Homepagina » Het Complot » Hoofdexorcist waarschuwt voor satanisten van de Illuminati. Sturen ze kwade geesten op nietsvermoedende mensen af?
Hoofdexorcist waarschuwt voor satanisten van de Illuminati. Sturen ze kwade geesten op nietsvermoedende mensen af?

Hoofdexorcist waarschuwt voor satanisten van de Illuminati. Sturen ze kwade geesten op nietsvermoedende mensen af?

Satanisten van de Illuminati delen vervloekte rozenkransen en andere religieuze voorwerpen uit aan nietsvermoedende gelovigen waarna ze achtervolgd worden door kwade geesten, zo heeft een hoofdexorcist gezegd.

Duiveluitdrijver Ambrosio Nonato Legaspi waarschuwde dat de rozenkransen nachtmerries en pech veroorzaken, schrijft CBCP News.

Legaspi, de hoofdexorcist van het bisdom Novaliches op de Filipijnen vertelde aan Radio Veritas: “Wees voorzichtig, want de rozenkransen die je gebruikt kunnen vervloekt zijn.”

Illuminati

“Ze zijn niet alleen gemaakt om rooms-katholieken te misleiden, maar ook om kwade geesten op hen af te sturen,” voegde hij toe.

“De rozenkransen worden uitgedeeld door satanisten, met name door een groep die de Illuminati wordt genoemd,” legde de priester uit.

De kransen zijn vaak voorzien van verborgen symbolen, waaronder een slang rond een kruis, pentagrammen en zon met stralen, aldus Philippe De Guzman van het bisdom.

Paranormale incidenten

Legaspi riep priesters op religieuze voorwerpen te zegenen en te ontdoen van kwade geesten, met name als zich paranormale incidenten hebben voorgedaan.

De exorcist legde uit dat het sprenkelen van heilig water niet genoeg is om een demon weg te jagen, vooral als het ritueel dat door de satanisten is gedaan meer dan een half uur heeft geduurd.

Vrijmetselaars

Legaspi waarschuwde ook voor voorwerpen van de vrijmetselaars die in omloop zijn.

In de eerste helft van de 18e eeuw veroordeelde de Rooms-Katholieke Kerk de vrijmetselarij, een geheim genootschap bestaande uit mannen.

De onafgebroken twist tussen de vrijmetselarij en de kerk bestaat tot op heden.

[CBCP News]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Sina schreef:

  Voor degene die toch een behoefte hebben om toch een rozenkrans te willen hebben, je kunt ze
  ook zelf maken. Als je ze zelf maakt, zit jouw energie erin en niet die van een ander.
  En je kunt ze net zo mooi maken als je zelf wilt. Er zijn patronen ten overvloed op internet. 😋

  26 likes
 • Faya schreef:

  Ze proberen weer eens angst aan te jagen.
  Grote kans dat de vrijmetselaars zelf maffe rozenkranzen maken, vervloeken, en aan de goede gever van een liefdadig doel met de naam Maria er in, voor de arme zielige uitgemergelde kindertjes, slachtoffers van oorlog, vervuiling, verwaarlozing hoe dan ook, of we maar willen dokken, een gratis rozenkrans als dank voor uw geld, opsturen.
  Alsof een rozenkrans demonen op je af kan sturen, dan moet je wel voor die demonen openstaan.
  Nietsvermoedende mensen zullen er dan ook niets van merken.
  Maar wat moet je met een rozenkrans? Als erfstuk is nog te begrijpen maar om er nu zelf een te kopen kan ik me niets bij voorstellen.
  De vrijmetselaars verzinnen de gekste dingen om makkelijk aan geld te komen, zielige kindertjes, ook zo lucratief……….of we maar willen dokken……..duhh….

  https://www.youtube.com/watch?v=PvvHlRgn7Xo

  8 likes
  • Henk schreef:

   Vrijmetselaars zijn satanisten.

   9 likes
   • Foppe schreef:

    Ik snap niet dat mensen die met zo een domme one-liner komen plusjes krijgen. Waarschijnlijk van nog dommere mensen? Beetje als de blinde die de blinde begeleidt?

