Het Complot

Ze verdienden een fortuin door oorlogen te financieren. Ophef om oud-docent die complottheorieën over Rothschild verspreidde

Help mee door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een voormalig docent van de Universiteit van Liverpool is in opspraak geraakt omdat hij vier jaar geleden tijdens een talkshow complottheorieën heeft verspreid over de Rothschild-familie.

De oud-docent, Alex Scott-Samuel, was de laatste jaren geregeld te gast in The Richie Allen Show. De talkshow werd lange tijd gepubliceerd op de website van David Icke.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In april 2015 claimde Scott-Samuel dat de Rothschild-familie achter de neoliberale invloed in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten zit.

Fortuin

“Zo’n 200 jaar geleden financierden ze de Napoleontische oorlogen, waar ze een fortuin aan hebben verdiend,” zei hij.

“Sindsdien maken ze zich sterk voor vrijhandel en neoliberalisme,” voegde hij toe. “Maar zij zijn slechts één voorbeeld.”

Terwijl hij dit zei kwamen afbeeldingen voorbij van artikelen met koppen als ‘Rothschild sponsored Zionism, World Banking Control, and Israel’ en ‘George Soros and the Rothschild Connection’.

Vaccineren

De voormalig docent zei verder dat geen enkel land zijn inwoners mag dwingen om zich te laten vaccineren.

De Universiteit van Liverpool heeft zich gedistantieerd van Scott-Samuel. Zijn persoonlijke pagina is inmiddels verwijderd van de website van de universiteit.

[JC]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
thomass30
thomass30
5 jaren geleden

“De Universiteit van Liverpool heeft zich gedistantieerd van Scott-Samuel. Zijn persoonlijke pagina is inmiddels verwijderd van de website van de universiteit.”

Een docent van een universiteit die eindelijk zijn of haar hersenen gebruikt, wordt vervolgens in de ban gedaan. Gekker moet het niet worden.

Bewust
Bewust
5 jaren geleden

Rothschilds = khazaarse maffia =nep-joden = deep state = cabal = satan = nieuwe wereld orde = oorlog als industie =chemtrails = Monsanto / Bayer= 5G snelle internet = CO2 verzinsel =volksonderdrukking – uitbuiting en – verslaving = big brother =neo liberalisme = kindermisbruik = verontreiniging van alle morele waarden en normen etc….
Maar oh wee degeen die het durft te verkondigen .Zij worden als aan het kruis genageld ! Weg ermee…….
De wereld is door God geschapen , maar wordt door de duivel geregeerd . Men zei dit al in de middeleeuwen .En het geldT nog steeds .
Heb dus groot respect voor mensen op hoge posten , die dit aan de kaak stellen

eksegese
eksegese
5 jaren geleden

Het volk lijdt en de elite verrijkt zich met de dag. Als het aan hen ligt zal de wereld nooit vrij van oorlog, ziekte en ellende zijn. Zij tieren er weelderig op.

ronjaspers
ronjaspers
5 jaren geleden

Bewust.Je vergeet de (nazi) bilderberg groep.

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x