Homepagina » Buitenland » Chaos na terreuraanslagen in hartje Londen. Zie hier hoezeer de stad in de greep van terreur is
Chaos na terreuraanslagen in hartje Londen. Deze beelden laten zien hoezeer de stad in de greep van terreur is

Chaos na terreuraanslagen in hartje Londen. Zie hier hoezeer de stad in de greep van terreur is

In Londen is gisteravond laat een bestelbus ingereden op voetgangers. Kort daarop werden er steekpartijen gemeld in de toeristische buurt Borough Market. Bij de terreuraanslagen kwamen zeven mensen om het leven en vielen zeker 48 gewonden.

De drie terroristen werden binnen acht minuten doodgeschoten door de politie. De anti-terreureenheid was razendsnel ter plaatse.

Een witte bestelbus reed met hoge snelheid in op voetgangers op de London Bridge. De drie aanslagplegers drongen daarna restaurants binnen, waar ze mensen neerstaken.

Reuzenmes

“Moslims van in de 30,” zei getuige Gerard. “Ze staken een meisje wel 15 keer in de hals terwijl ze ‘dit is voor Allah’ schreeuwden. Ze gingen elk café binnen en staken iedereen neer.”

Getuige Elsbeth Smedley hield zich schuil in Elliot’s, een restaurant bij de London Bridge. Ze sprak van een man met ‘een reuzenmes’ die het restaurant binnenstormde.

De Londense politie liet bij monde van vicecommissaris Mark Rowley weten dat de terroristen namaakbommengordels droegen.

Meer politie

Hij voegde toe dat de inwoners vanaf nu meer politie op straat gaan zien.

Terreurgroep Islamitische Staat (IS) had zaterdag een oproep gedaan om aanslagen te plegen met vrachtwagens, messen en geweren tijdens de ramadan.

Het gaat om de derde aanslag in Groot-Brittannië in drie maanden. Op 22 mei blies Salman Abedi zichzelf op in een volle Manchester Arena. Daarbij kwamen 22 mensen om.

Parlementsverkiezingen

Op 22 maart reed terrorist Khalid Masood in op voetgangers in Londen. Hij bracht vijf mensen om het leven.

De aanslag komt enkele dagen voor de Britse parlementsverkiezingen. Premier May heeft haar verkiezingsbijeenkomst afgelast.

[De Morgen]


Vond je deze informatie interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

131 reacties

 1. Ja mensen. We zijn in oorlog. En dat is nooit iets positiefs geweest. Maar, omdat wij in oorlog zijn kan je dit (aanslagen) dus ook op je eigen grondgebied verwachten. Of dacht je dat oorlog altijd maar eenzijdig was? In vergelijking met de slachtoffers in het Midden-Oosten – waar vaak ook onschuldige slachtoffers vallen – valt dit nog mee. Onze daden elders kunnen ook net zo goed als terroristische aanslagen gekwalificeerd worden. Oorlog is wederzijds, helaas. Spreek jouw leider daar maar op aan. Wil je geen oorlog, spreek dat dan ook uit. Vindt je het ok allemaal, dan moet je niet raar opkijken van nog meer aanslagen.

  41 likes
  • Weer zo een die zaken probeert goed te praten.
   Denk ‘s na man!

   Onze daden elders?Wat heb jij gedaan in het midden oosten dan om die mensen zo boos te maken?
   Onder het artikel over Manchester waren er ook al mensen die wel begrip hadden voor de aanslag plegers.
   Met ruim 40 duimpjes omhoog ook nog.
   Wat is er stuk in jullie bovenkamers om dit maar te blijven bagatelliseren.
   Stockholm syndroom?
   Cognitieve dissonantie wellicht?
   Tolerantie tegenover intolerantie is waartoe dit alles leidt en heeft geleid.

   De oorlog mag dan hier naartoe zijn geëxporteerd maar hun landen liggen niet in Europa.(subversieve agenda)

   Een ware strijder en patriot vecht voor zijn land en volk niet in den vreemde om kinderen op te blazen of mensen aan te rijden om ze vervolgens de keel door te snijden.Dit zijn geen krijgers maar gehersenspoelde laffe honden!
   En het wordt tijd dat die linkse bende die heel het westen kapot maakt ter verantwoording wordt geroepenLandverraders zijn het niets meer, niets minder.

   31 likes
   • Weer zo een die denkt dat het wel goed is om anderen te vernietigen, zolang het maar niet dichtbij huis is. Laat me toch niet lachen. Sturen wij nooit militairen naar andere landen? Of brengen we snoepjes mee voor die mensen. Een oorlog is tweezijdig en dit valt gelukkig voor ons nog reuze mee. Denk eens goed na man.
    En altijd maar huilen en links de schuld geven. Niet dat ik stem, maar goed.

    14 likes
    • niemand hier wilt die oorlog , jij niet en bataaf niet. en nederland moet meedoen onder druk van europa en amerika.maar doe niet alsof je begrip hebt voor de terroristen. en dat je het snapt want dat doe je niet j. hofmans

     6 likes
    • Waar schrijf ik dat ik het goedvind wat daar gebeurt?
     Het trouwens al dicht bij huis.In ons huis.
     Wij sturen geen militairen.De NGO’s doen dat.De schaduw genootschappen doen dat.Niet Tinneke en Jan.

     Links is ook schuldig, zeker.
     Resolutie van Straasburg.Kalergi plan.
     Faciliteren en cultiveren om stemmen te winnen.

     Verdiep je maar eens in links.
     Frankfurter schule.Marx.

     Daar plukken wij in europa de vruchten van.

     Patton zei niet voor niets na woII.
     “Wij hebben de verkeerde vijand verslagen.”
     Niet lang daarna was hij dood.

     Communisme is de dood.

     2 likes
    • Oh, do tell…

     0 likes
   • Beste man; zeker ff niet op zitten letten; hoe de Zionisten en hun aanhangers iedereen uit de weg ruimen voor de yankee dollar en de olie. Was Israel er niet geweest, was er niets aan de hand geweest. Eigen schuld dikke bult. Had lekker Saddam en Ghadaffi met rust gelaten. En laat vooral Assad op zijn plek. Er is nog geen Arab die een clusterbom of een atoombom heeft gemaakt. Je zal maar als Arab in de Golanhoogten hebben gewoond. Vervolgens moet je oprotten van Israel, zodat zij een “defensiebuffer” kunnen opbouwen; blijken er later de grootste olievoorraden van het M-O te zitten. Ach wat een toeval toch weer. Sjalom. Als terrorist kun je beter mr.Integrity enen Tony Blair opblazen. Hij heeft nog wat goudstaven van Gaddafi liggen. Die had n.l. een scheepscontainer met goud, die uiteraard verdwenen is. In feite zijn die Engelse Kostschooljongetjes, de grootste dieven op aarde geworden.

    9 likes
    • Aha!.. het is alkemaal de schuld van de joden. Waar heb ik dat nou toch eerder gehoord???

     1 likes
     • Nou, er zit toch echt een groot verschil tussen de Zionisten en de Joden. Lang niet alle Joden zijn Zionisten. Ook een niet-Jood kan een zionist zijn, mits je maar achter de idealen van het Zionisme staat.

      2 likes
    • Zullen we het dan nu over zionisme hebben?
     Geen probleem.
     Daar ligt namelijk de kern van de zaak.
     Het opdringen van multi culturalisme door ‘joden’.
     Neemt niet weg dat zij die hier komen overwegend moslim zijn en wat er nog meer meekomt daar gaat deze discussie over.
     Europa is als de Weimar republiek in het kwadraat.

     0 likes
   • Hulde Bataaf!

    4 likes
    • Nergens neemt J. Hofmans het op voor de daders, wel stelt hij terecht vast dat iedere oorlog slachtoffers kent aan beide kanten en dat wij ons toch echt heel gelukkig mogen prijzen met het minimale aantal slachtoffers aan onze kant, in vergelijking met zogenaamde echte oorlogsgebieden.

     Een van de foto’s op twitter spreekt wat dat betreft boekdelen. Daarop vlucht een groep mensen weg van de slachtpartij, maar een van de vluchters heeft wel nog steeds zijn drankje in de hand en wordt daarvoor in het onderschrift geroemd: he never spilled a drop!

     Zie je niet veel liever dat soort taferelen in onze steden dan bijv dode vrouwen en kinderen liggend in de straten, gecrepeerd door een laffe gifaanval?

     3 likes
     • Opnemen voor.Nee.
      Wel begrip hebbende zonder begrip te hebben van het grotere plaatje.

