Homepagina » Het Complot » Ze verdienden een fortuin door oorlogen te financieren. Ophef om oud-docent die complottheorieën over Rothschild verspreidde
Ze verdienden een fortuin door oorlogen te financieren. Ophef om oud-docent die complottheorieën over Rothschild verspreidde

Ze verdienden een fortuin door oorlogen te financieren. Ophef om oud-docent die complottheorieën over Rothschild verspreidde

Een voormalig docent van de Universiteit van Liverpool is in opspraak geraakt omdat hij vier jaar geleden tijdens een talkshow complottheorieën heeft verspreid over de Rothschild-familie.

De oud-docent, Alex Scott-Samuel, was de laatste jaren geregeld te gast in The Richie Allen Show. De talkshow werd lange tijd gepubliceerd op de website van David Icke.

In april 2015 claimde Scott-Samuel dat de Rothschild-familie achter de neoliberale invloed in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten zit.

Fortuin

“Zo’n 200 jaar geleden financierden ze de Napoleontische oorlogen, waar ze een fortuin aan hebben verdiend,” zei hij.

“Sindsdien maken ze zich sterk voor vrijhandel en neoliberalisme,” voegde hij toe. “Maar zij zijn slechts één voorbeeld.”

Terwijl hij dit zei kwamen afbeeldingen voorbij van artikelen met koppen als ‘Rothschild sponsored Zionism, World Banking Control, and Israel’ en ‘George Soros and the Rothschild Connection’.

Vaccineren

De voormalig docent zei verder dat geen enkel land zijn inwoners mag dwingen om zich te laten vaccineren.

De Universiteit van Liverpool heeft zich gedistantieerd van Scott-Samuel. Zijn persoonlijke pagina is inmiddels verwijderd van de website van de universiteit.

[JC]


Vond je deze informatie goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

14 reacties

 1. Het volk lijdt en de elite verrijkt zich met de dag. Als het aan hen ligt zal de wereld nooit vrij van oorlog, ziekte en ellende zijn. Zij tieren er weelderig op.

  29 likes
 2. Rothschilds = khazaarse maffia =nep-joden = deep state = cabal = satan = nieuwe wereld orde = oorlog als industie =chemtrails = Monsanto / Bayer= 5G snelle internet = CO2 verzinsel =volksonderdrukking – uitbuiting en – verslaving = big brother =neo liberalisme = kindermisbruik = verontreiniging van alle morele waarden en normen etc….
  Maar oh wee degeen die het durft te verkondigen .Zij worden als aan het kruis genageld ! Weg ermee…….
  De wereld is door God geschapen , maar wordt door de duivel geregeerd . Men zei dit al in de middeleeuwen .En het geldT nog steeds .
  Heb dus groot respect voor mensen op hoge posten , die dit aan de kaak stellen

  29 likes
 3. “De Universiteit van Liverpool heeft zich gedistantieerd van Scott-Samuel. Zijn persoonlijke pagina is inmiddels verwijderd van de website van de universiteit.”

  Een docent van een universiteit die eindelijk zijn of haar hersenen gebruikt, wordt vervolgens in de ban gedaan. Gekker moet het niet worden.

  24 likes
 4. Bewust.Je vergeet de (nazi) bilderberg groep.

  3 likes
  • Dank . Er zijn er idd nog veel meer , maar dan wordt de opsomming teveel . Vandaar ETC.
   Een wakker mens heeft al aan enkele voorbeelden genoeg om de samenhang te begrijpen .Maar alert ben je !

   1 likes
 5. De Rothschilds vertegenwoordigen de dodelijke HEBZUCHT van de elite/satanisten: If the nucleairwaeponprogram stops, the money which is left can be invested in refugees, warvictoms and 3th world for their food, shelter and education etc.; so sick mother earth can come in balance again and been healed.

  On http://www.Raelcanada.org you can sign the petition against nucleairwaepons/atombombs on topic ‘Safe humanity’.; do this! They also have addresses where you can sent short letters to and for the same request. If mankind is going to be destroyed(by destructive nucleair power), the light-emptyness of humanity can go than to an other planet in the univers and starting again a new suffering evolution, all over again; we must not do this at all.

  2 likes
  • Het Christendom is ook een verzinsel van satan en wordt door de Rothschilds gepromoot om de mensheid verder te onderdrukken en uit eindelijk uit te moorden.

   2 likes
   • Ja, want zij houden mensen in stand die geen autoriteitsproblemen hebben zoals makke vergevingsgezinde christenen die de Here daarboven danken en het Israëlische volk vertrouwd hun wereldregering dus ook geen autoriteitsprobleem. Daarom zijn de hooggeplaatste mensen die machtsposities krijgen ook dankbaar voor de autoriteiten omdat zij als migrant uit hun landen in het westen een regeerstatus hebben.

    0 likes
 6. De Rothschilds houden een wetenschap, droevig genoeg, in stand die het kwaad bevorderen en wat uiteindelijk tot de totale vernietiging kan leiden. Het almachtig licht-leegte van de Vishnu-Maitreya-Kalki_wetenschappers met hun Death Ray’s Mechanism zijn nog de enige hoop voor de mensheid om dit totaal vernietigende kwaad te elimineren en waarmee ze de mensheid in stand kunnen houden.

  0 likes
 7. Rothschilds/satanisten/Kaliyuga-demonen regeren de wereld en houden het LICHT van de waarheid achter. Op deze wijze is het ‘mission imposible’ om nog een mensheid te redden.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Bureau voor occulte zaken en complotten opgericht om onbespreekbare onderwerpen weer te kunnen bespreken. Ga je mee down the rabbit hole?

Bureau voor occulte zaken en complotten opgericht om onbespreekbare onderwerpen weer te kunnen bespreken. Ga je mee down the rabbit hole?

Sven Hulleman heeft het Bureau voor Occulte ...

Ze hebben 9/11 laten gebeuren. Een waslijst aan dingen die niet kloppen

Ze hebben 9/11 laten gebeuren. Een waslijst aan dingen die niet kloppen

Boven plekken als het Witte Huis en ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.