Buitenland

Guy Verhofstadt is ‘vol verantwoordelijk voor Brexit’. Ronald Plasterk haalt hard uit

Help ons door deze info met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Brexit is een feit. Volgens oud-minister Ronald Plasterk is de Belg Guy Verhofstadt daar ‘vol verantwoordelijk voor’.

Hij gaat net zolang door tot ook andere landen genoeg krijgen van zijn ‘diepe unie waar je nooit meer uit kunt’, stelt Plasterk.

Met andere woorden: bij ongewijzigd beleid zullen meer landen uit de EU stappen.

Overdracht van macht

Frankrijk en Nederland hebben bij een referendum te kennen gegeven dat ze helemaal niet zitten te wachten op deze diepe unie, merkt Plasterk op.

De oud-minister zegt verder over Verhofstadt: “Er kan geen misverstand zijn. Het gaat, zegt hij, enkel en alleen maar om de overdracht van macht. Die macht moet naar Brussel, en weg bij de lidstaten.”

Je draagt macht over aan Brussel of je stapt maar op, zegt hij dus in feite.

Olie op het vuur

“Dat [laatste] hebben de Britten nu gedaan,” aldus Plasterk. “Er is een logisch verband tussen deze retoriek en de Brexit.”

Diezelfde Guy Verhofstadt, die in het Europees Parlement in dezelfde fractie zit als de VVD van Rutte en D66 van Jetten, gooide begin 2014 olie op het vuur in Oekraïne tijdens de revolutie, waardoor de verhoudingen tussen Rusland en het Westen verslechterden.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
2 jaren geleden

Allemachtig nog meer van die kwezels, Verhofstadt ,Plasterk, zie je ze hebben allemaal geen flauw idee wat er eigenlijk gebeurt in die EU……onnozelaren,EU is de graaiende afvalput voor mensen zonder kennis, ideologieën,visie, interlect, onbeschaafd gedrag, nou de lijst is lang…..brave salon socialisten,toeval?Narcistische losers……

Henk
Henk
2 jaren geleden

Gewoon lidmaatschap opzeggen en eruit Nexit weg uit die slangenkuil . Wij als Nederlands volk hebben dit nooit gewild in feite is die EU illegaal gewoon , dus stoppen met dat elite feestje . Ben die hele EU behoorlijk zat met die zakkenvullers die erin zitten

vladi
vladi
2 jaren geleden

guy verhostad;

a real union (das vierter REICH)
NO in options en NO out options.

to defend ?’our’? “intrests” and to defend ?’our’? “values”

met ‘our’ bedoelen ze HUN en zeker NIET de ONZE.

NEXIT en wel heel SNEL!!!!!!

fff

wysiwygman
wysiwygman
2 jaren geleden

Naar Verhofstadt zijn gestoorde Europese ideeen luistert in Belgie al lang niemand meer, soms maken ze hem in Straatsburg eens voorzitter van een commissie om van zijn gezaag af te zijn maar de man heeft niets te zeggen natuurlijk. In dat opzicht was Verhofstadt wel de tegenpool van Farage die uitgesproken anti-Europa is (hij beweert van niet maar dat is hij wel) en daardoor komt hij zoveel in beeld. Verhofstadt zelf heeft vanzelfsprekend niets te maken met de vlucht van de Engelsen, dat is simplistische klap van randmongolen als Plasterk die een schuldige zoeken omdat het de Nederlanders zijn die het VK in de EU-club hebben binnengeloodst en de Brexit nu niet hebben kunnen tegenhouden. Intellectueel (vooral politiek) kent Verhofstadt zijn gelijke niet hoor, Farage & Plasterk zijn koorknaapjes wat dat betreft.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

24
0
We lezen graag je reactie!x