Gezondheid

Hoge Britse ambtenaar spreekt zich uit: “Steeds meer bewijs dat BMR-prik hersenschade veroorzaakt”

Help ons door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Als wordt bewezen dat de BMR-prik autisme veroorzaakt en de overheden de risico’s niet nauwkeurig evalueren, hebben we te maken met één van de grootste schandalen in de medische geschiedenis. Dat stelt dr. Peter Fletcher, die als wetenschappelijk hoofdmedewerker werkzaam was op het Britse ministerie van Volksgezondheid, schrijft de Britse Daily Mail.

Dr. Fletcher heeft duizenden documenten over de kwestie bestudeerd en is van mening dat het publiek het recht heeft om ze in te kijken. Hij zei dat wetenschappers van over de hele wereld steeds meer bewijs verzamelen waaruit blijkt dat het vaccin tegen bof, mazelen en rode hond bij bepaalde kinderen autisme veroorzaakt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hij voegde toe: “Er zijn zeer machtige mensen met hoge functies in Groot-Brittannië en andere landen die hun reputatie en carrière op het spel hebben gezet en zij zijn bereid om vrijwel alles te doen om zichzelf te beschermen.”

Het kan niet langer worden ontkend

In de jaren zeventig moest dr. Fletcher bepalen of nieuwe vaccins veilig waren. Hij zette in 2001 voor het eerst vraagtekens bij het BMR-vaccin. Hij zei dat het veiligheidsonderzoek voorafgaand aan de introductie van het vaccin in Groot-Brittannië, inadequaat was.

De angst die hij toen had lijkt nu te worden bewaarheid. Dr. Fletcher is ervan overtuigd dat het BMR-vaccin mogelijk verantwoordelijk is voor het toenemende aantal gevallen van autisme.

“Er worden steeds meer klinische en wetenschappelijke gegevens verzameld waaruit blijkt dat het mazelenvirus in de BMR-prik schade kan veroorzaken aan het brein, de darmen en het immuunsysteem van kwetsbare kinderen,” zei hij. “Het bewijs is afkomstig van een aantal gerespecteerde universiteiten, ziekenhuizen en laboratoria van over de hele wereld. Het kan niet langer worden ontkend. Toch blijven gezondheidsinstanties dat doen.”

Waarom neemt de overheid dit enorme probleem niet serieus?

“Toen wetenschappers een mogelijke link vonden tussen gekkekoeienziekte en de ziekte van Creutzfeldt-Jakob raakte iedereen in paniek en werden miljoenen koeien afgeslacht,” zei dr. Fletcher.

“In vergelijking met 15 jaar geleden, toen het BMR-vaccin werd geïntroduceerd, is het aantal gevallen van autisme en andere vormen van hersenschade vertienvoudigd en niemand wil toegeven dat het gebeurt, laat staan een onderzoek instellen,” voegde hij toe.

“Hoogstwaarschijnlijk wordt de toename voor een deel veroorzaakt door het vaccin,” zei hij. “Waarom neemt de overheid dit enorme probleem niet serieus?”

Niet bestand

Hij voegde toe dat het risico op schade aan het brein en de darmen als gevolg van BMR-prikken veel hoger is bij kinderen die een broer of zus hebben met diabetes. De gepensioneerde dr. Fletcher, die een lange carrière in de wetenschap en geneeskunde achter de rug heeft, zei dat gezondheidsinstanties niet zomaar mogen uitsluiten dat het BMR-vaccin autisme kan veroorzaken.

“Het is heel goed mogelijk dat het immuunsysteem van een kleine minderheid niet bestand is tegen de levende virussen in de BMR-prik en het toenemende aantal vaccinaties,” zei hij.

Het ministerie van Volksgezondheid, waar dr. Fletcher jarenlang heeft gewerkt, zei in een reactie: “BMR blijft de beste bescherming tegen bof, mazelen en rode hond. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie is het vaccin veilig en kinderen die het BMR-vaccin krijgen hebben niet meer kans op autisme dan kinderen die het niet krijgen.”

[MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
8 jaren geleden
exegese
exegese
8 jaren geleden

Er komt vanzelf een moment dat ze het toe moeten geven, de vraag is alleen wanneer ? De waarheid zal de hang naar geld en satanische plannen zeker overwinnen !

eNdEmiOn
eNdEmiOn
8 jaren geleden

Jammer dat er weer verkeerd wordt ingegaan op het vaccinatie vraagstuk. De nadruk wordt op specifieke elementen die mogelijk schadelijk zijn gelegd. Stel die dingetjes worden verandert, duurt het weer xx jaar voordat weer opnieuw blijkt dat het nog altijd niet deugt ipv dat het vaccineren an sich onder de loep wordt genomen. Zo blijven in het artikel schadelijke toevoegingen (bekendste: aluminium, formaldehyde en kwik) alvast buiten schot.

Maarten
Maarten
8 jaren geleden

Er word er hier maar 1 beter van al die ziektes en dat is de farmaceutische industrie !

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x