Buitenland

Geen prik, geen eten: boze Fransen mogen supermarkt niet in omdat ze geen ‘gezondheidspas’ hebben

Help door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In een filmpje is te zien hoe boze Fransen de toegang tot een supermarkt wordt ontzegd door de politie omdat ze geen coronapaspoort hebben. Mensen willen met hun winkelwagentje naar binnen, maar worden tegengehouden door beveiligers.

Er ontstaat vervolgens geduw en getrek. De beveiligers beginnen één vrouw te duwen. Het lijkt niet te gaan om antilockdownactivisten, aangezien bijna alle klanten een mondkapje dragen.

“De hele wereld heeft het gehad met deze gestoorde onzin,” reageert iemand op Twitter. “Nu ontzeggen ze mensen in Frankrijk de toegang tot voedsel.”

Sinds deze maand verplicht

De coronapas is in Frankrijk sinds het begin van deze maand verplicht in cafés, restaurants en winkelcentra met een omvang van meer dan 20.000 vierkante meter. Kinderen van 12 tot en met 17 jaar hoeven de pas vanaf 30 augustus pas te gebruiken, omdat ‘vrij laat begonnen is’ met het inenten van deze leeftijdsgroep.

Fransen die een café, restaurant of winkelcentrum binnengaan zonder een dergelijke ‘gezondheidspas’ riskeren zes maanden cel. Eigenaren die hun status niet controleren, hangt een gevangenisstraf van een jaar en een boete van 45.000 euro boven het hoofd.

De Franse president Emmanuel Macron verdedigde vaccinpaspoorten afgelopen week door te claimen dat ze ‘de vrijheid van mensen beschermen’.


[Summit News]

4.9 47 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
157 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elise
Elise
1 jaar geleden

Het is de bedoeling, dat je je boodschappen thuis laat brengen. Even terugkomend op het toekomst WEF filmpje.

politiek profeet
politiek profeet
1 jaar geleden

Tja lieve kijkbuiskinderen ,ook binnenkort in uw theater….

Jaco
Jaco
1 jaar geleden

Beschermen tegen……!? Dit is echt heel erg!!

Juriaan
Juriaan
1 jaar geleden

Late alle linkse maar verder slapen, dit allemaal voor een prikje wat niet werkt, in iedergeval wordt er niet gezond van

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

157
0
We lezen graag je reactie!x