Mens en Dier

Horecabaas haalt verwoestend uit naar De Jonge: ‘Deze man is echt rijp voor de psychiater!’

Help ons door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zorgminister Hugo de Jonge beweert dat coronatoegangsbewijzen juist niet tot tweedeling leiden. “Het tegendeel is waar. ‘Discriminatie’? Is het ook ‘discriminatie’ dat je niet zonder rijbewijs de weg op mag? Natuurlijk niet, het indammen van risico’s voor de volksgezondheid is gewoon ons werk,” schrijft De Jonge op social media.

Ongekende lompheid

Johan de Vos, caféhouder en vicevoorzitter van Koninklijke Horeca Nederland Breda, haalt op LinkedIn verwoestend uit naar de minister. “Deze man is echt rijp voor de ‘witte jas’! Iets in je eigen lichaam laten toedienen om toegang te krijgen tot het alledaagse leven vergelijken met een rijbewijs. Ongekende lompheid,” zegt hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Het is echt jammer en ronduit kwalijk voor de rest van al die leraren in het onderwijs, dat juist deze man ‘het boegbeeld’ is geworden van het niveau waarover je moet beschikken om onderwijs te mogen geven in Nederland,” voegt De Vos toe. Dat ligt qua IQ rond zijn schoenmaat, aldus de horecabaas.

Orwelliaanse omkeringen

Ook anderen reageren zeer kritisch op de uitspraken van De Jonge. “Latere generaties zullen verbijsterd zijn dat deze man minister was. Dat hij dit misdadige beleid met semi-verplichte, giftige injecties over de bevolking uitrolde. En dat zoveel Nederlanders erin meegingen, murw gebeukt door de propaganda in de media. Verbijsterd zullen ze zijn,” reageert FVD-kopman Thierry Baudet.

Onderzoeksjournalist Thomas Bollen stelt: “Wanneer we als samenleving accepteren dat ministers ons op deze manier toespreken, is er echt wat mis. Dit zijn Orwelliaanse omkeringen. De Jonge beweerde enkele maanden geleden nog exact het tegenovergestelde! De populistische vergelijkingen die hij maakt, raken kant noch wal.”

“Dit kan een minister toch niet menen,” twittert Kamerlid Fleur Agema (PVV).

4.8 104 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

197 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Johan de Vos heeft natuurlijk 100% gelijk met zijn beweringen. Maar ALLEEN als, zeg maar, 80% van de horeca ondernemingen niet meer meedoen…. dan zal er wat veranderen. Eén enkele, zoals Waku Waku, kan dit waanzinnige beleid niet stoppen.
Hugo de Jonge is dan wel minister van Volksgezondheid geworden, maar hij zal straks in de boeken verdwijnen als de SLECHTSTE minister ooit. Oh wacht… schoolboeken zijn ook niet meer wat ze ooit geweest waren. George Soros heeft een dikke vinger in de pap waar het schoolboeken betreft. Wie betaalt, die bepaalt.
Hugo had het maanden geleden over dat een gentechinjectie nemen (dat zei hij natuurlijk in andere bewoordingen) hetzelfde was als het eten van een frikandel. Nonsens natuurlijk. Die frikandel (hoe smerig ook) komt in je lichaam, gaat via je maag naar je darmen en verlaat vervolgens je lichaam weer. Met een prik, gevuld met giftige stoffen, komt in je bloedbaan en via je bloedbaan kan die alle organen, hersenen enzovoorts bereiken met (zoals we al maanden kunnen lezen) verwoestende gevolgen.
Dan die belachelijke vergelijking met autorijden. Het lijkt me nogal logisch, dat je vóórdat je je op de openbare weg gaat begeven, eerst een bewijs moet afleveren dat je daartoe in staat bent. Gebeurt dat niet, dan ben je een gevaar op de weg.
Als je GEEN prik in je lijf krijgt, ben je absoluut geen gevaar voor een ander. Ondanks het feit dat Hugo de Clown iets anders beweert.
Laten wij maar vaststellen, dat die vent hoegenaamd geen verstand heeft van Gezondheidszaken. Waarschijnlijk had hij dat ook al niet van onderwijszaken.
Wat zullen ze bij die school, waar hij voordien les gaf, blij zijn dat hij daar niet meer is.
Alleen jammer voor ons allemaal, dat hij nu zo’n belangrijke post als minister bekleedt.
Hij is sowieso ook een schande voor een partij als het CDA, dat christelijk in zijn naam draagt.

wolfje168
wolfje168
2 jaren geleden

Het mogen dan wel wereldvreemde mensen zijn in het onderwijs, maar deze man is bovendien kwaadaardig.

Edo Timmermans
Edo Timmermans
2 jaren geleden

Wat voor mij het meest verbijsterend is is dat heel veel heel intelligente mensen nog steeds in het sprookje geloven, alhoewel het naarmate de situatie in de wereld steeds absurder word het bij steeds meer mensen beetje bij beetje tot ze begint door te dringen dat ze misleid zijn.
Gelukkig spreken steeds meer mensen zich uit tegen de waanzin, dat helpt daar ook zeker bij. Blijf je uitspreken, ook bij mensen die hopeloos verloren lijken!
Het is een feit dat heel veel mensen het onderscheid niet goed kunnen maken tussen wat ze denken dat waar is, wat ze geloven dat waar is en dat wat werkelijk waar is.
Maar uiteindelijk wil ieder mens diep van binnen weten wat nou écht de waarheid is, hoe sterk de mens daar ook tegen in gaat uit angst en egoïsme.

M. Norbart
M. Norbart
2 jaren geleden
  1. We sturen niemand zonder rijbewijs de weg op, nee. Maar doen er wel zoveel mogelijk aan de bevolking onuitgetestte vaccin te laten injecteren. Wie dan leeft, dan zorgt wordt zo wel erg letterlijk.
Back to top button
197
0
We lezen graag je reactie!x