Homepagina » Gezondheid » Hoge Britse ambtenaar spreekt zich uit: “Steeds meer bewijs dat BMR-prik hersenschade veroorzaakt”
Hoge Britse ambtenaar spreekt zich uit: "Steeds meer bewijs dat BMR-prik hersenschade veroorzaakt"

Hoge Britse ambtenaar spreekt zich uit: “Steeds meer bewijs dat BMR-prik hersenschade veroorzaakt”

Als wordt bewezen dat de BMR-prik autisme veroorzaakt en de overheden de risico’s niet nauwkeurig evalueren, hebben we te maken met één van de grootste schandalen in de medische geschiedenis. Dat stelt dr. Peter Fletcher, die als wetenschappelijk hoofdmedewerker werkzaam was op het Britse ministerie van Volksgezondheid, schrijft de Britse Daily Mail.

Dr. Fletcher heeft duizenden documenten over de kwestie bestudeerd en is van mening dat het publiek het recht heeft om ze in te kijken. Hij zei dat wetenschappers van over de hele wereld steeds meer bewijs verzamelen waaruit blijkt dat het vaccin tegen bof, mazelen en rode hond bij bepaalde kinderen autisme veroorzaakt.

Hij voegde toe: “Er zijn zeer machtige mensen met hoge functies in Groot-Brittannië en andere landen die hun reputatie en carrière op het spel hebben gezet en zij zijn bereid om vrijwel alles te doen om zichzelf te beschermen.”

Het kan niet langer worden ontkend

In de jaren zeventig moest dr. Fletcher bepalen of nieuwe vaccins veilig waren. Hij zette in 2001 voor het eerst vraagtekens bij het BMR-vaccin. Hij zei dat het veiligheidsonderzoek voorafgaand aan de introductie van het vaccin in Groot-Brittannië, inadequaat was.

De angst die hij toen had lijkt nu te worden bewaarheid. Dr. Fletcher is ervan overtuigd dat het BMR-vaccin mogelijk verantwoordelijk is voor het toenemende aantal gevallen van autisme.

“Er worden steeds meer klinische en wetenschappelijke gegevens verzameld waaruit blijkt dat het mazelenvirus in de BMR-prik schade kan veroorzaken aan het brein, de darmen en het immuunsysteem van kwetsbare kinderen,” zei hij. “Het bewijs is afkomstig van een aantal gerespecteerde universiteiten, ziekenhuizen en laboratoria van over de hele wereld. Het kan niet langer worden ontkend. Toch blijven gezondheidsinstanties dat doen.”

Waarom neemt de overheid dit enorme probleem niet serieus?

“Toen wetenschappers een mogelijke link vonden tussen gekkekoeienziekte en de ziekte van Creutzfeldt-Jakob raakte iedereen in paniek en werden miljoenen koeien afgeslacht,” zei dr. Fletcher.

“In vergelijking met 15 jaar geleden, toen het BMR-vaccin werd geïntroduceerd, is het aantal gevallen van autisme en andere vormen van hersenschade vertienvoudigd en niemand wil toegeven dat het gebeurt, laat staan een onderzoek instellen,” voegde hij toe.

“Hoogstwaarschijnlijk wordt de toename voor een deel veroorzaakt door het vaccin,” zei hij. “Waarom neemt de overheid dit enorme probleem niet serieus?”

Niet bestand

Hij voegde toe dat het risico op schade aan het brein en de darmen als gevolg van BMR-prikken veel hoger is bij kinderen die een broer of zus hebben met diabetes. De gepensioneerde dr. Fletcher, die een lange carrière in de wetenschap en geneeskunde achter de rug heeft, zei dat gezondheidsinstanties niet zomaar mogen uitsluiten dat het BMR-vaccin autisme kan veroorzaken.

“Het is heel goed mogelijk dat het immuunsysteem van een kleine minderheid niet bestand is tegen de levende virussen in de BMR-prik en het toenemende aantal vaccinaties,” zei hij.

Het ministerie van Volksgezondheid, waar dr. Fletcher jarenlang heeft gewerkt, zei in een reactie: “BMR blijft de beste bescherming tegen bof, mazelen en rode hond. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie is het vaccin veilig en kinderen die het BMR-vaccin krijgen hebben niet meer kans op autisme dan kinderen die het niet krijgen.”