    Die man die exorcist is moet gewoon een echte baan gaan zoeken. In plaats van mensen bang maken, om zo weer zieltjes te winnen die ze kunnen “genezen”.
    Wat vrijmetselarij met satanisme te maken heeft is ook weer zo vaag. Vaak hoor je dit van mensen die geloven in complottheorieën. En dan ook nog denken dat die mensen rozenkransen verkopen en vervloeken. Heb je weleens op hun site gekeken? Doe dit gewoon, is niks engs aan. Het zijn mensen die menen dat ze via de VM kunnen doen aan zelfkennis en elkaar willen helpen in het “beter mens” worden. Dat zouden meer mensen moeten doen.
    Het is de Kerk, onder andere de RK, die mensen klein wil houden en afhankelijk van een mytische Jezus. Waar al 2000 jaar op gewacht wordt, en die maar niet komen wil. Dat snap ik wel. Als ik Jezus was zou ik ook pas komen als de mens af was van kinderlijk bijgeloof met goden en demonen. Met kracht buiten de mens in plaats van in de mens.

    De reacties van de merendeel van de reageerders hier kan ik inmiddels wel uittekenen: “jij bent blind, de VM houdt mensen gevangen, ze werken van satan”. Geen een bewijs, maar men blijft elkaar vaak maar napraten.

    Growin up kinderen, wordt eens wakker. Kijk eens welke mensen angst aanjagen en zie dat dit NIET de VM is, maar andere mensen. Mensen met bepaalde belangen, namelijk de Kerk.

    2 likes
 • Oskaar schreef:

  dat je zo je domheid gaat etaleren als “nieuws” redactie…..

  Morgen waarschijnlijk een grote en nog veel schokkender onthulling over de grote smurf en zijn gevaarlijk blauwe volkje. met maar 1 vrouw, das vragen om samenzweringen…

  13 likes
 • helder schreef:

  ben ik effe blij dat ik nooit een rozenkrans gekocht heb.

  9 likes
 • Max Fisser schreef:

  Ook op de Filipijnen kun je kennelijk een zonnesteek oplopen of worden getroffen door tropenkolder. En nog gaan er mensen serieus op in.

  4 likes
  • Liquid schreef:

   Ooit op de Filipijnen geweest? Zo ja, dan snap je meteen waarom zoveel mensen er daar serieus op in gaan. De macht van de kerk is enorm op de filipijnen. Samen met een beperkt onderwijs houdt het de bevolking dom, en de kerk rijk.

   5 likes
 • Ikke schreef:

  De zonnevlam van vandaag valt in de allerhoogste categorie en had een kracht van maar liefst X 9.3 hoewel sommigen zeggen dat ze deze bewust wat naar beneden hebben bijgesteld net zoals ze dat doen met aardbevingen, want dat deze zonnevlam krachtiger was dan X10.

  Klasse X. Dit zijn uitbarstingen die op de aarde voor het uitvallen van radioverbindingen en van elektriciteitscentrales kunnen zorgen.

  https://m.youtube.com/watch?v=cIPgnIIOQP8

  5 likes
 • Damian schreef:

  Satanische krachten zijn de krachten die je weg halen bij jezelf.
  En omdat bijna iedereen zijn innerlijk niet (her) kent zie je dat deze mijnheer het erg druk heeft.
  En omdat bijna iedereen bezig is om zich lekker te voelen, maken we ook geen gebruik van deze krachten (die in ons huizen) om naar binnen te gaan.
  Als je namelijk diep in deze krachten duikt, zie je dat ze oplossen en je je ware natuur zich openbaart.
  Daarom, satan heeft een slechte naam, maar dat is gezien van uit een heel kinderlijk principe.

  Doordat wij gescheiden raken van onze ware natuur (dualiteit).
  en ons weer herenigen. Vind er iets plaats wat ik heel moeilijk kan omschrijven.

  Dieren zijn altijd zichzelf. Een aap is nooit bezig een olifant te worden. Dat maakt hun ook veel harmonieuzer dan mensen.
  Wij mensen hebben een bepaalt potentieel. Maar dat maakt ook dat wij heel neurotisch en afgesneden zijn. Wij niet weten wie we zijn . We leven in een existentiële crises rondom onze identiteit. Echter, wij mensen hebben de mogelijkheid een verticale beweging te maken.
  Dualiteit kan ons verheffen naar Totaliteit. Als wij onszelf hervinden, vind er een transformatie plaats.

