info) had om het niet TE laten gebeuren 🙂 bijv: laat mij iets overkomen en deze informatie word sowieso wereldwijd verspreid.

Blup
Blup
11 jaren geleden

In het artikel waar de bronvermelding naar verwijst lees ik niets over “McKinnon was naar eigen zeggen niet uit op sabotage. Hij beweert Amerikaanse overheidscomputers te hebben onderzocht om bewijs te vinden van UFO’s, antizwaartekracht en gratis energie. Hij zegt dit bewijs ook daadwerkelijk gevonden te hebben.

Volgens hem runnen de Verenigde Staten een geheim ruimtevaartprogramma en beschikken ze over een geheim ruimteschip dat door niet-aardse officieren wordt bemand. Het land zou ook beschikken over antizwaartekracht-apparaten. “

Welke bron is dat?

Sjaak
Sjaak
11 jaren geleden

Goed nieuws..

Deze man is een held.. Een beetje slordig in zijn handelen en dat is best jammer want anders hadden we vast meer geweten.

Abel
Abel
11 jaren geleden

[quote name=”Blup”]In het artikel waar de bronvermelding naar verwijst lees ik niets over “McKinnon was naar eigen zeggen niet uit op sabotage. Hij beweert Amerikaanse overheidscomputers te hebben onderzocht om bewijs te vinden van UFO’s, antizwaartekracht en gratis energie. Hij zegt dit bewijs ook daadwerkelijk gevonden te hebben.

Volgens hem runnen de Verenigde Staten een geheim ruimtevaartprogramma en beschikken ze over een geheim ruimteschip dat door niet-aardse officieren wordt bemand. Het land zou ook beschikken over antizwaartekracht-apparaten. “

Welke bron is dat?[/quote]

Wikipedia?

http://nl.wikipedia.org/wiki/Gary_McKinnon

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x