      Niet dat ik alles zie en weet maar duidelijk toch meer en met een meer heldere blik.
      Je kan niet eenzijdig en met emoties dit soort zaken bespreken.Er komt veel meer bij kijken dan zaken uitleggen aan de hand van wandaden van onze voorouders.En dus begrip hebben voor hen die ooit door westerse mogendheden zijn bevlekt op wat voor manier dan ook.
      Dat is een uiting van sociaal marxistisch gedachtengoed.
      Zo helder als maar kan.

      Dit soort taferelen kwamen hier voor 1970 niet voor.Toch.

      0 likes
  • J. Hofmans, wat een totale onkunde. Voor u deze nonsens bralt, verzoek ik u eerst om u te verdiepen in de geschiedenis van de islam – ja, DE islam, er is maar 1 islam. Vanaf 620 AD verkeert de islam in constante oorlog met de rest van de wereld. Verovering Alexandrië 642 AD gehele bevolking afgeslacht. Verovering Constantinopel rond 1452 AD: hele bevolking afgeslacht. Verovering van India en Pakistan: 100.000.000 boedhisten en hindoes afgeslacht. Ja, u leest het goed: 100.000.000 (100 miljoen). Daar zijn Hitler, Stalin en Mao nog peuters bij. Er was toen helemaal geen “Westen, EU, of Verenigde Staten van Amerika of “kolonialisme”. U praat gewoon linksdraaiende multicul poep, gevoed door de NPO en andere pro EU propaganda zenders. Groeten.

   11 likes
   • @Louise

    Indonesië (a black page in Dutch history)
    https://www.rnw.org/archive/black-page-dutch-history

    Filipijnen (Battles of La Naval de Manila)
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Battles_of_La_Naval_de_Manila

    Zuid-Afrika (Khoikhoi-Dutch Wars and Anglo-Dutch rivalry)
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Military_history_of_South_Africa

    Suriname Slavernij

    Maar zoek vooral op: Dutch war crimes. Laat ook even weten wat je ervan vindt Louise.

    Dit waren maar ern aantal punten. Als je meer informatie wil, dan hoor ik het wel.

    9 likes
    • Enen Jan Pieterszoon Coen liet 10.000 Molukkers onthoofden omdat zij geen nootmuskaat voor een te lage prijs wilden verbouwen. uiteraard met de Bijbel in de hand. Voordat de Nederlanders aan de slavernij begonnen, waren de Berbers al verantwoordelijk voor miljoenen (zwarte) doden, tijdens HUN slavenhandel. Dus die aanslagen die nu gepleegd worden zijn kinderspel……… Oorzaak en Gevolg; het is nog nooit anders geweest.

     6 likes
   • Nou Marc, gauw weer on topic. En anders maar niet meer poep praten (zoals je zelf zegt). Lieve Marc, je haat je leven, je bent in de war en probeert je woede eruit te gooien. Jammer. Ik weet zeker dat je altijd links hebt gestemd en nu in de war bent. Want alles is de schuld van de moslim. Lieve Marc, ik heb nooit gestemd. Ik hoef jou ook niet uit leggen waarom niet en hoe dat zo gekomen is.

    Oh, en als je de volgende keer met cijfers komt.. kom dan ook met andere cijfers. Anders kunnen we niets vergelijken, als je begrijpt wat ik bedoel Marc (hint: oorlog, opdringen, religie).

    8 likes
    • Hofmans, ik ben helemaal niet in de war; ik haat mijn leven helemaal niet; wat ik stem of eerder stemde gaat je niet aan, je weet het niet en doet dus aannames. Ik constateer dat je me dingen probeert aan te praten en in de mond te leggen. En ik constateer dat je liever niet antwoordt op boven-staande harde historische feiten. Sinds 620 AD is islam in oorlog met de wereld. De eerste kruistochten werden gestart om het Byzantijnse keizerrijk en Jerusalem te bevrijden van de moslim horden en moslim agressie. zo was het toen, zo was het bij de slag bij Tours (googl6)’ en zo was het bij het beleg van Wenen (google). Islam is een duivelse, satanistische lage cultus. Het is ook niet voor niets dat Allah (de maan/satan) in het Arabisch met 666 correspondeert en door de moslims met 666 gelijk wordt gesteld. En nu terug in je hok, vermoedelijk linkse (of moslim) internet trol. Groeten.

     4 likes
     • Judaisme met zijn afgeleiden; Koran, Bijbel en Thora zijn een politiek bindmiddel. Het Boeddhisme noemt het een soldatenreligie. Veel kinderen produceren; zodat je genoeg mannetjes hebt om oorlog te voeren. Het godsgebeuren en de duivel jagen de mensen angst aan. En de kruisridders hebben alles gestolen en ligt nu in kluizen in Rome. Whoeha; ik lag me rot. Wat een kinderspel; mannetje die in het pief-paf-jij-bent-dood-spelletje zijn blijven hangen. Denk je nu echt dat het om de bewoners/mensen gaat in de wereld? Gewoon gel*L.

      3 likes
 2. Welkom welkom,,, en gewoon doorgaan met thee drinken en knuffelen,,,

  7 likes
  • Welkom, welkom in het Midden-Oosten. Roof maar leeg en plunder alles. Zet vooral daar ook groepen tegen elkaar op, zodat je ze tegen elkaar uit kan spelen en meer macht naar je toe kan trekken. Lever ook wapens aan alle landen daar die in oorlog zijn. Dit hebben wij wereldwijd duizenden jaren gedaan en nu nog steeds (van Indonesië tot Suriname). Hypocriet, of niet Joke? Of heb je je zinnetje overgenomen op e.o.a. website?

   6 likes
   • Daar ga je weer.
    Zaken goed praten die helemaal nooit niet goed te praten zijn!
    En dan onzinnige onsamenhangende dingen verzinnen die nooit plaats hebben gehad of ook maar enigszins zijn gelopen zoals jij suggereert.

    Wat hebben wij duizenden..jaren gedaan?
    Echt pure non sense.
    Indonesie en Suriname zijn landen DANKZIJ Nederland en het verleden.
    Hebben wij daar genocide gepleegd of iets van dien aard.Nee.
    Sterker nog toen Nld nog aanwezig was in Indonesie hadden alle volkeren en culturen daar nog vrijheid.Van peniskoker dragende natuuraanbidders tot Hindoes.En wat na 1949?
    Het land is aan de moslims gegeven.Je bent zeker vergeten wat er op de Molukken gebeurd is en nog gebeurd.(zoek maar op)
    Suriname?Een land zo rijk maar men kwam toch in 1975 en masse naar Nld. richting en onder die smerige onderdrukkers.Ja, toch.

    Je geschiedenis deugt niet en je redenatie raakt kant noch wal.
    Ook zou ik maar ‘s een studie islam doen en wat koran studie.

    En dan anderen hypocriet noemen?
    Wow.
    Je hebt werkelijk geen besef hoe dom je overkomt.

    3 likes
    • Hahaha DANKZIJ ons nog wel. Bij wie heb je les gehad. Bij je vader zeker?

     Je kan zoveel onzin bij elkaar verzinnen als je wilt. De geschiedenis staat vast.

     5 likes
     • Indonesië zou inderdaad nog uit honderden koninkrijkjes bestaan tenzij één of een paar daarvan ten strijde trokken om er minder koninkrijkjes van te maken. Nederland heeft in feite Indonesië verenigd, maar dat gebeurde niet met opzet of goede intenties.

      6 likes
    • Batavus, aangezien je veel op Google zit (😁). Zoek: Dutch war crimes. En dan zeg ik alleen Dutch. We kennen meerdere landen natuurlijk.

     En als je klaar bent, dan wens ik je nog een zeer fijne Pinksteren toe. Doe vooral niet alsof je dom bent. Dat is niet zo stijlvol.

     Weet je wat jij moet doen? Het leger in en dan naar landen waar het goed mis is. Neem die Marc ofzo ook maar mee. Fijne praatjes heb je wel vent.

