Het Complot

Mensen zijn perfecte slaven die worden leeg geperst als een sinaasappel. Ex-elitebankier Ronald Bernard getuigt over kindermisbruik

Help door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het International Tribunal for Natural Justice (ITNJ) heeft in april in Londen hoorzittingen gehouden over mensensmokkel en kindermisbruik.

Met de hoorzittingen wil de organisatie geen heksenjacht, maar een debat over seksueel misbruik bij kinderen en mensenhandel op gang brengen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Ons doel is om in negen tot 12 maanden te bereiken wat overheden en wereldleiders eeuwenlang hebben nagelaten: licht werpen op de waarheid over de aard en omvang van de misbruikepidemie,” klinkt het.

Luciferiaans systeem

In de komende maanden worden hoorzittingen gehouden in Washington, Den Haag en Rome.

Onder meer oud-elitebankier en klokkenluider Ronald Bernard legde voor het tribunaal zijn getuigenis af. Als kind groeien wij op in een luciferiaans systeem, waarin we worden voorbereid op het slavernijsysteem, begon hij.

We worden gezien als een gebruiksvoorwerp en ze willen het licht volledig uit ons zuigen, klonk het. Mensen worden leeg geperst als een sinaasappel en daarna weggegooid.

Perfecte slaaf

Je krijgt vaccinaties die vol chemicaliën zitten en die je immuunsysteem beschadigen en wordt gehersenspoeld op school. Ze maken op deze manier een perfecte slaaf van je, aldus Bernard.

Over zijn ervaringen als kind zei hij: “De eerste negen jaar van mijn leven was het net alsof ik in de hel was beland.”

“Mijn moeder kon mij niet verdedigen tegen mijn vader,” vervolgde hij.

Hij werd uit huis geplaatst en kwam terecht in een katholieke instelling, waar hij naar eigen zeggen twee jaar lang seksueel werd misbruikt.

Bekijk Bernards volledige getuigenis hieronder:

Foto: YouTube/ITNJ

[ITNJ]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
PREDATOR
PREDATOR
5 jaren geleden

“Je krijgt vaccinaties die vol chemicaliën zitten en die je immuunsysteem beschadigen”? Wat heb je aan zieke mensen die je daar mee creëert?
Zieke mensen kosten veel geld en verichten weinig goede arbeid..
Kan overigens ook nooit het doel zijn van Chemtrails…de gezondheid raken…Correct me if i’m wrong!..

wolfje
wolfje
5 jaren geleden

als de baas zegt: ‘blaf’ dan blaf je. ik blijf de theorie dat de annunaki een slaafs gen bij de mensen hebben ingebracht een heel interessante vinden

Kees van Kesteren
Kees van Kesteren
5 jaren geleden

Geen enkel verhaal van Bernard valt echter te verifiëren. Dat geeft op zich niets, ware het niet dat hij het heimelijk NLP gebruikt om een imago neer te zetten van ‘bij mij zit je wel goed’ en ‘ik ben een heel proces doorgegaan’.

Het doet me een beetje denken aan de bekeerlingen in de Evangelische kringen die ook allemaal door een diep dal zijn gegaan en uiteindelijk bij de Heer terecht kwamen en nu helemaal happy zijn. Ronald Bernard vertolkt het feel good evangelie van deze tijd, maar dan zonder Jezus.

Lydia
Lydia
5 jaren geleden

Een andere getuigenis van een wereldwijd kindermisbruiknetwerk , was te zien op de dr Phil show .
In Nederland werd deze aflevering niet getoond. Het betreft een jonge vrouw , Kendall , die door haar ouders werd weggeschonken aan “haar eigenaar ” ….een bloedstollend verhaal .
Op YouTube zijn er nog fragmenten te vinden .

En wat Big Pharma betreft ….wist u dat de psychiatrie , met zijn classificatiesysteem de DMS , steeds meer nieuwe ziektes omschrijft (uitvindt) om vervolgens nieuwe medicatie te kunnen verkopen .
Er is een handige theorie ontwikkeld die zegt dat psychische ziektes worden veroorzaakt door een onbalans in neurotransmitters….zonder daar ook maar enige test te kunnen voorleggen die deze bewering bewijst .

De westerse gezondheidszorg is gebaseerd op bestrijden van symptomen, in plaats van de oorzaken .
Daardoor krijg je een uiterst lucratief systeem , waarbij de bevolking soms levenslang medicijnen krijgt voorgeschreven .
Waarom zou Big Pharma medicijnen ontwikkelen die de oorzaak en van ziekte genezen ?
Juist ja …

Back to top button
48
0
We lezen graag je reactie!x