  Zolang wij echter de krachten die ons zo sterk afleiden, niet in onszelf ontmoeten en er geen verantwoordelijkheid voor nemen, worden we geleefd door deze krachten.
  En je ziet wat voor ellende dat veroorzaakt in de wereld.

  De eerst volgende keer dat je naar iets verlangt, (je goed te voelen) besef dan dat je verlangt naar je potentieel.
  dat is namelijk het enige dat vervult.

  Hier even wat muzikale omlijsting https://www.youtube.com/watch?v=1kje9WcWnsk

  En die hoofdexorcist herkent het niet in zichzelf en daardoor heeft het buiten hem enorme proporties aangenomen.
  Wie namelijk zichzelf gerealiseerd heeft ziet dat alles perfect is zo als het is,
  en hoeft niets te doen om liefde te verspreiden.

  8 likes
 • Have faith schreef:

  Je kunt ook een getekende afbeelding van een rozenkrans printen. Dubbel vouwen en in je tas bewaren. Dan kun je alsnog bidden wanneer t je uitkomt én onthouden bij welk gebed (getekend kraaltje) je gebleven bent. Werkt ook.

  2 likes
 • dna schreef:

  Ik ken iemand die afentoe werd geslagen met rozenkranzen door nonnen. Ik neem dit serieus.

  2 likes
 • Sannie schreef:

  Je kunt ook een getekende afbeelding van een rozenkrans printen en op vouwen en in je tas bewaren. Dan kun je alsnog bidden wanneer t je uitkomt én onthouden bij welk gebed (kraaltje) je gebleven bent. Werkt ook.

  3 likes
 • Nobiru schreef:

  Hadden de Satanisten ook niet duivelse priesters her en der geïnstalleerd? Wat ze met de rozenkrans kunnen doen, kunnen ze ook met de bijbel doen. Dus pas op als je een bijbel koopt. Er kunnen demonen in zitten!! Zoals eindtijdsdemonen.

  1 likes
 • elizabeth schreef:

  Je geloof moet krachtig zijn in de Heere Jezus Christus,een vervloekte rozenkrans kan je echt niet raken, angstige mensen roepen het over zichzelf af, Ik ben alleen een Burger van de Heere Jezus Christus, niet van een zondige kerk, die de islam omarmt ,dan ben je een Hoer in de Bijbel die met al de Winden zal meewaaien, de islam heeft geen Vader God ,waar je een relatie in je Hart mee hebt, die hebben niets, God heeft niets met aardse voorwerpen, het gaat om je Hart.wie laat je daar Binnen .

  1 likes
 • Rosalie schreef:

  Je kan ook op je 10 vingers bidden als je het niet vertrouwt. 100 jaar geleden vroeg Maria van Fatima de mensen om dagelijks de rozenkrans te bidden. Omdat de Rozenkrans een krachtig gebed is begrijp ik dat Satanisten juist dat met zwarte magie omhullen.

  0 likes
  • Foppe schreef:

   Wat helpt een rozenkrans dan precies? Naar mijn idee geven mensen dan kracht aan iets van buiten in plaats van aan hun binnenste. Dat kan nooit de bedoeling zijn. Het is ook een placeboeffect, en een placeboeffect is juist iets van binnen dat niet herkent wordt door de persoon die het effect bemerkt. Men denkt minder van zichzelf dan men werkelijk is en daarom schrijft men het toe aan iets dat buiten hen ligt.

   Bidden helpt sowieso niet, acties daarentegen wel.

   0 likes
 • x

  Check Also

  misbruik

  De baby van Lisa (15) werd vermoord. Hoe wijdverbreid is satanisch ritueel misbruik in Nederland?

  Onderzoeksjournaliste Sanne Terlingen maakte voor Argos een ...

  miljoenen

  En ja hoor: Miljoenen kinderen mogen pas bij coronavaccin weer naar school

  Tientallen miljoenen kinderen in de Filipijnen mogen ...

  >