     5 likes
     • Bataaf is mijn ‘naam’.
      Ik zal niet zeggen dat Nld geen misdaden begaan heeft.
      Maar het doel was niet genocide of bekering of andere processen van assimilatie.Puur economisch.
      Het is goed naar binnen te kijken.Vaak zat gedaan.maar het continu focussen op foute daden van je voorvaderen en maar vergeten hoe wat en waarom maakt dat je jezelf gaat haten.Dat proef ik uit je woorden.
      Lees eens iets over de arabische slavenhandel.Wat zij deden met hun slaven.
      Hoe europa 1500 jaar lang al oorlog kent met islam.
      Hoe compleet Spanje is uitgemoord door de moren.Genocide dus.
      Hoe blonde slavinnen werden geplukt van kuststeden, steden die soms zelfs tot de 18e eeuw onbewoond waren uit angst voor arabische piraten.
      En zo kan ik nog wel even doorgaan.
      Geschiedenis kent meerdere kanten.Een laatste weetje.Wie heeft slavernij afgeschaft?Hoeveel oorlogen zijn daar voor nodig geweest?
      Waarom kent men in saudi arabie nog steeds slavernij hoewel het officieel is afgeschaft in de jaren 60 van de vorige eeuw?!

      Ja ‘praatjes’ heb ik genoeg.jammer voor jou bevatten zij de volle waarheid.

      En om te antwoorden op je laatste zin.
      Ik heb gediend.Ben geweest op plekken waar jij over schrijft of op doelt.
      Daar zag ik dezelfde oorzaken van problemen die wij langzaam maar zeker ook hier zien.
      Wat is je punt hiermee?

      3 likes
   • Verlaag je niet in deze discussie, J Hofmans. Dat is mijn advies.

    5 likes
  • En vooral nog meer blijven importeren …

   9 likes
 3. Allah keert zich af van deze smerige mensen moordenaars , geen enkele God in het paradijs , hemel of hiernamaals die dit ook maar goed keurt vooral omdat dit weer totaal onschuldigen zijn en de daders zullen daardoor voor eeuwig branden in de hel en dat is het werkelijke geloof . 20 tot 30 jaar moeten de daders zijn geweest , en die zijn uiteraard weer gehersenspoeld door onderontwikkelde gestoorde barbaren in een zandbak die totaal geen moer afweten van het echte geloof , dus knettergekke hele domme idioten . Vernietigen van totaal onschuldigen is een gruweldaad van de duivel , en die jongeren die dit doen trappen in zijn plannen .

  4 likes
  • Nee, allah draagt dit moslims op en beloond hen die vechten en sterven in naam van islam.
   Zij die niet vechten en niet sterven als martelaar krijgen geen beloning in het hiernamaals.

   Wel bij de feiten blijven.

   3 likes
   • Nee, allah bestaat niet en het zijn de aardlingen die maagden beloven en andere onzin.

    Wel bij de feiten blijven.

    9 likes
    • Dit noemen ze op het internet “trollen”. Ik benieuwd naar de uiteenzetting van je bevindingen.

     0 likes
     • Dit noemen ze op internet “uitschelden voor trol wegens gebrek aan argumenten”.

      Alleen al het feit dat aardlingen andere aardlingen moeten doden, daartoe aangezet door gelijksoortige aardlingen geeft aan dat die allah blijkbaar zelf helemaal niks kan, onmachtig en laf is en dus niet in die vorm kan bestaan zoals de schaapjes voor ogen hebben.

      8 likes
   • Jouw feiten zijn niet mijn feiten. En ik wens met jou verder geen discussie, Bataaf. Daarom zal ik na deze reactie zwijgen tegen je. Allah heeft je hart verblindt, zodat Zijn boodschap niet tot je doordringt. Ik hoop dat je tot inkeer komt, want de manier waarop je spreekt is respectloos. Je maakt jezelf ten schande.

    Soerah Al Haddj 22:3

    Er zijn er onder de mensen, die over Allah redetwisten zonder kennis, en zij volgen elke iedere opstandige Satan.

    Soerah Al Haddj 22:39

    Toestemming (om te vechten) is gegeven aan degenen die bevochten worden, omdat zij met onrecht behandeld worden. En voorwaar, Allah is zeker bij machte hen te helpen.

    5 likes
    • Groot gelijk Nea! 👍

     Ego’s kunnen teksten als excuus gebruiken te vernietigen en agressief te zijn.

     Mensen die vanuit hun hart leven hebben liefdevolle normen en waarden, wat hun geschrift ook schrijft.

     Een hartelijke groet 🍀

     1 likes
     • lees nu je reactie eens….

      Een ware gelovige KAN en MAG niet afwijken.
      Al zijn er nog zoveel goedbedoelende moslims de ideologie is nu eenmaal wat het is.
      Deze goedbedoelende moslims kennen hun eigen koran niet.
      Zij kennen de ideologie niet.
      En vele anderen hanteren taqiyya.(zoek maar op)

      En trouwens waarom zie ik nooit grote optochten of andere protesten vanuit de moslims die dit geweld afzweren?
      Als je je 9/11 nog kan herinneren stonden er in NEDERLAND ‘mensen’ op straat te zingen en te vieren al wat zich daar had afgespeeld!
      Ongeacht hoe de vork werkelijk in de steel zit.

      De moslim gemeenschap moet naar binnen kijken en veranderen.

      Zaken als eerwraak en het doden van afvalligen eens aankaarten zou een beginnetje zijn.
      Islam is in crisis zal ik maar zeggen.

      Regelmatig kijk ik naar arabische theologische programma’s en neem maar van mij aan dat die ‘westerse’ goedbedoelende moslims de religie /ideologie niet kennen of pretenderen deze niet te kennen.

      3 likes
    • Lekker makkelijk.
     Als je niet inhoudelijk je punt kan verdedigen maar roepen dat je geen verdere discussie wil.
     Heel bekend ook weer.

     3 likes
    • 3:54

     ومكروا ومكر الله والله خير الماكرين

     7:99

     افامنوا مكر الله فلايامن مكر الله الا القوم الخاسرون

     1 likes
   • Bataaf heb je mijn leuke opsomming uit de bijbel nou gezien? Niet gaan doen alsof je neus bloedt he 😉 Dat is niet zo sportief van je batavus

    3 likes
    • Gisteravond andere dingen te doen dan reacties geven.Maar ik ben er weer.

     Als niet Christen snap jij de woorden niet.(reactie van Nea op mij als niet moslim)
     Maar nu serieus.

     Het OUDE testament is deels vervallen met de komst van de Messias.
     Al die teksten die jij aanhaalt zijn uit het oude verbond met God.
     Zo simpel is het.ook moet je teksten in de juiste context plaatsen in de juiste tijd.Dat dit niet opgaat voor de koran moge duidelijk zijn.
     In de tijd van de Hebreeërs en Kanaän leefden er nog nephilim die zaad droegen van de gevallen engelen daarom moesten zij onder het mes.
     Dit heeft te maken met de zondeval en de val van de engelen.Zij zagen dat de dochters van mensen mooi waren en namen hen tot hun vrouwen en kregen kinderen bij hen.Juist dit gepruts met DNA maakte dat God zijn volk opdroeg te doen wat zij hebben gedaan.

     3 likes
  • @ Kees Vermeulen,

   Geen enkele god keurt het af geen enkele god keurt het goed, god keurt niet en is onvoorwaardelijke liefde.

   Deze liefde kan niet bezoedeld worden door een moord en verkrachting.
   Maar wie deze liefde kent zal nooit verkrachten of moorden om dat deze liefde kennen het zelfde is als deze liefde zijn.

   God is geen maatstaf voor een manier van handelen, dan kweek je gecultiveerd gedrag en dat is maar een flinterdun laagje. Daar onder zitten de latente krachten die wakker worden in uitdagende situaties.

   Geloof me, dit soort godsdienst beoefenen we al eeuwen en het draagt geen vrucht.

   Durf liever alles in je zelf te ontmoeten en leef authentiek. Want het is niet de bedoeling een kopie van Jezus te worden.

   2 likes
   • En religieuze teksten zijn er om je te inspireren god te vinden. Niet niet om mee te bekvechten of een ander mond dood te maken.

    3 likes
    • Een discussie is prima, maar het liefst op basis van gelijkwaardigheid. Ik heb enorm leuke discussies over de aard van het heelal en de mysteriën van de creatie met een Katholieke voorganger.

     Een paar mensen verzieken de atmosfeer hier, om hun eigen kleine gelijkje te bewijzen. Het gaat allang niet meer over het verdriet van deze gebeurtenis. Men moet beseffen dat dit kleinzielig is. In plaats van open te staan voor een ander’s denkbeelden maakt men er een loopgravenoorlog van.

     Laten we eens gaan bedenken samen, hoe we dit kunnen oplossen? We zouden hier al in het klein kunnen beginnen, met elkaar respecteren en te luisteren.

