Homepagina » Het Complot » Ze verdienden een fortuin door oorlogen te financieren. Ophef om oud-docent die complottheorieën over Rothschild verspreidde
Ze verdienden een fortuin door oorlogen te financieren. Ophef om oud-docent die complottheorieën over Rothschild verspreidde

Ze verdienden een fortuin door oorlogen te financieren. Ophef om oud-docent die complottheorieën over Rothschild verspreidde

Een voormalig docent van de Universiteit van Liverpool is in opspraak geraakt omdat hij vier jaar geleden tijdens een talkshow complottheorieën heeft verspreid over de Rothschild-familie.

De oud-docent, Alex Scott-Samuel, was de laatste jaren geregeld te gast in The Richie Allen Show. De talkshow werd lange tijd gepubliceerd op de website van David Icke.

In april 2015 claimde Scott-Samuel dat de Rothschild-familie achter de neoliberale invloed in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten zit.

Fortuin

“Zo’n 200 jaar geleden financierden ze de Napoleontische oorlogen, waar ze een fortuin aan hebben verdiend,” zei hij.

“Sindsdien maken ze zich sterk voor vrijhandel en neoliberalisme,” voegde hij toe. “Maar zij zijn slechts één voorbeeld.”

Terwijl hij dit zei kwamen afbeeldingen voorbij van artikelen met koppen als ‘Rothschild sponsored Zionism, World Banking Control, and Israel’ en ‘George Soros and the Rothschild Connection’.

Vaccineren

De voormalig docent zei verder dat geen enkel land zijn inwoners mag dwingen om zich te laten vaccineren.

De Universiteit van Liverpool heeft zich gedistantieerd van Scott-Samuel. Zijn persoonlijke pagina is inmiddels verwijderd van de website van de universiteit.

[JC]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
thomass30
thomass30
1 jaar geleden

“De Universiteit van Liverpool heeft zich gedistantieerd van Scott-Samuel. Zijn persoonlijke pagina is inmiddels verwijderd van de website van de universiteit.”

Een docent van een universiteit die eindelijk zijn of haar hersenen gebruikt, wordt vervolgens in de ban gedaan. Gekker moet het niet worden.

Bewust
Bewust
1 jaar geleden

Rothschilds = khazaarse maffia =nep-joden = deep state = cabal = satan = nieuwe wereld orde = oorlog als industie =chemtrails = Monsanto / Bayer= 5G snelle internet = CO2 verzinsel =volksonderdrukking – uitbuiting en – verslaving = big brother =neo liberalisme = kindermisbruik = verontreiniging van alle morele waarden en normen etc….
Maar oh wee degeen die het durft te verkondigen .Zij worden als aan het kruis genageld ! Weg ermee…….
De wereld is door God geschapen , maar wordt door de duivel geregeerd . Men zei dit al in de middeleeuwen .En het geldT nog steeds .
Heb dus groot respect voor mensen op hoge posten , die dit aan de kaak stellen

brg
brg
Reactie op  Bewust
1 jaar geleden

Wie? Baudet, hij is maar een parlementariër zoals wij bij ninefornews comments leveren

obsidi
obsidi
Reactie op  Bewust
1 jaar geleden

Gnostici spraken van de demiurg ( dèmiourgós ) voordat ze werden uitgemoord door de katholieken.

brg
brg
Reactie op  obsidi
1 jaar geleden

Jij kan zelf toch ook gnostisch wezen, gewoon doen

eksegese
eksegese
1 jaar geleden

Het volk lijdt en de elite verrijkt zich met de dag. Als het aan hen ligt zal de wereld nooit vrij van oorlog, ziekte en ellende zijn. Zij tieren er weelderig op.

marcel Koningen
marcel Koningen
Reactie op  eksegese
1 jaar geleden

Zij hebben hele werelddelen gedeeltelijk ontvolkt met oorlogen om geld te verdienen, wie? de jezuïeten natuurlijk al 2000 jaar.
mvrg,Marcel

ronjaspers
ronjaspers
1 jaar geleden

Bewust.Je vergeet de (nazi) bilderberg groep.

Bewust
Bewust
Reactie op  ronjaspers
1 jaar geleden

Dank . Er zijn er idd nog veel meer , maar dan wordt de opsomming teveel . Vandaar ETC.
Een wakker mens heeft al aan enkele voorbeelden genoeg om de samenhang te begrijpen .Maar alert ben je !

Kalki
Kalki
1 jaar geleden

De Rothschilds vertegenwoordigen de dodelijke HEBZUCHT van de elite/satanisten: If the nucleairwaeponprogram stops, the money which is left can be invested in refugees, warvictoms and 3th world for their food, shelter and education etc.; so sick mother earth can come in balance again and been healed.

On http://www.Raelcanada.org you can sign the petition against nucleairwaepons/atombombs on topic ‘Safe humanity’.; do this! They also have addresses where you can sent short letters to and for the same request. If mankind is going to be destroyed(by destructive nucleair power), the light-emptyness of humanity can go than to an other planet in the univers and starting again a new suffering evolution, all over again; we must not do this at all.

Kalki
Kalki
Reactie op  Kalki
1 jaar geleden

Het Christendom is ook een verzinsel van satan en wordt door de Rothschilds gepromoot om de mensheid verder te onderdrukken en uit eindelijk uit te moorden.

brg
brg
Reactie op  Kalki
1 jaar geleden

Ja, want zij houden mensen in stand die geen autoriteitsproblemen hebben zoals makke vergevingsgezinde christenen die de Here daarboven danken en het Israëlische volk vertrouwd hun wereldregering dus ook geen autoriteitsprobleem. Daarom zijn de hooggeplaatste mensen die machtsposities krijgen ook dankbaar voor de autoriteiten omdat zij als migrant uit hun landen in het westen een regeerstatus hebben.

Kalki
Kalki
1 jaar geleden

De Rothschilds houden een wetenschap, droevig genoeg, in stand die het kwaad bevorderen en wat uiteindelijk tot de totale vernietiging kan leiden. Het almachtig licht-leegte van de Vishnu-Maitreya-Kalki_wetenschappers met hun Death Ray’s Mechanism zijn nog de enige hoop voor de mensheid om dit totaal vernietigende kwaad te elimineren en waarmee ze de mensheid in stand kunnen houden.

Kalki
Kalki
1 jaar geleden

Rothschilds/satanisten/Kaliyuga-demonen regeren de wereld en houden het LICHT van de waarheid achter. Op deze wijze is het ‘mission imposible’ om nog een mensheid te redden.

x

Check Also

benjamin

Topbankier Benjamin de Rothschild (57) sterft plotseling

Baron Benjamin de Rothschild is op 57-jarige ...

pastoor

Drutense pastoor past voor ‘chemisch’ coronavaccin: ‘Kans op 20 tot 30 bijwerkingen’

Gezonde mensen hebben geen vaccinatie nodig, zei ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

14
0
We lezen graag je reactie!x