UFO

Object in Oostzee doet elektrische apparatuur uitvallen (video)

Help mee door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Zweedse expeditieteam dat op de bodem van de Oostzee onderzoek doet naar een object blijft mysterieuze ontdekkingen doen, meldt de televisieomroep New Tang Dynasty Television.

Ik dacht een steen, klif, dagzoom of modder aan te treffen, maar het was niets van dat alles, aldus expeditieleider Peter Lindberg.

Het team staat versteld van het object met een doorsnede van ongeveer 60 meter dat op een diepte van bijna 80 meter op de bodem van de Oostzee ligt verscholen.

Trappenhuis

Op de bovenzijde van het object zijn formaties te zien. Ze hebben hoeken van 90 graden en lijken op gangen of muren. Eén van de formaties heeft zelfs iets weg van een trappenhuis.

De duikers vonden een gat met een diameter van 25 centimeter. Het is nog onbekend waar het naartoe leidt. Kleine steencirkels lijken te zijn neergelegd in de vorm van een parelketting.

De omstandigheden waren niet al te aangenaam. De duikcomputer gaf aan dat het een graad vroor, aldus duiker Stefan Hogeborn. Als gevolg van de stroming veranderde het water echter niet in ijs.

Elektromagnetische puls?

Er gebeurde ook iets vreemds. De filmcamera stopte met werken op het moment dat de duikers dicht bij het object kwamen. “Toen we ons boven het object bevonden werkte geen van de elektrische apparaten meer,” zei Hogeborn. “Wanneer we 200 meter afstand namen begon alles weer te werken. Op het moment dat we dichterbij kwamen viel alles weer uit.”

Dennis Åsberg van team Ocean X is er na de eerste expeditie 100 procent zeker van dat ze iets ongewoons hebben gevonden. “Ik weet zeker dat we iets zeer unieks hebben gevonden,” zei hij. “Of het nu een meteoriet, een asteroïde, een vulkaan, een U-boot uit de Koude Oorlog of een UFO is, het moet iets zijn.”

Over twee weken gaat de tweede expeditie van start. Ocean X hoopt dan ook een geoloog mee te nemen naar de zeebodem.

Bron: NTDTV.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ab
ab
10 jaren geleden

hmz… Nog steeds een OVO dus ( Ongeïdentificeerd – Vliegend/Varend – Object.

reneh1
reneh1
10 jaren geleden

Ik ben allang blij dat er geen benaming van reuzen paddenstoel meer aan word gegeven.
Nu ik dit zo lees, vind ik het erg jammer dat dat eerst zo beschreven werd.
Toen kreeg ik echt het gevoel van ooohhh het mag weer eens niet bekend worden, laten we de “domme” mensen maar voorhouden dat het om een stenen paddenstoel gaat.

Ben erg benieuwd wat er uit gaat komen!
Ik hou het nog steeds op een ruimteschip, zo ziet het ook uit en zeker door de kenmerken dat de app. niet meer werken….

S@m
10 jaren geleden

Battleship 2012

c
c
10 jaren geleden

Spannend zeg! wie zegt dat er niet nog iets levends inzit ..Zou wel lachen zijn komt er ineens iets uitzwemmen met een mensenhoofd of zoiets.hahahah

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

33
0
We lezen graag je reactie!x