     0 likes
  • Kees, ik sluit me volledig bij je aan. Voor mij is het geloof een bron van wijsheid en een inspiratie om de dingen op de juiste manier af te wegen. Er zijn inderdaad dingen binnen de Islam die haaks staan op de hoe er in de Westerse wereld (cultureel) tegen dingen aangekeken wordt. Deze zijn echter niet zo groot dat we niet in vrede naast elkaar kunnen leven.
   Een handvol duivelsche waanzinnigen maken het nu heel moeilijk voor alle andere vreedzame Moslims. Zie ook de reacties hier. Ik heb dit al eerder aangegeven, en daarbij kreeg ik natuurlijk ook de wind van voren. Een dikke duim omhoog voor je. Ik hoop dat de andere reaguurders hier ergens in hun leven een genuanceerdere blik op de zaak krijgen.

   4 likes
  • Ooit zal het ontwikkelingsniveau van de mens wereldwijd hopelijk hoog genoeg zijn om een ieder van welke religieuze overtuiging dan ook los te maken en in vrede en vrijheid te leven.

   0 likes
 4. Hoe durven dit soort psychopaten dit in naam van Allah te doen. Sheez.

  6 likes
  • Quran (2:191-193) – “And kill them wherever you find them, and turn them out from where they have turned you out. And Al-Fitnah [disbelief or unrest] is worse than killing… but if they desist, then lo! Allah is forgiving and merciful. And fight them until there is no more Fitnah

   Quran (4:74) – “Let those fight in the way of Allah who sell the life of this world for the other. Whoso fighteth in the way of Allah, be he slain or be he victorious, on him We shall bestow a vast reward.”

   Quran (4:95) – “Not equal are those of the believers who sit (at home), except those who are disabled (by injury or are blind or lame, etc.), and those who strive hard and fight in the Cause of Allah with their wealth and their lives. Allah has preferred in grades those who strive hard and fight with their wealth and their lives above those who sit (at home).Unto each, Allah has promised good (Paradise), but Allah has preferred those who strive hard and fight, above those who sit (at home) by a huge reward ”

   Quran (8:12) – “I will cast terror into the hearts of those who disbelieve. Therefore strike off their heads and strike off every fingertip of them”

   Quran (8:65) – “O Prophet, exhort the believers to fight…”

   Quran (9:5) – “So when the sacred months have passed away, then slay the idolaters wherever you find them, and take them captive and besiege them and lie in wait for them in every ambush, then if they repent and keep up prayer and pay the poor-rate, leave their way free to them.”

   And so on, and so forth..

   3 likes
   • Ik ben Moslim, en dit is niet mijn Allah, Bataaf.

    Je gebruikt woorden waarover je geen kennis bezit. En je rukt ze uit het verband, waarin deze staan. Je mag de Koran van mij reciteren op een wijze die je goeddunkt, maar dan ben je net zo fout bezig als deze psychopaten.

    No pun intended.

    8 likes
    • Nee trots is voor zwakke mensen.
     Maar ik dacht dat je geen discussie meer wilde?

     Kijk Nea, ik zie jou niet als vijand, de moslim niet als vijand ik zie de ideologie wat islam is als vijandig.

     Ik vermoed dat jij een bekeerlinge bent.Klopt dat?

     Want jij schijnt niet te weten waar die teksten toe dienen en wat het eindresultaat is van de doctrine/ideologie.
     Dat is wereld dominantie.(evt. onderzoeken)
     Dat kan je niet ontkennen.
     Om dit te bereiken gebruikt men terreur geweld en leugens.
     Ook dit is gerechtvaardigd.Liegen om een goed doel te behalen.
     Het staat notabene met woord en al in de koran.

     De ongelovige (kuffar) mag voorgelogen worden.Dat is taqiyya.
     Veel bekeerlingen worden zogezegd met zachte verzen ‘binnengehaald’ terwijl zij die jou en anderen hebben onderwezen beter wisten/weten.Vertalingen kloppen ook vaak niet.Zo zijn er meerdere koran versies.Geloof het of niet.Wanneer men arabisch kent weet men wat men leest en ziet duidelijk verschillen in de arabische tekst en vertalingen.M.n. vertalingen in westerse talen.
     Men moet immers liegen of zaken verhullen want iemand bekeren met haatdragende teksten werkt overwegend niet.
     De koran staat dan ook vol met tegenstrijdigheden.
     Zo maakt men zaken verwarrend en went men de juiste teksten aan op de juiste tijd.
     Zo verklaarde jij enkele teksten die ik had geciteerd.
     Dat is nu juist de kern van de zaak.
     De koran is in het arabisch via orale traditie overgebracht.
     Later opgetekend.
     Excuses voor het zgn. verkeerd interpreteren van de teksten wordt geweten aan het feit dat men vertalingen leest.(terwijl deze bewust zo vertaald zijn)Of dat men geen begrip en inzicht kan hebben omdat hij/zij geen moslim is.
     Of dat het een leven te kort is de koran volledig te begrijpen etc. etc.

     Ook schreef je over de hoofddoek.
     Ik ken enkele moslima’s (geloof het of niet)
     En zij zijn Marokkaans en Iranees.
     En geen van hen draagt een hoofddoek maar zijn wel gelovig.
     Nergens vraagt de koran van jou om een doek te dragen.Het is meer een uiting van dit ben ik en in andere gevallen is het puur provoceren.Zeker wanneer ik een vrouw met niqab met vizier zie en met hen in gesprek ga.En geloof mij dat vrouwen in saudi arabie meer dan klaar zijn met hun onderdrukking want zo voelen zij het wel degelijk.

     Islam heeft middels agressieve expansie een enorm rijk gecreëerd rond de 8e eeuw.
     Nooit zijn zij aangevallen in de beginjaren en opkomst en bij het ontstaan van de religie.
     En toch voerde men de strijd.Dat is islam.Onderwerping aan allah en zijn profeet en geboden.
     Wat enkele van die geboden zijn heb ik reeds aangegeven.En het zijn deze geschiedkundige feiten die hard maken wat ik bedoel.
     Die expansie drift heeft geleid tot de kruistochten bijv.

     Het is goed dat jouw godsbeeld anders is echter rijmt dat niet met de huidige religieuze groep waar je nu deel van uitmaakt.
     Zou je ooit in het hart achter dit feit komen en de religie willen verlaten ben je loslopend wild.
     Want afvalligen moeten ter dood worden gebracht.
     In hoeverre is er spiritualiteit te vinden in deze handelingen conform de religie?

     Wij zien islam verschillend en daar zal ik weinig aan veranderen denk ik zo.

     3 likes
     • Het was de satanskliek, het was een psy-op, psychologische operatie, eentje die louter dient om de bevolking de schrik weer aan te jagen en de islam te demoniseren.
      Ik snap je reactie dus niet. Wat heeft een hoofddoek hier bijvoorbeeld mee te maken?

      1 likes
     • Dat je het gisteren nog niet wist okay, maar dat je vandaag om 18.08 nog steeds niet van het feit op de hoogte bent dat het een false flag was, dan wil je het niet weten.

      1 likes
     • Ga ook eens uitpluizen wie die zieke zaken in de islam opgenomen heeft en in de Koran gezet heeft als het je allemaal zo dwars zit. Dikke kans dat de cabal erachter zit.
      En zie hoe ze weer hun best doen de islam de schuld te geven.
      In de Bijbel staat ook een hoop nonsens maar mensen weten het er zelf wel uit te ziften, ieder normaal mens heeft namelijk een geweten, zo ook moslims.
      Ik ken ook moslims en zijn gewoon als christenen en joden, vredelievende mensen, uitschot zit overal.
      Maar bij de satanskliek zit uitsluitend en enkel en alleen maar uitschot, haatzaaiers, ze leven er van.
      De ravage in de wereld ligt niet aan de moslims, christenen en joden maar aan de satanaanbidders, ik geloof toch echt dat we daar eerst van af moeten.
      Dan komt er vanzelf vrede.

      1 likes
    • Je kan allahs woord nu niet ineens in twijfel trekken.Andere interpretaties zijn niet mogelijk.Ik kan nog veel meer teksten aanhalen waar je tenen van gaan krommen.
     Ik heb regelmatig dit soort discussies en altijd eindigen ze hetzelfde.
     Al taqiyya werkt op mij niet.
     Ik citeer wat opgedragen is aan moslims niets meer niets minder.
     Altijd en eeuwig goed praten en excuses verzinnen dat ik de tekst niet begrijpen zou omdat ik geen moslim ben.Ik heb wellicht meer uren studie in dit onderwerp zitten dan jij.
     Die psychopaten hebben de koran op de letter gevolgd.
     Gewoon een feit.