[MailOnline]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • eNdEmiOn schreef:

  Jammer dat er weer verkeerd wordt ingegaan op het vaccinatie vraagstuk. De nadruk wordt op specifieke elementen die mogelijk schadelijk zijn gelegd. Stel die dingetjes worden verandert, duurt het weer xx jaar voordat weer opnieuw blijkt dat het nog altijd niet deugt ipv dat het vaccineren an sich onder de loep wordt genomen. Zo blijven in het artikel schadelijke toevoegingen (bekendste: aluminium, formaldehyde en kwik) alvast buiten schot.

  8 likes
  • franss schreef:

   De hoeveelheden alu, formaldehyde of kwik die eventueel in een van de vaccins zitten zijn altijd peanuts vergeleken met de hoeveelheden die en baby of kind al via voedsel binnenkrijgt.
   En als het er niet (meer) inzit blijven de autismegevallen aan de vaccinatie toegerekend door onwetenden.

   Het stuk hierboven is gelardeerd met beweringen dat er steeds meer bewijs komt.
   Waarom dan geen rijtje onderzoeken gepresenteerd? Het omgekeerde is waar, er zijn inmiddels honderdduizenden meer kinderen gevolgd en onderzocht dan die 12 gevallen die oplichter Wakefield presenteerde, en er is geen link tussen autisme gevonden. Deze man kun je inmiddels met recht een massamoordenaar noemen.

   2 likes
   • eNdEmiOn schreef:

    Voedsel gaat nog altijd door de maag. Dat is toch een ander plaatje dan wanneer je natuurlijke barrières zoals de huid omzeilt en zo bepaalde stoffen in je lijf injecteert. Daarnaast heb je met bv aluminium ook nog verschil wbt deeltjes grootte. Micro deeltjes gaan bv niet door de bloed-hersenbarrière nanodeeltjes wel.

    Je stipt ook meteen een ander probleem aan. Namelijk de beroerde kwaliteit van het overgrote deel van ons voedsel.

    Verder leuke spindoctor spinsels maak je ervan. Proberen vaccins als veilig te bestempelen enkel omdat de aanname dat een specifiek onderdeel daarvan de boosdoener zou zijn niet waar zou blijken. Wbt kwik is dat echt nog niet onomstotelijk aangetoond hoor. Waar je waarschijnlijk op doelde.

    Weer dat standaard spinsel van massamoordenaar. Leuke poging de feiten te verdraaien. Feit is namelijk dat bijwerkingen van vaccinaties veel meer schade aanrichten dan dat de daadwerkelijke ziektekiemen aan schade aanrichten. Dit is makkelijk op te maken uit statistieken tussen wel en niet gevaccineerden. En ook is dat op te maken uit de geschiedenis en de daadwerkelijke cijfers mbt de ernst van bepaalde ziektes welke altijd zwaar overdreven worden (vooral de ernst van polio).

    Voordat je iemand als oplichter uitmaakt mag je daar toch wel heel wat stevigere argumenten voor gebruiken. Wakefield is wat mij betreft een klassiek voorbeeld van een klokkenluider die die zwart wordt gemaakt omdat hij tegen de stroom in zwemt.

    9 likes
 • exegese schreef:

  Er komt vanzelf een moment dat ze het toe moeten geven, de vraag is alleen wanneer ? De waarheid zal de hang naar geld en satanische plannen zeker overwinnen !

  10 likes
 • Maarten schreef:

  Er word er hier maar 1 beter van al die ziektes en dat is de farmaceutische industrie !

  5 likes
 • Maarten schreef:

  Er word er hier maar 1 beter van al die ziektes en dat is de farmaceutische industrie !

