CoronaBinnenland

Covid-19: The Great Reset Nederlandse bodemprocedure: ‘Misschien wel de belangrijkste video van 2023’

Help ons door dit artikel met anderen op je socials te delen!

In Leeuwarden is de eerste rechtszaak ter wereld gestart waarbij door eisers met letselschade met bewijsmiddelen wordt aangetoond dat de Nederlandse Staat en uitvoerende kopstukken de Covid-19-injecties opzettelijk middels misleiding hebben bevorderd ter uitvoering van het project Covid-19: The Great Reset, zeggen de advocaten die de eisers vertegenwoordigen.

De zaak gaat over zeven eisers die als gevolg van de uitwerkingen van de door hen ontvangen injecties ernstige tot zeer ernstige letselschade hebben opgelopen, licht advocaat Peter Stassen toe.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Het bijzondere aan onze cliënten is dat zij zich zijn gaan realiseren dat zij door de Staat en de uitvoerders van het Covid-19-beleid op kwaadaardige wijze opzettelijk zijn misleid met geen ander doel dan hen een Covid-19-injectie te laten nemen,” aldus Stassen.

Onrechtmatig project

Onze cliënten nemen dit de Staat en alle uitvoerenden bijzonder kwalijk omdat zij wisten dat deze injecties niets met volksgezondheid te maken hadden en zelfs schadelijk zijn voor de gezondheid, benadrukt de advocaat.

De procedure wordt gevoerd op basis van onrechtmatige daad. De centrale stelling daarbij is dat Covid-19 geen ziekte is, maar een onrechtmatig project als onderdeel van de Great Reset.

Ook Gates en Bourla ontkomen niet aan deze procedure

Onder anderen Mark Rutte, Sigrid Kaag, Marion Koopmans en Jaap van Dissel zijn gedagvaard. Maar ook Bill Gates en Pfizer-baas Albert Bourla zullen niet aan deze procedure ontkomen. De zaak dient op woensdag 22 november aanstaande.

De advocaten hebben daarnaast namens de eisers de gedaagden gesommeerd om binnen 14 dagen aansprakelijkheid voor hun gepleegde onrechtmatige daden schriftelijk te erkennen. Alleen de landsadvocaat heeft zich gemeld en heeft de aansprakelijkheid zoals verwacht afgewezen, laat advocaat Arno van Kessel weten.


4.8 231 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

127 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Margie
Margie
9 maanden geleden

Zet hem op daar bij jullie. !!!!!!! 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍🌹🌹🌹🌹🌹🌹♥️♥️♥️♥️♥️♥️ laat je niet kisten.

Daan
Daan
9 maanden geleden

Hangen moeten ze voor hun daden, ze hebben met mensenlevens gespeeld.
Tis te zot voor woorden aanpakken de satanische clan

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
9 maanden geleden

IEDEREEN IN NEDERLAND HEEFT SCHADE GELEDEN EN NOG STEED HET EFFECT… DE COVID-CRIMINELEN MOET ZWAAR GESTRAFT WORDEN !!

Robert
Robert
9 maanden geleden

De landsadvocaten zijn net zulke verraders als de staat en kopstukken. Zij zullen alles afwijzen. Hopelijk zal deze procedure slagen

Back to top button
127
0
We lezen graag je reactie!x