     3 likes
     • Ben je nou trots op jezelf?

      1 likes
     • Bataaf, helemaal mee eens. Ze citeren hun nazzi-haatboek terwijl ze volgens hun nazi haatboek hun messen trekken om weerloze mensen halal te kelen.

      Moslims zijn aanhangers van de meest racistische en nazistische vernietigings- en veroveringsideologie op aarde.

      Anti-semtisch
      Anti-Christen
      Anti-Bhoedistisch
      Anti-Hindoeistisch
      Anti-Atheïstisch
      Anti-Alternatieve geloven
      Anti-negers, die ze als minder dan beesten zien
      Anti-blanken
      Anti-cultuur: alles vernietigen wat pre-islamitisch is, want voor de islam bestond er niets en als het wel bestond is het onwaardig
      Enz.
      Het is een vuile fcistische, anti-liefde, anti-God haat ideologie.

      1 likes
    • @Nea

     Nou ja….?
     Bataaf heeft nog niemand dood gereden en neergestoken.
     Die koran is toch wel heel erg heilig en Allah helemaal.

     Ik weet zeker dat Allah liefde is en zij kracht liefde is en zijn bedoeling liefde is en dat zijn wens is voor alle mensen.
     Maar wat mensen van zijn boodschap gemaakt hebben dat heeft niets meer met Allah van doen.
     Maar ik denk niet dat dat de schuld is van moslims, het gebeurd in alle godsdiensten. Ik ben er een groot voorstander van om alle godsdienst los te laten . Puur omdat er zo ontzettend weinig godsdienstige leiders de boodschap van liefde begrepen hebben.
     Een geloof aanhangen is een identiteit geworden. En het is juist identiteit die alle ellende veroorzaakt.
     En o mijn god, wat zijn we allemaal snel op onze teentjes getrapt.

     Ik vind het zo mooi dat er geen afbeeldingen zijn van Allah.
     Maar wat is het jammer dat gelovigen wel een beeld hebben van zichzelf. En o hemeltje, als iemand aan dat zelfbeeld komt.

     Dit geld trouwens ook voor niet gelovigen.
     Zij hebben ook een zelfbeeld of identiteit. Maar het grote voordeel hier bij is dat zij niet gekwetst kunnen worden in hun religieuze gevoelens.
     en laten we eerlijk zijn, wat stellen religieuze gevoelens voor, als je er in gekwetst kan worden?

     Echte godsdienst is er op gericht de aandacht op god te richten en niet op alle gedachten in ons hooft.
     en als het in de boven kamer stil is geworden blijft alleen god over en welt de liefde op in ons hart.

     En goede vuist regel voor je handelen zou zijn, handel alleen als je hart warm is van liefde. Want dat is de stem van god.

     Dus kom mij niet vertellen hoe Allah het wil, met een opgeheven vuist en verheven stem.

     Laat mij je dansend hart zien, want dan zie je het mijne.

     Als godsdienst tot oorlog leid, was het geen godsdienst dat ons leidde maar was het angst en woede voortkomend uit onwetendheid.

     Is angst jou goeroe?

     0 likes
     • Dat is een goede vraag, voor iedereen hier. Alle moslims over één kam scheren, of alle atheïsten, of alle Joden, of alle Christenen, is iets dat onze “leiders” met hun dubbele agenda graag willen. Jammer genoeg trappen een hoop mensen hier in.

      Simpel voorbeeld: Het dragen van een hoofddoek wordt door veel Westerlingen gezien als onderdrukking van vrouwen. Ze kakelen elkaar allemaal na. Maar ik als moslima draag mijn hoofddoek met trots.

      Ik strijd tegen onbegrip, want onbegrip is hetgene wat ons verdeeld momenteel.

      (Het uit verband rukken van de verzen in de Koran, daar wordt zelfs voor gewaarschuwd ìn de Koran. De vertaling die veel gebruikt wordt voor Koran is “Vermaning”. Dit is totaal iets anders dan “Handleiding voor slachtpartij”. Ik bid dat mensen dat een keer goed gaan begrijpen.)

      0 likes
   • Nooit begrepen wat mijn ouders in de kerk deden. Maar nu ze wat ouder zijn…. jawel.

    Hey, trouwens een aantal stukken uit de bijbel. Zomaar, grappig… ?!!!!

    Vrouwen:
    “I do not permit a woman to teach or to have authority over a man; she must be silent.” (1 Timothy 2:12)

    Vermoorden:
    Now therefore, kill every male among the little ones, and kill every woman who has known man intimately. But all the girls who have not known man intimately, spare for yourselves. Numbers 31:17-18

    Het volgende moet jullie wel erg bekend voor komen, nietwaar?
    ‘Now go and strike Amalek and devote to destruction all that they have. Do not spare them, but kill both man and woman, child and infant, ox and sheep, camel and donkey.’” (1 Samuel 15:3)

    Hoe je buitenlanders (slaven) dient te behandelen:
    You may purchase male or female slaves from among the foreigners who live among you. You may also purchase the children of such resident foreigners, including those who have been born in your land. You may treat them as your property, passing them on to your children as a permanent inheritance. You may treat your slaves like this, but the people of Israel, your relatives, must never be treated this way. Leviticus 25:44-46 NLT

    Stenigen:
    If a man have a stubborn and rebellious son, which will not obey the voice of his father, or the voice of his mother, and that, when they have chastened him, will not hearken unto them: Then shall his father and his mother lay hold on him, and bring him out unto the elders of his city, and unto the gate of his place; And they shall say unto the elders of his city, This our son is stubborn and rebellious, he will not obey our voice; he is a glutton, and a drunkard. And all the men of his city shall stone him with stones, that he die.
    Deuteronomy 21:18-21

    Slachten:
    God tells Abram to kill some animals for him. The needless slaughter makes God feel better. 15:9-10

    Moord:
    God orders Abraham to kill Isaac as a burnt offering. Abraham shows his love for God by his willingness to murder his son. But finally, just before Isaac’s throat is slit, God provides a goat to kill instead. 22:2-13

    Eigen dochters:
    “See now, I have two daughters who have not known a man; please, let me bring them out to you, and you may do to them as you wish; only do nothing to these men, since this is the reason they have come under the shadow of my roof.”
    Genesis 19:8

    Heerlijk, of toch niet?
    If two men fight together, and the wife of one draws near to rescue her husband from the hand of the one attacking him, and puts out her hand and seizes him by the genitals, then you shall cut off her hand; your eye shall not pity her.
    Deuteronomy 25:11-12

    Enz. Enz. Enz. Enz.

    En moet je nagaan, de Bijbel is talloze keren herschreven (lees: aangepast aan de tijd). Mooi he?

    Ik kan er zo nog 80 noemen.

    8 likes
    • Knap dat je dat allemaal uit je hoofd weet, aangezien jij nooit google gebruikt.. Was jij niet op vakantie trouwens..

     4 likes
    • Oude testament.

     De Bijbel herschreven?
     Dan ben je duidelijk niet bekend met de dode zee rollen.

     Dat het oude testament deze teksten bevat wil niet zeggen dat een Christen bij deze regels leeft.Sterker nog, geen enkele Christen leeft daarbij maar leeft bij het nieuwe convenant.
     Ook zijn er geen Christenen die zich opblazen voor God.

     Oude regels en wetten kan je niet in het nu plaatsten wanneer er geen Christen is die deze naleeft.M.a.w. een non argument.

     1 likes
  • Omdat het in de Koran

   1 likes
 5. Binnen 8 minuten waren de legereenheden ter plekke?!
  Is het zo goed georganiseerd? En op elkaar afgestemd?
  Lopen die legereenheden de hele dag in hun bepakking.?
  Hoe draai je een Brexit terug.?
  Zo?, Met aanslagen?
  Hoe bang is de elite eigenlijk? Paniek?
  Nu hun ondergang zich begint af te tekenen.

  4 likes
  • En binnen 1 uur 12 arrestaties LOL. Hitler was niet eens zo snel. Arme Britten

   2 likes
  • Als de brandweer een uur geen toegang krijgt tot de gewonden is er sprake van een complot.
   Als de gewapende politie al na 8 minuten aanwezig is is het óók weer een complot.
   Zo kan ik het ook.

   De ongewapende politie was al aanwezig in het uitgaansgebied, maar die hebben geen wapens.

   7 likes
  • “Binnen 8 minuten waren de legereenheden ter plekke?!
   Is het zo goed georganiseerd? En op elkaar afgestemd?
   Lopen die legereenheden de hele dag in hun bepakking.?”