  3 likes
 • critical eye schreef:

  het welles of nietes spelletje brengt geen zoden aan de dijk. Je kunt je beter afvragen; als de voorstanders van het, in hun ogen, onzinnig en onwaar gezwam van de tegenstanders afwillen, waarom hebben ze dan nooit een onafhankelijk wetenschappelijk verantwoordt onderzoek gedaan, om bijv. jaren lang gevaccineerden en niet – gevaccineerden te controleren welke uiteindelijk gezonder zijn, dus ook op langer termijn. Als die vaccinaties echt zo hard nodig zijn zoals er beweerd wordt, dan wordt dat in een dergelijk vergelijk vanzelf duidelijk en zijn de tegenstanders van het vaccinatie beleid gelijk uitgekletst. Je kan zelfs nu nog starten met een dergelijk onderzoek. Maar dit is nooit gebeurd en gebeurd nog steeds niet. Blijkbaar is men bang voor het eindresultaat. Het zou zo maar eens anders kunnen uitpakken en dan zijn de farmaceutische industrieen hun miljarden en hun geloofwaardigheid kwijt.
  Mensen die blindelings geloven dat het noodzakelijk is om te vaccineren hebben in mijn ogen zich niet echt goed verdiept in deze materie, zodra men dat wel doet dan praten ze wel anders.
  Ik zeg maar zo, het zal jou kind maar eens wezen, dan denkt en praat men wel anders, maar dan is het al te laat.

  0 likes
  • franss schreef:

   [Je kan zelfs nu nog starten met een dergelijk onderzoek. Maar dit is nooit gebeurd en gebeurd nog steeds niet. ]

   Dikke vette onzin. Sinds Wakefield zijn totaal meer dan 14miljoenkinderen gevolgd. Omdat mensen riepen ‘daar moet onderzoek naar gedaan worden’! Maar ja, dan komt het teleurstellende resultaat en dan heten de onderzoekers opeens ‘Big Pharma’, dus die uitkomsten kunnen niet kloppen. Dan geloven we Wakefield weer met n=12, want dat is een “klokkenluider”!

   http://images.huffingtonpost.com/2015-01-07-VaccineAutismstudiesgraphic.JPG

   Antiprikkers hebben ook zelf grootschalige vergelijkingen gedaan, maar ja, die uitkomst schreeuwen ze begrijpelijkerwijze liever niet van de toren.
   Dat alles hebben dat antiprikkers van de homeopathen geleerd, die na 200 jaar onderzoek telkens weer roepen dat er onderzoek moet komen. Wat zeg ik? De nederlandse antiprikkersvereniging bestaat voor 85% uit homeopathen! Kassa voor de ontstoringstherapieën.

   Kijk naar Big Homeo zoals Boiron en Vogel die geen enkele moeite doen om wetenschappelijk te bewijzen dat hun homeo-middeltjes werken. Waarom? Omdat ze weten dat dat weggegooid geld is. Ze kennen de uitkomst van het onderzoek allang.
   Dus vooral blijven roepen om meer onderzoek.

   0 likes
 • critical eye schreef:

  Eerder praat je over honderdduizenden kinderen die gevolgd zouden zijn in onderzoek, later praat je over meer dan 14 miljoen kinderen. De geloofwaardigheid is ver te zoeken.

  WantToKnow.nl – Vaccineren vs. niet-vaccineren.. Het verschil..??!

  0 likes
  • franss schreef:

   Ik had niet alle cijfers in mijn hoofd en dan is het beter om niet te grote getallen te noemen, want als dat teveel blijkt ga je nat, dus voorzichtig ‘honderdduizenden’.
   Het bleken miljoenen te zijn.
   Ik ben liever bescheiden dan me te moeten excuseren voor boude beweringen zoals “Maar dit is nooit gebeurd en gebeurd nog steeds niet”.

   Overigens had ik niet “gevolgd” moeten gebruiken. Een deel van de miljoenen kinderen zijn gevolgd, een deel bestudeerd, voor zover ik kan zien.

   0 likes
 • x

  Check Also

  ouders

  Ouders die dochtertje weigeren te vaccineren krijgen 800 euro boete. ‘Deze toxische stoffen horen niet thuis in haar lichaam’

  Een stel uit het Belgische Waregem is ...

  zoontje

  Zoontje Tamara Elbaz belandt in ziekenhuis na verplichte vaccinatie: ‘Mijn grootste nachtmerrie kwam uit’

  Het zoontje van model en ondernemer Tamara ...

  >