Het Complot

Hoofdexorcist waarschuwt voor satanisten van de Illuminati. Sturen ze kwade geesten op nietsvermoedende mensen af?

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Satanisten van de Illuminati delen vervloekte rozenkransen en andere religieuze voorwerpen uit aan nietsvermoedende gelovigen waarna ze achtervolgd worden door kwade geesten, zo heeft een hoofdexorcist gezegd.

Duiveluitdrijver Ambrosio Nonato Legaspi waarschuwde dat de rozenkransen nachtmerries en pech veroorzaken, schrijft CBCP News.

Legaspi, de hoofdexorcist van het bisdom Novaliches op de Filipijnen vertelde aan Radio Veritas: “Wees voorzichtig, want de rozenkransen die je gebruikt kunnen vervloekt zijn.”

Illuminati

“Ze zijn niet alleen gemaakt om rooms-katholieken te misleiden, maar ook om kwade geesten op hen af te sturen,” voegde hij toe.

“De rozenkransen worden uitgedeeld door satanisten, met name door een groep die de Illuminati wordt genoemd,” legde de priester uit.

De kransen zijn vaak voorzien van verborgen symbolen, waaronder een slang rond een kruis, pentagrammen en zon met stralen, aldus Philippe De Guzman van het bisdom.

Paranormale incidenten

Legaspi riep priesters op religieuze voorwerpen te zegenen en te ontdoen van kwade geesten, met name als zich paranormale incidenten hebben voorgedaan.

De exorcist legde uit dat het sprenkelen van heilig water niet genoeg is om een demon weg te jagen, vooral als het ritueel dat door de satanisten is gedaan meer dan een half uur heeft geduurd.

Vrijmetselaars

Legaspi waarschuwde ook voor voorwerpen van de vrijmetselaars die in omloop zijn.

In de eerste helft van de 18e eeuw veroordeelde de Rooms-Katholieke Kerk de vrijmetselarij, een geheim genootschap bestaande uit mannen.

De onafgebroken twist tussen de vrijmetselarij en de kerk bestaat tot op heden.

[CBCP News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
helder
helder
5 jaren geleden

ben ik effe blij dat ik nooit een rozenkrans gekocht heb.

Sina
Sina
5 jaren geleden

Voor degene die toch een behoefte hebben om toch een rozenkrans te willen hebben, je kunt ze
ook zelf maken. Als je ze zelf maakt, zit jouw energie erin en niet die van een ander.
En je kunt ze net zo mooi maken als je zelf wilt. Er zijn patronen ten overvloed op internet. ?

Faya
Faya
5 jaren geleden

Ze proberen weer eens angst aan te jagen.
Grote kans dat de vrijmetselaars zelf maffe rozenkranzen maken, vervloeken, en aan de goede gever van een liefdadig doel met de naam Maria er in, voor de arme zielige uitgemergelde kindertjes, slachtoffers van oorlog, vervuiling, verwaarlozing hoe dan ook, of we maar willen dokken, een gratis rozenkrans als dank voor uw geld, opsturen.
Alsof een rozenkrans demonen op je af kan sturen, dan moet je wel voor die demonen openstaan.
Nietsvermoedende mensen zullen er dan ook niets van merken.
Maar wat moet je met een rozenkrans? Als erfstuk is nog te begrijpen maar om er nu zelf een te kopen kan ik me niets bij voorstellen.
De vrijmetselaars verzinnen de gekste dingen om makkelijk aan geld te komen, zielige kindertjes, ook zo lucratief……….of we maar willen dokken……..duhh….

https://www.youtube.com/watch?v=PvvHlRgn7Xo

Oskaar
Oskaar
5 jaren geleden

dat je zo je domheid gaat etaleren als “nieuws” redactie…..

Morgen waarschijnlijk een grote en nog veel schokkender onthulling over de grote smurf en zijn gevaarlijk blauwe volkje. met maar 1 vrouw, das vragen om samenzweringen…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

24
0
We lezen graag je reactie!x