   De daders zijn door de politie neergeschoten niet door legereenheden, klein verschil…

   5 likes
 6. En dit is echt gebeurt omdat? Omdat de leugenaars van de overheid en de media zeggen dat het echt is gebeurt., ik zie alleen maar politie die zich als psychopaten gedragen, paniek en angst zaaien onder het publiek. En natuurlijk krijgen we nog meer van die hersenloze, zwaar bewapende order-volgers op straat. Het VK is, na Frankrijk, hierbij ook een politiestaat geworden en iedereen trapt er weer met boter en suiker in. Wat een heerlijk veilig gevoel (behalve dan dat je ieder moment van de dag opgepakt kan worden, gevisiteerd en opgesloten zonder vorm van proces…)
  Wakker worden mensen, alles is fake en staged. Dit precies zoals de globalisten het willen. Dit de NWO.

  4 likes
  • Ik zag zelfs politie die met een verkleedpartij bezig was vlak voor de aanslag.
   Ze maken steeds dommere fouten, maar deze slaat werkelijk alles.
   Of de politie wilde dat burgers hun opdracht in uitvoeing zag?
   Oh Rob ter Horst, zeg dat het niet waar is, zeg dat het een satirische website is.

   https://www.youtube.com/watch?v=sxPgD3L_no0

   6 likes
   • Je was er toch niet bij faye. Tenminste dat is jouw logica, als je er niet bij was dan is het niet waar, of fake of een psyop.

    1. Waaruit concludeer jij dat dit filmpje is opgenomen voor de aanval.
    2. Waarom zie jij juist de verschillen niet, zoals baardkleur, t-shirtkleur, lichaamsbouw, etc. etc.

    Hoeveel verdient dat nu dat alles fake en psyop noemen…

    2 likes
    • In combinatie met de video van Ole Dammegard zou je toch een helder beeld van de false flag in Londen moeten krijgen maar nee hoor.
     Blijven negeren en vandaag ook weer met z’n allen eensgezind de islam bashen in opdracht van baasje neem ik aan.
     En dan ga je aan mij vragen hoeveel dat verdient?
     Doe jullie best weer vandaag geenstijlers en teletoeters, niet dat er een geloofwaardig is maar humor is het zeker.

     1 likes
     • “In combinatie met de video van Ole Dammegard”

      En wat voor informatie “denk” jij uit de video van Ole Dammegard te halen wat aantoont dat dit een False Flag is als ik vragen mag…

      4 likes
     • Nea die zich voordoet als een hooddoek dragende moslima die gaat bidden is wel de meest grappigste van het stel.
      !Wow! wat kan die meid uitdagen! en ik ben benieuwd wat ze van mijn bevindingen vindt.
      Het is zowiezo geweldig entertainment hier.
      En daar zijn teletoeters, geenstijlers en aanverwanten toch echt het allerbeste in.
      Hollywood zit bij hen in het bloed.

      1 likes
     • Faye, ik ben tenminste open dat ik een Moslima ben en daar is veel moed voor nodig. Jouw reactie en die van een hoop mensen hier is… “direct terugpakken”. Wraak!

      Ik ben bekeerling, vandaar dat ik het Nederlands goed beheers.

      Daarbij komt, dat ik me geenszins geraakt voel door mensen die denken beter te weten wat Islam is dan een Moslim zelf.

      Maar ik observeer de respectloosheid, en dat doet mij pijn. En ik wil daaraan dus niet deelnemen.

      De storm is geloof ik een beetje geluwd nu. Lees nou eens terug wat er allemaal geschreven is hier. Zie de haat. Eng hè?

      0 likes
    • 1. Waaruit concludeer jij dat dit filmpje is opgenomen voor de aanval.

     Sterker nog, er staat live bij de beelden en de tijd staat op 00.31. Het is echter een Noors live verslag en daar is het 1 uur later. Dus het is om precies te zijn 1,5 uur na de aanslagen. Maar tijdreizen is 1 van de skills van crisis acteurs, dat weet je toch wel Rob 😉

     2. Waarom zie jij juist de verschillen niet, zoals baardkleur, t-shirtkleur, lichaamsbouw, etc. etc.

     Haar “bewijs” filmpje claimt heel slim, dat de agent die zich omkleedt niet de terrorist is die gefotografeerd is, maaarrrrrrr er waren natuurlijk nog twee andere terroristen…. En als acteur voor een terrorist gebruik je vanzelfsprekend een grote blanke vent met een Iers uiterlijk :)… In de reacties claimt de plaatser van het filmpje dan weer wel dat het de zelfde persoon is, maar door de belichting is het opeens een moslim geworden.. Echt sommige mensen…. /zucht

     6 likes
   • “Ik zag zelfs politie die met een verkleedpartij bezig was vlak voor de aanslag.”

    Dat zijn agenten die zich omkleden naar militaire kleding, wordt trouwens ook niet geheimzinnig over gedaan.. Foto’s hier van zie je bij vele media terug..

    http://www.wakionline.com/content/uploads/2017/06/04/6e4e8508a5.jpg

    Ook logisch om iemand die zo blank is als het maar kan, rode baard, ierse uitstraling te gebruiken als stand in voor een terrorist

    Het ligt dan natuurlijk ook meer voor de hand dat het agenten zijn van een speciale eenheid (Sas unit) die zicht omkleden in hun militaire uitrusting.
    De ene draagt er een broek onder zijn jumpsuit, de ander niet. En denk je dat ze die spullen altijd in hun rugzakje bij zich dragen. Ik denk dat er een rede is dat ze bij die bus staan.

    Kijk hier maar eens , ze staan bij de bus, bus staat open, bus ligt vol met uitrusting..
    http://nd.theclassifiedsplus.com/upload/news/image_1496624716_41861385.jpg

    4 likes
  • Nee, DIT het werkelijke GEZICHT van de ISLAM….

   0 likes
 7. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden…….. En nee, meneer Hofmans u theorie klopt niet helemaal….. U heeft gelijk dat wij ( EU en Amerika) Niks te zoeken hebben in het Midden Oosten…….maar U vergeet voor het gemak dat we meer Oorlogen hebben gehad…… Hebben wij massaal Duitsland geterroriseerd na WW 2 ?……..We zijn ook lekker bezig geweest in Indonesië …….hebben zij ons geterroriseerd ?….. Wat te denken van de Joden hebben zij Duitsland geterroriseerd ? Na alle afschuwelijkheden ? Neen…… Dit is cultuur bepalend en onacceptabel ……..even beter uw huiswerk maken bij zulke gevoelige zaken.

  5 likes
 8. De religie van de vrede weer?

  3 likes
 9. Jeetje Hofmans ben jij er zo eentje die alles van het internet plukt?.. nou dan heb ik met je te doen hoor,alles napraten, geen ervaring en al helemaal geen eigen wijsheden , kijk daar gaat de wereld dus aan kapot….. Onwetenden, wat een treurigheid en een ledigheid…….

  8 likes
  • Verrijk ons met jouw wijsheid en kennis Louise, in plaats van afgeven op anderen dat zij dit niet doen. Dat is een veel betere tijdsbesteding.

   3 likes
  • Ik wil je ook wel verwijzen naar de originele archieven. Maar ik zag in andere topics dat jij wel van het internet houdt 😉 dan krijg je dus ook wel een paar linkjes van mij. Of doe je daar nooit aan? Doet het je nu pijn dat ik met keiharde waarheid kom aanzetten Louise? Zwaar he? Je had natuurlijk geen tegenreactie verwacht.

   3 likes
 10. Moeten jullie niet allemaal in koor keihard “FALSE FLAG” roeptoeteren?

  6 likes
  • “Moeten jullie niet allemaal in koor keihard “FALSE FLAG” roeptoeteren? ”

   Dat komt nog wel, eerst moeten alle youtube vlogjes nog even bekeken worden…

   5 likes
  • Wees blij dat sommige mensen hier echt durven te discussiëren, Kees.

   2 likes
  • DIT WAS EEN FALSE FLAG! Zo goed, Kees?
   Dan je nu weer rustig naar het NPO journaal kijken.., (en de krant lezen natuurlijk en gelijkertijd in je broek poepen voor Islam terrorisme zonder zelf na te denken)

   1 likes
 11. @roy heb je gezien dat ze dood geschoten zijn?
  ik niet zag wat liggen.

