CoronaBuitenland

Hoofdverpleegster Nikki spreekt zich uit: ‘In 32 jaar nog nooit zoiets meegemaakt’

Help ons door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!

Nikki Hanna werkt al 32 jaar als hoofdverpleegster. Ongeveer 20 procent van de bewoners van het verpleeghuis waar ze werkt, overleed binnen acht weken na de coronavaccins, onthulde ze in gesprek met techondernemer Steve Kirsch.

Toen de vaccins werden uitgerold, nam 90 procent van de zorgmedewerkers een prik. Geen van hen is van plan om er nog één te halen. Ook zag Nikki uitzonderlijk veel gevallen van dementie en turbokanker.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Ongeveer 20 procent

In al die jaren heeft ze nog nooit zoiets meegemaakt. Het verpleeghuis biedt plaats aan 100 bewoners. Gemiddeld overlijden er zo’n zeven mensen per jaar als het verpleeghuis helemaal vol is. In 2020 werden er twee coronagevallen geregistreerd, maar geen overlijdens.

Op 15 januari 2021 werden de coronaprikken uitgerold. In de drie maanden daarna stierven 11 van de circa 50 patiënten, ongeveer 20 procent. Geen van deze mensen overleed door corona.

Geen andere verklaring

Nikki zei tegen Kirsch dat er geen andere verklaring is voor de plotselinge stijging. Op het moment dat het gebeurde, had niemand het in de gaten omdat het een gekkenhuis was.

Toen het vaccin beschikbaar kwam, wilde 90 procent van de medewerkers een prik. Nu is 0 procent van plan het coronavaccin te nemen. Als de prik wordt verplicht, nemen ze ontslag.

4.9 243 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
9 maanden geleden

Laat ik daar nu HELEMAAL niet verbaasd over zijn.

In dit geval gaat het om 20%. Dat is natuurlijk best wel veel, 1 op de 5.

Maar zelf denk ik, dat diegenen die dit allemaal verzonnen en geënsceneerd hebben, 20% nog veel te weinig vinden.

Wat dat betreft moeten de bewoners best wel heel erg sterk zijn.

Van het verplegend personeel nam maar liefst 90% de experimentele gentechinjectie. Dat vind ik zelf onvoorstelbaar. Juist als je zelf werkzaam bent in de gezondheidszorg, zou je verwachten dat je onderzoek doet naar wat je in je lichaam laat inspuiten.

Maar nee….. VERTROUWEN in de farmaceutische industrie EN natuurlijk de autoriteiten is schijnbaar voldoende.

Nu, anno 2023, zegt Nikki Hanna, dat zij en veel van haar collega’s geen prik meer zullen nemen.

Heel verstandig. Beter ten halve gekeerd, dan ten hele gedwaald.

Maar ook hier zullen consequenties aan verbonden zijn, want als zij en haar collega’s vervolgens ontslag nemen, WIE gaat er dan voor de bewoners zorgen?

De bewoners, die tot nu toe de moordaanslag op hun leven hebben overleefd, zullen dan alsnog komen te overlijden door gebrek aan zorg.

En DAT betekent vervolgens, dat “ze” (iedereen snapt wel wie ik daarmee bedoel) toch hun doel zullen bereiken. ALLEEN met een beetje vertraging.

tray de pum
tray de pum
9 maanden geleden

“Dr.-Mengele”zou jaloers wezen,zoveel proefkonijnen “vrijwillig” nog wel,zonder kost en inwoning…….

Appie met een w ervoor
Appie met een w ervoor
9 maanden geleden

Vandaar dat ze hier gaan afschalen in de zorg over een tijdje weten ze dat er te korten zijn aan personeel en ouderen 🤔🤔valt t ook niet zo op dat t door iets komt wat de mens is opgedrongen door onze fijne regeringen die ons wilden beschermen tegen een griepje 🤧🤧😤😤al is de leugen nog zo snel de waarheid achter haalt em wel😭

Reknir
Reknir
9 maanden geleden

Heel positief verhaal! Gister een verpleegkundige op bezoek gehad, zij heeft trouw alle prikken genomen en was heilig overtuigd van de werking van het Corona vaccin. Nu peinst zelfs zij er niet meer over nog een prik te nemen. Ze vertelde wel dat er bij haar onrustige cellen in haar bloed waren aangetroffen wat kan duiden op kanker of een voorfase van kanker. Wellicht hebben de eerdere Corona vaccinaties reeds hun duivelse werk gedaan, laten we hopen op een goede afloop.
zij vertelde trouwens ook hoe ziek ze was geworden na al die prikken. Niet te geloven dat mensen dat überhaupt normaal vinden.

Back to top button
62
0
We lezen graag je reactie!x