  1 likes
 12. Ik geloof niet in toeval en zeker niet als ik het verleden bekijk met al de false flags.
  De nummerologie die gebruikt wordt kan geen toeval zijn een helicopter in de video met een free mason teken aan de zijkant.
  En al de kentekenplaten die uitkomen op 33?!
  De telegraaf met een video waarin de man zegt dat de daders naar zijn inzien niet wisten wat ze deden.
  Reden lijkt me inderdaad om angst en haat te zaaien wereldwijd.
  We zijn in de greep van de NWO.

  England Psyop – Freemason Hoax & More Coded License Plates
  https://www.youtube.com/watch?v=nXqtMBNzbpE

  5 likes
 13. Strijdervoorvrijheid

  Wie doet dit nu allemaal, sinds Engeland bezig is uit de EU te stappen overkomt dit hen toch maar eventjes. De EU die onderleiding van Merkel toch maar mooi onze landen heeft laten overstromen met dit soort gasten en daar gewoon mee doorgaat. De EU die al zijn eigen burgers aan het dwarsliggen is met idioterie, waar men in de oudheid geleerd heeft een spijker met de kop omhoog en de punt naar beneden in het hout te drijven moeten we het nu van de EU met de punt omhoog en de kop naar beneden doen. Succes met geen stap meer verder komen zolang we hiermee door moeten modderen van de terroristen in den haag. Uw overheid stopt 40 verschillende stoffen waar je kanker van krijgt door uw sigaretten heen, dat is wat er op dat pakje hoort te staan en niet andersom. Om over alcohol en uw eten maar te zwijgen. Morgen maar allemaal massaal naar een goede advocaat om onze terroristen in den haag verantwoordelijk te stellen als er u of uw dierbaren zoiets overkomt lijkt mij het beste. Ik zal u ogen openen: Terroristen, die noemen osama bin laden een terrorist.

  2 likes
  • Daar zeg je wat, Strijder. Om GB te straffen vooral aanslagen plegen? Om ze weer terug in de EU te dwingen, misschien?

   1 likes
   • Strijdervoorvrijheid

    Nee Mikkie, ze moeten zeker niet terug gedwongen worden, de EU laat ons overspoelen met deze ellende, wij moeten net zoals zij er ook zo snel mogelijk uit.

    1 likes
 14. Wat jaren terug was er in Spanje een koninklijk huwelijk, als ik me wel herinner, en het schengen accoord werd tijdelijk opgeheven uit veiligheids overweging. Nu vallen er overal in Europa doden, de potentiele daders kunnen lekker blijven kamperen, en de grenzen blijven gewoon open. Wat kun je anders verwachten.
  Ik woon in de Filipijnen en daar roeien ze het tuig in het zuiden gewoon uit, want hier hebben ze een echte leider.

  4 likes
 15. Michel van Doorn

  We krijgen dit nare gebeuren helaas in ons schoot geworpen. Onze regeringen …. daar in het midden oosten de boel onder het mom van “wereldvrede” te creeeren, met als resultaat compleet en in chaos verkerende landen (hoef ze niet op te noemen denk). Het is een simpel effect nu, wie de bal kaatst kan hem terug verwachten. En ik vrees dat het nog lang niet voorbij is.

  4 likes
 16. Dit gebeurt bij alle landen die uit de EU willen stappen!!!! denk daar maar eens over na..

  2 likes
 17. Ik verbaas me over de respectloze wijze waarop sommige mensen hier tekeer gaan.

  Fijne voortzetting toegewenst!

  0 likes
  • Jawel dat klopt , maar gelukkig zijn er ook normale debaters die iets toe te voegen hebben en constructief meedoen zonder copy en plak epilogen uit 1 of ander mistig internet verhaal . Ik ga uit van het goede in de mens en voor die mensen doe ik mee . Het goede zal toch altijd overwinnen , respectlozen en afzeikers zullen er altijd wel blijven maar daar heb ik geen boodschap aan .

   0 likes
   • Ben je verdwaald Kees Vermeulen? Je zit hier op een alternatieve site.
    Je zou beter op je plaat zijn bij de sites die alles klakkeloos van die nieuws-verzin-bureautjes halen zoals geenstijl, telegraaf, xandernieuws en nog veel meer sites.
    Of voer je hier campagne? In dat geval geef ik je weinig kans.
    Op WTK zit ook zo’n gezelligerd als jij, daar zitten er een paar die denken dat ze hun msm meningen er op een alternatieve site in kunnen rammen.
    Ga daar eens mee buurten.
    Maar beter natuurlijk gewoon op msm.

    0 likes
    • Jawel faye jij bent dus echt een drammer een respectloze zoals al eerder in dit forum genoemd die hoe dan ook gelijk moet en wil hebben , als je niets fatsoenlijks hebt toe te voegen mbt het topic zwijg dan liever , want waar jij aan denkt ben ik al jaren vergeten . En alleen mensen afzeiken is zoooo… makkelijk , trouwens al die sites waar jij het over hebt sommigen ken ik nog geeneens en ik snap ook niet waar jij die onzin vandaan haalt want je kent me niet eens , je hebt blijkbaar wel een enorme grote fantasie . O ja een alternatieve site tjonge als of ik dat nog niet wist zeg . Oordeel niet opdat jezelf beoordeeld word .

     2 likes
 18. Ze moeten die lui gewoon cremeren en niet begraven.

  1 likes
  • Strijdervoorvrijheid

   Als je het over die aanslagplegers hebt, inderdaad maar dan wel op de goedkoopste manier graag via de afval verwerking meer zij niet waard.

   0 likes
 19. Ik verbaas me over mensen die deze discussie weer geheel richting religie/islam willen drijven, precies zoals de echte daders al hoopten.
  Maar het was weer een false flag, was gisteren al bekend en toch willen ze de discussie vandaag weer richting islam/religies.
  De echte daders zijn van religie luciferiaans, daar hoor je hier niemand over maar die willen duidelijk van alle andere religies af, te beginnen met ze tegen elkaar opzetten, doen ze al heel lang.
  Dit weekend gezellig op zaterdagavond weer even de islam demoniseren, gewoon omdat het kan. Dat is pas respectloos.
  Het komt er dus op neer dat mensen die bezig zijn de waarheid te laten zien, die gaan te keer.
  Hoog geenstijl/telegraaf gehalte weer, die hebben een aparte kijk op zaken en dus ben ik ook snel uitgepraat hier.

  1 likes
 20. Ik zwijgen en de msm met z’n allen hier de overhand geven is wat jij waarschijnlijk bedoelt.
  Ik mensen afzeiken? De satanische bende benoemen voor wat ze zijn, noem je dat afzeiken?
  Tis maar net hoe je het ziet en msm mensen zien alles nu eenmaal andersom dat dat alternatieve mensen het zien.
  Ik raad je dan nogmaals aan op een msm site verder te discussieren of debaten, noem het zo je wilt samen met je msm companen, hoewel ik weet dat ze hier zijn om op professionele manier mensen de andere kant op te laten denken, zoals dat in de msm gebruikelijk is.
  Dus neem het hoogste woord weer allen, als ras-haantjes-de- voorsten en zet de toon gewoon voort.
  Alleen ik heb voorlopig geen tijd meer om te reageren.

  1 likes
  • Ach, nu snap ik het! Ik was de respectloze waar Nea hier al snel over begon. Jaja…
   Ik vond het nogal ruziezoekerig en wist niet op wie ze doelde maar het is nu duidelijk.
   Dank je Kees Vermeulen voor dit heldere inzicht.
   Nu geef ik echt het woord aan jullie terug.

   0 likes
  • “Alleen ik heb voorlopig geen tijd meer om te reageren. ”

   Waarom geef je geen antwoord op mijn vraag beste Faye..

   0 likes
 21. Wat hebben Pinksteren en de Ramadan gemeen?

  0 likes
 22. Vreselijk, al die doden, nabestaanden, gewonden en getraumatiseerden.

  Dit verschijnsel is niet onverwacht. Dit heet in militaire krijgskunst ‘Blowback’.

  Meestal is dat een beoogd effect, althans het wordt een crisis die gewoon ook wordt gebruikt als alle andere – om bepaalde politieke wenslijstjes te realiseren.

  (Zo was de speech van May inhoudelijk niks zeggend; duidelijk bedoeld om het volk een bepaald gevoel te geven – met de verkiezingen op komst komend weekend).

  Tot nu zijn alle terreurdaden in de U.K. ontmaskerd als valse vlaggen. Deze ziet er anders uit, agressiviteit die opvallend veel overeenkomsten vertoont met de doodseskaders die wij al jaren te keer laten gaan in het M.O..
  Waar die m.n. moslims, druzen, en christenen beestachtig afslachten.

  Gek, was – in de officiele story telling; die terroristen droegen nep-bomgordels.
  Eerlijk gezegd komt dat bijzonder ongeloofwaardig over, indien het werkelijk geradicaliseerde moslimterroristen waren.
  Bij valse vlaggen die we eerder op het scherm geslingerd kregen viel het ook meer dan eens op: over-de-top uitrusten van de actors met symbolen, identiteitspapieren, en de kreet ‘Allah Ahkbar’ roepen.

  Welke bikkelharde terroristen gaat nu met gele nep-bomgordels lopen?
  Gewoon niet serieus te nemen.

  En de truc met hardrijdende bedrijfsvoertuigen – dat hebben we ook al een paar keer (herhaald) gezien. De bedoeling lijkt dus vooral het psychologisch effect te zijn.

  De ‘Oplossing’ is dan ook goed voorspelbaar. Meer 24/7 gluren en volgen. De namen Google en Facebook werden ook meteen weer gedropt. Internet censuur hadden ze al klaar liggen; dit soort terreur werd nog afgewacht om het zonder weerstand (decreet, onder regime van noodtoestand) zo over het web uit te rollen.

  Natuurlijk zelfbedrog om dan nog te geloven dat daarmee de bron van de terreur daadwerkelijk in de kiem wordt gesmoord.

  De kosten gaan voor de baat. Eerst wat terreur zaaien, dan kan de booming bewakingsindustrie obscene winsten binnen harken.
  Ik kan u verzekeren, na research, er heerst een goudkoorts in die sector

  Feit is Islamisering van de EU is rassenleer, inhumaan. En ermee sturen de globalisten zgn. moslimterreur naar de EU.
  Maar trap niet in de opzet (val), terreur gelijk te stellen aan islam. Dat is racistisch, en te simpel.
  Precies het psychologische effect dat de globalisten beogen met de radicale islam die zij zaaien:

  Globalist’ boegbeeld Albert Pike: “We Control Islam and We’ll Use It to Destroy the West ”:
  https://www.youtube.com/watch?v=6XTyYgFUrA0

  0 likes
 23. Alles word nu door elkaar gehaald , feit is dat de Islam en het Christelijk geloof niet zo heel veel verschillen van elkaar punt . God heeft ervoor gezorgt dat er mensen worden geboren of dit nu een Islamiet of Katholiek is of iemand zonder geloof . God heeft nergens gezegd slacht elkaar maar af . Dus blijkbaar ziet niemand hier het grotere plaatje en dat is dat de duivel continue tweespalt probeert te bewerkstelligen en mensen tegen elkaar uitspeelt ook in dit geval uiteraard . Ik wilde nog even zeggen dat ik Nea hier de beste debater vind met betrekking tot dit onderwerp .

  0 likes
  • Eigenlijk is het heel simpel , ieder mens waar ook ter wereld is een creatie van God en in het katholieke geloof word gezegd we zijn gemaakt naar Gods evenbeeld . Wat een terrorist doet is het vernietigen van Gods creatie , nou dan is het toch duidelijk dat dit van duivelse oorsprong is simpeler kan ik het niet uitleggen , en dat dit gevolgen voor de dader heeft .

   0 likes
  • ” Ik wilde nog even zeggen dat ik Nea hier de beste debater vind met betrekking tot dit onderwerp .”

   Ga eens in detail discussiëren over de koran en bijbel met een moslim. Dan zal je zien dat moslims vele vooroordelen hebben over het westen, o.a. dat men aanneemt dat iedereen christen is, ook ik. Je zal dan ook zien dat men helemaal niet zo tolerant is, dat men vele Koranteksten gewoon niet kent. Ook het feit dat er voor de koran al een andere versie was, zoals dat er verschillende versies zijn van de bijbel, en dat de Bijbelteksten ook geëvolueerd zijn in de loop van de tijd stuit op felle weerstand. Uiteindelijk is iedere moslim een moslim, ook al is hij Turk en de ander Marokkaan. Zo denken zij. Zij voelen zich geen Nederlander…

   0 likes
   • “Zo denken zij. Zij voelen zich geen Nederlander…”

    O.O

    “Zij…”

    Asjemenou. Ik mag toch hopen dat dit alleen jouw persoonlijke mening is, Rob.

    0 likes
 24. Vind Kees wijze woorden gebruiken in deze.
  Met de dag wordt duidelijker dat er meer aan het handje is dan de beeldvorming door de leugenmedia.

  Zo was deze dader ook al lang bekend bij de Britse geheime dienst, MI5. Deze zat zelfs in een documentaire van Channel 4, vorig jaar:
  34 http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/230594
  One of the terrorists who murdered seven people at the London Bridge on Saturday was covered as part of a British Channel 4 documentary broadcast last year on jihadist activity in Britain.

  Vanmorgen zie ik dat de (leugenmedia) vol op het orgel zijn gegaan – tegen May.
  (terreur als wapen in de greep naar de macht? (zo werd Rothschild Macron ook op het schild gehesen).

  Welke bezeten radicalisten gaan nu met (gele) NEP-bomgordels om op hun doel af? Hier klopt iets niet!
  En dan die machettes. Ook zo achterlijk. (wie wil, kan voor minder en makkelijker een oude UZI, of Kalashnikov op de kop tikken). Legt een terrorist in z’n 1tje, in minder tijd, meer mensen mee om).

  Kan het iedereen – die de leugens wil doorprikken, en de leugenaars ontmaskeren – aanraden, informeer uzelf over de Britse Geheime dienst, hun betrokkenheid in terreur tegen het Britse volk, en bij de IRA in het bijzonder.

  leestips:
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/230594
  One of the terrorists who murdered seven people at the London Bridge on Saturday was covered as part of a British Channel 4 documentary broadcast last year on jihadist activity in Britain.

  In the shadow of weekend London attacks, electioneering resumes Andy Bruce and Alistair Smout, LONDON REUTERS: https://gosouth.co.za/shadow-weekend-london-attacks-electioneering-resumes/

  The UK’s General Frank Kitson refers to the ‘pseudo gang’.
  (General Frank Kitson: Trail Blazing Fake Terrorism)

  It is believed that the ‘terrorism’ in Northern Ireland was directed by the UK security services as a way of discrediting those who wanted Northern Ireland to leave the UK.
  http://aanirfan.blogspot.it/2017/01/kincora-cia-mossad-mi5-mi6-bigger.html

  MI5 was feuding with Mossad while known terrorists struck in London
  Paul Lashmar and Shraga Elam Friday 18 June 1999
  http://www.independent.co.uk/news/world/mi5-was-feuding-with-mossad-while-known-terrorists-struck-in-london-1101024.html

  • Publishes the CIA Manual of Assassination –
  a shocking document describing how to commit state-approved murder.
  Zie: http://www.gordonthomas.ie/mindfield.htm http://rense.com/general32/ruth.htm

  (ondertussen: weer een nieuwe psyop in Orlando, USA; ‘we moeten ermee leven’ (Valls, na Nice)

  0 likes
 25. Nou ho even Faye draaf je niet een beetje door . Ik heb nog nooit van me leven op msm gekeken laat staan dat ik daar forums bezoek of iets dergelijks . Ik heb ook geen contacten met msm leden simpelweg omdat ik daar nooit kom , dat het daar een satanische bende is zoals je zegt geloof ik graag van je maar ik houd me daar absoluut niet mee bezig . Ook ben ik niet bezig met campagne voeren , waarom zou ik , en voor wie dan in godsnaam . Mijn motivatie is discuseren op niveau over onderwerpen die me inspireren , aanspreken en vooral interesseren , niets meer of minder . Hoe kom je er ins hemelsnaam bij dat ik beter op msm kan zitten , zit daar soms ook iemand van dezelfde naam of zoiets ? Echt hoor ik vind het raar dat jij denkt dat ik een satanisch msm lid of zoiets dergelijks ben , compleet gestoord . Dus tja wat kan ik zeggen , de bal ligt bij jouw .

  0 likes
 26. t lijkt wel oorlog hier……..

  discussie is ook oorlog…discuswerpen…

  wordt eens stil en luister naar binnen…

  wat binnen is is buiten en einde eeuwig een begin…

  namaste

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

archeologen

Archeologen doen ‘verbazingwekkende ontdekking’ bij Stonehenge: Grootste prehistorische monument ooit gevonden

Archeologen hebben rond een oude nederzetting in ...

professor

‘Professor Lockdown’ gefinancierd door vaccinmakers, onthult (verwijderde) docu

Neil Ferguson, de professor die de Britse ...